philips powerpro compact torbasız elektrikli süpürge yorumları / Philips PowerPro Compact Yorumları ve Özellikleri -İnceleme

Philips Powerpro Compact Torbasız Elektrikli Süpürge Yorumları

philips powerpro compact torbasız elektrikli süpürge yorumları

Philips PowerPro Compact Yorumları ve Özellikleri -İnceleme

Elektrikli süpürge, bir ev temizliğinin demirbaşı, olmazsa olmazı, en kıymetli noktasıdır. Tam da bu nedenden ötürü de alırken bolca araştırma yapılır. Biz de bu içerikte Philips PowerPro Compact elektrikli süpürgeyi kullanıcı deneyimleri, özellikleri ve performansına göre titizlikle inceledik. Hazırsanız hemen başlıyoruz.

FiltreEPA 10
Emiş Gücü17,4  kPa
Ağırlık kg
Yükseklik mm
Ses Seviyesi79 dB
Toz Kapasitesi Liltre

Philips PowerPro Compact İnceleme

Philips’in enerji tüketimini en aza indirmek amacıyla kullandığı PowerCyclone 4 teknolojisinin desteklediği bu süpürge, TriActive başlığıyla temizliği en ince ayrıntısına kadar pratik bir şekilde yapmanızı sağlar. 

İşte, minimal yapısıyla yer kaplamayan Philips PowerPro Compact elektrikli süpürge ile ilgili tüm detaylar;

Philips PowerPro Compact Tasarım

Fonksiyonel başlığı sayesinde temizlik yapmanızı ve evinizi süpürmenizi daha kolay bir hale getiren Philips PowerPro Compact, mor ve siyah renkleriyle de şık bir tasarım ortaya koymuştur. Toz torbasız olması sayesinde hem sarf malzeme masrafından hem de gereksiz zaman kaybından uzun süre boyunca kurtulmanıza yardımcı olur. Konik yapıdaki eğimli borusu, tutma kolaylığı sağlayarak en dar alanlara bile ulaşmanıza yardımcı olur.

Philips PowerPro Compackt Tasarım

Uzunluk mm
Genişlik mm
Derinlik mm
Ağırlık kg
RenkMor, Siyah

mm uzunluğa sahip olan Philips PowerPro Compact, mm genişliğiyle de fazla yer kaplamayan bir form kazanmıştır.  mm genişlik özelliğine ek olarak yalnızca kg ağırlığında olan bu süpürge, temizlik sırasında da rahatlıkla taşıyabileceğiniz bir şekilde tasarlanmıştır. Siyah ve mor renklerle bir bütünlük oluşturulurken modern görünüşü de desteklemiştir.

PowerPro Compact Filtre ve Toz Kapasitesi

Philips PowerPro Compact, gelişmiş teknolojisi ve toz torbasız yapısıyla kullanıcılarına büyük oranda kolaylık sağlar. Sağlıklı havayı ön planda tutan Philips imzalı bu süpürge, Airseal özelliğine sahip EPA 10 filtresi sayesinde havada bulunan en ince tozları dahi adında yakalayarak sizi memnun eder. PowerCyclone 4 teknolojisi, havadaki kirin tek seferde ayrılmasını sağlayarak hem havayı hem de sağlığınızı korur.

Toz Haznesi Litre
Kullanım AlanıHalı-Sert Zemin
FiltreEPA 10
TipToz Torbasız

litrelik toz haznesi, özenli tasarımı sayesinde boşalttığınız sırada etrafa toz dağılmasının önüne geçer. Süpürülen tozlar pürüzsüz yüzeye sahip olan toz haznesinin içindeki tek bir alana toplanarak kolayca çöp kutusuna gönderilebilir. TriActive başlık teknolojisiyle üretilen Philips PowerPro Compact, tek süpürmede titiz tasarıma sahip tabanıyla halıyı açar, ön taraftaki geniş ağzı ile büyük parçaları içine çeker, kenarlardaki fırçasıyla da kenar ve köşelerdeki ulaşılması zor tozları yok eder. Size de hijyenik ev ortamının keyfini çıkarmak düşer.

PowerPro Compact Performans ve Güç

Philips PowerPro Compact, watt güce sahip olan kompakt yapıya sahip bir elektrikli süpürgedir. Daha az enerji tüketerek yüksek bir performans sunmayı başaran bu elektrikli süpürgenin yıllık enerji tüketimi yalnızca  kW·h değerindedir. Çalışma anında 79 dB ses çıkarırken maksimum 17,4  kPa vakum gücü sunmayı da ihmal etmez.

PowerPro Compackt Performans ve Güç

Emiş Gücü kPa
Güç Watt
Boru TipiKonik
Kablo Uzunluğu5 m
Boyut x x  mm

Philips PowerPro Compact’ın teknik özelliklerine gelecek olursak bu süpürge kilogramlık ağırlığı ve x x  mm boyutları ile kompakt ve ergonomik bir yapıya sahiptir. Mor rengi ile hem şık hem de modern bir görüntü sunarken wattlık gücünün desteklediği   kPa vakum performansı gösterir. TriActive başlığı ve EPA 10 filtresi ile detaylı temizliğin vazgeçilmezi olmayı başarır. litrelik toz haznesine sahip bu süpürge, toz torbasıyla uğraşmak istemeyenler için pratik bir temizlik yolu açar. Çalıştığı esnada 79 dB değerinde sese sahiptir. Gelişmiş teknolojinin bir ürünü olan toz haznesi, çöp kutusuna pratik bir şekilde boşaltılabilir.

PowerPro Compact Kutu İçeriği

PowerPro Compackt Kutu İçeriği

Philips PowerPro Compact elektrikli süpürge kutu içeriğinde TriActive ana başlık, aralık temizleme aparatı, 1 adet küçük başlık, PowerPro Compact elektrikli süpürge, garanti belgesi ve kullanımı rahat ve detaylı bir şekilde gerçekleştirmeniz açısında kullanım kılavuzu bulunmaktadır.

PowerPro Compact  Elektrikli Süpürge Kullananların Yorumları

👤 *** ***: Bu makinayı ikinci alışım. İlkini hala kullanıyorum. Çok memnun kaldığım için dükkana da bir tane aldım. Elektrik süpürgesi olarak Philips'ten başkasını tanımam. Herkes gönül rahatlığıyla alabilir.

👤 *** ***: Ürün gayet güzel kaliteli sonuçta Philips kalitesi bunun için herhangi bir şey demeye gerek yok. Bu fiyata hakkını veren bir ürün. Çekinmeden alın derim. Ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

👤 *** ***: Ürün anlatıldığı gibi Güzel, Bu fiyata iyi bir ürün, watt emiş gücü iyi bence. 

👤 *** ***: Ürün bu fiyata alınabilecek fiyat performans açısından makul ürünlerden. Bir yakınımızda ürünü görüp çok memnun kaldık. Yoksa bu fiyata bu kalitede bir ürün olmadığını düşünüp daha pahalı ürünler alacaktım. 

👤 *** ***: Parasını son kuruşuna kadar hak eden bir ürün. Sesi diğer süpürgeler gibi rahatsız etmiyor. Emiş gücü çok iyi. 

👤 *** ***: Şu ana kadar temizlik yapmıyormuşuz. Halıda gözle görünmeyen ne de çok şey varmış, emiş süper

👤 *** ***: Emiş gücü tasarımı her şeyi çok güzel. Tavsiye ederim. 

👤 *** ***: Ürünü beğendim, çok güçlü bir çekimi var, fiyat kalite optimum. Tavsiye ederim. 

👤 *** ***: Bu fiyata bu derece kaliteli ürün. Çok memnun kaldım, teşekkür ederim. 

👤 *** ***:  Makine biraz küçük ve hafif, bu durum benim için avantaj, yer kaplamaz en azından. Çekiş gücünü beğendim. Denemek için açtım İçiniz rahat sipariş verebilirsiniz. Alırken korktum, yorumlara güvenip aldım, pişman olmadım. fiyatına göre iyi performans. 

👤 *** ***: Maalesef verdiğim paraya yazık oldu. Kardeşime hediye almıştım. Hiç süpürmüyor, halı üzerine dökülen parçaları çekmiyor, sadece çıplak zemindeki tozları çekiyor ve gırgır daha iyi iş görüyor. Hiç memnun değilim. Tavsiye etmiyorum.

👤 *** ***: Berbat bir ürün zerre çekim gücü yok. 50 m2 de oturuyorum benim evimi bile süpürmedi.

👤 *** ***: Kesinlikle çok kötü bir süpürge asla tavsiye etmiyorum. Hem ablama hem kendime almıştım. Toz haznesi çok zor çıkıyor, artı çekim gücü kötü. Beğenmedim.

👤 *** ***: Anneme hediye olarak almıştım, daha ilk kullanımda borudaki seviye ayarlama için koyulan yay bozuk çıktı. Farklı şehirde yaşadığımız için de iade etmekle uğraşamadık. Philips kalitesine güvenerek almıştım, hayal kırıklığına uğradım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum👎

👤 *** ***: Arkadaşlar anneme aldım ama siz boşa paranızı ziyan etmeyin. İlk gün evet çok güzel çekti, halıyı kaldırıyordu. Bir ay içinde zamanla çekmemeye başladı. Resmen şu an hiç çekmiyor.

👤 *** ***: Çekme gücünden memnun kalmadık. Toz haznesi hemen tıkanma yapıyor, çekmiyor. Bir defada çekim haznesi doluyor, bence memnun edecek performans yok. Geri verip bir üst modelini alma imkanı olsa alırdım.

👤 *** ***: Yorumlara bakarak aldım kesinlikle almayın. Tek yaşıyorum haftada 1 makine açıyorum genelde evde olmadığım için, yani toplasan 10 kez çalıştırmışımdır. Birkaç çalıştırmadan sonra çekim gücü yok oldu. Bildiğin çekmiyor, sadece çalışıyor. Araştırdım süngeri temizlemek gerekiyormuş ki yıkadıktan sonra ceset gibi kokuyor ve her çalıştırmadan sonra temizlemelisiniz yoksa çekmiyor, süpürge eziyet haline geliyor. Haznesi hemen doluyor. Kesinlikle önermiyorum.

İçeriğimizin bu bölümünde hem fiyat hem de performans açısından kullanıcılarını memnun eden Philips PowerPro Compact elektrikli süpürge ile ilgili merak edilen soruları yanıtladık.

PowerPro Compact ne demek?

PowerPro Compact, Philips imzalı minimal yapıya sahip  TriActive başlığı ve PowerCyclone 4 teknolojisi ile güçlendirilmiş elektrikli süpürge modelidir. Güçlü performansı ve işlevsel toz haznesiyle kullanımı detaylı ve pratik bir hale getirmiştir.

Philips FC Power Pro Compact kaç watt?

Philips PowerPro Compact, watt güce sahiptir. Philips PowerPro Compact elektrikli süpürge, gücünden aldığı performansla yüksek bir emiş performansı ve vakumlama gücü sunar.

Power Cyclone 4 nedir?

PowerCyclone 4 teknolojisi hava ve tozu tek seferde ayıran ve hava akışını artırarak performansı destekleyen bir teknolojidir. PowerCyclone düz hava girişiyle havayı emer, eğimli hava geçişi ile havadaki toz, silikonik haznenin içinde yukarı doğru hareketlenerek havadan ayrıştırılır. Bu sayede hava da temizlenmiş olur.   

Philips PowerPro Compact FC/07 B Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Yorumları

Philips PowerPro Compact FC/07 B Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Philips PowerPro Compact FC/07 W toz torbasız süpürge, evinizin bütün odalarını etkili bir şekilde temizlemek için ideal bir ürün olarak ön plana çıkar. Parke, halı ve seramik gibi zeminlerde hızlı ve kolay temizlik imkanı sağlar. Koltuk araları, mobilya köşeleri ve duvar dipleri gibi ulaşılması zor bölgelerin başarılı bir şekilde temizlemesini mümkün kılar. 

Güçlü Donanımla Daha Hijyenik Evler

  • Power Cyclone 4 teknolojisi ile kiri havadan tek seferde ayırarak hava akışını ve performansı üst seviyeye çıkarır. Bu sayede etkili temizleme olanağı sunar. 
  • Ekstra uzun ergonomik tutma yeri ile kullanımda kolaylık sağlar. Bu sayede temizlik sırasında ulaşılması zor alanlara ulaşılabilmenizi ve bu alanları kolaylıkla temizlemenizi  sağlar. 
  • Epa10 temiz hava sistemi ile temizleme esnasında en küçük tozları bile yakalar. Böylece yaşadığınız ortamda tozlu bir havanın oluşmasını engeller. 
  • TriActive başlık ile bir seferde 3 temizlik hareketi uygular. Daha derinlerdeki tozları çekmek için özel tasarlanmış tabanıyla halıyı açar. Ön taraftaki geniş ağzı ile büyük tozları çeker. İkili yan fırçasıyla mobilya, beyaz eşya ve duvar kenarlarına yakın olan tozları rahat bir şekilde toplar. 
  • Boşaltılması kolay toz haznesi ile toplanan tozları etrafa dağıtmadan tahliye etme imkanı sağlar. Bu sayede temizlik sonrası süpürgenizi kolay bir şekilde boşaltmanızı ve kısa sürede tekrar kullanıma hazır hale getirmenizi mümkün kılar. 

Öne Çıkan Teknik Özellikler

  • Enerji Sınıfı / Toz Yayma Sınıfı : B / C 
  • Motor Gücü: W 
  • Ses Seviyesi: 79 dB 
  • Süpürge Türü: Toz Torbasız
  • Hepa Filtre: Var 
  • Toz Haznesi: Var 

Elektrikli Ev Aletleri Sektörünün Güvenilir Markası

Hollanda merkezli Philips şirketi elektrikli ev aletleri ve aydınlatma sektörünün dünya genelinde tanınmış üreticileri arasında yer alır. Tüketicilere kaliteli ürünler sunan Philips, müşteri memnuniyetini önemli bir prensip olarak kabul eder. 

Ürün İçeriği

Ürünün kutusunda süpürge, aralık temizleme aparatı, küçük başlık, garanti belgesi ve kullanma kılavuzu yer alır. Evinizi daha hijyenik bir şekilde temizlemek için  Philips PowerPro Compact FC/07 W toz torbasız süpürgeyi tercih edebilirsiniz. 




Philips PowerPro Compact FC/07 B Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, üstün performans sunan teknolojik özellikleri ve tasarımı ile bir adım öne çıkan elektrikli süpürge modelidir. Kusursuz bir temizlik için geliştirilen toz torbasız elektrikli süpürge; tozu, evcil hayvan tüylerini, saçları, yemek kırıntılarını, alerjenleri ve diğer yabancı partikülleri temizlemeye yardımcı olur. Toz torbasız süpürge; halı ve parke gibi hem sert hem de yumuşak zeminler ile koltuk araları ve süpürgelik gibi dar alanlar için idealdir. Ev ve ofis ortamında rahatlıkla tercih edebileceğiniz Philips süpürge ile yaşadığınız alanları daha hijyenik hale kolayca getirebilirsiniz. Zahmetsiz, pratik ve etkin bir temizlik isteyenler için son derece uygun özelliklere sahip olan elektrikli süpürge ile temizliği keyifli hale getirebilirsiniz.

Ultra Hijyen Sunan Yeni Nesil Teknoloji

Philips PowerPro Compact Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, B enerji sınıfı ile daha az enerji tüketir.

- Hava ile tozu tek adımda ayrıştıran "PowerCyclone 4" teknolojisi ile üstün performansa ve ultra hijyen sağlar.

- "AirSeal" özelliği ve EPA 10 filtre sistemi, havayı dışarı püskürtmeden alerjiye neden olan maddeleri ve ince tozları yakalayarak sağlıklı, temiz bir hava sunar.

- "TriActive" başlık halı, parke ve fayans gibi zeminlerdeki tozu ve büyük parçacıkları tek seferde çekerek mükemmel bir sonuç verir.

- Süpürgenin özel olarak tasarlanan toz haznesi, sahip olduğu pürüzsüz iç yüzey sayesinde kolayca temizlenir.

Performansı Arttıran ve Kullanım Kolaylığı Sağlayan Teknik Özellikler

- B enerji tüketim sınıfı

- 1,5 litre kapasiteli toz haznesi

- EPA 10 yıkanabilir filtre

- Metal teleskopik boru

- Standart başlık ve temizleme aparatları

Philips PowerPro Compact Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Kutu İçeriği

Philips PowerPro Compact FC/07 B Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, kutusu içerisinde "TriActive" standart başlık, küçük başlık, aralık temizleme aparatı, 2 parçalı teleskopik boru, garanti belgesi ve kullanım kılavuzu ile beraber yer almaktadır.

3 farklı hareketi tek seferde gerçekleştirmeyi başaran "TriActive standart başlık; tabanı ile halıyı açar, geniş ağzı ile büyük parçaları çeker, yan fırçaları ile mobilya ve duvar diplerindeki tozları toplar. Elektrikli süpürgenin diğer temizleme aparatları ise koltuk araları, perde, süpürgelik gibi alanlarda detaylı bir süpürme işlemine yardımcı olur. 2 parçalı metal teleskopik boru, tozun ve diğer parçacıkları toz haznesine ulaştırır. 

Dünyanın Popüler Elektronik Markası Philips

yılında Gerard Philips tarafından Hollanda'nın Eindhoven şehrinde kurulan marka, kurulduğu günden bu yana ilklere imza atarak önce Avrupa'da sonra dünya çapında dev bir elektronik markası haline gelmiştir. Teknoloji alanında ilk sıralarda yer alan Philips, kaliteli ürün ve hizmet anlayışı ile dünyanın dört bir yanına ulaşmaktadır. Ses ve görüntü, kişisel bakım, anne ve çocuk bakımı, ev ürünleri, aydınlatma, telefon ve tablet ürünleri ile ön plana çıkan başarılı teknoloji markası, günlük yaşamı kolaylaştıran ürünleri ile kullanıcıların gereksinimlerine en iyi şekilde karşılık vermeyi hedeflemektedir.

Philips Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Kullanım Önerileri

Philips elektrikli süpürge, üstün performans gösteren özellikleri ile hayatınızı kolaylaştırmaya yardımcı olur. Elektrikli süpürge, kolay ve pratik bir kullanım sunar.

Parke, seramik, halı gibi zeminler için tasarlanan  standart başlığı Philips süpürgenin teleskopik borusuna takarak süpürme işlemine başlayabilirsiniz. Koltuk arası, mobilya köşesi, duvar dibi gibi ulaşılması daha zor alanlarda detaylı ve derin bir temizlik gerçekleştirmek için ise dar uçlu süpürme aparatlarını kullanabilirsiniz. Temizlik işlemi sona erdiğinde süpürgenin filtresini ve toz haznesini temizlemek ekstra hijyen sağlarken bir sonraki kullanımda süpürgeden yüksek performans elde edilmesine yardım eder.

Ultra hijyen ve etkin bir temizlik sunan Philips PowerPro Compact FC/07 B Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge modelini tercih ederek zahmetsiz bir temizlik deneyimi yaşayabilirsiniz.

Philips Powerpro Compact Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Fc/07

Philips Powerpro Compact Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ile Temiz Mekânlar

Her evde mutlaka bulunan eşyalardan biri olan süpürgeler, teknolojinin ilerleme kaydetmesi ile gelişen cihazların başında geliyor. Geliştikçe ve iyileştirildikçe temizlik konusunda daha başarılı olan ürünler arasında yer alan Philips Powerpro Compact FC/07 toz torbasız elektrikli süpürge, fonksiyonel tasarım ve emiş gücü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Teknik detayı, tasarım ve işlevsellik kazandıran özellikleri ile kullanıcıların başyardımcısı olan süpürge, iş yerlerini temizlemek için de ideal bir ürün oluyor. Güçlü ve modern tasarımını destekleyen özellikleri ile kullanışlı bir hale gelen ürün, üst seviyede temizlik gerçekleştirmesi ile ön plana çıkıyor. Ev elektroniği alanında geçmişten günümüze pek çok ürün sunmuş olan markanın süpürge modeli, evini her zaman temiz tutmak isteyen ve hijyene önem veren kullanıcıların tercihleri arasında yerini alıyor. Toz torbası elektrikli süpürge, modern tasarımı ve detaylarında barındırdığı kalitesi ile yüksek bir iddia ile skalada yerini alıyor. Kompakt, minimal ve taşınabilir olmasıyla kolaylık sunan ürün, kilo ağırlığında. İsteğe göre dikey veya yatay olarak muhafaza etme fırsatı da tanıyan süpürge, plastik cam ile kaplı olan toz haznesiyle kusursuz bir performans ortaya çıkarıyor. Philips Powerpro Compact FC/07 toz torbasız elektrikli süpürge hortumu 5 metreye varan uzunluğu ile kullanım kolaylığı sağlıyor. Ayrıca baş kısmının tasarımı sayesinde ekstra uzun tutuş sağlayan cihaz, kolay taşınma ve ortamın her noktasına ulaşma olanağı yaratıyor. Philips Powerpro Compact FC/07 toz torbasız elektrikli süpürge başlığı TriActive özelliğe sahip olması tek seferde üç temizlik hareketi uygulama şansı yaratıyor. Bu başlık sayesinde odaların köşe kısımlarındaki toz ve kirler de tamamen temizlenmiş oluyor. Ağırlıklı olarak tasarımıyla öne çıkan ürün, kontrol mekanizması ile işlere daha kolay bir boyut kazandırıyor. Süpürge başlığı sayesinde iplikli halı gibi eşyalar başta olmak üzere düz halı ya da zeminlere göre farklı ayarları mevcut olarak bulunduruyor. Tekerlek kısmı sayesinde de kullanıcılar ürünü rahat bir şekilde hareket ettirebiliyorlar. Evlerin ve iş yerlerinin kısa sürede temiz bir hale gelmesinde büyük rol oynayan süpürge modeli, PowerCyclone 4 teknolojisine sahip olmasıyla hava ile tozu ayrı şekilde işliyor. Tek seferde yaptığı bu işlem sayesinde hava akışı performansı olumsuz etkilemiyor ve ideal bir seviyede çalışma devam ediyor. Ayrıca Philips Powerpro Compact FC/07 toz torbasız elektrikli süpürge filtresi EPA10 sistemine sahip olmasıyla da birçok faydalı özelliği beraberinde getiriyor.

Philips Powerpro Compact Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ile Tek Hamlede Temizlik

Philips Powerpro Compact Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ile Tek Hamlede Temizlik

Havayı tamamen ve hızlı bir şekilde içine çeken toz torbasız süpürgenin eğimli alanı, havadaki tozların ayrışması için havayı siklonik hazne içerisinde ivmelendiriyor. Daha iyi temizlik yapılabilmesi için bulunan bu teknoloji, performansı da artırıcı bir etkide bulunuyor. Kiri havadan tek hamle ile ayıran ve çalışma gücünü artıran PowerCyclone 4 teknolojisi, etkili malzeme aşamaları sayesinde farkını ortaya çıkarıyor. Hava, düz ve pürüzsüz hava girişinden çekiliyor, eğimli hava geçişi haznede ivmelenerek tozlar ayrılıyor. Philips Powerpro Compact FC/07 toz torbasız elektrikli süpürge özellikleri arasında bulunan faktörlerden biri de ürünün başlık kısmından geliyor. Havayı dışarı püskürtmeyecek şekilde, ultra ince tozlar bile yakalanıyor. Süpürge başlığı yıkanıp temizlenme özelliği ile de her zaman yüksek verim elde edilmesine ortam hazırlıyor. Özel tabanı sayesinde halı içerisindeki görünmeyen toz ve kirlere de erişebilmek mümkün oluyor. Geniş ağız yapısı ile büyük parçalar da toplanıyor ve alanlar tek hamlede temizlenebiliyor. Özel tasarımlı haznede toplanan kirler, etrafa saçılma derdi olmadan temizlenebiliyor. Toz kapasitesi kilo olan ve W giriş gücüne sahip süpürge, B sınıf enerji tüketimi gerçekleştiriyor. Ayrıca 79 dB çalışma sesiyle ortalama düzeyde performans sergiliyor. Philips Powerpro Compact FC/07 toz torbasız elektrikli süpürge parçaları fiyatı bu belirtilen özelliklere oranla oldukça ekonomik aralıklarda sunuluyor. Herhangi bir sorun yaşandığı takdirde temin edilecek parçalar ile kullanıma ilk günkü performansıyla devam edilebiliyor. TriActive Plus başlığa sahip olan süpürge sayesinde kirler daha etkili temizlenmek üzere tasarlanan tabanlara sahip oluyor. Halıları açan ve içerisindeki tüm tozu içine çeken başlık, geniş ağızlı olmasıyla büyük parçaları daha rahatlıkla çekiyor. Ayrıca iki yanında fırça bulunmasıyla da mobilya ve duvara yakın noktalar da temizleniyor. EPA10 filtreye ek olarak AirSeal teknolojisi sayesinde ortamdaki tüm tozlar giderildiği için temiz ve sağlıklı bir hava elde ediliyor. Toz haznesinin tasarımı ile toplanan ve içinde biriken tozlar, dağıtılmadan temizlenebiliyor. Pürüzsüz yüzeye sahip hazne, şekli gereği tozları bir noktada topluyor ve çöpe rahatlıkla boşaltılabiliyor. Bunlara ek olarak Philips Powerpro Compact FC/07 toz torbasız elektrikli süpürge borusu ergonomik bir tutuş kolaylığı sunuyor. Tutma yerindeki uzun tasarım sayesinde her noktaya rahatlıklar erişmek mümkün oluyor ve ulaşılması zor noktalar dahi rahatça temizlenebiliyor.

Zahmetsiz Temizlik İçin Philips Powerpro Compact Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Zahmetsiz Temizlik İçin Philips Powerpro Compact Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Yoğun bir iş temposu ile çalışan kişilerin çok zaman ayıramadığı temizliği zahmetsiz hale getiren Philips FC/07 Powerpro Compact W toz torbasız elektrikli süpürge geniş hacmi, sessiz çalışması, koku bırakmıyor olması ve az enerji tüketimi gerçekleştirmesi ile aranan tüm özelliklere sahip bir şekilde kullanıcı karşısına çıkıyor. Yüksek performansı ve çekim gücü ile kaliteli bir ürün olan süpürge, kompakt tasarımı ve ergonomik olmasıyla evin demirbaşı haline geliyor. Görünümü, rengi, sesi, hacmi, enerji tüketimi, emiş gücü, kalitesi ve kapladığı alan ile dikkatleri toplayan Philips Powerpro Compact FC/07 toz torbasız elektrikli süpürge fiyat olarak da alıcıları kendisine çekiyor. Aranan ve gerek duyulan tüm fonksiyonları barındıran donanımı ile teknolojik olarak alanında öncü rol oynayan süpürge, tatmin edici temizliği ile popülerlik kazanıyor. Evlerin tüm odalarını temizleyen ve ideal bir performans sunan cihaz parke, seramik ve halı gibi zeminlerde de hızı yüksek bir çalışma gerçekleştiriyor. Ulaşılması ve temizliği güç olan duvar diplerinden koltuk aralarına, hatta mobilya köşelerine kadar her bölgeyi istenen düzeyde hijyenik bir hale getirmede yardımcı oluyor. Philips Powerpro Compact FC/07 toz torbasız elektrikli süpürge kullananlar tarafından yapılan geri dönüşlerden de görüldüğü üzere, uzun süreli temizleme özelliği ve B sınıf enerji tüketimi ile minimum oranda enerjiyle yüksek performans ve temizlik elde ediliyor. Süpürgenin tutma yeri sayesinde odanın her noktasına ulaşılabiliyor ve çok fazla efor sarf etmeden temizlik yapılabiliyor. Airseal özelliğiyle de odaları temiz ve sağlıklı bir hale getiren ürün, güçlü çekimi ile ince ve küçük tozları dahi haznesine çekiyor. Ürünün hafif, küçük ve seramik, parke ve kuru olan her bölgede kullanılıyor olması kullanıcılar tarafından artı olarak değerlendirilen faktörler oluyor. Hayatı her açıdan kolaylaştıran, temizlik süresini kısaltan ve bu sayede günün geri kalanını daha verimli geçirme şansı tanıyan süpürge modeli, kitleleri kendine çekiyor. Sizler de narin tutuşlu ve uzun süreli kullanımlara uygun olan ürünü Trendyol sayfasından inceleyebilir, daha net fikirler edinebilmek için de Philips Powerpro Compact FC/07 toz torbasız elektrikli süpürge yorumlar kısmına Trendyol’dan göz atabilirsiniz.

Philips FC W B Sınıfı Epa Elektrikli S&#;p&#;rge Yorumları

Philips FC W B Sınıfı Epa Elektrikli S&#;p&#;rge

( yorum)

Yorum





  • Alınır

    Olumlu yönleri: urun fiyat performans ürünü gayet güzel tek eksiği tutma yerinin toz haznesi olması Olumsuz yönleri: ups kargo getirmesine rağmen 4 veya 5 gün sürdü elime ulaşması


  • (yorum sahibi &#;r&#;n&#; satın aldı) Makine &#;ok g&#;zel &#;ok hoşuma gitti

    Olumlu yönleri: Herkese tavsiye ederim Olumsuz yönleri: Yok


  • FANTASTISCH ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ MADAN MOTORS ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

    Olumlu yönleri: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ FANTASTISCH


  • super

    Olumlu yönleri: super sorunsu akisverus


  • (yorum sahibi &#;r&#;n&#; satın aldı) Fiyatına g&#;re g&#;zel

    Olumlu yönleri: Fiyat performans ürünü cekiş gücü simdilik gayet iyi zamanla düsmezse güzel süpüfunduszeue.info icin aldim gürültüsüz diyemem kullandıkça memnun kır insallah.

  • Olumlu yönleri: Ürün umduğumuzdan iyi çıktı. İyi günlerde kullanmamız umut ve dileğiyle

  • Olumlu yönleri: iyi görünüyor çeğiz için aldım kullanmadım çabuk geldi


  • (yorum sahibi &#;r&#;n&#; satın aldı) &#;r&#;n bozuldu

    Olumsuz yönleri: Ürünüm 2 ayda bozuldu ACİLEN değişim ya da tamir istiyorum


  • simfer elektirik S&#;p&#;rgesi

    Olumlu yönleri: kendi Küçüfunduszeue.info emiş Gücu Cok Iyi döner Başlıklı Süper çokBegendim Teşekkurler Simfer


  • Adına L&#;yık PowerPro Compact

    Olumlu yönleri: Adı gibi GÜÇLÜ ve KOMPAKT bir ürün. Enerji tüketimi de benzerlerine göre daha az. Süpürge ayağı da slim, daha çok yere kolaylıkla giriyor. Emiş gücü yüksek, güzel süpürüyor. Boşaltması kolay. Az yer kaplıyor. Olumsuz yönleri: Çekiş hızı ayarı olmaması az da olsa dezavantaj, hortumdaki gözden ayarlanıyor, ancak kilimlerde yetmiyor. Sapı hortuma takarken dikkat etmek gerekiyor. Yeterince sıkı takılmamışsa sap hortumdan ayrılıveriyor. (Belki bana gelen süpürgeye özgü bir problemdir)

  • Olumsuz yönleri: beklentimizin altında bi emiş gücü😞😔


  • &#;ekiş g&#;c&#; &#;ok iyi

    Yorumları okuyunca şaşırdım doğrusu, ben üründen gayet memnunum, kaç yıldır hala çok güzel çekiyor. Ancak emici başlık sıkıntılı, 3. defa kırıldı. Tekrar yenileyeceğim.


  • (yorum sahibi &#;r&#;n&#; satın aldı)

    Olumlu yönleri: küçük ama iyi iş çıkarıyor.


  • guzel

    Olumlu yönleri: iyi urun


  • memnun değilim

    Olumsuz yönleri: Bu elektrikli süpürgeyi bir süredir kullanıyorum fakat çok da memnun değilim. Çalışma performansı beklentimin altında kaldı. Fena bir emiş gücü yok ama özellikle halı ve kilimlerdeki küçük toz tanelerini çekemiyor. lt. toz kapasitesi olması bana biraz yetersiz geliyor. Her gün süpürge yapan biri olarak sürekli hazneyi temizlemek zorunda kalıyorum.


  • Beklentimin altında kaldı

    Olumsuz yönleri: Önceki elektrikli süpürgem bozulunca bende bu elektrikli süpürgeyi sipariş etmiştim fakat ben çok memnun kalamadım. Hortumunun boyu benim için rahat bir kullanım sağlamıyor. Boyum biraz uzun olduğu için kullanırken zorlanıyorum. Emiş gücü fena sayılmaz ama benim için gene de yeterli olmadı. Kullanırken bence çıkardığı ses biraz fazla. Beklentimin altında kaldı.


  • Yetersiz kaldı

    Olumsuz yönleri: Bu elektikli süpürgeyi eşim için hediye olarak almıştım ama kendisi çok da beğenemedi. Kendisi bir temizlik takıntılısı olduğu için emiş gücünü yeterli bulmadı. Toz haznesi olmasını da çok beğenemedi. Hortumun boyu çok kısa sayılmaz ama gene de eşimin boyu uzun olduğu için kullanımı da çok kolay olmadı. İstediğimiz sonucu elde edemedik.


  • (yorum sahibi &#;r&#;n&#; satın aldı)

    Olumlu yönleri: İYİ


  • (&#;r&#;n&#; satın aldı)

    Ürün çok güzel kesinlikle tavsiye ederim filtresi biraz çabuk doluyor evet ama sonuçta çekişi çok güzel tek bir odayı bile çektirdikten sonra gerçekten çok hayret ediyorum çektiği benim göremediğim tozları görünce😲ürünün üstünde tutma yeri yok ama haznenin tutma yeri işimi gayet görüyor ve hantal bir ürün değil kibar👍👍


  • (&#;r&#;n&#; satın aldı)

    Hordum oturmadı fabrika çıkış hatası var sanrıımm iade ettim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz

bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı

Philips FC W B Sınıfı Epa Elektrikli S&#;p&#;rge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayarak ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips FC W B Sınıfı Epa Elektrikli S&#;p&#;rge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.

  • Kablo uzunluğu5 m
  • Otomatik kablo geri çekmeVar
  • Taşıma kollarıVar
  • Yıkanabilir filtreVar
  • Vakumlu temizleme hava filtresiEPA
  • Temizleme çeşidiKuru
  • Temizleme yüzeyleriHalı, Sert zemin
  • Uygun kullanımEv
  • EPA sınıfıEPA 10
  • Çaılışma yarı çapı8 m
  • Sert zemin temizleme performansı sınıfıE
  • Halı temizleme performans sınıfıE
  • Gürültü seviyesi79 dB
  • Hava akımı28,4 l/s
  • Vakum17,4 kPa
  • Toz yeniden emisyon sınıfıC
  • Krevis aletiVar
  • Özel memeTriActive
  • İçdöşeme hortum başı dahilVar
  • Döner toplu materyelPlastik
  • Toz torbası tipiTorbasız
  • Toz kapasitesi1,5 l
  • Ürün rengiMor
  • Motor koruma filtresiVar
  • Tüm bölümleri sayısı2
  • TipSilindir vakum
  • Tüp malzemesiMetal
  • Esnek hortumVar
  • Tüp çeşidiTeleskopik
  • Enerji verimlilik sınıfıB
  • Maksimum giriş gücü W
  • Yıllık enerji tüketimi33,8 kWh
  • Ağırlık4,5 kg
  • Derinlik mm
  • Genişlik mm
  • Yükseklik mm

Lütfen yorumunuzun onaylanabilmesi için küfür, hakaret benzeri kelimeler kullanmayınız.

Yorumunuzu yazarken telefon numarası, ev/iş yeri adresi gibi bilgilerinizi paylaşmayınız.

funduszeue.info © tüm hakları saklıdır

kapat

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası