80 ler beslenme çantası / My Own Memory panosundaki Pin

80 Ler Beslenme Çantası

80 ler beslenme çantası

BQIUULO Retro 80'ler öğle yemeği çantası, erkekler ve kadınlar için taşıma çantası, yalıtımlı soğutucu çantalar, üniversite, iş, ofis, piknik için yeniden kullanılabilir beslenme çantası

Öğlen yemeğinizi veya içeceğinizi içine koymak için hala bir beslenme çantası mı arıyorsunuz? Yalıtımlı beslenme çantamızı seçin ve lezzetli yemeklerinizin tadını çıkarın! Herkesin en sevdiği öğle yemeği çantasını bulabilmesi için çeşitli sevimli ve şık tasarımlar sunuyoruz. Sizin için en iyi öğle yemeği paketini bulmak için mağazamıza tıklayabilirsiniz. Bu yalıtımlı çanta küçük görünür ancak çok fazla kapasiteye sahiptir ve içinde fermuarlı bir file cebi olan bir ana cebi vardır. Ön tarafta fermuarlı bir cep. Yan taraftaki file cep öğle yemeği, atıştırmalık, meyve ve hatta bir protein shake şişesi için mükemmeldir. Bu beslenme kutusunu yiyecek veya içecekleri paketlemek için kullanabilirsiniz. Dahası, bu ince beslenme çantasını piknik çantası, buz torbası, alışveriş çantası, kozmetik çantası olarak hatta başkalarını gönderebilecek bir hediye çantası olarak da taşıyabilirsiniz. Düz Tabanlı Oxford Kumaş Taşınabilir Beslenme Çantası dik kalır ve devrilmek istemediğiniz şişeler veya eşyalar için mükemmeldir. Öğle yemeği veya atıştırmalık paketleyebilirsiniz, yemeğinizi dökülmelerden, sıçramalardan ve düşmelerden korur, yiyeceklerinizi karmaşaya neden olmadan güvenle taşıyabilirsiniz. İç yalıtımlı PEVA malzemesinin bakımı çok kolaydır. Yağ geçirmez, su geçirmez ve sızdırmaz olabilir. Kirlenirse, sadece ıslak bir bezle silin. Beslenme çantası özellikleri:

Boyut: 25 x 20 x 10 cm Cinsiyet: Üniseks

Eski okul &#;antalarının unutulmaz 7 nostaljik objesi

Haberin Devamı

Kalemlikler bir okul çocuğun mal varlığı gibiydi. Ne kadar çok çeşit kalemin varsa o kadar gösterişliydin. Keçeliler, pasteller, kurşun kalemler ve uçlu kalemler. Kalemliğin ne kadar özel ve nostaljik bir şey olduğunu en iyi kalemlik kokusunu hatırlayanlar bilir.  

Eski okul çantalarının unutulmaz 7 nostaljik objesi

Arılı silgi

Silgiler ikiye ayrılırdı sert olup kötü kokup kötü silenler ve yumuşak olup güzel kokup güzel silenler. İşte güzel bir uçlu kalemin yanındaki en iyi dost arılı silgilerdi. Herkesin çantasında bulunan güzel bir nostaljik objeydi.

Eski okul çantalarının unutulmaz 7 nostaljik objesi

Abaküs

Şimdilerdeki gibi hesap makineleri, akıllı telefonlar yoktu. Sayı saymayı bilmeyen ama heves eden bizlerin sahip olduğu en güzel objeydi. Öğretmenler alınacaklar listesinde abaküse yer verir, biz de kırtasiyeden alırdık. İlkokul yıllarında bir an olsun çantamızdan çıkmazdı.

Eski okul çantalarının unutulmaz 7 nostaljik objesi

Ozmo serisi

Haberin Devamı

Dergileri, CD’leri çocukluğumuza dair unutulmayanlar arasındaydı. Gazetenin verdiği bu seri haftanın belirli günleri çıkardı. Öğretmenlerin isteği üzeri okula da getirildi. Okul çantamızda taşıdığımız en güzel şeylerden biriydi.

Eski okul çantalarının unutulmaz 7 nostaljik objesi

Alçı kalıp

Okul çantalarının haftalık misafiri ise alçı kalıplardı. İş eğitimi derslerinde yaptığımız bu aktivite oldukça keyifliydi. Alçı kalıplara, alçıları hazırlayarak bir güzel doldururduk. Kuruduktan sonra ise guaj veya sulu boya ile boyardık.

Eski okul çantalarının unutulmaz 7 nostaljik objesi

Kızlardan kebap yeme challenge - Sen kaç tane yersin?

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir