general mobile discovery 16 gb sahibinden / Huawei MateBook X Pro () İnceleme

General Mobile Discovery 16 Gb Sahibinden

general mobile discovery 16 gb sahibinden

Huawei, dizüstü bilgisayar taraf&#;nda güçlü modeller sunuyor. Hem ince hem hafif ancak buna kar&#;&#;n teknik beceresi yüksek MateBook ailesi içinde en üst mertebe ise MateBook X Pro modellerine ait. &#;irketin her y&#;l güncellenen bu serisi, y&#;l&#; için de güncellendi ve Intel’in yeni nesil i&#;lemcileri ile donat&#;ld&#;. Böylece selefine nazaran çok daha yetenekli, çok daha yüksek performans gösteriyor, ancak buna kar&#;&#;n MateBook serisinin ultra ince ve ultra hafif genlerini ta&#;&#;yor.

Gerçekten çiçek gibi bir cihaz. Tasar&#;m&#;yla zaten bunu ilk intibada gösteriyor. Koyu Mavi rengiyle gayet güzel görünen MateBook’u &#;öyle tek elinizde rahatl&#;kla kavrayabiliyor ve zarf gibi yan&#;n&#;zda ta&#;&#;yabiliyorsunuz. Tasar&#;mda güzel detaylar var; kapa&#;&#;n&#; kald&#;rd&#;&#;&#;n&#;zda sizi kar&#;&#;layan ekran&#; ve klavyenin alt&#;ndaki teknik kadrosuyla da güçlü ve kullan&#;&#;l&#; özellikler sunuyor. Bu yaz&#; boyunca hepsinden tüm detaylar&#;yla bahsedece&#;iz, test sonuçlar&#;n&#; da sizlerle payla&#;aca&#;&#;z, ancak geçmeden önce en ba&#;tan &#;unu söyleyebiliriz: E&#;er &#;&#;k ve ultra mobil bir dizüstü bilgisayar ar&#;yorsan&#;z, üst seviye performans beklentiniz varsa, multimedya ve yaz&#;l&#;m taraf&#;nda da güzel seçenekler ar&#;yorsan&#;z yeni MateBook X Pro tam arad&#;&#;&#;n&#;z cihaz olacak. Size özel bir indirim kodu da var. Onu da videonun ilerleyen k&#;s&#;mlar&#;nda payla&#;aca&#;&#;z. O halde, sözü daha fazla uzatmadan ba&#;layal&#;m.

Huawei MateBook X Pro () Tasar&#;m Özellikleri Neler?

Yeni Huawei Matebook X Pro, &#;öyle bakt&#;&#;&#;n&#;zda gayet güzel bir dizüstü bilgisayar. Hem ince hem kompakt yap&#;da olmas&#; sayesinde ve bunun yan&#;nda oldukça da hafif yap&#;s&#;yla elit bir yol arkada&#;&#; oluyor. Sadece kilogram a&#;&#;rl&#;&#;&#;nda olan laptop’&#;n kal&#;nl&#;&#;&#; ise mm.

MateBook X Pro (), &#;u an tek renk seçene&#;i olarak Koyu Mavi ile geliyor. Bu renk güzel görünüyor, ancak farkl&#; renk seçeneklerinin olmas&#; iyi olurdu. Belki ilerleyen dönemde farkl&#; renk seçenekleri de eklenir.

D&#;&#; yüzey magnezyum ala&#;&#;ml&#; gövdeden olu&#;uyor. Bakt&#;&#;&#;n&#;zda tertemiz, pürüzsüz bir gövde. Dokundu&#;unuzda da ipeksi bir his b&#;rak&#;yor. Bu arada laptop’&#;n yüzeyinde cilt dostu bir malzeme kullanm&#;&#;. E&#;er hassas bir cildiniz varsa, bu bilgi de i&#;inize yarayacakt&#;r.

MateBook X Pro, dedi&#;imiz gibi oldukça ince yap&#;da bir laptop. Bu sebeple tam boyutlu USB ve HDMI portlar&#;ndan pek tabii ki feragat edilmek zorunda kal&#;n&#;yor. Ancak asl&#;nda bakt&#;&#;&#;n&#;zda ba&#;lant&#; konusunda zengin. Sol tarafta her biri 40 Gbps çift yönlü bant genili&#;ine sahip çift Thunderbolt 4 ba&#;lant&#; noktas&#;, sa&#; tarafta da çift USB-C ba&#;lant&#; yuvas&#; var. Pek çok cihaz&#; ba&#;layabilece&#;iniz bu portlar, özellikle yüksek çözünürlüklü çoklu ekran kullanmak isteyenler için birebir. Bu sayede bu laptop’a çift 4K çözünürlüklü monitör ba&#;layabiliyor veya elinizde 8K çözünürlü&#;ünde monitör varsa, buna da görüntü aktarabiliyorsunuz. Bu arada kutu içeri&#;inde USB-C’yi tam boyutlu USB’ye dönü&#;türen bir aparat mevcut. Fakat görüntü aktaraca&#;&#;n&#;zda HDMI’&#; kullanman&#;z gerekiyorsa ayr&#; bir dönü&#;türücü edinmeniz gerekecek.

MateBook X Pro’nun iç yüzeyine bakt&#;&#;&#;m&#;zda burada rahat bir yaz&#; deneyimi için geni&#; bir klavyenin oldu&#;unu ve hemen alt&#;nda da büyüklü&#;üyle dikkat çeken, Huawei’nin Free Touch özelli&#;ine sahip dokunmatik yüzeyi görüyoruz. Bu alanda jestlerle farkl&#; kontroller sa&#;layabiliyorsunuz. Parma&#;&#;n&#;z&#;n eklemiyle çift t&#;klayarak tam sayfa ekran görüntüsü alabiliyor, çift eklem ile çift t&#;klad&#;&#;&#;n&#;zda ekran kayd&#;n&#; ba&#;lat&#;p durdurabiliyorsunuz. Sol üst kö&#;eye dokunarak pencereyi küçültebiliyor, sa&#; üst kö&#;eye dokunarak pencereyi ve taray&#;c&#; sekmesini kapatabiliyorsunuz. Ayr&#;ca yine bu alanda sol ve sa&#; kenarda kayd&#;rmalar yaparak da parlakl&#;k ve ses seviyesi gibi multimedya kontrolleri sa&#;layabiliyorsunuz ve güzel bir detay, bunu yapaken yüzey size ses efektli ve titre&#;imli geri bildirimde bulunuyor. Tüm bunlar&#;n yan&#;nda HUAWEI Free Touch ayar menüsünden t&#;klama hassasiyetini ve titre&#;im gücünü de ayarlayabiliyorsunuz. Laptop’&#;n bu gibi günlük kullan&#;ma pratik dokunu&#;larda bulunan daha pek çok yaz&#;l&#;m yetene&#;i var.

Sa&#; üst kö&#;eye bakt&#;&#;&#;m&#;zda, burada güç tu&#;u oldu&#;unu görüyoruz. Bu tu&#; da ayn&#; zamanda parmak izi sensörü olarak çal&#;&#;&#;yor. Böylece parmak izinizi kullanarak oturum açabiliyorsunuz. Güvenlik için alternatif yöntem ise yüz tan&#;ma. Ekran&#;n hemen üzerindeki kamera yoluyla yüzünüzü tan&#;tabiliyor ve böylece veri güvenli&#;inizi sa&#;layabiliyorsunuz. Buradaki kameran&#;n tek yetene&#;i yüz tan&#;ma ve görüntü aktarma de&#;il; onu da söyleyelim. 3 kamera modu sunuyor. Gözlerinizi otomatik olarak gerçek zamanl&#; olarak takip ederek bak&#;&#; düzeltmesi yap&#;yor. Böylece siz görüntülü görü&#;medeyken ekrana bak&#;yor olsan&#;z bile, bunu yapay zeka algoritmas&#;n&#; kullanarak kar&#;&#; tarafa sanki kameraya bak&#;yormu&#;sunuz gibi yans&#;t&#;yor. Buna ek olarak otomatik ortalama modu ile konumunuzu videonun ortas&#;na göre ayarlayabiliyor ve sanal arka plan olu&#;turman&#;za izin veriyor.

Huawei MateBook X Pro () Ekran Özellikleri

Huawei, MateBook dizüstü bilgisayarlar&#;n&#; ilk duyurdu&#;unda, kullan&#;m noktas&#;nda rakiplerine göre daha kullan&#;&#;l&#; oldu&#;unu söyledi&#;i ve ekran en-boy oran&#;n&#; benimsedi&#;ini söylemi&#;, hatta bu anlay&#;&#;&#; monitörlerine de yans&#;tm&#;&#;t&#;. E&#;er bugüne kadar bir MateBook kulland&#;ysan&#;z bu fikre siz de kat&#;lacaks&#;n&#;zd&#;r. Gerçekten de öyle, çünkü bu görüntü boyutu sayesinde dikey düzlemde ekrana daha fazla içerik s&#;&#;d&#;r&#;labiliyor. Böylece çal&#;&#;ma sayfalar&#;na bakarken, web sayfalar&#;nda gezinirken, dikey düzlemde daha fazla içerik görüntüleyebiliyorsunuz. Kenar çerçeveleri de görebilece&#;iniz üzere yok denecek kadar ince. Böylece ekran - gövde oran&#; da art&#;r&#;lm&#;&#; ve tam yüzde seviyesine ta&#;&#;nm&#;&#;. Yani boyut olarak daha küçük bir alana daha geni&#; bir ekran s&#;&#;d&#;r&#;lm&#;&#;.

Bu ekran&#;n bir di&#;er avantaj&#;, dokunmatik olmas&#;. Bu sayede -benim gibi touhcpad kullanamayan biriyseniz- özellikle mobil ortamda büyük rahatl&#;k ya&#;&#;yorsunuz. Öte yandan ekran&#;n tazeleme h&#;z&#; 90 Hz seviyesinde. Böylece ekranda daha ak&#;c&#; bir görüntüleme deneyimi elde edebiliyorsunuz.

Ekrana ili&#;kin daha teknik de&#;er vermemeiz gerekirse MateBook X Pro ()’ün ekran&#; inç büyüklü&#;ünde LTPO IPS panelden olu&#;uyor. Ekran&#;n çözünürlü&#;ü K, yani x piksel. Kontrast oran&#; , parlakl&#;k seviyesi nit, renk üretimi 1,07 milyar ve piksel yo&#;unlu&#;u da ppi. Ayr&#;ca ekran P3 renk gam&#;n&#; da destekliyor. Ek olarak TÜV Rheinland Eye Comfort sertifikas&#;na da sahip. Bu sayede ekran&#;n mavi &#;&#;&#;k miktar&#; dü&#;ürülüyor ve ekran ba&#;&#;nda geçirdi&#;iniz süre içinde gözleriniz, daha az yoruluyor. Bu da çal&#;&#;ma performans&#;n&#; ve ekran ba&#;&#;ndayken konforunuzu art&#;ran çok önemli bir husus.

Tüm bunlara ek olarak ekranda kullan&#;lan yans&#;ma önleyici kaplama, renk s&#;cakl&#;&#;&#;n&#; ve ekran parlakl&#;&#;&#;n&#; ortam ko&#;ullar&#;na göre otomatik ayarlayan Nature Tone ve Smart Brightness teknolojileri de MateBook X Pro ()’ü en iyi ekranl&#; laptop’lar aras&#;na sokuyor.

Bahsettiklerimiz sadece teknik verilermi&#; gibi gelebilir, ancak bunlar sadece ka&#;&#;t üzerinde kalm&#;yor, kullan&#;rken de her birinin kar&#;&#;l&#;&#;&#;n&#; al&#;yorsunuz.

Huawei MateBook X Pro () Özellikleri Neler, Performans&#; Nas&#;l?

&#;imdi gelelim yeni MateBook X Pro’nun teknik özelliklerine ve performans notlar&#;m&#;za. Huawei, MateBook X Pro ()’te Intel’in yeni 13’üncü i&#;lemci ailesinden Core iP i&#;lemci ile donatm&#;&#;. Bu i&#;lemci, Intel 7 litografisine dayan&#;yor ve GHz maksimum turbo frekansta dayanabiliyor. Bu i&#;lemci 12 fiziksel çekirdek içeriyor. Bu çekirdeklerden 4’ü performans odakl&#; çal&#;&#;&#;yor, 8’i ise verimlilik odakl&#; olarak yonga setinde yer al&#;yor. &#;&#;lemcinin toplam gücü dedi&#;imiz gibi GHz frekans&#;na dayan&#;rken, taban noktada ise GHz frekans&#;nda güç üretiyor. Selef modele k&#;yasla i&#;lemcinin güncellemesi yeni MateBook X Pro’ya ekstra güç katan bir revize oluyor ve laptop, bu sayede yüzde ’ye varan performans art&#;&#;&#; gösterebiliyor.

Bu noktada MateBook X Pro ()’e uygulad&#;&#;&#;m&#;z sentetik testlerin baz&#;lar&#;ndan da bahsedecek olursak, GeekBench 6’tan tek çekirdek skoruyla puan, çoklu çekirdek skoruyla ise puan toplad&#;&#;&#;n&#; söyleyebiliriz. Cinebench R23’te de bu de&#;eler, tek çekirdek taraf&#;nda puan, çoklu çekirdek taraf&#;ndaysa puan &#;eklinde oluyor. Bunlar oldukça yüksek de&#;erler ve günlük kullan&#;m bir yana, bu&#; laptop’&#;n profesyonel amaçlarda da rahatl&#;kla kullan&#;labilece&#;ini gösteriyor.

Hemen MateBook X Pro ()’ün kasas&#;n&#;n sa&#; kö&#;esindeki etikette de görebilece&#;iniz gibi bu laptop Intel EVO imzal&#;. Intel’in EVO platformunun MateBook’a önemli noktalarda sa&#;lad&#;&#;&#; avantajlar var. Mesela Wi-Fi 6E ve Thunderbolt 4 ba&#;lant&#;lar&#; bunlar aras&#;nda. Ayr&#;ca bu laptop’&#;n kapa&#;&#;n&#; açt&#;&#;&#;n&#;z an an&#;nda uykudan uyanabiliyor; beklemenize gerek yok. Uzun pil ömrü ve h&#;zl&#; &#;arj gibi yetenekler de bu i&#;lemci ile gelirken, ku&#;kusuz grafik taraf&#;nda Irix Xe grafik birimini bulundurmas&#; da göze çarpanlar aras&#;nda oluyor. GPU’nun Geekbench 6 Vulkan testinden 21 bin 50 puan toplad&#;&#;&#; da belirtelim.

Kullan&#;lan bu yeni i&#;lemci ile MateBook X Pro, maksimum performansta çal&#;&#;&#;rken 64W güç tüketiyor, &#;l&#;ml&#; kullan&#;mda ise bu de&#;er 20W’a kadar dü&#;ebiliyor. Bu da günlük kullan&#;mda uzun pil ömrü anlam&#;na geliyor, tam bir ofis çal&#;&#;ma gününü tek &#;arj ile ç&#;kartabiliyorsunuz. &#;arj&#;n&#;z biterse o da pek dert de&#;il asl&#;nda. Zira kutudan ç&#;kan 90W’l&#;k &#;arj cihaz&#; hem h&#;zl&#; hem de neredeyse bir ak&#;ll&#; telefon &#;arj adaptörü boyutlar&#;nda. Kald&#; ki telefonunuz Huawei P60 Pro, Huawei P60, Huawei Mate 50 Pro ve Huawei Mate 50 ise SuperCharge özelli&#;ini destekliyor. Bu &#;arj cihaz&#;yla MateBook X Pro’yu 30 dakika içinde 0’dan yüzde 58’e kadar &#;arj edebiliyorsunuz.

Yeni MateBook X Pro’da kullan&#;lan RAM kapasitesi 16 GB. Çift kanal olarka yerle&#;tirilen bellekler DDR5 standard&#;nda ve tam MHz frekans&#;nda çal&#;&#;&#;yorlar. Depolama kapasitesi de 1 TB NVMe SSD &#;eklinde. Bu diskin uygulad&#;&#;&#;m&#;z CrystalDiskMark testinden MB/s s&#;ral&#; okuma, MB/s s&#;ral&#; yazma sonucu ald&#;&#;&#;n&#; da söyleyelim.

Yeni MateBook X Pro’nun yaz&#;l&#;m konusunda sundu&#;u önemli özelliklere geçmeden son olarak laptop’&#;n Huawei Sound destekli 6 hoparlör ve 4 mikrofon ile donat&#;ld&#;&#;&#;n&#; da söyleyelim. Gerçekten oldukça iyi ses üretiyor bu laptop, herhangi bir ekstra hoparlöre ihtiyaç duymayacaks&#;n&#;z diye dü&#;ünüyoruz. Bu hoparlörlerin ses performans&#;n&#; HUAWEI Sound yaz&#;l&#;m&#; üzerinde de ele alabiliyorsunuz. Burada pek çok seçenek var: Ak&#;ll&#; Optimizasyon, Ultra Bas, Turbo Ses gibi hoparlörlere özel seçenekler bulundu&#;u gibi MateBook’a ba&#;layaca&#;&#;n&#;z kulakl&#;klar için de benzer ayarlar&#; yapabiliyor, üzerindeki mikrofonlar&#; da Gürültü Engelleme ve TrueHD ses gibi seçeneklerle yap&#;land&#;rabiliyorsunuz.

Huawei MateBook X Pro () Yaz&#;l&#;m Özellikleri

&#;imdi geldik yaz&#;l&#;m k&#;sm&#;na. Yeni MateBook X Pro’da i&#;letim sistemi olarak Windows 11 Pro kullan&#;l&#;yor ancak bu ad&#;mda bahsedece&#;imiz as&#;l mesela bu de&#;il. Art&#;k biliyorsunuz, Huawei, MateBook dizüstü bilgisayarlar&#;n&#;, Çoklu Ekran &#;&#; Birli&#;i ad&#;n&#; verdi&#;i bir ekosistem çat&#;s&#; alt&#;na konumland&#;r&#;yor ve bu çat&#; alt&#;nda yer alan di&#;er Huawei cihazlar&#; ile bir arada kullanma kolayl&#;&#;&#; sa&#;l&#;yor.

Huawei Multi-Screen Collaboration olarak da bilinen Çoklu Ekran &#;&#; Birli&#;i özelli&#;i, Huawei laptop’lar&#; Huawei ak&#;ll&#; telefonlar&#; ile bir araya getiren ve bu sayede laptop’&#;n kullan&#;m&#;n&#; di&#;er modellerden farkl&#; bir çehreye büründüren oldukça faydal&#; bir uygulama. Bu özellik ile Huawei telefonunuzun ekran&#;n&#; laptop’a ta&#;&#;yabiliyor ve böylece laptop kar&#;&#;s&#;nda çal&#;&#;&#;rken tüm telefon fonksiyonlar&#;na da eri&#;ebiliyorsunuz.

Huawei, laptop ile telefonu birbirine ba&#;lamak için Huawei Share özelli&#;ini ve telefonun NFC özelli&#;ini kullan&#;yor. MateBook X Pro’dan Huawei PC Yöneticisi uygulamas&#;n&#; ve Huawei telefonunuzdan da Huawei Share ile Bluetooth fonksiyonlar&#;n&#; açt&#;&#;&#;n&#;zda, bu 2 cihaz birbirini görüyor ve ba&#;lan&#;yor. Peki, bu size ne gibi bir fayda sa&#;l&#;yor?

Bu özellik, öncelikle Huawei telefonunuzdaki verileri çok kolay &#;ekilde MateBook’a ta&#;&#;yabilme özgürlü&#;ü getiriyor. Daha da iyisi, telefonunuzun ekran&#;, laptop’&#;n ekran&#;na aktar&#;l&#;yor. Böylece bilgisayar ba&#;&#;ndayken de telefon ekranda yer al&#;yor, telefonunuzu MateBook üzerinden kullanabiliyorsunuz.

Bunun yan&#; s&#;ra bir di&#;er bahsedilmesi gereken konu Huawei’nin Bulut depolama alan&#; ve kontrol merkezi olan Mobile Cloud olacak. Huawei Mobile Cloud’u MateBook X Pro’ya bu adresten indirip yükleyerek, buraya aktaraca&#;&#;n&#;z dosyalara istedi&#;iniz an istedi&#;iniz cihaz üzerinden eri&#;ebiliyorsunuz. Huawei telefonunuzdaki Bulut Depolama uygulamas&#;n&#; da aktifle&#;tirdi&#;inizde, telefonunuzun galerisinden tutun, ki&#;i kay&#;tlar&#;n&#;z ve di&#;er seçenece&#;iniz verilere kadar her &#;ey bu alana aktar&#;l&#;yor ve böylece MateBook X Pro’daki ekrandan bunlar&#; görebiliyor ve yönetebiliyorsunuz.

Sonuç

Evet, yine uzun uzad&#;ya bir inceleme oldu ancak san&#;yoruz ki MateBook X Pro () hakk&#;nda hemen her &#;eyi sizlere aktard&#;k. Bu seri zaten geni&#; yeteneklere sahip ve oldukça güçlü modellere ev sahipli&#;i yap&#;yordu, yeni MateBook X Pro da bunun son halkas&#; oluyor. Gayet etkili bir cihaz, sahibini fazlas&#;yla mutlu edecektir kanaatindeyiz. Peki, fiyat

MateBook X Pro (), Huawei Online Ma&#;aza’da &#;u an 49 bin TL fiyatla sat&#;&#;ta. Bu fiyat, bakt&#;&#;&#;n&#;zda yüksek bir mebla&#;, evet. Ancak sayfay&#; burada kapatmay&#;n. Çünkü Huawei, bu cihaz&#;n yan&#;nda farkl&#; cihazlar da vererek bir paket olu&#;turmu&#; ve totalde 10 bin TL’nin üzerinde indirim uygulan&#;yor.

Öyle ki, TL sepet indirimi ba&#;tan geliyor. Bunun yan&#;nda HUAWEI MatePad SE tablet, HUAWEI AX2 Router, HUAWEI Bluetooth Mouse ve HUAWEI Swift Dizüstü Bilgisayar S&#;rt Çantas&#; sadece 1 TL’ye pakete dahil oluyor.

Üzerine izleyicilerimize, özel 3 indirim kodu daha tan&#;mland&#;. Kodlar&#; a&#;a&#;&#;da görüyorsunuz. Bunlardan biri MateBook X Pro’için TL’lik indirim kodu. Di&#;erleri de yine Huawei’nin yeni katlanabilir ak&#;ll&#; telefonu Mate X3 için TL ve yeni ak&#;ll&#; saati Watch 4 serisi için TL tutar&#;nda indirim kodlar&#;.

Bunlar&#;n hepsi ay sonuna kadar geçerli durumda. E&#;er bu cihazlardan birini sat&#;n almay&#; dü&#;ünüyorsan&#;z bizce güzel f&#;rsat. MateBook X Pro özelinde konu&#;acak olursak, zaten sunulan paket müthi&#;, bir de üzerine gelen indirimler &#;u s&#;ra iyi bir dizüstü bilgisayar sat&#;n almak için kesesini açanlar için bu cihaz&#; cazip hale getiriyor. Kodlar&#; ve linki a&#;a&#;&#;da görebilirsiniz.

  • Matebook X Pro (): AMBXPROCHIP
  • Huawei Mate X3: AMATEX3CHIP
  • Huawei Watch 4 Serisi: AWATCHCHIP

Ayr&#;nt&#;l&#; bilgi için: funduszeue.info

Sponsorlu İçerik

İlgili GaleriYeni Hyundai i10 satışa çıktı: Fiyatı ve özellikleri Galeriye Gözat

Teknik Özellikler

Ürün ModeliHuawei MateBook X Pro ()

Ürün MarkasıHuawei

Thunderbolt 42 adet

Genel

İşletim SistemiWindows 11 Pro

İşlemciIntel Core iP

Çekirdek Sayısı12

Ekran ve Grafik

Ekran inç

Ekran PaneliLTPS

Çözünürlük x px

Grafik İşlemciIntel Iris Xe

Bellek ve Depolama

Bellek (RAM)16 GB

SSD GB

Optik SürücüYok

Bağlantılar

USB Type-C2

HDMIYok

DisplayPortYok

VGAYok

BluetoothVar

Wi-Fiax

Kart OkuyucuYok

Boyutlar x x mm

Ağırlık kg

General mobile discovery elite 32 gb fiyatı

Web21 mrt. · Discovery modeliyle akıllı telefon pazarında büyük yankı uyandıran General Mobile, merakla beklenen yeni akıllı telefonu Discovery Elite‘in duyurusunu gerçekleştirdi. 5,5 inç büyüklüğündeki bir ekranla gelen telefon, Qualcomm‘un en güçlü işlemcilerinden dört çekirdekli Snapdragon ‘den güç alıyor. Elite’in öne çıkan özelliklerinin başında, 8 … General Mobile Discovery (16 GB) Özellikleri - Epey WebGenerak Mobile Elite geniş ekranı ve hızlı işlemcisi size bu özellikleri sunmak için hazır. Tasarımda Mükemmellik ’’ geniş ekran deneyimi ve ince tasarımıyla General Mobile Discovery Elite size teknoloji ve elegan şıklığı bir arada sunuyor. suva dana recipe general mobile discovery elite 32 gb fiyatı mean General Mobile Discovery Elite 32GB Siyah - funduszeue.info WebGeneral General Mobile Discovery Elite 32 GB Cep TelefonuFiyat ve Özellikler General Mobile Discovery Elite 32 GB Cep Telefonu Özet Bilgi General Mobile Discovery Elite 32GB Renk : SİYAH 8 MP AutoFocus … suva danger zone 2 WebGeneral Mobile Discovery Elite mobile phones are on funduszeue.info with new, used options and cheap prices General Mobile Discovery Elite Cell Phones Join millions of users of sahibinden mobile app! suva darlehen general mobile discovery elite 32 gb fiyatı mean General Mobile Cep Telefonu Modelleri & Fiyatları - Sahibinden funduszeue.info - General Mobile Discovery Elite Beyaz 32 WebGeneral Mobile Discovery Elite 32 Gb Siyah Cep Telefonu 16 MP Arka Kamera " HD Tüm Özellikler Stoğa Girince Haber Ver Tüm General … suva darbo laikas Review General Mobile Discovery: geweldige low-budget … General Mobile Discovery Elite Fiyat ve Modelleri - funduszeue.info Webİşlemci Quad-core GHz Krait ; Hafıza 32 GB; Ekran Boyutu İnç; Kamera 16 MP. General Mobile Discovery Elite 32GB Siyah Fiyatları ve Özellikleri General Mobile Discovery Elite Fiyatları. Telefon Tipi: Düz. Bekleme Süresi (funduszeue.info): . Konuşma Süresi (funduszeue.info): . General Mobile Discovery Elite - Özellikleri general mobile discovery elite 32 gb fiyatı mean suvadee Discovery Elite 32 Gb Fiyatları ve Modelleri General Mobile Modelleri, Fiyatları ve Ürünleri WebGeneral Mobile Discovery Elite 32GB Siyah modellerini tüm detayları ile funduszeue.info'da inceleyin! Siz de funduszeue.info ile General Mobile Discovery Elite 32GB Siyah fiyatlarına ve özelliklerine kolayca ulaşabilir, ürüne ait kullanıcı yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Dilerseniz fiyat ve özellik karşılaştıraması yapabilir ve son 1 yıla ait … suvad alic general mobile discovery elite 32 gb fiyatı mean WebGeneral Mobile Discovery Elite Beyaz 32 GB Cep Telefonu (Distribütör Garantilidir) ***** KOD: ELTBYZ Kazancınız: TL (20%) 8 MP AutoFocus Selfie Kamera 16 MP Flaşlı Ana Kamera 5 5inç ppi LTPS Gorilla Glass 3 Ekran Snapdragon 4 Çekirdek 2 2GHz 3GB GB Ram Anroid 4 3 Jelly Bean Temel Özellikler Donanım ve Altyapı • Sistem General Mobile Discovery Elite testte! - CHIP Online WebGeneral Mobile Discovery Elite Plus. İşlemci Octa-Core GHz ARM Cortex-A53; Hafıza 32 GB; Ekran Boyutu; Kamera 13 MP; İşletim Sistemi Android; Hızlı Şarj Mevcut Değil; Batarya Kapasitesi mAh; RAM 2 GB; General Mobile Discovery Elite Plus Fiyatları. General Mobile Discovery Elite Plus - Özellikleri. GENEL BİLGİLER suva d4 root general mobile discovery elite 32 gb fiyatı mean General Mobile Discovery Elite 32 GB Cep Telefonu … General Mobile Discovery Elite: review, prijzen en specs - Android … General Mobile Discovery Elite Plus Özellikleri Karşılaştırma WebGeneral Mobile Cep Telefonu Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle funduszeue.info'da. En uygun fiyatlar için tıklayın. General Mobile Cep Telefonu Modelleri & Fiyatları suvada name General Mobile Discovery Elite WebFiyat yoktur. General Mobile Discovery Elite, inç ekran büyüklüğünün yanı sıra x piksel ekran çözünürlüğüyle katlanabilen ekranla birlikte muhteşem görüntü kalitesine sahiptir. 3 GB RAM’i ile arka planda … general mobile discovery elite 32 gb fiyatı mean WebGeneral Mobile Discovery Elite detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. Epey - General Mobile Discovery Elite (3 GB / 32 GB) - General Mobile GM 5 Plus (Tek Hat) özellik ve fiyat karşılaştırması. Elektronik Bilgisayar Tablet Kablo Adaptör. General Mobile Discovery (16 GB) Özellikleri - Epey General Mobile Discovery Elite Plus (General Mobile Fiyatı WebDe Discovery en de Discovery Elite kosten respectievelijk en euro en bieden voor dat bedrag best goede specs. De meest interessante van de twee is de Discovery Elite: een grote phablet met een 5,5 inch-scherm (p), een 2,2GHz quadcore-processor … general mobile discovery elite 32 gb fiyatı mean WebGENERAL MOBILE DISCOVERY ELITE 32GB BEYAZ - Vatan Bilgisayar General Mobıle Dıscovery Elıte 32gb Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, … WebGeneral Mobile Discovery Elite Plus (General Mobile en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! suv acura General Mobile Elite fiyatı ne kadar? - funduszeue.info General Mobile Discovery Elite 32 GB (General Mobile Fiyatı WebGeneral Mobile Discovery Elite 32GB Siyah ürününün 0 adet mağaza içerisinden ücretsiz kargo seçeneği ile en uygun mağaza fiyatlarını inceleyip, mağazaya git butonuna tıklayarak keyifle alışverişinizi gerçekleştirin. General Mobile Cep Telefonları fiyatlarını ve özelliklerini inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsin. suva dana benefits in hindi general mobile discovery elite 32 gb fiyatı mean General Mobile Discovery Elite 16 GB (General Mobile Fiyatı General Mobile Discovery Elite Özellikleri Karşılaştırma General Mobile Discovery Elite 32 Gb Siyah Cep Telefonu WebGeneral Mobile Discovery Elite Black 32 GB TL fiyatı ve Ücretsiz Kargo Avantajı ile funduszeue.info'de Ön Siparişe Açıldı.. suva danger zone 1 WebGeneral Mobile Discovery Elite 32GB Siyah Cep Telefonu Cep Telefonu Kodu ELITEGB-SIYAH Cep Telefonu Markası General Mobile En Uygun Fiyat TL En Pahalı Fiyat 1, TL Ortalama Fiyat En Ucuz Fiyat TL Yorum yap Favorilerime ekle Karşılaştır Açıklama Ürün Yorumları (0) General Mobile Discovery Elite 32GB Siyah … general mobile discovery elite 32 gb fiyatı mean WebGeneral General Mobile Discovery Elite 32 GB Cep TelefonuFiyat ve Özellikler General Mobile Discovery Elite 32 GB Cep Telefonu Özet Bilgi General Mobile Discovery Elite 32GB Renk : SİYAH 8 MP AutoFocus … suvadee frankfurt WebHafıza 32 GB; Ekran Boyutu; Kamera 16 MP; İşletim Sistemi Android; Hızlı Şarj Mevcut Değil; Batarya Kapasitesi mAh; RAM 3 GB; General Mobile Discovery Elite Fiyatları. General Mobile Discovery Elite - Özellikleri. GENEL BİLGİLER (GENERAL INFORMATION) general mobile discovery elite 32 gb fiyatı mean WebFiyatına gelecek olursak, cihazın ön sipariş fiyatı Telpa Market'e göre KDV dahil ,00 TL olarak belirlenmiş. Ayrıca cihazı şu an ön sipariş üzerinden satın alanların cihaza tarihinde kavuşacağı belirtiliyor. General Mobil GM8 ne kadar? General Mobile GM8 32 GB Özellikleri 7 satır daha General Mobil'de ekran fotoğrafı nasıl alınır? suv acura mdx General Mobile Discovery Elite 32GB Siyah Cep Telefonu Mobile-Store TR - General Mobile Discovery Elite Black general mobile discovery elite 32 gb fiyatı mean General Mobile Discovery Elite Fiyatları - funduszeue.info WebGeneral Mobile Discovery Elite 32 Gb Beyaz Cep Telefonu 16 MP Arka Kamera " HD Tüm Özellikler Stoğa Girince Haber Ver Tüm General … General Mobile Discovery Elite Özellikleri Karşılaştırma General Mobile Discovery Elite Özellikleri Karşılaştırma WebGeneral Mobıle Dıscovery Elıte 32gb Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Huawei Mediapad T3 32GB inç Tablet PC Uzay Grisi · Vivo Y11s 32GB 3GB Ram inç 13MP Akıllı Cep Telefonu · Lenovo Tab M8 ZA5GTR 32GB 8 … suva dana benefits general mobile discovery elite 32 gb fiyatı mean Web17 nov. · Voor euro krijg je met de General Mobile Discovery een opvallend goed uitgeruste smartphone in handen. De Discovery draait soepel zolang je geen zware games speelt en bij normaal gebruik haal je met een volle accu zeker het einde van de dag. suva déclaration d'accident bagatelle Web31 jan. · - 2,5 GHz saat hızına kadar çıkabilen dört çekirdekli Krait işlemci, MHz hızında bir gigabayt belleğe sahip Adreno GPU, Qualcomm Snapdragon MSMAC çipset, - 3GB LPDDR3 RAM, 32 GB dahili hafıza - 16 MP 1/2,3 inçlik 1,34 mikron piksellere sahip OmniVision kamera sensörü, 8 MP ön kamera - mAh güç … suva dana benefits in gujarati general mobile discovery elite 32 gb fiyatı mean General Mobile Discovery Elite 32 Gb Beyaz Cep Telefonu General Mobile Cep Telefonu Modelleri ve Fiyatları - ncom GENERAL MOBILE DISCOVERY ELITE 32GB BEYAZ Discovery Elite 32 Gb Fiyatları - funduszeue.info WebGeneral Mobile Discovery Elite detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. Epey - General Mobile Discovery Elite (3 GB / 32 GB) - General Mobile GM 5 Plus (Tek Hat) özellik ve fiyat karşılaştırması. WebSeri General Mobile Discovery General Mobile Discovery İle En Çok Karşılaştırılan Telefonlar Samsung Galaxy M31 ,00 TL Samsung Galaxy A2 Core ,00 TL General Mobile GM 8 ,00 TL Samsung Galaxy A10 Çift Hat ,03 TL suvada kuldija general mobile discovery elite 32 gb fiyatı mean General Mobile Discovery Elite 32GB Siyah - funduszeue.info Ön İnceleme: General Mobile Discovery Elite - YouTube General Mobile Discovery Elite 32 GB Cep Telefonu en … Web3 GB / 32 GB Fiyat bulunamadı General Mobile Discovery Elite Lite (2 GB / 16 GB) Temel Özellikleri Ekran Boyutu: İnç Dahili Depolama: 16 GB Bellek (RAM): 2 GB Batarya Kapasitesi (Tipik): mAh Hat Sayısı: Tek Hat Hızlı Şarj: Yok 5G: Yok G Desteği: Yok Suya Dayanıklılık: Yok CPU Frekansı: GHz CPU Çekirdeği: 4 … suvada šuvalija general mobile discovery elite 32 gb fiyatı mean General Mobile Discovery Elite 32 GB BİLGİSAYAR BİLİŞİM "General Mobile Discovery Elite Cell Phones" - Sahibinden General Mobile Discovery Elite WebGeneral Mobile'ın bugün tanıttığı Discovery Elite akıllı telefonunu lansman esnasında kullanma fırsatı bulduk. İlk deneyimlerimizi sizlerle bir videoda payla suva datenblätter WebGeneral Mobile Discovery (16 GB) Fiyat Geçmişi. Samsung Galaxy S21 FE 5G Samsung Galaxy S21 FE 5G GB Akıllı Telefon TL. Sponsorlu. Ekran Boyutu. GB. Dahili Depolama. 8 GB. Kapasitesi 32 GB; Diğer Hafıza Seçenekleri 4/16GB Depolama seçeneği var ; TASARIM. Boy mm ; En mm ; Kalınlık mm ; general mobile discovery elite 32 gb fiyatı mean WebGeneral Mobile Cep Telefonu ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile ncom'da! Kampanyalı General Mobile Cep Telefonu modelleri için hemen tıklayın. Temizle. Son Baktıklarım. Son Aramalarım. Popüler Aramalar. General Mobile GM21 Duos 3 GB 32 GB (General Mobile Türkiye Garantili) (24) ,00 TL ,00 TL + REKLAM WebGeneral Mobile Discovery Elite E7 Ekran Koruyucu Temperli Kırılmaz Cam. funduszeue.info 59,99 TL. funduszeue.info 76,43 TL. WebDiscovery elite 32 gb özellikleri. Rwiaraien 0 comments. General Mobile Discovery Elite. General Mobile Discovery Elite 32GB Siyah Fiyatları ve Özellikleri General Mobile Discovery Elite Fiyatları. Telefon Tipi: Düz. Bekleme Süresi (funduszeue.info): . Konuşma Süresi (funduszeue.info): . General Mobile suv add ons general mobile discovery elite 32 gb fiyatı mean WebSnapdragon 4 çekirdekli işlemciyi 3GB RAM ile birleştiren Elite, kullanıcılarını çok memnun edecek. Sıçrama rezerv sevecen Sentech General Mobile Discovery Elite (3 Gb / 32 Gb) Uyumlu 3 Metre Micro Usb Şarj Ve Data Kablosu Fiyatı. General Mobile Discovery Elite Fiyatları General Mobile Discovery Elite - Özellikleri General Mobile Discovery Elite Lite (2 GB / 16 GB) - Epey General Mobile Discovery Elite (3 GB / 32 GB) … General Mobile Discovery Elite özellikler, fiyat, çıkış tarihi Web22 mrt. · Arkadaşlar general mobile firmasının dicovery 2 bekliyordum. elite serisi türkiyede satışa sunuldu. bu telefon alınmalımı yoksa gerçekten yeni telefon beklenmelimi. bu telefon ve fiyatı hakkında yorumlarınızı bekliorum Fiziksel Özellikler Genel Yapı • Tasarım:Bar Tipi • Boyutlar x x general mobile discovery elite 32 gb fiyatı mean Web22 apr. · Daha önce Discovery modeliyle akıllı telefon piyasasını adeta sallayan General Mobile, fiyat/performans anlamında tüm dikkatleri üzerine çekmişti hatırlarsanız. Anlaşılan marka adından söz ettirmeye … suvada rudolf Selfie dostu ilk akıllı telefon: General Mobile Discovery Elite … WebGeneral Mobile Discovery Elite (3 GB / 32 GB) Temel Özellikleri Ekran Boyutu: İnç Dahili Depolama: 32 GB Bellek (RAM): 3 GB Batarya Kapasitesi (Tipik): mAh Hat Sayısı: Tek Hat Hızlı Şarj: Yok 5G: Yok … general mobile discovery elite 32 gb fiyatı mean WebGeneral Mobile Black Friday indirimleri ve daha fazlası çok özel avantajlarla Hepsiburada'da.Tıkla alışverişe şimdi başla. General Mobile Türkiye’nin, akıllı cep telefonu üretimi konusundaki en önemli markalarından biri olan … suva dachdeckerschutzwand

sahibinden general mobile discovery 16gb

  • SahibindenGENERAL MOBİLE DİSCOVERY ELİTE E7 SIFIR BATARYA

    1 gün +

    41,90 TL

    GENERAL MOBİLE DİSCOVERY ELİTE E7 SIFIR BATARYA

    İzlemeye AlHemen Al

    # - tecnoclup

  • SahibindenGENERAL MOBİLE DİSCOVERY D2 SIFIR BATARYA

    1 gün +

    43,90 TL

    GENERAL MOBİLE DİSCOVERY D2 SIFIR BATARYA

    İzlemeye AlHemen Al

    # - tecnoclup

  • SahibindenGeneral Mobile Discovery 1 E3 % ORJİNAL BATARYA

    2 gün +

    69,90 TL

    General Mobile Discovery 1 E3 % ORJİNAL BATARYA

    İzlemeye AlHemen Al

    # - tecnoclup

  • SahibindenGENERAL MOBİLE DİSCOVERY E3 % ORJİNAL BATARYA

    4 gün +

    61,90 TL

    GENERAL MOBİLE DİSCOVERY E3 % ORJİNAL BATARYA

    İzlemeye AlHemen Al

    # - tecnoclup

  • SahibindenGENERAL MOBİLE DİSCOVERY E3 % ORJİNAL BATARYA

    4 gün +

    61,90 TL

    GENERAL MOBİLE DİSCOVERY E3 % ORJİNAL BATARYA

    İzlemeye AlHemen Al

    # - tecnoclup

  • SahibindenGENERAL MOBİLE DİSCOVERY 4G % ORJİNAL BATARYA

    6 gün +

    39,90 TL

    GENERAL MOBİLE DİSCOVERY 4G % ORJİNAL BATARYA

    İzlemeye AlHemen Al

    # - tecnoclup

  • SahibindenGeneral Mobile Discovery 1 E3 % ORJİNAL BATARYA

    6 gün +

    32,90 TL

    General Mobile Discovery 1 E3 % ORJİNAL BATARYA

    İzlemeye AlHemen Al

    # - tecnoclup

  • SahibindenGeneral Mobile Discovery 1 E3 % ORJİNAL BATARYA

    6 gün +

    39,90 TL

    General Mobile Discovery 1 E3 % ORJİNAL BATARYA

    İzlemeye AlHemen Al

    # - tecnoclup

  • SahibindenGENERAL MOBİLE GM6 % ORJİNAL BATARYA

    3 gün +

    ,90 TL

    GENERAL MOBİLE GM6 % ORJİNAL BATARYA

    İzlemeye AlHemen Al

    # - tecnoclup

  • SahibindenGENERAL MOBİLE GM6 SIFIR BATARYA+HIZLI KARGO!

    3 gün +

    ,90 TL

    GENERAL MOBİLE GM6 SIFIR BATARYA+HIZLI KARGO!

    İzlemeye AlHemen Al

    # - tecnoclup

  • SahibindenGENERAL MOBİLE DST22 ORJİNAL BATARYA

    3 gün +

    27,90 TL

    GENERAL MOBİLE DST22 ORJİNAL BATARYA

    İzlemeye AlHemen Al

    # - tecnoclup

  • SahibindenGENERAL MOBİLE DST33 ORJİNAL BATARYA

    5 gün +

    27,90 TL

    GENERAL MOBİLE DST33 ORJİNAL BATARYA

    İzlemeye AlHemen Al

    # - tecnoclup

  • funduszeue.info DİSCOVERY 4G ORJİNAL BATARYA

    6 gün +

    49,90 TL

    funduszeue.info DİSCOVERY 4G ORJİNAL BATARYA

    İzlemeye AlHemen Al

    # - tecnoclup

  • SahibindenGENERAL MOBİLE DST33, DST ORJİNAL SIFIR BATARYA

    10 gün +

    23,90 TL

    GENERAL MOBİLE DST33, DST ORJİNAL SIFIR BATARYA

    İzlemeye AlHemen Al

    # - tecnoshop

  • SahibindenGENERAL MOBİLE DST33, DST ORJİNAL BATARYA

    10 gün +

    39,90 TL

    GENERAL MOBİLE DST33, DST ORJİNAL BATARYA

    İzlemeye AlHemen Al

    Ücretsiz Kargo

    # - tecnoshop

  • SahibindenGENERAL MOBİLE DST 22, DST 33 kaliteli BATARYA

    10 gün +

    28,90 TL

    GENERAL MOBİLE DST 22, DST 33 kaliteli BATARYA

    İzlemeye AlHemen Al

    # - tecnoclup

  • SahibindenGENERAL MOBİLE DST ORJİNAL BATARYA

    10 gün +

    39,90 TL

    GENERAL MOBİLE DST ORJİNAL BATARYA

    İzlemeye AlHemen Al

    # - tecnoclup

  • SahibindenGENERAL MOBİLE DST33, dst 33 ORJİNAL SIFIR BATARYA

    10 gün +

    27,90 TL

    GENERAL MOBİLE DST33, dst 33 ORJİNAL SIFIR BATARYA

    İzlemeye AlHemen Al

    # - tecnoclup

  • SahibindenGENERAL MOBİLE DST22 ORJİNAL BATARYA+HIZLI KARGO!!

    10 gün +

    27,90 TL

    GENERAL MOBİLE DST22 ORJİNAL BATARYA+HIZLI KARGO!!

    İzlemeye AlHemen Al

    # - tecnoclup

  • SahibindenLG G3 ORJİNAL SIFIR BATARYA+HIZLI KARGO!

    8 gün +

    37,90 TL

    LG G3 ORJİNAL SIFIR BATARYA+HIZLI KARGO!

    İzlemeye AlHemen Al

    # - tecnoclup

  • SahibindenLG G4 MİNİ ORJİNAL SIFIR BATARYA+HIZLI KARGO!

    8 gün +

    37,90 TL

    LG G4 MİNİ ORJİNAL SIFIR BATARYA+HIZLI KARGO!

    İzlemeye AlHemen Al

    # - tecnoclup

  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası