istanbul istinye park avm nerede / İstinye Park Avm - Ne Nerede ?

Istanbul Istinye Park Avm Nerede

istanbul istinye park avm nerede

İstinye Park Avm

İstinyepark avm bin m2 ,inşaat alanı, m2 mağaza alanı, araçlık otopark kapasitesi ve geniş marka yelpazesiyle ziyaretçilerimize bol seçenek sunuyor.

İstinyepark Avm 'de hem açık hem de kapalı çarşılar mevcut. Kapalı bölümlerdeki cam tavanlar ve dev cam kubbe güneş ışığını içeri alıyor. Böylece ziyaretçiler kapalı alan konforu ve açık alan ferahlığını aynı zamanda yaşıyorlar.


İstinyepark Avm 'deailenizle rahat ve huzurlu alışverişin yanısıra hizmet ve sunumun en yüksek kalitede olması sizleri memnun edecektir. Ağaçlandırılmış açık alanda oturabilir, en ileri teknoloji ile donatılmış salonlarda film izleyebilir ve diğer ayrıcalıkları ile istinye parkda keyifle vakit geçirebilirsiniz.

Pazar Yeri'ndeki 20 küçük dükkanı geleneksel pazar alışkanlıklarınızı canlandırıyor. Biri IMAX 3 boyutlu teknolojiye sahip 12 salonlu sineması, Hillside City Club tarafından işletilen m2'lik spor ve yaşam merkezi, dünya mutfaklarının en seçkin örneklerinin bulunduğu restoranları ile eğlencenin, sporun ve alışverişin keyfini tek çatı altında İstinyepark Avm de yaşayabilirsiniz.

İstinyepark avm yılında dünyanın en büyük gayrimenkul ve perakende fuarı Mapic'ten "Yılın Alışveriş Merkezi Geliştiricisi", yılında Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi ICSC'den Maxi Ödülleri kapsamında Grand Opening, Expansion & Renovation ve Maxi Silver ödüllerini almış. Ardından ICSC tarafından Avrupa'nın "En İyi Alışveriş Merkezi" seçilmiş. Ayrıca Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği AMPD'ye ait "Yılın Alışveriş Merkezi" ödülüne layık görülmüş.

Fotoğraflarla İstinye Park Avm

İstinye Park Avm'de Bulunan ATM'ler

İstinye Park Avm'yi Nasıl Buldunuz?

Sizde Bir AvmGezgini Olarak Puanlamaya Katılabilirsiniz.

4,3

Pınar SAN

Vepa62 mağaza açıkmı

eren

cumartesi gunu gelmeyı dusunuyorum kapancakmı acaba

MErve E.

Çok elit ve bi kadar keyifli bir avm. Ama yemek bölümünün curcunası kaliteyi biraz düşürüyor.

İstinye Park AVM, Sariyer, nerede, Otobüs, Minibüs / Dolmuş veya Metro ile nasıl gidilir?

Sariyer şehrinde İstinye Park AVM konumuna Toplu Taşıma

Sariyer, Türkiye'deki İstinye Park AVM adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile İstinye Park AVM adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak İstinye Park AVM adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

İstinye Park AVM için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Mehmet Akif İlkokulu - Maslak Yönü; İstinye Park; Borsa İstanbul / Levent Yönü; Borsa İstanbul / İstinye Yönü; Borsa İstanbul - Fatih Sultan Yönü; Osman Kabil Camii - Maslak Yönü; Poligon - Poligon Mah. Yönü; Şehit Muhsin Bodur Karakolu - Besiktas Yönü.

OtobüsRE29Ş40B41CMetro:M2Minibüs / Dolmuş:MİNİBÜS: SRYMİNİBÜS: SRYMİNİBÜS: SRY

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca İstinye Park AVM için yol tarifi alın.

İstinye Park AVM adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Sariyer konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

İstinye Park AVM için Otobüs, Minibüs / Dolmuş ve Metro fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Konum: Sariyer, İstanbul

kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir