2019 2020 kış renkleri / sonbahar/kış trendleri arasında en çok konuşulacak 5 renk - Stil

2019 2020 Kış Renkleri

2019 2020 kış renkleri

Bütün moda haftaları geçti, bu demektir ki yeni trend leri artık gözden geçirebiliriz. Neden bu kadar erken, daha yaz bile başlamadı dersiniz belki. Birincisi moda düşkünleri her zaman bir adım öndedir, ikincisi sonbahar ve kış için şimdiden uygun parçaları alabilir, mevcut eşyalarınızı değerlendirebilirsiniz.

70&#;ler

Bu sene birçok tasarımcı 70&#;lerin rüzgarına kapıldı. Büyüklerinizin gençlik fotoğraflarına bakıp &#;ah ne güzel giyiniyorlarmış&#; diyenlerdenseniz şimdi sizin zamanınızdır. Tadını çıkarın.

Baklava deseni

Baklava deseni yeniden bizimle. Aslında o hep bizimle ama bu sene bir de trend olarak.

Omuzlar

Yaslanacak bir omzunuz yoksa artık satın alabilirsiniz. Şöyle geniş, güçlü, güvenilir bir omuz. Aşağıdaki görsellerdeki gibi.

Kuşak

Geniş kuşakları gördüğünüz gibi her kıyafetle kullanabilirsiniz. Bu detay birçok defilede görüldü.

Kırmızı

Kırımızıyı seviyorsanız çekinmeyin, normal günlük kıyafetinizde kullanın. Tasarımcıların çoğu bu sene onu basic renk olarak sundu. Artık partide de, ofiste de, romantik akşam yemeğinde de kırmızı giyilebilir bir renk.

Total Black

Neredeyse bütün defilelerde siyah renk var, hem de baştan parmak ucuna kadar. Bu rengi seviyorsanız &#;tamamen siyah&#; kombinlerin tadını çıkarın.

Total white

Defilelerde &#;Total black gibi yaygın olmasa da &#;Total white&#; da oldukça sık görüldü. Beyaz, fildişi, inci grisi ve beyazın diğer tonlarını karıştırabilirsiniz.

Kapitone

İster bir detay, ister bir parça, ister bütün kombin kapitoneden olsun. Hem sıcacık, hem de çok trend.

Havelock

Havelock modeli trençkot ve paltolar bu sene modaya nostaljik bir hava kattı. Modelin adı, bu tarz paltoları giyen İngiliz generali Henry Havelock&#;tan gelmiş.

Jedi yelekleri

Let the force be with you!

Bilmiyorum bir benim mi aklıma bu yelekleri görünce Star Wars filmi geliyor? 🙂

Marjinal stil

Marjinal stili sevenler, size iyi bir haberim var. Neredeyse bütün koleksiyonlarda marjinal detaylar var. Dikenler, tasma kolyeler, siyah güpür, piercing ve ağır siyah botlar podyumda çok görüldü.

Güpür çoraplar

Tasarımcılar, kasvetli kış havalarını renklendirecek detayları unutmadı. Renkli güpür ve naylon çoraplar bu kış sizi ısıtacak.

Hayvan desenleri

Hayvan desenlerine devam. Leopar, yılan ve özellikle zebra hala çok trend ve podyumlardan ayrılmayı düşünmüyorlar.

Yırtmaçlı kollar

Yırtmaçlı kollar hala çok güncel, giyiyoruz!

Military

Askeri stil ya da onu andıran parçalar çok trend olacak. Büyük omuz trendini de düşünürsek, moda bu sene kadınları daha güçlü kılmak için elinden geleni yaptı diyebiliriz.

Deri

Baştan parmak ucuna kadar deri giyebilirsiniz, hiç sakıncası yok. Pantolon, etek, elbise, şapka&#;bu sene o kadar çok deri var ki! Podyumlarda özellikle siyah deri çok fazla görüldü. Ama siz Trinity gibi görünmek istemiyorsanız sevdiğiniz renk deri giyin çünkü o da çok moda. Bu trend ile ilgili daha ayrıntılı yazım burada.

Ekose

Bu sene ekose, en trend rengi Royal Stewart, kırmızı-siyah ve yeşil-siyah ile olmak üzere birçok koleksiyonlarda yer aldı. Ekose desenleri karıştırıyoruz, kaz ayağı ile kombinliyoruz, kısaca canımız ne isterse yapıyoruz.

Fiyonk

Göğüsünüzü bir fiyonkla süslemeye ne dersiniz? Bu kadınsı detay gelecek sezonun olmazsa olmazı.

Yaka

Yakalar dışarı! Fiyonk sizin için uygun bir detay değilse boynunuzu yaka ile vurgulayabilirsiniz.

Plise etek

Kaç sezondur bir tane plise etek alsam mı diye düşünen ben, sanırım artık bunu yapacağım. Gördüğünüz gibi modası geçmiyor.

Mavi ve turkuaz

Nihayet bu renkler podyumlara geri döndü. Akvamarin mavisi, kraliyet mavisi, turkuaz, camgöbeği ve mavinin diğer muhteşem tonlarını bu sene çok göreceğiz.

Şapkalar

Üşümeyin, mutlaka bir şapka takın. Hem başınızı sıcak tutar hem de çok trend. Tom Ford&#;un bakmaya doyamadığım şapkalar huzurumu çaldı.

Tüy

Sevgiliniz size kuşum diyor mu? Desin ister misiniz 🙂

Avusturya köyü

Tasarımcılar bu sene etnik stili sevenleri de kıramadı. Onlar için Alp dağlarından bir esinti geliyor.

Gördüğünüz gibi bu sene bir sürü trend var. Herkes tarzına göre birşey seçebilir. Unutmayın moda geçer stil kalır. Moda diye herşeyi giyerseniz moda kurbanı olursunuz. Modayı kendinize göre uygulayın. Herkes gibi olmayın. Keyifli günler dilerim.

BEJ ( PANTONE VANİLLA CUSTARD)

Beyaz tonlarının soft ve şık bir tonu olan Vanilla Custard, sonbahar renklerinin en sevileni. Gömlek veya kaban, eşarp ya da pantolonda sadeliği en şık bir şekilde tamamlamak isteyenlerin tercihi.

TOZ PEMBE ( PANTONE CREME DE PECHE)

Şeftali renginin daha soft ve pembeye kaçan bir rengi olan Creme de Peche, sonbaharı etkisi altına aldığı gibi kışı da elinden bırakmıyor. Sadece yumuşak ve sade bir görüntü sağlamakla kalmayan bu renk, renk trendlerinin en gözde spektrumu.

ŞEFTALİ RENGİ ( PANTONE PEACH PİNK)

ilkbahar yaz renklerini etkisi altına alan turuncu renk skalası, sonbahar kış modasına şeftalinin açık tonuyla devam ediyor: Peach Pink. Normalde güneşli günleri anımsatan bu renk, farklı renklerle beraber kullanıldığında muhteşem bir uyum yakalamanızı sağlar. Versace&#;den Ninna Ricci&#;ye kadar podyumlarda şeftaliden vazgeçmeyen tasarımcıların izinden gitmenizde fayda var.

KOYU ÇEDAR (PANTONE DARK CHEDDAR)

Sarı ve turuncunun karışımıyla ortaya çıkan Dark Cheddar, parlaklığını daha da arttıran bir renk. sonbahar kış modasına da damga vuran koyu çedar, eğlenceli olmasının yanında aynı zamanda sıcak bir renk. Hermes&#;ten Proenza Schouler&#;a kadar moda haftalarında damga vuran bu rengin üzerinde çalışmaya başlamanızda fayda var.

YAVRUAĞZI (PANTONE CRABAPPLE)

Pembe ve turuncu renkleri arasında kalan Crabapple, moda haftalarının en dikkat çeken renklerinden biriydi. Yağmurlu ve karlı günler için oldukça farklı bir alternatif olan renk için sanıyoruz ki en uygun zaman Eylül ve Ekim&#; Sezonda kendinize farklı bir hava katmak için gardırobunuza mutlaka almanız gereken bu rengi, lacivert ve kahverengiyle deneyin.

MEYVE RENGİ (PANTONE FRUİT DOVE)

Görmezden gelmesi pek de kolay olmayan ve pembenin canlı bir tonu olan Fruit Dove, nerede ve nasıl giyildiğine bakılmaksızın her zaman göz alıcılığını koruyor. New York Moda Haftası trendlerinde oldukça kullanılan bu renk için &#;dışa dönük pembe&#; demek yanlış olmaz.

LEYLAK RENGİ (PANTONE GRAPEADE)

Morun en soft hallerinden biri olan Grapeade için üzüm rengi demek de yanlış olmaz! Yumuşaklık ve zarafet ile adeta özdeşleşen bu renk, sonbahar ve kışın karanlık havasına oldukça yakışıyor.

MAVİ- YEŞİL KARIŞIMI (PANTONE BLUESTONE)

Konfer ve ciddiyetin rengi olan Bluestone, mavi ve yeşil renk skalasında arada kalmış bir renktir. Denizlerin rengi de denilebilen bu ton, en sevilen pastel tonlarından biridir. Mavinin berraklığını yansıtan bu renk, renk trendlerine neredeyse ilk kez giriş yapıyor.

GALAKSİ MAVİSİ (PANTONE GALAXY BLUE)

Oldukça etkileyici ve parlak bir renk olan Galaxy Blue, doğanın muhteşem renginin tasarımlarıyla yansımış halidir. Sarının farklı tonlarıyla ve açık renklerle oldukça güzel kombinler sağlayabileceğimiz bu maviyi giymek için sarışın veya esmer olmanız fark etmez, her tarza uyum sağlayabilir.

KARADUT (PANTONE MERLOT)

İçeriğinde oldukça fazla duygu barındıran Merlot, kırmızıya inanılmaz bir derinlik ve duygu kazandırıyor. sonbahar kış renk modasının diğer renklerinde olduğu gibi bu renk de sezonun en çok kullanılan renklerin başında geliyor.

BİBER KIRMIZISI (PANTONE CHİLİ PEPPER)

Kırmızının en heyecan verici tonu olan Chili Pepper, acı biberin tat tomurcuklarınızı uyardığı gibi, giydiğiniz anda etrafınızı uyarır. &#;un her mevsiminde ayrı bir tonunda rastladığımız bu kırmızı tonuna gardroplarınızda mutlaka yer açın.

KOYU KAHVE (PANTONE CHİCORY COFFEE)

Koyu kahve olarak tanımlanan Chicory Coffee, sonbahar/kış renk trendlerinin en zengin ve yoğun rengi. Doğru kombinlediğinizde kendinizi daha özgüvenli, asil ve dik hissetmeniz kaçınılmaz.

BONUSSSS !!!

Renk trendlerinin arasında Parlement Mavisi (Parlement Blue) bulunmaktadır. (gizli bilgi olarak geçer)

Bunu beğen:

BeğenYükleniyor

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır