yasak elma 39 izle / Yasak Elma Fragman 177. Bölüm Fragmanı (Final) Yeni Bölüm Son Fragmanı

Yasak Elma 39 Izle

yasak elma 39 izle

kaynağı değiştir]

Ana madde: Yasak Elma (3. sezon)

Bölüm Yönetmen Senarist Yayın tarihi Reyting
(TOTAL)
Sıra
(TOTAL)
Bölüm 48 Neslihan YeşilyurtMelis Civelek,
Zeynep Gür
9 Eylül 2019 4.69 3.
Bölüm 49 16 Eylül 2019 5.08 4.
Bölüm 50 23 Eylül 2019 5.80 3.
Bölüm 51 30 Eylül 2019 5.57 4.
Bölüm 52 7 Ekim 2019 6.63 3.
Bölüm 53 21 Ekim 2019 6.80
Bölüm 54 28 Ekim 2019 6.53
Bölüm 55 4 Kasım 2019 6.79
Bölüm 56 11 Kasım 2019 6.78
Bölüm 57 18 Kasım 2018 7.48 2.
Bölüm 58 25 Kasım 2019 7.40 3.
Bölüm 59 2 Aralık 2019 7.59
Bölüm 60 9 Aralık 2019 6.49
Bölüm 61 16 Aralık 2019 6.39
Bölüm 62 23 Aralık 2019 5.84 7.
Bölüm 63 30 Aralık 2019 5.61 6.
Bölüm 64 13 Ocak 2020 5.16 7.
Bölüm 65 20 Ocak 2020 5.28 8.
Bölüm 66 27 Ocak 2020 5.27 7.
Bölüm 67 3 Şubat 2020 6.37 4.
Bölüm 68 10 Şubat 2020 7.92
Bölüm 69 17 Şubat 2020 6.69
Bölüm 70 24 Şubat 2020 7.45
Bölüm 71 2 Mart 2020 7.47
Bölüm 72 9 Mart 2020 8.07 3.
Bölüm 73 16 Mart 2020 8.63 4.
Bölüm 74
(Sezon Finali)
23 Mart 2020 9.79 3.

4. sezon (2020-2021)[değiştir

Yasak Elma Fragman

Yasak Elma Dizisi Özet

Yasak Elma 80. Bölüm Fragmanı 5 Ekim 2020 Özeti;

Kaya ile eşi Ender'i barıştırmanın yollarını arayan Yıldız kollarını sıvıyor. Diğer yandan da Kerim'den uzak durmaya çalışan Yıldız büyük bir sınavın eşiğindedir. Şahika ise Ender ile Kaya'nın kavgalı olmasından faydalanıp onları geri dönüşü olmayacak bir şekilde ayırmak için kusuruz bir bir plan hazılığı yapıyor. Bu mücadelede Yıldız'ın temiz aşk planımı galip gelecek yoksa Şahika'nın kusursuz planı mı?

Yasak Elma 76. Bölüm Fragmanı Özeti;

Halit daha önceden aldığı hisse senetlerinin değerlenmesiyle yeniden eski gücüne kavuşur ve Argun ailesi artık yeniden eski düzenine dönmüştür. Halit ise zor günlerinde her daim yanında duran Yıldız'ı yanında ister ve onunla yeniden bir aile olmak için kendisine evlenme teklif eder. Yıldız'ın aklı ise karşısına çıkan Kerim yüzünden oldukça karışıktır ve cevap vereceğini bilemez. Kerim'in asıl amacının ne olduğu ise kısa süre sonra anlaşılacaktır. Gerçekten Yıldız'a karşı hisleri mi vardır? Yoksa onunda Halit'le geçmişten kalan bir hesabımı vardır?

Yasak Elma 43. Bölüm Fragmanı Gelecek Hafta Neler Olacak?

Halit'in kendisinden ayrılacağını öğrenen Yıldız kendisini terk etmemesi için elinden geleni yapan Yıldız planında başarılı olabilecek mi? Zeynep ile Alihan'ın ilişkisi Elif'in sebep oldukları yüzünden zor anlar yaşıyor. Ender ise Halit'i kendi evine almamanın huzurunu yaşıyordur. Diğer yandan ise yaşadıkları yüzünden intikam planı içi harekete geçen Yiğit'in planı ne olacak?

Yasak Elma 42. Bölüm Fragmanı Gelecek Hafta Neler Olacak?

Elif hakkındaki düşünceleri değişen Zeynep'in için yinede ona karşı rahat değildir. Ender'in geçmişinin peşine düşen Yıldız Halit'in şirketinde yeni işe başladığı zamanlardaki adresini bulup geçmişine dair bilgiler arayan Yıldız, Ender'in annesine kadar ulaşmayı başarmıştır. Zeynep ve Alihan'ın yeni bir sorun çıkmadan evlenmeleri için çabalayan Asuman son anda Alihan'ın yaptıklarından şüphelenir. 

Yasak Elma 40. Bölüm Fragmanı Gelecek Hafta Neler Olacak?

Kendisini düğünde bırakıp giden Zeynep'in bunu neden yaptığına anlam veremeyen Dündar büyük bir hayal kırıklığı içerisindedir. Hem düğünden kaçıp hem de kendisini affettirmenin yollarını arayan Zeynep neden böyle bir şey yapmıştır? Halit'in şirketin eski ceosu Kaya'yı şirketin durumunu düzeltmesi için tekrar geri getirmesiyle Ender büyük bir tedirginlik yaşıyor.

Yasak Elma 38. Bölüm Fragmanı Gelecek Hafta Neler Olacak?

Yıldız'ın komplosuna kurban giden Kemal, Zehra ve Halit'edurumu anlatmaya çalışırken Yıldız bu kusursuz planın keyfini sürdürmektedir. Zeynep ve Dündar adım adım evliliğe doğru giderlerken Zeynep'in kafasında soru işaretleri oluşmaya başlamıştır. Diziye yeni giren ve Halit'in şirketinin Ceo'su Kaya Ekinci Ender için büyük bir tehlike oluşturmaktadır.

Yasak Elma 37. Bölüm Fragmanı Gelecek Hafta Neler Olacak?

Asuman, kızları Zeynep ve Yıldız'dan Mustafa'yı uzak tutmak için elinden gelen herşeyi yapıyor. Beklenen gün gelir ve Dündar ailesini Zeynep ile tanıştırmak için getirir. Diğer yandan ise Zeynep ile artık bir geleceği olamayacağınan inana Alihan ise büyük karar alır. Yıldız ise Kemal ile olan ilişkisinden rahatsız olmaya başlamasıyla yeni bir plan yapar. Tanıtım fragmanında Kemal ile otelde birlikte olan Yıldız, odaya Halit, Ender ve Zehra'nın gelmesiyle büyük şok yaşayacaklardır.

Yasak Elma 36. Bölüm Fragmanı Gelecek Hafta Neler Olacak?

Yıldız ve Kemal'i bir arada gören ve bu ilişkiyi sorgulayan Lila nasıl bir yola başvuracak. Kendini aklamak için çabalayan Yıldız, Kemal ile Ender'in iş birliği içerisinde olduğunu düşünmeye başlar. Zeynep'in ani bir karar ile evleneceğini öğrenen Alihan yıkılır ve Zeynep'e çıkışır. Diğer yandan ise Zeynep ve Yıldız'ı bursadan gelen büyük bir tehlike beklemektedir.

Yasak Elma 35. Bölüm Fragmanı Gelecek Hafta Neler Olacak?

Alihan'ı gece birlikte olduklarına inandıran Ender oynadığı bu oyun ile Alihan'ın Zeynep'ten uzak durmasını sağlamıştır. Ender'in tehditlerine daha fazla dayanamayan Yıldız ise kendi yaptığı plana Dündar'ı da ortak etmiştir. Zeynep, Dündar ile neden buluştu ondan isteyeceği şey ne?

Yasak Elma 33. Bölüm Fragmanı Gelecek Hafta Neler Olacak?

Ender'i yendiğini düşünen Yıldız büyük bir hata yaptığının farkına geçte olsa varacaktır. Yıldız'ın sesini kaydeden Ender, Yıldız'dan ne yapmasını ister. Yaptığı yanlışları bir bir düzeltmeye karar veren Alihan, Halit ile yüzleşir ve sorunlarını çözmeyi başarırlar. Halit ile alihan savaşının biteceğini düşünen Ender ise Alihan'dan boşanmak istemeyerek ayağına gelen bu fırsatı değerlendirmek ister.

Yasak Elma 32. Bölüm Fragmanı Gelecek Hafta Neler Olacak?

Ender ile yaptığı iş birliğinden dolayı büyül bir bedel ödemek zorunda kalan Yıldız, yönünü Ender'e çevirir ve onu hiç eklemediği bir anda vurmayı başarır. Diğer yanda ise Alihan'a gelen gizemli bir paket dengesini bozar ve tüm hayatını ve bugüne kadar aldığı kararları eniden sorgulamasına neden olur.

Yasak Elma 31. Bölüm Fragmanı Gelecek Hafta Neler Olacak?

Zeynep ve Dündar'ı el ele gören Alihan bu birlikteliğe inanamaz ve Zeynep'i yeniden kazanmak için büyük bir mücadeleye girişir. Diğer yandan ise Alihan ve Ender, Kemal'in Zehra ile yapacağı evliliğe engel olmak için ellerinden geleni yaparlar. Diğer yandan ise Yıldız, Ender'e güvenerek yanlış insana güvenmenin bedelini ödemek üzeredir. Kemal ise kendi üstüne oyunan oyunun farkeder ve hemen önlemini alır. 

Yasak Elma 31. Bölüm Fragmanı Gelecek Hafta Neler Olacak?

Sevdiği adam Alihan'ı Ender'in kapısında görmesiyle azcıkda olsa umudu olan Zeynep'in artık bu aşka dair hiç umudu kalmaz. Alihan ise bir tarafta geçmişin intikamını alma imkanı, diğer tarafta ise sevdiği kadını tamamen kaybetme ihtimali arasında sıkışıp kalmıştır. Halit ise kızı Zehra ile Kemal'in evliliklerinin ertelenmesi istemez ve bir önce bu evliliğin gerçekleşmesi için elinden geleni yapar. Diğer tarafta ise Yıldız ve Ender bu evliliği engellemek için elinden gelen herşeyi yapacaktır.

Yasak Elma 30. Bölüm Fragmanı Gelecek Hafta Neler Olacak?

Erim kaçırdığı araba ile kaza yapması Argun'ları büyük bir telaşa sokar. Halit oğlunu kurtarabilmek için seferber olurken Ender yaşanan bu kazadan dolayı Halit'i sorumlu tutar ve velayet davası açmaya karar verir. Diğer yandan ise Halit, Kemal'in hareketlerinden şüphelenmesi üzerine peşine bir adam takar. Kemal ve Yıldız arasında yaşananlardan haberdar olacak mı? Erim hapse girecek mi? Çocuğun çarptığı kişi gerçekten öldü mü? Zeynep ile Alihan'ın arası düzelecek mi? Merak ettiğiniz herşey ve daha fazlası için fragmanları takipte kalın...

Yasak Elma 29. Bölüm Fragmanı Gelecek Hafta Neler Olacak?

Halit'in ısrarı üzerine ona son bir şans vermek için eve dönen Yıldız, Halit kendisini yeniden kazanmak için çaba sarfetmediğini fark eden Yıldız radikal bir karar almak zorunda kalır. Şirketin düzenlediği yılbaşı partisine gelen sürpriz bir konuktan rahatsız olan Alihan, Zeynep'i uyarmaya çalışır ancak Zeynep artık Alihan'ın söylediği hiç birşeyi dikkate almaz.

Yasak Elma 28. Bölüm Fragmanı Gelecek Hafta Neler Olacak?

Alihan'ın kendisine yaptıklarından sonra çok acı çeken Zeynep, acının kendisini değiştirdiğine inanmaktadır. Yeni yetkileriyle şirkete dönen Zeynep, Alihan'dan hesap sorar. Ablası Zerrin'in kendi tarafını değilde Halit'in tarafından olmasına anlam veremeyen Alihan'ın yeni hamlesi ne olacak? Evde yaşanan gerginlikten uzaklaşmak isteyen Yıldız, Sapanca'da bir otele kafa dinlemeye gider. Kemalin'de yanında olduğu anda Halit'in otele gelip Yıldız diye seslenmesi ortamın gerilmesine sebep olur. Yıldız, Kemal'i odadan çıkarmayı başarabilecek mi?

Yasak Elma 27. Bölüm Fragmanı Gelecek Hafta Neler Olacak?

Alihan ile Ender'in evlilikleri herkeste büyük bir bomba etkisi yaratmıştır. Zeynep bu olanlardan sonra artık Alihan'ı tamamen kalbinden çıkarmaya kararlıdır. Alihan her ne kadar durumu Zeynep'e anlatmaya çalışsa da Zeynep, alihan'ı dinlemez. Ender ise artık Halit'ten istediği intikamı almış sırada da şirketi ele geçirmek vardır.

Yasak Elma 26. Bölüm Fragmanı Gelecek Hafta Neler Olacak?

Ender, Halit'ten intikam almak için Alihan ile büyük bir iş birliği içerisine girmeye hazırlanıyor. Alihan'a evlenme teklif eden Ender, cevabı beklerken Alihan'ın dengesiz tavırları Zeynep ile arasını açılmasına neden olacaktır. Yıldız ise sahte çıkan mücevherlerden dolayı çok büyük bir sıkıntı içerisine girmiştir. Bu sıkıntıdan kurtulmasına ise Kemal yardımcı olacaktır.

Yasak Elma 25. Bölüm Fragmanı Gelecek Hafta Neler Olacak?

Alihan'ın uzun zamandır içinde büyüttüğü intikamı alabilmek için eline büyük bir fırsat geçmiştir. Halit hakkındaki gerçeği öğrenen Alihan, Halit'i öldürecek mi? Tanıtımda izlediğimiz Alihan, Halit'in boğazını sıkarak öldürmeye çalıştığını görüyoruz. Zeynep, Alihan'a bir şeyler olduğunun farkındadır ancak ne olup bittiğine dair ise hiç bir fikri yoktur. Diğer yanda ise Yıldız hamile olmadığın gerçeğini nereye kadar sürdürebileceğini düşünürken bu krizi fırsata çevirmenin yollarını aramaya devam eder.

Yasak Elma 21. Bölüm'de Neler Olacak? 12 Kasım Pazartesi

Evliliği bitmek üzere olan Yıldız, çok riskli bir oyuna kalkışır. Hamile olduğu yalanını ortaya atan Yıldız, Halit'i kandırmayı başarmıştır. Yıldız'ın hamile olduğunu öğrenen Ender ise Halit ile yakaladığı şansın yanmasından dolayı son derece rahatsızdır. Zeynep ile Alihan'ın aşkları dolu dizgin ilerlerken Hira'nın saçma sapan hareketlerinden ve Zerrin'in  tavırlarıyla mücadele etmek zorunda kalırlar.

Yasak Elma 20. Bölüm'de Neler Olacak? 5 Kasım Pazartesi

Ender'in planları işe yaramış ve Halit, Yıldız hakkındaki tüm gerçekleri öğrenir. Bu yaşananlar karşısında Yıldız hem Halit'i hemde gerçekten sevdiği Kemal'i kaybetmiştir. Fakat Yıldız bu yenilgiyi hazmetmek yerini mücadele etmeye karar verir. Alihan ve Zeynep cephesinde ise işler gayet yolunda giderken, ayrıyken yaşayamadıklarını şimdi güzel şeylerin keyfini çıkarıyorlar.

Yasak Elma 19. Bölüm'de Neler Olacak? 29 Ekim Pazartesi

Bir yandan eski sevdiği adam, diğer tarafta ise hiç sevmediği ama zengin bir hayatı olan kocası arasından kalan Yıldız kalbini mi yoksa mantığını mı dinleyecek? Alihan ile Hira'yı birlikte gören Zeynep şimdi ne yapacak? Alihan'ın odasını biraz karıştıran Hira, Alihan'ın kendisini başka bir kadını unutmak için kullandığını fark ediyor ve hesabını Alihan'dan soruyor. Zeynep ise gördüğü manzara sonrasında iş yerinde de Alihan'ı görmeye dayanamıyor... Alihan'ın fragmanda yüzükler artık gerçek sahibini bulsun dediği Zeynep'ten ne cevap alacak...

Yasak Elma 18. Bölüm'de Neler Olacak? 22 Ekim Pazartesi

Zaten iyi gitmeyen Halit ve Yıldız'ın evliliği Defne'nin ortaya attıkları ile iyice sarsılır. Kafası karışan Halit ise bir karar almak zorunda kalmıştır. Halit'in bu kafa karışıklığını fırsat bilen Ender aşklarını alevlendirmek için elinden gelenin fazlasını yapacaktır. Diğer tarafta ise Alihan ile Zeynep hayatlarını ayrı şekilde geçirmeye başlamışlardır. Bu duruma daha fazla dayanamayan Zeynep, Alihan'ın kapısına gitmesiyle işler iyice içinden çıkılmaz bir hal alır.

Yasak Elma 17. Bölüm'de Neler Olacak? 15 Ekim Pazartesi

Alihan ile Zeynep ilişkisini ortaya çıkmasıyla Zeynep kendini herkesiniçerisinde suçlu hisseder. Yaşanan bu olayın Zeynep tarafından artık kararını vermesi gerektiğidir. Halit'in gözüne girememesi hırsınız ateşleyerek Yıldız'ı Halit'in gözünde tamamen bitirecek bir hamle hazırlığına gider. Halit'in tavırlarından dolayı eski sevgilisi Kemal ile yakılaşan Yıldız, üzerinde oynanan bu oyuna gelecek mi?

Yasak Elma 16. Bölüm'de Neler Olacak? 8 Ekim Pazartesi

Ablası Yıldız'dan Alihan'ın yeni sevgilisi öğrenen Zeynep, Alihan'a olan kızgınlığı sonucunda yanlış bir adım atarak sevgili olmayı denemek istediğini Cemre'ye söyler. Yıldız ile Halit arasından yaşanan gerginlikler Ender'in işine yarar. Ender'in Alihan'ın şirketi için verdiği tanıtım partisine Alihan'ın beklenmeyen hareketi damgasının vuracak. Yıldız'ın eski sevgilisi Kemal, Yıldız'ın planları sonucu Halit'in şoförü olarak işe başlar. Kemal'i evde gören Yıldız çok şaşkındır ve ne yapıp edip onu evden göndermek zorundadır.

Yasak Elma 15. Bölüm'de Neler Olacak? 1 Ekim Pazartesi

Zeynep'ten son bir aşns isteyen Alihan ise bu şansı değerlendiremez ve buluşma yerine gitmemesiyle Zeynep'i bir kez daha hayal kırıklığına uğratır. Alihan neden gelemediğini açıklamak istese de Zeynep artık Alihan'a inanmaz. Yıldız ve Halit'i ayırmak için Ender'in son planı ise Kemal ile Yıldız'ı yeniden bir araya getirmektir. Her şeyden bir haber olan Yıldız ise diğer yandan Defne ile olan samimiyetini ilerletmeye devam eder. Yıldız ile Kemal'in karşılaşmasında neler olacak. Yıldız, Kemal'in kendisini öpmesine izin verecek mi?

Yasak Elma 14. Bölüm'de Neler Olacak? 24 Eylül

Zeynep alihan'a aşık olsada ondna uzak durmaya çalışır ancak bu defa Alihan Zeynep'i asla yalnız bırakmayacaktır. Kendisinden bir şans daha isteyen Alihan, yine kendine has tarzıyla hazırladığı sürpriz ile Zeynep'in gönlünü kazanmayı başarır. Ender, Yıldız ve Halit'i ayıramayacağını anlar ve pes etmek üzereyken kapısına gelen Yıldız'ın eski kocası ile şans bu defa Ender'den yana olur.

Yasak Elma 13. Bölüm'de Neler Olacak? 17 Eylül

Kardeşi Yıldız'ı yalnız bırakmamak için gittiği Amerika'dan geri dönen Zeynep kendine yeni bir şirkette iş bulmuştur. Ancak çalıştığı şirkette işler iyi değildir ve Alihan o şirketi satın almasıyla yeniden bir arada çalışmak zorunda kalır. Fakat artık kendine söz vermiştir ve asla Alihan'ın yanında olmayacaktır. Ancak bu söz Bursa'dan yakın arkadaşı Emir'in gelmesiyle bozulur.

Yasak Elma 13. Bölüm'de Neler Olacak?

Şengül'ün ihanetiye yıkılan Yıldız, Halit'e sürekli kendini ispat etme çabaları ile yorulur ve evliliği ile ilgili çok ciddi bir karar alır. Zeynep ise kardeşi Yıldız'ın aldığı karardan habersiz Amerika'ya gider. Alihan ise Zeynep'e yetişememenin üzüntüsünü yaşarken bir yandan Zeynep'i yeniden kazanmak için büyük bir mücadeleye girişir.

Yasak Elma 12. Bölüm Özeti ve Konusu
Ender'in davetsiz olarak eve gelmesi şaşırtıcı olur. Erim'in geleceği için sessiz kalan Halit Ender'in daha da güçlenmesine sebep olur. Yıldız çaresiz bir şekilde bu duruma katlanmak zorundadır. Zeynep şirketle ilgili aldığı şok edici kararla Alihan'ı beklenmedik bir taraftan vurur. Alihan, Cem ve Zeynep'in yakınlaşmasından oldukça rahatsızdır. Bu durum onun çocukluğunda yaşadığı talihsiz olayı tekrar aklında canlanmasına neden olur.
Yasak Elma 11. Bölüm Özeti ve Konusu
Alihan'ın korkuları ani kararlar almasına sebep olurken Zeynep'i perişan eder ve ayrılma noktasına gelir. Alihan ise bağları koparmasına rağmen onunla her gün görüşmeyi kabul etmez. Bu sırada şirkete Alihan'ın Amerika'da çalışan üst düzey yöneticisi Cem genel müdür olarak göreve gelir. Ender Yıldız'ı kepaze etmek için büyük bir fırsat yakalamıştır. Erim'in beklenmedik bir şekilde rahatsızlanması Hali'in son derece zor bir karar vermesine sebep olur.
Yasak Elma 10. Bölüm Özeti ve Konusu
Halit'in önceden hazırladığı evlilik sözleşmesini imzalatmak istemesi Yıldız'ı şok eder. Fakat Halit kaybetmek ve şüphe duymasını istemez. Ender bu olanlardan sonra Yıldız'dan intikam almakta ve onun bir açığını yakalamak ister. Yıldız ve Halit'in evliliği sebebiyle yanlış anlaşılmak istemeyen Zeynep ve Alihan ile yaşadıkları ilişkiyi gizlemeye karar verir.Zamanla Zeynep'e bağlandığını düşünen Alihan bu aşkın onu etkilediğini fark eder. Bunun üzerine yapacağı hamle ise Zeynep'i oldukça şaşırtacak ve üzecektir.
Yasak Elma 9. Bölüm Özeti ve Konusu
Beklenmedik bir anda Halit'ten evlenme teklifi alan Yıldız'ın hayalleri gerçek olmak üzeredir. Zeynep ise ablasının bir aşk evliliği yapmasına hiç olumlu bakmaz. Yıldız bu evlilik kararı ile sadece Ender'le değil Halit'in kızları Lila ve Zehra ile de uğraşmak durumunda kalacaktır. Yıldız ve Halit'in evlilik kararı Alihan ile Zeynep için ise yeni bir sınav anlamına gelir.

Yasak Elma 8. Bölüm Özeti ve Konusu
Ender Yıldız ve Zeynep'in işini bitirmek için son hamlesini yapar. Ender'in oyunlarının Alihan ve Zeynep'e etki etmesi Alihan ve Zeynep ilişkisi büyük bir sınavdan geçecektir. Halit ise bundan sonra Yıldız'la güzel bir ilişki yaşayamayacağını düşünüp hayatına devam kararı alır. Halit'in bu kararı Yıldız'ı oldukça üzer. Ya bu yolda pes etmeden ilerleyecek ya da hayalindeki her şeyden vazgeçecektir.

Yasak Elma 7. Bölüm Özeti ve Konusu
Ender Yıldız'ın Halit'in yanına gittiğini gördüğünde bir oyunun içerisinde alet olduğunu anlat ve Yıldız'ın gerçek yüzünü Halit'e kanıtlamak için elinden geleni yapacaktır. Yıldız masum halini kullanarak Halit'i kazanmaya çalışırken Halit'in peşine düşen kişinin sadece Ender olmadığını anlar. Alihan ise kendi kurduğu kumpasta yenilmenin acısını Zeynep'e sürpriz yaparak çıkarır. Alihan'ın beklenmedik hamlesi Zeynep'in duygularına hakim olmasını oldukça zorlaştırır.

Yasak Elma 6. Bölüm Özeti ve Konusu
Halit'in Yıldız'ı kafede Ender'in elinden alması Ender'in tüm intikam oklarını Yıldız'a çevirmesine sebep olur. Yıldız'ın Ender'in yaptıklarını kendi lehine çevirmek için uğraşırken karşısına çıkan yeni bir rakiple baş etmeye çalışır. Zeynep ve Alihan zamanla birbirlerine olan ilgilerini açığa çıkarırlar. Zeynep büyük bir karar aşamasındadır. Ya hislerini yaşayacak ya da korktuğu o adımı hiç atmayacak.

Yasak Elma 5. Bölüm Özeti ve Konusu
Ender sahip olduğu mal varlığını kaybettikten sonra etrafa saldırmaya başlar. Kendi düştüğü durumu kabullenemezken bunu dostlarından gizlemeye çalışır aynı zamanda sırtını yaslamak istediği tüm kapılar yüzüne kapanır. Yıldız eski iş yerine girmeyi başarmıştır fakat orası onun için pek güvenli sayılmaz. Zeynep Alihan'dan uzaklaşmaya çalıştıkça onu daha çok özlediğini ve aklından atamadığını farkeder.

Yasak Elma 4. Bölüm Özeti ve Konusu
Ender Yıldız'ı hafife almanın bedelini çok ağır bir şekilde ödemiştir. Kardeşi Caner'le düşüşünü kimseye göstermemek için büyük bir uğraş verir. Yıldız Halit hakkında önemli bir karar almıştır. Zeynep ve Alihan'ın yaşadığı olaylar onları daha da yakınlaştırır.

Yasak Elma 3. Bölüm Özeti ve Konusu
Yıldız aldığı kara göre yılmadan ilerlemeye devam etmektedir. Bunun için en büyük hedefi Ender'dir. Ender'in özel hayatı ile ilgili detaylarını öğrenmek için ona yakınlaşabildiği kadar yakınlaşmak zorundadır. Alihan'dan ne kadar uzak durmak istese de başına gelen kaza ikiliyi tekrar bir araya getirir. Ender'in planları beklediği gibi gidecek mi? Büyük oynamaya devam eden Yıldız amacına ulaşabilecek mi?

Yasak Elma 39. Bölüm Videoları İzle! Dündar’ın İntikamı Ağır Oldu!

Fox Tv ekranlarının büyük heyecanla izlenen dizilerinden Yasak Elma 39. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Zeynep ile Alihan sonunda birbirlerine kavuştular. Zeynep’in düğünü terk edip Alihan’a kaçmasından sonra Dündar intikam planı yapıyor ve Zeynep’i kaçırıyor. Dündar’ın intikamı ağır oldu.

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Dündar’ın İntikamı Ağır Oldu!

Zeynep, düğünden kaçıp Alihan’a gittikten sonra ikili hava limanında birlerine kavuşup sarılırken Dündar onları büyük üzüntü ile izledi. Ertesi gün Zeynep, Dündar’ın yanına gidip özür diledi ve kendisini affetmesini istedi. Dündar ailesinin çok üzüldüğünü söyledi. Dündar’ın sessizliğini bozdu ve Zeynep’i kaçırdı. Annesini rehin alarak onu zorla evlenmeye zorladı. İşte o sahne…

https://twitter.com/i/status/1112810831283212288

YASAK ELMA 39. BÖLÜMDE BAŞKA NELER YAŞANDI!

Mustafa, Halit’i bulup ondan daha fazla para istedi. Halit, onu tersleyerek bir daha şirkete gelmemesini söyledi. Sonra Mustafa Yıldız’ın yanına yalıya gitti. Babasını ilk defa gören Yıldız, onun annesine yaptıklarının hesabını sordu ve normal bir baba kız olamayacağını söyledi. Zeynep’in annesi bir türlü Mustafa olayını kızına anlatma fırsatı bulamadı. Alihan, Zeynep ile bir an önce evlenmek istiyor hatta beraber yaşayacakları yeni evi bakmaya başladılar.

ERİM KAYA’NIN ÇOCUĞU MU?

https://twitter.com/i/status/1112795807814746112

Şirket’in eski çalışanlarından Tülin, Kaya’nın yanına giderek şirkete tekrar gelmesine çok sevindiğini söyledi. Daha sonra eski yaşananlardan onu açıldı ve Kaya’ya Ender’in hamile kaldığında çocuğun ondan olduğunu, çocuğu Halit’e kakaladığını düşündüğünü söyledi. Kaya, Tülin’in konuşmasından sonra Ender’in kendisine karşı tuhaf davranışlarının sebebini anlayamaya başladı. Erim’in kendi çocuğu olabileceğini düşünmeye başladı.

DÜNDAR’IN İNTİKAMI!

Dündar, şirketin önünde Zeynep’i görüyor ve arabaya gelip konuşmak istediğini söylüyor. Zeynep de arabaya biniyor. Dündar önce telefonunu alıp onu Riva’da bir eve götürüyor. Dündar’ın adamları Zeynep’in evine gelip annesinin başına silah dayıyor. Dündar. görüntülü arayıp dediklerini yapmazsa annesinin öleceğini söylüyor.

Onu bir odaya atıyor gelinlik ve kına gecesi kıyafeti vardır odada. Ondan önce kına kıyafetini giyip kına yakmasını istiyor. Zeynep bir şekilde Dündar’ın silahını ele geçirse de bir şey yapamıyor. Daha sonra gelinliği giymesini istiyor. Kendisi de damatlığını giyer ve nikah memurunun önüne otururlar. Nikahları kıyılır ve normal karı koca ne yapıyorsa onu yapacaklarını söyler.

Yasak Elma 39. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Erim’in Babası Gerçekten Halit Mi?

Yasak Elma 119. bölüm FOX TV HD izle (YENİ BÖLÜM)

Yasak Elma yeni bölüm izle FOXTV canlı yayın takip ederek 119. bölümüyle 1 Kasım Pazartesi günü televizyon ekranlarına gelecek. İlgi ile takip edilen FOXTV dizisi Yasak Elma son bölüm ekranlara 1 Kasım 2021 Pazartesi günü ekranlara gelecek. Seyirciler yeni bölümde yine ilginç maceralar görülürken detaylı inceleme konusunda Yasak Elma son bölüm izle, Yasak Elma yeni bölüm, Yasak Elma özeti, Yasak Elma yeni canlı izle 119. bölüm son full gibi detaylar belli oldu.

Yasak Elma 8 Kasım 2021 Pazartesi akşamı saat 20:00'de FOX TV'de yayınlanacak.
YASAK ELMA FOXTV CANLI İZLE FULL HD KESİNTİSİZ TIKLAYIN



YASAK ELMA 119. BÖLÜM ÖZET


Yıldız, Doğan'ın Çağatay ve Kumru ilişkisini herkesten önce bildiğini öğrenir ve Doğan'la yüzleşmeye gider. Doğan'ın söylediği bir sözle, Kumru'nun bir sırrı olduğunu anlar ve bu sırrın peşine düşer.

YASAK ELMA SON BÖLÜM ÖZETİ

Yıldız'ın, Çağatay ve Kumru ilişkisini ifşa etmesi herkesin hayatında bomba etkisi yapar. Çağatay ise Yıldız'ı geri kazanmaya çalışırken, yaptıklarının cezasını yalnızlığıyla öder. Doğan, intikam planı için kollarını sıvarken, Kumru beklenenin aksine başka bir hamle yapacaktır.




YASAK ELMA SON BÖLÜM İZLE YOUTUBE TEK PARÇA FULL



YASAK ELMA NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yasak Elma dizisi İstanbul'un Çubuklu bölgesinde bulunan Hidiv Kasrı'nda çekiliyor. Ayrıca dizide Sarıyer, Beykoz gibi ilçelerin yanı sıra Beyoğlu bölgesinde de çekimler yapıldığı biliniyor.

YASAK ELMA DİZİSİNDEN ÇIKAN OYUNCULAR


Yasak Elma dizinin başrol oyuncusu Talat Bulut, dizinin kadrosuna sonradan katılan Barış Kılıç, Buse Buçe Kahraman, Gökhan Alkan'ın ardından Ender ile Kaya'nın oğlu Yiğit'e hayat veren Doğaç Yıldız'ın da Yasak Elma'dan ayrıldı.

Berk Oktay, Erdal Özyağcılar ve Gülenay Kalkan dizinin ekibine katıldı. Yasak Elma 119. bölümünde yeni oyuncular ve karakterlere ilişkin detaylar netleşecek. Dizide Argun Holding'in yeni ortağı olan Hasan Ali Kuyucu karakterinde Erdal Özyağcılar ustalığını sergileyecek.

YASAK ELMA TÜM BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM İZLE, YASAK ELMA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK

FOX'un ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma sezon finali son bölüm yeni bölüm olarak 8 Kasım 2021 Pazartesi günü yayınlanıyor. Yeni bölüm Yasak Elma son bölüm 8 Kasım ile sezon finali yapıyor.

Son bölümüyle ekranlara gelecek olan Yasak Elma yeni bölüm kesintisiz izle FOXTV HD seçeneği de bulunuyor. Dizi Yasak Elma 119. bölümünde yine ilginç anlar, kavgalar, entrikalar ve ihtiraslar olacak. Sevilen dizi ilgiyle takip ediliyor FOXTV ekranlarında Yasak Elma canlı izle 119. bölüm yeni izle seçeneğiyle yayınlanacak.

Haber ile daha fazlasına ulaşın:

Gündem

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir