aile sarkilari / Saz Eşliğinde Çocuk Şarkıları - Aile Katılımı - Osman Nuri Tuna Anaokulu

Aile Sarkilari

aile sarkilari

Alkışla (Aile Bireyleri Versiyonu)

FAQs for Alkışla (Aile Bireyleri Versiyonu)

When was Alkışla (Aile Bireyleri Versiyonu) released?

Alkışla (Aile Bireyleri Versiyonu) is a unknown song released in

Alkışla (Aile Bireyleri Versiyonu) is a unknown song released in

Which album is the song Alkışla (Aile Bireyleri Versiyonu) from?

Alkışla (Aile Bireyleri Versiyonu) is a unknown song from the album En Güzel Çocuk Şarkıları 1.

Alkışla (Aile Bireyleri Versiyonu) is a unknown song from the album En Güzel Çocuk Şarkıları 1.

Who is the singer of Alkışla (Aile Bireyleri Versiyonu)?

Alkışla (Aile Bireyleri Versiyonu) is sung by Pıtırcık.

Alkışla (Aile Bireyleri Versiyonu) is sung by Pıtırcık.

What is the duration of Alkışla (Aile Bireyleri Versiyonu)?

The duration of the song Alkışla (Aile Bireyleri Versiyonu) is minutes.

The duration of the song Alkışla (Aile Bireyleri Versiyonu) is minutes.

How can I download Alkışla (Aile Bireyleri Versiyonu)?

You can download Alkışla (Aile Bireyleri Versiyonu) on JioSaavn App.

You can download Alkışla (Aile Bireyleri Versiyonu) on JioSaavn App.

Aile Hakkında 15 Şarkı

Ailemiz için en önemli sevgiyi gölgede bıraktıkları aşka girip çıkma konusunda binlerce şarkı var. Aile, toplumun en temel birimidir. Ailemiz aracılığıyla değerlerimizi, kültürümüzü ve kısmen de kimliklerini öğreniyoruz. Ailelerimiz bizi korur ve geleceğimizi belirleyecek şekilde bizi şekillendirir.

Kuşkusuz, tüm aileler mükemmel değildir. Aslında, çoğu ailenin kendine has kusurları ve tuhaflıkları vardır. Ama bu kusurları ve tuhaflıkları, kim olduğumuzu şekillendirmeye yardım ediyor. Ailelerimiz, filmlerde ve televizyonda gördüğümüz mükemmel aile resimleri gibi olmasa da, onların kim olduğumuzun temelleri olduğunu itiraf etmeliyiz.

Öyleyse, bir an için ailemize olan sevgimizi kutlayalım, kusurlu ve belki de işlevsiz. Ailemizin kim olduğumuzu nasıl etkilediğini düşünmek için bir dakikanızı ayırarak oynayabileceğimiz bir çalma listesi oluşturalım.

İşte ailenizle ilgili hoşlanabileceğiniz bazı şarkılar.

Babalar hakkındaki şarkılar

Baba nedir Baba evin koruyucusudur. Çoğu zaman, dayanabileceğimiz sağlayıcıdır. Babalar bazen sert ve katı olabilirler, ancak bu sık sık bizi dünyadan korumak istedikleri için - bu yüzden babamızın sık sık gördüğü kızlardan biri. İşte babanızın sevginizi göstermesi için oynamak isteyebileceğiniz birkaç şarkı.

Luther Vandross - Babamla Dans Et

Luther Vandross'un hit şarkısı, kendi babasına bir övgüdür. Vandross'un babası, sadece yedi yaşındayken diyabet komplikasyonlarından öldü. Babasının onu nasıl yukarı kaldırdığını ve onunla ve annesiyle dans ettiğini hatırlıyor. Ve bu şarkıda, o hatırayı son bir kez tekrar yaşayabilmesini istiyor.

Babam için şarkı sözleri: Son bir bakışta çalabilirsem

Son bir adım

Onunla bir son dans

Asla bitmeyecek bir şarkı çalarım

Çünkü ben isterdim, seveceğim, seveceğim

Babamla tekrar dans et

Cat Stevens - Baba ve Oğul

Babalar ve oğullar genellikle karmaşık bir ilişkiye sahiptir. Genellikle benzer özelliklere sahipler ama yaşamda çok farklı öncelikler var. Cat Stevens'ın Baba ve Oğlu'nda, bir erkekle şarkısı arasındaki diyalog hakkında şarkı söylüyor. Babası onun sakinleşmesini ve işleri yavaşlatmasını istiyor, ancak oğlu dünyayı kendisi için keşfetmek istiyor. Şarkıda, hem baba hem de oğulla empati kurmanıza yardımcı olabilecek her iki perspektifi göreceksiniz.

Babam için şarkı sözleri: Bir değişiklik yapmanın zamanı değil

Sadece otur, yavaşça al

Hala gençsin, bu senin suçun

Geçmen gereken çok şey var

Phil Collins, kalbimde olacaksın

Kalbimde Olacak Aslen Disney'in Tarzan'ı ve evlat edinen gorilinin annesi hakkında bir şarkı olarak yazılmış olsa da, bir babanın çocukları ile olan ilişkilerinde de geçerli olabileceğini inkar edemezsiniz. Babalar çocuklarının doğal olarak koruyucusudur ve şarkı onları her zaman güvende tutmakla ilgilidir.

Babam için şarkı sözleri: Çok küçük biri için, çok güçlü görünüyorsun

Kollarım seni tutacak, güvende ve sıcak tutacak

Aramızdaki bu bağ kopmaz

Burada olacağım, sen ağlama

Harry Chapin - Kedinin Beşiği'nde

Çok sık, fiziksel olarak orada olan ancak aileyi sağlamak için çok meşgul olan, yok olan babanın sınırını görüyoruz. Beşikteki Kediler, oğluyla olan ilişkisini yansıtan bir adam hakkında. Anlatıcı'nın şarkısı daha gençken, oğluyla gerçekten vakit geçirmek için çok meşgul olsa bile babasını putlaştırdı. Daha sonra, baba oğlunun onun gibi bir şey haline geldiğinin farkına vardıkça ilişkileri gittikçe uzaklaşıyor.

Babam için şarkı sözleri: Uzun zamandan beri emekliyim, oğlum uzaklaştı

Geçen gün onu aradım

“Sakıncası yoksa seni görmek istiyorum” dedim.

Dedi ki, “Çok isterim baba, zaman bulabilirsem

Gördüğüm gibi yeni işim güçlük çekiyor ve çocuklar grip oluyor

Ama seninle konuşmak çok güzel baba.

Seninle konuşmak çok güzeldi ”

Annelerin Şarkıları

Annelerimiz olmadan nerede olurduk? Dış dünyaya açılan ilk pencerelerimiz. Biz küçükken hep yanımızda olanlardı, yetişkinler olarak da her zaman iyi olduğumuzdan emin olmak için ısrar ediyorlardı. Hasta olduğumuzda, yalnız, korkmuş veya acı çekerken, annemizin aradığımız rahatlatıcı dokunuşu her zaman olmaz mı?

Baharat Kızlar - Mama

Dışarıda anneleriyle karmaşık ilişkileri olan birçok kız var ve Baharat Kızlar da farklı değil. Bir röportajda, Melanie C, “” Annem, asi genç sahneden geçerken annene nasıl böyle bir ineğin olduğunu anlatıyor. O zaman biraz daha büyüdüğünde, her ne yaptıysa, sadece kendi iyiliğin için yaptığını anlarsın. Ve sizce: 'Tanrım, gerçekten korkunçtum.' ”

Annem için şarkı sözleri: Ama şimdi eminim neden, neden yanlış anlaşıldığını biliyorum.

Şimdi gözlerinin arasından görüyorum, sana verebileceğim tek şey aşk.

Backstreet Boys - Mükemmel Fan

Spice Girls anneler için bir şarkıya sahipse, çağdaş Backstreet Boys'unda da bir şarkı vardı. Annelerin çoğunda doğru olan tek bir şey varsa, hepimiz büyürken bile bize bebekler gibi davranırlar. Ve Backstreet Boys milyonlarca hayranıyla başarılı bir pop yıldızı olmuş olsa da, bir numaralı hayranı olarak yerini alan anneleri.

Annem için şarkı sözleri: Gençken bana nasıl büyüyeceğimi gösterdin

Bana bilmem gereken her şeyi gösterdin

Bana sadece ellerin olmadan yürümeyi gösterdin.

Çünkü anne sen her zaman mükemmel bir hayran oldun

Ozzy Osbourne - Anne, Eve Geliyorum

Kaya tanrısı Ozzy Osbourne bile yardım edemez ama annesi için yumuşak bir yeri vardır. Yeterince doğru, bir süredir uzaktayken (Ozzy grubuyla sık sık gezdiği gibi), eve geldiğimizde görmek istediğimiz bir kişi her zaman var - annelerimiz. Demek ki, evim annemin olduğu yer.

Annem için şarkı sözleri: Yüzünü yüzlerce kez gördüm

Her gün ayrı kaldık

Güneş ışığını umursamıyorum, evet

Çünkü anne, anne, eve geliyorum

Meghan Trainor - Anne

Harika bir anneye adamak için bir şarkı arıyorsanız, bu olabilir. Meghan Trainor'un Annesi, annen için özel bir etkinlikte ya da sadece annene sevgiyi göstermek istediğini hissettiğinde oynayabileceğin çekici ve çekici bir şarkı.

Anne için şarkı sözleri: Aşkı sonuna kadar, o benim en iyi arkadaşım.

Kimse benim gibi bir anneye sahip değil

Boyz II Men - Mama İçin Bir Şarkı

II. Boyz erkeklerin de anneleri için bir şarkı var. Mama için bir şarkı, her zaman iyi zamanlar ve kötü zamanlar boyunca olan anneleri için haraç şarkılarıdır. Annen daha yumuşak melodiler içindeyse, bu onun için çalabileceğin şarkı olabilir.

Anne için şarkı sözleri: Senin aşkın yıldızlardan gözyaşları gibidir

Anne sadece seni sevmeyi bilmeni istiyorum ruhuma yemek gibi

Sinead O'Connor - Hiçbir şey 2 U karşılaştırmaz

Açıkça anneler için bir şarkı olmasa da, O'Connor'ın yorumu anneler için bir haraç şarkısı olarak mühürlendi. O'Connor'ın annesi 'te bir trafik kazasında öldü ve bu 'daki müzik videosu kaydında gerçek gözyaşlarını tetikledi.

Anne için şarkı sözleri: Diktiğiniz tüm çiçekler, anne

Arka bahçede

Sen gittiğinde hepsi öldü

Beatles - Olsun

Pek çok insan bunu dini bir şarkı olarak yorumluyor, ancak söz yazarı Paul McCartney bunun olmadığı konusunda ısrar ediyor. Şarkı Sözleri'ndeki Meryem Ana figürü, bazen rüyalarında göreceği rahmetli annesini ifade eder. Bu, hayatındaki zor anlar sırasında annesinin onun için nasıl ruh içinde olacağı konusunda ona ilham verdi.

Annem için şarkı sözleri: Kendimi belada bulduğumda

Meryem Ana bana geliyor

Bilgelik sözleri konuşma

Varsın olsun

Aile ile ilgili şarkılar

Aileler genellikle dağınık, bazen işlevsiz ve neredeyse her zaman karmaşıktır. Ama yine de ailemizi seviyoruz. İşte aile hayatının farklı yönlerini gösteren birkaç şarkı.

Blink - Çocuklar İçin Birlikte Kalın

Blink'nin iki üyesi, ebeveynlerinin boşanma sürecinden nasıl geçtiğini tecrübe etti, bu yüzden deneyim hakkında bir şarkı oluşturmaya karar verdiler. Çocuklar için Bir Arada Kal, ebeveynlerinin evliliğinin ölümüne tanık olan bir çocuk hakkında bir şarkı. Basçı Mark Hoppus'a göre, “Yaşlandıkça fark ettiğiniz şey, ebeveynlerin ne yaptığını bilmedikleri ve ebeveyn olmaya ne zaman başlayacağınızdır. İnsanların insan olduğunu ve hata yaptıklarını anlamalısınız. ”

Aile için şarkı sözleri: Her gün onları görüyorum

Anlaşıyoruz, öyleyse neden yapamıyorlar?

İstediği şey buysa ve istediği buysa, neden bu kadar acı var?

The Cranberries - Aileme Övgü

Ailem için Ode The Cranberries ön kadını Dolores Riordan tarafından yazılmış bir şarkı. İçinde çocukluğunu ve başarılı bir müzisyen olduktan sonra çocukluğun masumiyetini nasıl özlediğini yansıtıyor. Bu sadece hayata ne kadar yaklaşırsak gelsin anne babamızın kollarında çocuk olmanın basitliğini özleyeceğimizi göstermeye devam ediyor.

Aile için şarkı sözleri: Gençken nerede olduğun mutsuzluğu,

Ve umrumda bile olmadı.

Çünkü biz büyüdük

Hayatı eğlenceli görmek ve yapabiliyorsak onu almak

John Mayer - Kızları

John Mayer, sevgilileri hakkında şarkı söylemeye yabancı değil. Ancak, birisinin ailesiyle olan ilişkisinin gelecekteki ilişkilerini nasıl etkilediğiyle ilgili bu şarkıyı yaratması için ona ilham veren bir sevgili vardı. İçinde babalara ve anneye kızlarına iyi davranmaları için şarkı söylüyor çünkü erkeklerle ilişkilerinin nasıl olacağını etkileyen bu temel bu.

Ailenin sözleri: Babalar, kızlarına iyi davran.

Kızları senin gibi sevecekler

Kızlar anneye dönüşen sevgili oldular

Anneler, kızlarına da iyi davran.

Rahibe Slegde - Biz Aileyiz

Bu listeyi, aile ile ilgili en güzel şarkılardan biriyle bitirelim. Aileler her zaman geleneksel anne, baba ve çocuklardan oluşmasa da, “aile” tanımı arkadaş ve grup üyelerini kapatabilir.

Ailenin şarkı sözleri: Biz bir aileyiz, bütün kız kardeşlerim yanımda.

Biz bir aileyiz, herkesi uyandırıp şarkı söyleriz

Bugün tüm bu şarkılardan bazılarını çalarak tüm ailenize olan sevginizi gösterin!

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir