mahmut tuncer biri var dinle / Mahmut Tuncer Biri Var Mp3 indir - Muzikmp3indir

Mahmut Tuncer Biri Var Dinle

mahmut tuncer biri var dinle

Cenazede Mahmut Tuncer'den 20 TL istedi! 'Y&#;zs&#;z m&#;s&#;n?'

Haberin Devamı

"İTİN ÖNÜNE PARAYI AT YEMEZ"

Mahmut Tuncer, "Parayı çok mu seviyorsunuz?" sorusuna "Parayı sevmiyorum da, insanlara sevdirmeye çalışıyorum. Parayı sevmeyen var mı hayatta? Bir tek parayı piyasada itler sevmez. İtin önüne parayı at yemez" yanıtını vermişti.

Cenazede Mahmut Tuncerden 20 TL istedi Yüzsüz müsün

"ALDIĞIM PARAYI GERİ VERMİYORUM"

Aldığı paraları geri vermediğinden bahseden şarkıcı, "Para konusunda Azrail gibiyim. Azrail aldığı canı nasıl geri vermiyorsa, ben de aldığım parayı geri vermiyorum. Para insanlar için yaşama amacı ama biz aldığımız parayı kenara koyarız. Bir yerde bir yardıma ihtiyacı olan biri olduğu zaman ne kadar birikmişse bakıp yardım ediyoruz" şeklinde konuşmuştu.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN'DAN PARA ALDI

Gittiği her programda para aldığını söyleyen Mahmut Tuncer, "Burada çıkar mı? Bir 20 lira alırım" diyerek, Çağlayan'dan para istemişti. Sunucudan aldığı parayı kendi paralarının arasına koymadan saklayacağını belirten sanatçı, parayı ihtiyaç sahibi birine vereceğini sözlerine eklemişti.

Cenazede Mahmut Tuncerden 20 TL istedi Yüzsüz müsün
Haberin Devamı

"ONUN KADAR ÜNLÜ OLAMADIK"

Mahmut Tuncer, önceki gün tedavi gördüğü Beylikdüzü'ndeki özel hastanede kalp yetmezliği sonucu yaşamını yitiren Nuri Sesigüzel için Teşvikiye Camii’nde öğle namazına müteakip düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Nuri abi büyüğümüz, ustamız, Urfalı olması dolayısıyla hemşehrimiz, çok sevdiğim müzisyen üstadımızdı. Çok yakın dirsek temasımız vardı. ayda bir görüşüyorduk. Vefatından üç gün önce kızıyla görüştük. Hepimizin başı sağ olsun. Büyük bir çınarı kaybettik. Urfa'nın şehir olarak adının tanıtılmasında faydalı bir üstattı. Hepimize örnek olmuştur. Özellikle Urfalılar, ben de dahil olmak üzere onu örnek almışızdır. Bizde ünlü olduk ama onun kadar olamadık. Türk Halk Müziği'nde gelmiş geçmiş en büyük şöhretin o olduğunu söylüyorlar. Hayranları taksisini havaya kaldırılarmış. Allah mekanını cennet etsin.

Cenazede Mahmut Tuncerden 20 TL istedi Yüzsüz müsün

"SENDE LİRA VAR MI?"

Tuncer açıklama yaptığı sırada yanına yaklaşan yaşlı bir kadın gülerek, "Mahmut Bey çok özür dilerim 20 liran var mı?" sorusunu yöneltti. Cenazede şaşkınlığını gizleyemeyen türkücünün, söz konusu kişiye yönelik, "Sende lira var mı? Yüzsüz müsün?" sözleri gündem oldu.

Mahmut Tuncer’in Cenazede Başına Gelmeyen Kalmadı! Kendisinden 20 TL İsteyen Kişiye Bakın Ne Söyledi…

Türk Halk Müziği’nin değerli isimlerinden biri olan Nuri Sesigüzel’in yaşamını yitirmesinin ardından Teşvikiye Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine pek çok siyasi ve ünlü isim katıldı. Bu isimlerden biri olan ünlü türkücü Mahmut Tuncer de meslektaşına veda etti. Cenaze sonrası kendisine soru yönelten muhabirler ile konuşan Mahmut Tuncer’den bir kadının 20 TL istemesi üzerine ünlü ismin verdiği yanıt ise, dikkat çekti.

Daha önce Armağan Çağlayan’ın YouTube kanalında yayınlanan ‘Dur Bi Dinle’ programına katılan ve para konusunda tam bir Azrail gibi olduğunu söyleyen Mahmut Tuncer, her programda olduğu gibi Armağan Çağlayan’dan da 20 TL istemişti. Armağan Çağlayan’dan aldığı 20 TL’yi ihtiyaç sahibi birine vereceğini belirten Mahmut Tuncer’den bir kadın 20 TL istedi. Mahmut Tuncer’in verdiği yanıt ise, herkesi şaşırttı. İşte detaylar…

“SENDE LİRA VAR MI?”

Daha önce para ile olan ilişkisini Armağan Çağlayan’a, “Para konusunda Azrail gibiyim. Azrail aldığı canı nasıl geri vermiyorsa, ben de aldığım parayı geri vermiyorum. Para insanlar için yaşama amacı ama biz aldığımız parayı kenara koyarız. Bir yerde bir yardıma ihtiyacı olan biri olduğu zaman ne kadar birikmişse bakıp yardım ediyoruz” diyerek anlatan Mahmut Tuncer’den cenazede bir kadın gülerek 20 TL istedi. Mahmut Tuncer’e dönen kadın, “Mahmut Bey çok özür dilerim 20 liran var mı?” diye sordu. Bu olayı cenazede yaşıyor olmasına şaşırdığı yüz hatlarından belli olan Mahmut Tuncer, o kadına; “Sende lira var mı? Yüzsüz müsün?” diyerek yanıt verdi.

“ÇOK SEVDİĞİM ÜSTADIMIZDI”

Öte yandan cenaze sonrası basın mensuplarına meslektaşı ve hemşehrisi ile ilgili olarak açıklamalar yapan Mahmut Tuncer, “Nuri abi büyüğümüz, ustamız, Urfalı olması dolayısıyla hemşehrimiz, çok sevdiğim müzisyen üstadımızdı. Çok yakın dirsek temasımız vardı. ayda bir görüşüyorduk. Vefatından üç gün önce kızıyla görüştük. Hepimizin başı sağ olsun. Büyük bir çınarı kaybettik” dedi. Şanlıurfa’nın tanıtımında Nuri Sesigüzel’in kıymetli olduğuna dikkat çeken ünlü türkücü, “Urfa'nın şehir olarak adının tanıtılmasında faydalı bir üstattı. Hepimize örnek olmuştur. Özellikle Urfalılar, ben de dahil olmak üzere onu örnek almışızdır. Bizde ünlü olduk ama onun kadar olamadık. Türk Halk Müziği'nde gelmiş geçmiş en büyük şöhretin o olduğunu söylüyorlar. Hayranları taksisini havaya kaldırılarmış. Allah mekanını cennet etsin” diyerek, meslektaşına veda etti.

#VAR, , Türk

Mp3 indir ve Müzik dinle artık çok kolay İnternet ortamında reklamsız ve herhangi bir sorun yaşamadan Bedava mp3 indir istiyorsanız doğru adrestesiniz. seafoodplus.info sitemizde üzerinde sanatçı, üzerinde albüm ve 'den fazla mp3 bulunmaktadır. Tüm arşvimiz ücretsiz müzik indirme sitemizde sizlere sunulmaktadır. Kürtçe mp3, türkçe mp3, yabancı müzikler farklı kategorilerde şarkılar hergün onlarca yeni albüm ve daha fazlası Sitemizde mp3'lerimizin büyük bir bölümüde şarkı sözleri de bulunmaktadır. Evde, arabada, işyerinde kısacası internetinin olduğu her yerde seafoodplus.info sizinle birlikte

İstek, öneri şikayet ve telif hakları bildirimi için bize [email&#;protected] mail adresinden ulaşabilirsiniz. Telif hakkı bildirimlerinde anında içerik sitemizden kaldırılmaktadır. Sitemiz hiçbir şekilde sunucuda veya kendi bünyesinde mp3 dosyası barındırmamaktadır. Sadece embed kodları ile paylaşılmaktadır. Sitemizdeki şarkılar sadece dinleme amaçlıdır. Kesinlikle ticari amaç bulunmamaktadır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir