karınca tebeşiri kullananlar / Bion Karınca Tebeşiri Yorumları, Fiyatı - Trendyol

Karınca Tebeşiri Kullananlar

karınca tebeşiri kullananlar

Bion Karıncalara Karşı Tebeşir

Bion Karıncalara Karşı Tebeşir

Kurumsal Fatura

Satıcı : İMECE TARIM

Koleksiyona Ekle

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

favori

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün İMECE TARIM tarafından gönderilecektir.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bion Karıncalara Karşı Tebeşir
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürünün Diğer Satıcıları (23)

Eczaten

merchant-badge-imagemerchant-badge-image

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

istebukacmaz

merchant-badge-image

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

2 Adet ve Üzeri %5 İndirim

MarketimBenim

merchant-badge-image

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

2 Adet ve Üzeri %5 İndirim

ibuka

merchant-badge-image

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

2 Adet ve Üzeri %5 İndirim

DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

Bion Karıncalara Karşı Tebeşir

  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bion Karıncalara Karşı Tebeşir
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Evimi karıncalar bastı

Bölüm kurallarını okudum ama bu konuyla ilgili bir kısıtlama göremedim, umarım aykırı bir yere açmıyorumdur konuyu, çünkü başka uygun yer bulamadım:KK lütfen yanlış yere konu açıyorsam sayfam kapanmasın çünkü acil çözüme ihtiyacım var

Kızlar evimi karınca bastı. Dışkapının altından giriyorlar ama öyle az buz bir şey değil sürü halindeler normalde de oluyordu ama bu sabah uyandığımdan beri yapmadığım şey kalmadı. Biraz öldürdüm de maalesef :KK2 dakika içinde tekrar çok fazla bir şekilde doluyorlar eve. Girdikleri delikleri kapattık ama dışkapının eşiğinin başka yerlerinden giriyorlar. Binada benim olduğum katta bar sadece ve karşı dairenin kapı eşiğiyle bizim eşik arasında yol yapmıçşlar. Anlayamadık onlardan mı geliyor ama bizim eve girişlere engel olamıyoruz ilaçla ölenler ölüyor ama devamı hiç kesilmiyor bir sürü halinde karınca giriyor eve. Kafayı yiyeceğim bana bir çözüm söyleyin

Karıncaları önlemenin doğal yolları &#; Kediniz güvende!

Hayatı zorlaştıran bazı şeyler, karınca gibi çok küçük canlılar olabiliyor. Karıncalar ev içinde oldukça can sıkıcı bir zararlı haline dönüşebilir ve özellikle ilkbahar ya da yaz aylarında evden uzak tutmak zor olabilir.

Karıncalar yiyecekleri istila etmekten banyoyu ele geçirmeye kadar evde birçok olumsuz duruma sebebiyet verebilirler. Etrafta dolaşan bu böcekler çoğu insanı karınca katili yapmaya teşvik eder. Tabi evde bir kedi besliyorsanız karınca zehirleri gibi sık başvurulan yöntemler kediniz için tehlikeli ve zehirleyici olabilir.

İçindekiler

Karınca ilaçları kediler için zararlı mı?

karınca ilaçları

Karıncaların menülerinde önemli tutan tereyağı ve fıstık ezmesi gibi içerikler karınca zehirlerinde bulunuyor. Bu içerikler aynı zamanda kedilerin de karşı koyamayacağı lezzetler arasındadır. Zehir miktarı kedide kısa vadede büyük zararlar vermek için çok az olsa da ilerleyen zamanlarda başta mide rahatsızlığı olmak üzere çeşitli sağlık problemlerine neden olabilir. Bu nedenle kedili evlerde, karıncalarla mücadelede geleneksel sprey ve kovucu ürünler önerilmez.

İlacın yanı sıra plastik ya da karton parçaları da kediniz için zararlı olabilir. Özellikle bazı kedilerde görülen çöp yeme davranışı kedilerin bu karton ve plastik parçalarını yemesiyle sonuçlanabilir. Bu durumda ciddi bağırsak tıkanmalarına neden olabilir.

Karıncaları önlemenin doğal yolları

Karıncalar evinizi istila ediyorsa ve evde bir kedi besliyorsanız, evinizi ve kedinizi korumak için doğal yöntemlere başvurmalısınız.

Gelmesini önleyin

Karıncalarla mücadelede en önemli yol eve gelmesini engellemektir. Özellikle mutfak ve yemek alanlarını çok temiz tutmalı, tezgahta, masada ya da yerlerde yemek kırıntısı kalmadığından emin olmasınız çünkü karıncalar yemek artıklarını çok sever. Dökülen suları silin ve damlayan musluklar varsa mutlaka damlamasını önleyin.

Yiyecekleri dikkatli bir şekilde saklayın

yiyecekleri karıncalardan saklama

Rafta saklanan tahıl, makarna, şeker, bal gibi yiyecekleri hava geçirmeyen sağlam kavanozlarda saklayın. Kargon ya da plastik gibi kolay deforme olabilecek kapları kullanmaktan sakının. Contalı sert ve sağlam plastik ya da bilhassa cam kavanozları kullanmayı tercih edin.

Karıncaları kedi mamasından uzak tutun

Karıncalar kedi mamalarını da sever. Bu nedenle kedi mamasına ulaşmalarını engellemelisiniz. Bunun için mama kabını daha geniş bir kabın içine koyarak geniş kaba bir miktar su koyabilirsiniz. Suyun içine de bir miktar sabun koyduğunuzda yüzey gerilimi ortadan kalktığı için karıncalar yüzemeyecektir. Kediler sabun kokusunu sevmediğinden suyu da içmeyecektir. Böylelikle karıncaların kedi mamasına ulaşması engellenmiş olacaktır.

Kaynağını bulun

Karıncalardan ilaçsız kurtulmak için evinize nereden girdiğini bulmak çok önemlidir. Karıncaların kaynağını bulduktan sonra buradan daha fazla karınca girmesinin önüne geçmek için doldurabilirsiniz.

Doğal karınca ilaçları

Karıncaların geçtiği yerlere ya da eve girdiği kaynak noktaya kolay bir şekilde bulunabilecek malzemelerle hazırlayacağınız doğal karınca ilaçları ile uygulama yaparak karıncalardan zahmetsiz bir şekilde kurtulabilirsiniz. Kullanılan malzemeler kedinize veya çocuğunuza zarar vermeyeceği için karıncalarla mücadelelerde bu uygulamaları gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Karıncalardan kurtulmak için kullanabileceğiniz karıncaları önlemenin doğal yolları için okumaya devam edin!

  • Diatomlu toprak: Bu uygulama özellikle bahçesinde ya da terasında karıncalarla başı dertte olanlar için tercih edilebilir. Diatomlu toprak herhangi bir toksik özelliği bulunmadığından çevre dostu bir çözümdür. Uygulamayı yaptıktan sonra artık çevrenizde karıncalara dair herhangi bir iz göremezsiniz. Oldukça ucuz bir yöntemdir ve bitkilerinize de zarar vermez.

diatomlu toprak

  • Tebeşir: Böcekleri uzak tutmak için özel olarak hazırlanmış olan pek çok tebeşir bulunuyor. Birçok ev sahibinin bilmediği şey ise tahta tebeşirinin de aynı etkiyi gösterdiğidir. Tebeşir, karıncaların koku alma yeteneklerini kırdığı için eviniz onlar için cazip bir yiyecek deposu olmaktan çıkacaktır. Tebeşirle karıncaların eve girdiği noktalara çizeceğiniz çizgilerle karıncalardan kurtulabilirsiniz.

tebeşir

  • Karbonat: Kabartma tozu ya da kabartma sodası olarak da bilinen bu basit madde ile karıncalarla girdiğiniz amansız mücadeleyi kazanabilirsiniz.  Karbonatı karıncalara cazip kılmak için içine bir miktar şeker karıştırabilirsiniz. Kabartma tozu, karıncaların sindirim sistemine nüfuz ederek onların içinin dışına çıkmasına neden olur. Kulağa ürkütücü gelse de karıncalardan kurtulmak için bu yöntem de değerlendirilebilir.

karbonat

  • Turunçgil kabukları: Kurutulmuş turunçgil kabuklarında çok güçlü sitrik asit ve diğer organik asitler bulunur. Bu asitlerin kokusu karıncalar için ciddi bir uyarıcıdır. Karıncalar asitlerin kokusundan son derece rahatsız olurlar.

turunçgil kabukları

  • Limon suyu: Turunçgillerin kabuğu gibi limon suyu da karınca istilasını durdurma yolunda size yardımcı olacaktır. Limon suyu sitrik asit içerdiğinden kokusu karıncaların o bölgeden uzaklaşmasına neden olur. En pratik şekilde limon suyuna bir pamuk batırarak evin çeşitli noktalarına sürebilirsiniz.

limon suyu

  • Nane özü yağı: Bahçecilikle uğraşan ve nane kokusunu sevenler için zaten karınca sorunu ortadan kalkmış demektir. Bahçeciliğe karşı hevesli olmayanlar için ise nane özü yağını bir miktar suyla karıştırıp evin çeşitli noktalarına püskürtmek faydalı olabilir. Bu koku sayesinde karıncalar birbiriyle iletişim kuramaz.

nane özü yağı

  • Kaynar su ve bulaşık sabunu: Karbonat uygulamasına benzeyen bu yöntemde kaynar suyla bulaşık sabunu karıştırılır.  Özellikle büyük karınca kümelerinde bu uygulama tercih edilmektedir. Uygulamanın herhangi bir yan etkisi de bulunmuyor.

bulaşık sabunu

  • Kahve telvesi: Kahve telvesi, karıncalar arasındaki kimyasal iletişim izlerini ortadan kaldırmaktadır. Telveyi öğüterek kahve kokusunun en düzeyde etkili olmasını sağlayabilirsiniz.

kahve telvesi

  • Biraz baharat iyi gider: Karıncalar baharat kokularından nefret ederler ve baharatın olduğu yerden hemen uzaklaşırlar. Bu nedenle evin farklı noktalarına baharat koymayı deneyebilirsiniz. Karıncaların sevdiği bal, reçel, şeker gibi gıdaları baharatların arasına gizlemek de iyi bir fikir olabilir!

baharat

  • Sarımsak: Güçlü kokusu ile bilinen sarımsak da karınca ile mücadele etmede etkin bir yöntemdir. Mutfağınızdan karıncaları uzak tutmak için sarımsak ya da sarımsak macununu mutfağınızda bulundurmanızda fayda var.

sarımsak

  • Defne yaprakları: Evcil hayvan ve çocuklar için güvenli bir karınca savma yolu arıyorsanız defne yapraklarını deneyebilirsiniz.

defne yaprağı

  • Talk ve tuz:Talk veya tuz bu konuda oldukça iddialıdır ve karıncaların temizlenmesinde çok etkilidir. Tuz, karıncaları uzaklaştırmanın yanında onları zamanla kurutarak yok olmalarını sağlar.

tuz

Evde hazırlayabileceğiniz bu yöntemlerden birinin mutlaka işinize yarayacağını düşünüyoruz. Eğer paylaştığımız karıncaları önlemenin doğal yolları ile bir sonuca ulaşamadıysanız evcil hayvan beslenen evler için özel olarak üretilmiş olan karınca spreylerini deneyebilirsiniz.

Karıncalardan öldürmeden nasıl kurtulunur?

1.Yöntem

Karıncalardan kurtulmanın en güvenli ve kolay kolu bebek pudrası kullanmaktır. Bebek pudrasını karıncalardan kurtulmak için kullananlar bebek pudrası sayesinde evindeki karıncaların yok olduğunu bu yöntemin çok etkili olduğunu bildiriyor. Karıncaların gezdiği yerlere bebe pudrası dökün. Bu toz karıncalara kesin çözüm olacaktır.

2. Yöntem

Pratik Bilgiler Uzmanı Erkan Şamcı karıncalardan kurtulmak için kesin yöntemi şöyle bildiriyor; Karıncalardan kurtulmak için en etkili madde toz kireçtir. Karıncaların geldikleri yerlere toz kireç serperek karıncalara veda edebilirsiniz. Toz kireç yoksa toz tarçın da aynı işi görecektir. Yapmanız gereken yalnızca karıncaların gezdikleri yerlere toz tarçın serpmek olmalıdır.

3. Yöntem

Eczaneden borik asit satın alın. Küçük bir kaba bir çay kaşığı borik asit, bir çay kaşığı toz şeker ve bir avuç kadar su konur ve bir güzel karıştırılır. Küçük bir miktar pamuk veya bir parça peçete bu karışıma batırılır. Karıncaların sıklıkla gezdiği yerlere bu pamuklar konulur. Her gün en az bir kere bu pamuklar bir kaç damla su ile ıslatılır, zira kuruyunca karıncaların ilgisi azalıyor. Pamukları değiştirmenize gerek yok. Karıncalar ortadan kaybolunca pamukları atabilirsiniz.

4.Yöntem

Karbonat ve tuz da karıncalarla mücadelede çok etkili maddelerdir. İşte çok kolay bir yöntem; karıncaların yuvasının çevresine, gezdikleri yerlere tuz veya karbonat dökün o kadar!

5.Yöntem

Naftalin keskin kokusu ile karınca kaçıran kokulardandır. Naftalin kokusunu karıncalar hiç mi hiç sevmezler ve naftalin kokusu olan bölgeyi hemen terk ederler. Karıncaların gezdikleri yerlere bol bol toz naftalin serpin.

6.Yöntem

Karıncalardan kurtulmak için tecrübe ile sabit etkili bir diğer yöntem de toz şeker, karbonat ve limon suyunu karıştırın ve karıncaların gezdiği yerlere bu karışımı sürün. Karıncalardan eser kalmayacaktır!

7.Yöntem

Karıncaları öldürmeden kolay bir şekilde onlardan kurtulmanın diğer bir yöntemi de karıncaların gezdikleri yerlere soymuş olduğunuz salatalığın kabuklarını koymaktır. Karıncalar salatalık kabuğunu hiç sevmezler. Çıktıkları yere koyacağınız salatalık kabuğu sayesinde artık orda karınca görmeyeceksiniz.

8.Yöntem

Eczaneden asit borik alınır, patates suda haşlayıp püre haline getirin. Asit borik ile haşlanmış patatesi karıştırıp küçük toplar yapılır ve karınca, böcek, hamamböceği vs olan yerlere bırakılır, kesin çözümdür. Bu yöntemle karıncalardan kurtulabilirsiniz.

9. Yöntem

Prof. Dr. Ahmet Maranki’den Karancılardan Kurtaran Tarif; Bir kap içerisinde su karbonat kaya tuzu elma sirkesi ve zeytin yağlı sabunu rendeleyip karıştırın ve evinizi bu karışımı suda çoğaltarak silin. Evinizde yaşayan haşereleri ve karıncaları öldürmeden uzaklaştırmış olursunuz.

Yöntem

Karıncaların koku duyuları çok hassastır ve bazı kokular onları çok rahatsız eder. Nane kokusu da karıncaların sevmediği kokulardandır. Naneli sakızı parçalara ayırıp karıncaların gezdiği yere yerleştirin. Yahut bir parça pamuğa damla nane yağı döküp karıncaların gezdiği yerlere bu pamukları yerleştirin. Nane kokusu karıncaları rahatsız edeceği için evinizi hızla terk edeceklerdir.

Yöntem

Sirke de karıncaları rahatsız eden kokulardandır. Sirke ile karıncadan kurtulabilmek için pamuğa bir miktar sirke damlatıp karıncaların gezdikleri yerlere bu pamuğu bırakın.

Yöntem

Evinizi istila eden karıncalardan defne yaprağı ile kurtulabilirsiniz. Bunun için defne yaprağını ezerek ufalayın bunu karıncaların geçtiği köşelere koyun bu yaprak karıncaların evinizi terk etmesini sağlayacaktır.

Yöntem

Narenciye kabukları: Limon, portakal mandalin gibi narenciye kabuklarının kokusu da karıncaları rahatsız edip evdeki karıncaları kovalayacaktır. Narenciye kabuğu olarak limon kabuğu kullanalım, limon kabuklarını blenderda küçük parçacıklar olana kadar parçalayınız ve karıncaların gezi alanlarına dökünüz.

Yöntem

Su, beyaz sirke ve bulaşık sabunu; 2 bardak suyumuzun içerisine biraz beyaz sirkemizi ekleyelim, kaşıkta bulaşık deterjanı katıp karıştıralım. Bu karışımı karıncaların gezdikleri yerlere sıkalım.

Yöntem

Portakal kabuğu da karıncaları uzaklaştıran maddelerdendir. Portakalın kabuğunu soyun ve karıncaları sıklıkla gördüğünüz yerlere kabul parçalarını bırakın. Bir süre sonra karıncaların bu kabuktan nasıl sakındığını göreceksinizdir.

Yöntem

Karıncalar tebeşir tozuna dokunmaktan nefret ederler. Ayrıca tebeşir karıncaların yön duygularını kaybetmelerini sağlayacaktır. Karıncaların geçiş yaptığı yollara, duvarlara tebeşir sürerek evinizden uzak tutabilirsiniz. Tebeşir dikey olarak değil de yatay olarak sürerseniz daha geniş sürüleceğinden daha etkili olacaktır.

Yöntem

Acı kırmızı pul biber de karıncaların hoşlanmadığı onları uzaklaştıran baharatlardandır. Hatta böcek ilaçlarının birçoğunun içinde kırmızı acı toz biber bulunmaktadır. Toz acı biber etkili bir karınca kovucudur. Karıncaların gezdikleri yerlere kırmızı acı toz biber serpebilirsiniz.

Yöntem

Sarımsağın keskin konusu insanları olduğu gibi karıncaları da çok rahatsız eder. Sarımsağı karıncalardan kurtulmak için şöyle kullanabilirsiniz; Bir kaç diş ezilmiş sarımsağı bir kavanoz suya koyun ve 1 gün bu suda bekletin. Ertesi gün bu karışımı 15 dakika kaynatın. Karışımı süzüp bir sprey şişesine koyun ve karıncaların gezdiği yerlere bol miktarda sıkın.

Yöntem

Evinizdeki karınca istilasından kurtulmak için karıncaların gezdiğini fark ettiğiniz yerlere bir tutam pirinç bırakın. Karıncalar pirinci yuvalarına götürdüğünde, yerin altındaki nem pirincin fermente olmasını sağlayacak ve karıncalar da kendi yuvalarından kaçmak zorunda kalacaktır.

Yöntem

Bazı karınca cinsleri hayata tutunmak konusunda çok inatçıdırlar. Siz de her yöntemi denedim sonuç alamadım diyenlerdenseniz sizin için yapacak tek şey kalıyor o da Eczaneye gidip karınca yemi satın almaktır. Eczanede ve büyük marketlerde karınca yemi ismiyle satılan ürünler sayesinde kesin ve kesin olarak karıncalardan kurtulabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası