play store da indirme bekleniyor hatası / Google Play Store İndirme Bekleniyor Hatası ve Çözümü » TechWorm

Play Store Da Indirme Bekleniyor Hatası

play store da indirme bekleniyor hatası

Yaygın Google Play Store sorunları ve çôzümleri (Play Store indirme bekleniyor)

Android  işletim sisteminin resmi uygulama marketi Google Play Store , bazen sinir bozucu olabiliyor. Google Play Store'un indirme sorunları can sıkıcı duruma gelmemesi için Play Store sorunlarına bazı çözümler bu haberimizde paylaşıldı. İşte "Play Store indirme bekleniyor", "Google Play Store indirme duruyor"  veya " Play Store'a girmiyor" gibi sorunların basit çözümleri.

Appsyore
Play Store 

Cep  telefonlarında en çok 

kullanılan işletim sistemi Android, her zaman stabil çalışmayabiliyor. Özellikle Android'in uygulama marketi olan Google Play Store  çoğu zaman sinir bozucu bir durum alabiliyor. Durup dururken ve telefonu biraz kurcalamayla başlayan  Play Store sorunları oldukça karışık bir  hal alabiliyor. Bir uygulamayı indirdiğimizde veya  uygulamaları güncellemeye çalıştığımızda ortaya çıkan bu sinir bozucu Google Play sorunlarının elbette bir çözümü de   bulunuyor. Google Play indirme yapmama sorunu, Play Store'un sürekli tekrar deneyin deyip açılmaması, Play Store'da uygulama yüklenmemesi ve Play Store'da uygulama güncellenemiyor sorunlarının çok basit birer çözümleri var aslında. İşte sıklıkla görülen  Google Play Store  sorunları ve çözümleri

SORUN: "Play Store bağlantı yok"

Play store hata
Play Store sorun 1

Bu sorunun birçok sebebi olabilir. Ancak başlıca sebepleri  şunlardır: internet bağlantısının olmaması, saat ve tarih ayarlarının hatalı olması veya dışardan kurulan  bir uygulamanın buna sebep olması olarak sıralayabiliriz. Ancak basit iki yol ile çözmek mümkün.
ÇÖZÜM;  Yapılması gereken en basit  işlem saat ve tarih ayarlarını düzeltmek ve internet bağlantısını kontrol etmektir. Bu yöntem işe yaramaz ise telefon ayarlarında uygulamalar kısmındaki "Tümü" seçeneğini takip edip Play Store ve gerekirse Google  Play Hizmetleri   uygulamalarının verilerini temizlemektir. Bu yöntemler %95 işe yarayan basit ama etkili çözümlerdir.

SORUN: "Play Store indirme bekleniyor"  (Play store uygulama   indirmiyor)

İndirme bekleniyor.
Play Store sorun 2

Eğer telefonunuzu yeni aldıysanız veya telefona format attıysanız bu sorunu yaşayabilirsiniz. Tabi bunlar dışında da bu sorun oluşabilir. Play Store'da uygulama inmiyorsa birkaç yöntem kullanmak gerekebilir.
ÇÖZÜM: Ayarlar / Uygulamalar daha sonra Play Store uygulamasını bulup "verileri temizle"   diyebilirsiniz. Ancak bundan önce indirmek istediğiniz uygulamayı birkaç kez indir deyip tekrar iptal edip sorunu çözebilir ya da telefonu yeniden başlatarak bu sorundan kurtulabilirsiniz. Eğer siz de Google Play Store indirme hatası alıp Google Play Store'da indirme öylece kalıyorsa bu çözümle sorunu giderebilirsiniz.

Android'in resmi uygulama marketi  Google Play Store'da  yaşanan sorunların en yaygını bunlar olarak görülüyor. Bu tür Play  Store sorunlarını  yaşarsanız yorum yaparak yardım isteyebilirsiniz. Bu arada   geçen seneye kadar daha pek çok Google Play sorunu yaşanıyordu. Ancak bu sorunlar nerdeyse artık yok denilebilir. Sadece yukardaki Play Store sorunları hala da devam ediyor.

Paylaş

Facebook Twitter WhatsApp Telegram

Play Store Bekliyor Hatası [Çözümü]

Play Store bekliyor hatası çözümü için yapmanız gerekenlere bakalım.

Oyun, uygulama yada videoları indirmeye çalıştığınızda bu can sıkıcı sorun ile karşılaşıyorsanız, sizler için hazırladığımız çözüm yöntemleri ile artık bu sorundan kurtulmuş olacaksınız.

Play Store Bekliyor Hatası

Google play store indirme bekleniyor hatası çözümleri detaylarına hep birlikte bakalım.

Google Play Store İndirme Bekleniyor Hatası Android

1- İlk olarak Google Play Store&#; a girin.

2- Sol üstte bulunan Menü butonun basın ve ardından Ayarlar kısmına girin.

google play indirme bekleniyor sorunu android

3- Ugulamaları otomatik güncelle kısmına tıklayın.

google play indirme bekleniyor sorunu

4- Burada kablosuz bağlantı üzerinden otomatik güncelle kısmına tıklayın.

google play indirme bekleniyor hatasi

5- Burada aynı hata devam ederse. Alt tarafta bulunan Play Store sürüm güncel mi değil mi diye kontrol edin.

google play indirme bekleniyor

Not: Play store güncel ise yada siz yaptıysanız bir önceki sürüme dönmeniz gerekecek. Bunu da yapabilmek için;

  • Telefonun Ayarlar kısmına girin.
  • Ardından Uygulamalar kısmına girin.
  • Google Play Store uygulamasına giriş yapın.
  • Depolama kısmına giriş yapın ve verileri temizle ve ön belleği temizle kısmına tıklayın.

Not 2: Eğer yine olmazsa Google Play Store uygulama bilgileri açıkken sağ üstte bulunan 3 noktaya tıklayıp,

google play indirme webhakim

Güncelleme kaldır kısmına tıklayın.

google play indirme bekleniyor webhakim

Not 3: Bunlara rağmen yinede olmazsa Google Play Store devre dışı bırak deyin. Daha sonra tekrar APK olarak Google Play Store yükleyebilirsiniz.

google play indirme bekleniyor hatasi çözümü

İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin

Play store indirme bekleniyor hatası çok basit bir yöntem ile de sorunu çözebilirsiniz. Burada yapmanız gerekenlere birlikte bakalım.

1- Google Play açın. Sol üst tarafta bulunan menü kısmına basın.

2- Ayarlar kısmına tıklayın. Ardından Uygulama İndirme Tercihi deyin.

google play indirme bekleniyor webhakim

3- Ağ üzerinden de &#;seçeneklerini izleyerek hücresel veri üzerinden indirme yapması için Google Play Store&#;a izin verebilirsiniz.

Telefonunuzu Yeniden Başlatıp Açın

Google play store indirme bekleniyor hatası yine de alıyorsanız, telefonunuzu kapatıp tekrar açarak hatanın düzelmesini bekleyebilirsiniz.

Telefonun Depolama Alanlarını Kontrol Edin

google play store indirme bekleniyor

Google Play indirme bekleniyor hatasının çözüm yollarından biri de depolama alanının dolu olmasıdır. Bunun için yapmanız gereken Ayarlar kısmında girip, Depolama kısmından doluluk oranına bakabilirsiniz.

Play Store Nasıl Resetlenir?

İlk olarak Ayarları açın. Uygulamalar kategorisine girin. Play Store&#;u görüntüleyin. &#;Verileri Temizle&#; seçeneğine basın.

EN ÇOK OKUNANLAR

Etiketler: uygulama

Facebook

WhatsApp

Pinterest

E-Mail

Herkese Merhaba. Bu yazımızda basit bir şekilde “Play Store İndirme Bekleniyor Hatası ve Çözümü” ile ilgili kısaca bilgi vermeye çalışacağım.

Bu hatayı alanlar sorunun çözümü için Ayarlar &#; Uygulamalar sekmesinden Google Play Store’a gidip tüm verileri temizle dedikten sonra güncellemeleri kaldır demeleri gerekiyor. Bu işlemlerin ardından tekrar Play Store Uygulamasını çalıştırıp güncellemeleri kontrol ederek Play Store’u güncelleyip sorunu çözebilirler.

 Şimdi hazırsanız, sorunun nasıl çözüleceğini uygulamalı olarak yapalım.

İlk olarak Ayarlar > Uygulamalar ve UygulamalarıYönet sekmesine gidelim. Buradaki amacımız GooglePlay Store uygulamasına gitmek olduğu için bazı telefonlarda ve cihazlarda “Uygulama Yöneticisi” adı altında da olabilir.

GooglePlay Store&#;a gittikten sonra ilk yapacağımız işlem; &#;Verileri Temizleme&#; demek, veriler temizlendikten sonra  ikinci işlem olarak &#;Güncellemeleri Kaldır&#; diyoruz. Bu iki işlem sonrasında bu sayfadaki işlemimiz tamamlanıyor.

Şimdi Google Play Store’a gidip sol üstte bulunan yatay üç çizgi simgesine klikleyelim ve burdan açılan pencereden Ayarlar&#;ı seçelim.

Ayarlar dedikten sonra gelen pencere en alt kısımda bulunan Play Store Sürümü yazan yeri klikleyelim ve açılan panelde &#;Google Play Stor&#;un yeni bir sürümü indirilecek ve kurulacak&#; uyarısına evet diyelim.

İşlemimiz tamam. &#;Google Play Store İndirme Bekleniyor&#; hatası  çözüldü. Şimdi artık Google Play&#;den uygulama, oyun vs. indirebilirsiniz.

TechWorm

bluestacks indirme bekleniyor hatası, google play, google play indirme bekleniyor sorunu, google play indirme bekleniyor sorunu çözümü, google play indirme sorunu, google play store kablosuz bekleniyor hatası, play store, play store hatası, play store indiriliyor da kalıyor, play store indirme bekleniyor

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası