dabbe 2014 / Dabbe 5: Zehr-i Cin (2014) | Hasan Karacadağ | DonanımHaber Forum » Sayfa 4

Dabbe 2014

dabbe 2014

Dabbe 5: Zehr-i Cin (2014)

Dabbe Serisi Filmleri - Dabbe Serisinin İsimleri, İzleme Sırası, Vizyon Tarihleri, Konuları Ve Oyuncuları

Dabbe Serisinin İsimleri

Dabbe 1

Dabbe 2

Dabbe 3: Bir Cin Vakası

Dabbe 4: Cin Çarpması

Dabbe 5: Zehr-i Cin

Dabbe 6

Dabbe Serisi Filmleri - Dabbe Serisinin İsimleri, İzleme Sırası, Vizyon Tarihleri, Konuları Ve Oyuncuları

Dabbe Serisinin İzlenme Sırası

Dabbe serisi filmler 1, 2, 3, 4, 5 ve 6 şeklinde sıralı olarak izlenebileceği gibi tamamen farklı olarak istenilen sırada da izlenebilir. Film bir seri olarak devam etse de film serisi içinde yer alan filmlerin birbiri ile bağlantısı yoktur.

Dabbe Serisi Vizyon Tarihleri

Dabbe 1: 10 Şubat 2006

Dabbe 2: 25 Aralık 2009

Dabbe 3: 3 Ağustos 2012

Dabbe 4: 2 Ağustos 2013

Dabbe 5: 12 Eylül 2014

Dabbe 6: 11 Eylül 2015

Dabbe Serisi Filmleri - Dabbe Serisinin İsimleri, İzleme Sırası, Vizyon Tarihleri, Konuları Ve Oyuncuları

Dabbe Serisi Konuları

Dabbe 1: Amerika’da yaşanan esrarengiz intihar olaylarında her intihar eden kişi birbirlerinden daha da korkunç olan yöntemler seçerek intihar eder. Türkiye’de de benzer bir olay Tarık isimli gençle yaşanır. Tarık’ın ölümünden sonra Hande, Sema, Cem isimli arkadaşları Tarık’tan e posta almaya devam ederler. Kabuslar başlar.

Dabbe 2: İlk filmde gerçekleşen kıyamet alameti Dabbe bu devam filminde de aynı haberi veriri. Cinler teknolojiyi kullanarak sinsice hareket etmeye devam ederler. Son saatlerini yaşamakta olan bir grup insan ise başlarına geleceklerin farkında değillerdir.

Dabbe Bir Cin Vakası: Ceyda T. Hayatını Ankara’da devam ettiren sıradan bir annedir. Kızları Burcu ve eşi Sinan’a fiziksel dünyada var olmayan mahlukatın biri musallat olur. Aileye şiddetli saldırılarına devam eden varlık nedeni ile aile hastaneye başvurur ve kameralarla izlenirler.

Dabbe Cin Çarpması: Evlilik hazırlığı yapan Kübra kına gecesi sırasında cinlerin musallatına uğrar ve ele geçirilir. Olayların yaşandığı Kıbledere köyü için bu olaylar yeni bir şey değildir.

Dabbe 5 Zehr-i Cin: Ömer ve eşi Dilek mutlu hayat sürerler ama bu hayatları bir gün Dilek’in gördüğü bir rüya ile geçmişte kalır.

Dabbe 6: Doktor Zeren bir ece aniden ölen kardeşi Ayla ile sarsılır. Tüm incelemelerin sonucunda ölüm nedeni beyin kanaması olsa da annesi öldüğünde de annesinin yanında olan Leyla bunu kabul etmez.

Dabbe Film Serisi Oyuncuları

Dabbe serisi 6 farklı filmden oluşur. Bu altı farklı filmin her birinde farklı oyuncular rol almışlardır. Devam filmleri olsalar da işlenen konular ve hikayelerde geçen karakterle farklı kişiler olduğu için çok sayıda oyuncu rol almıştır bu seride.

False

Dabbe serisinin 5. filminde, dünyayı şoka sokacak gerçek bir olay tüm detaylarıyla perdeye yansıyacak.30 yıl önce Anadolu'nun ıssız bir köyünde yaşanmış ve dehşetengiz sırlar barındıran bu unutulmuş vaka,cinler aleminin ürperten zehirli bir öyküsüyle birleşiyor. Kocası Ömer'le mutlu bir hayat sürmekte olan Dilek için sakin ve sıradan geçen aydınlık günler, cehennem fırtınalarının gölgelerine gizlenmiş adı anılmaz cinnilerin ani bir saldırısıyla kararır.Herşey;Dilek'in bir rüyasıyla başlar.Bu rüyada Belirsiz suretler; şeytana dair bir takım sırları Dilek'in kulağına fısıldadıktan sonra ona musallat olmuşlardır.Kocası Ömer,rüyayı Dilek'in birkaç gün önce yaşadığı bir hırsızlık olayının psikolojik yansıması olarak görse de,Dilek kendisine git gide yaklaşan ve habis fısıltılarla onu bilinmez bir aleme doğru sürükleyerek sır fısıldayan bu cinnileri artık hissetmeye başlamıştır.Korku şiddete dönüşmeye ve Dilek bedeninin kontrolünü kaybetmeye başlayınca, Cinler alemiyle ilgili ilim sahibi bir kişi olan Bitlis'li Belkıs Hoca'dan yardım almaya başlarlar.Kendine has yöntemlerle cinlerle temas kurabilen Belkıs Hoca,karşılaştığı bu vakanın tarihteki en korkunç bir cin kabilesiyle ilgili olduğunu anlayınca şok geçirir.Rüyalar yoluyla insan kanına giren ve orada bir zehir gibi dolanan bu cin kabilesini, musallat oldukları ruhlardan uzaklaştırmak neredeyse imkansızdır! Zaman,Dilek için karanlık bir boyutun tesiri altına girdikçe,çaresizlik yerini teslimiyete bırakacak mıdır? İyi bir hayat süren,sıradan Bir insanın geçmişindeki karanlık anlar, geleceğini nasıl lanetler? Kana hükmeden zehr-i cin ve şeytanın en kindar kabilesi Dilek'in ruhunu neden kemirmektedir?

Devamını Oku

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası