balıkesir burdur arası kaç saat / Balıkesir Burdur otobüs bileti, En ucuz fiyat TL - ENUYGUN

Balıkesir Burdur Arası Kaç Saat

balıkesir burdur arası kaç saat

Balıkesir Şehir Haritası


Burdur İlçelerinden Diğer Şehir İlçelerine Yol Mesafeleri

Adana ile Burdur Arası Mesafe Kaç Kilometre ve Yol Tarifi Güzergah Haritası

Mesafe Sorgulama  » Adana Burdur Arası Kaç Km

Adana ile Burdur arası kuş uçuşu direkt mesafe kilometre
Karayolu ile Adana ile Burdur arası uzaklık kilometre

air km
car km


Adana ile Burdur arası yol araçla kaç saat sürer

Adana ile Burdur arası karayolu ile olan mesafe otomobil ile yaklaşık olarak 3 saat 1 dakika sürmektedir.

Adana ile Burdur arası seyahat uçak ile yapılırsa uçuş süresi 0 saat, 12 dakika sürer.

Adana ile Burdur arası yol güzergahını aşağıdaki haritadan inceleyebilir ve karayolu vasıtasıyla yol tarifini görebilirsiniz, ayrıca havayolu ile direkt uçuş rotasını da inceleyebilirsiniz. Adana, Türkiye ile Burdur, Türkiye arasında karayolu ve havayolu ile ulaşım harıtası. İyi yolculuklar dileriz.

Adana ve Burdur arasındaki mesafe yol güzergah haritası



Balıkesir - Burdur Otobüs Bileti Ara

Şehir merkezinin biraz dışında bulunan Balıkesir Terminali’ne yolcuların şehir merkezinden 24 saat boyunca kolayca ulaşabilmesi için pek çok alternatif ulaşım aracı sağlanıyor.

Belediye Otobüsleri

7 gün 24 saat hizmet veren terminal belediye otobüs hatları olan D2 ve G1 ile hem şehir merkezinden hem de Balıkesir Üniversitesi'nden terminale kolayca ulaşabilirsiniz.

Minibüsler

Balıkesir merkezinde sabah saat ’dan gece 'a kadar hizmet veren minibüsler bulunuyor. Akşam ’a kadar her 15 dakikada, ’dan sonra ise her yarım saatte bir merkezi duraklardan terminale minibüs bulabilirsiniz.

Yolcu Servisleri

Şehir merkezden terminale ulaşım için en çok tercih edilen ulaşım araçlarından biri olan ücretsiz yolcu servisleri, şehir merkezindeki bilet satış ofislerinin önünden hareket ediyor. Yolcu servislerinden faydalanarak rahat ve hızlı bir yolculukla otobüsünüzün kalkış saatinden 15 dakika önce terminalde olabilirsiniz.

Taksi

24 saat açık olan Terminal Taksi dışında Balıkesir merkezinde de 24 saat taksi bulabilir ve 5 dakikada terminale ulaşabilirsiniz.

Balıkesir Burdur Arası

En Ucuz Sefer

,00 TL

Balıkesir - Burdur Arası Kaç Km

km

Balıkesir - Burdur Arası Kaç Saat

9sa 58dk

Günlük Sefer Sayısı

6

En Çok Sefer Yapan Firma

Balıkesir Uludağ

Sefer Yapan Firma Sayısı

1


Balıkesir Burdur Online Otobüs Bileti
Balıkesir Burdur otobüs bileti, yerel ve ulusal birçok otobüs firması seçeneği ve en uygun fiyatlar ile seafoodplus.info'da! Birkaç kolay adımla biletinizi dakikalar içerisinde satın alabilir, hemen yolculuğa başlayabilirsiniz.

Online Otobüs Biletimi Nasıl Alabilirim?
Türkiye'nin her yerine en uygun otobüs biletlerini birkaç adımda kredi kartı veya banka kartınızla satın alabilirsiniz. Üstelik 12 aya kadar taksit ile ödeme seçeneğiniz de bulunuyor.

Arama motorumuz üzerinden Balıkesir Burdur güzergahı için arama yapın, Balıkesir - Burdur arası sefer düzenleyen otobüs firmaları, tüm sefer saatleri ve fiyatları listelenecektir. Ardından sizin için en uygun saat ve fiyatlı otobüs biletini kolayca satın alın! Biletiniz online olarak oluşturulacak, tarafınıza sms ve email yolu ile bilet bilgileriniz gönderilecektir.

Balıkesir ve Burdur Şehirlerinde Ulaşım
Balıkesir ve Burdur şehirlerindeki otogarları, otobüs firmalarının şubelerini ve şube telefonlarını seafoodplus.info’da bulabilirsiniz. Şehir içi ulaşım bilgileri için ilgili şehrin otogar sayfasını inceleyebilirsiniz. Balıkesir Burdur seyahatinize başlamadan önce, Balıkesir ve Burdur hakkında detaylı bilgilere göz gezdirmeyi unutmayın.

Neden seafoodplus.info?
seafoodplus.info, yılından bu yana kolay online bilet alma, güvenli ödeme sistemi ve bünyesinde yer alan ’den fazla otobüs firması ile birlikte her zaman ve her yerde yolcularının yanında!

İyi Yolculuklar Dileriz

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir