vodafone 250 mb 5 tl nasıl iptal edilir / Vodafone MB internet paketi nasil iptal edilir? – funduszeue.info

Vodafone 250 Mb 5 Tl Nasıl Iptal Edilir

vodafone 250 mb 5 tl nasıl iptal edilir

[]

Vodafone - Cebinize Uyan İnternet

Vodafone böyle saçma sapan bir şeye abone yapmış beni benim isteğim olmadan. Her hafta 5 tl karşılığında mb yüklenen bir paketmiş. İlk kez gün önce 5 lira düşüp de mesaj geldiğinde fark ettim. Sonra eski mesajlara bir baktım ki bu 4. kez paket yenilenmesiymiş. Yani hattımdan 20 lira gitmiş 4 hafta boyunca. Burda biraz benim salaklığım devreye giriyor tabii ama bu aralar çok para yüklemek zorunda kalmıştım, hattımda ne kadar para olduğunu takip edememişim bu yüzden. Vodafone'dan gelen mesajları da doğru düzgün okumayınca fark etmemişim hiç.

Şimdi bu paket iptal olsun istiyorum ama nasıl yapacağımı bulamadım. İnternette vodafone forum'daki şikayetlerde online self servis'ten iptal edileceğini buyurmuş vodafone ama ben bakınca bulamadım orda. Bir sürü insanın da başına gelmiş zaten, çok şikayet okudum ama net bir çözüm bulamadım.

Yarın sabahın köründe tekrar bu lanet paket yenilenmeden kurtulmak istiyorum. Burda vodafone'un başına iş açtığı, bu online self servis denen şeyle bu saçma paketi iptal etmeyi başarabilen birileri var mıdır acaba? Nasıl iptal edildiğini anlatsanız da ben de kurtulsam bu paketten. :(

 

neden müşteri hizmetlerini aramamaya çalışıyorsun?


  • cekilmis gayfe  ( ) 

@cekilmis gayfe, müşteri temsilcisine bağlanamadım. Zaten şikayetlerde bu şekilde arayıp da iptal edildiği söylendiği halde paketinin iptal edilmediğini yazanlar var. Şu saçma self servis'te ne yapmak lazımsa onu yapayım bitsin gitsin istiyorum ben de.


  • ms brownstone  ( ~ ) 

Şöyle bir yazı buldum:


İlgili paket internet aşım ücretinin iyileştirilmesi kapsamında yüklenilmiştir ve iptal edilemez. Tarifendeki kullanım hakları sonlandığında, herhangi bir ek paketin olamaması halinde ilgili paket devreye girecektir. Öncelikle ücretsiz olan 1 MB tanımlı hak kullanılacaktır. 1 MB ücretsiz hakkın bittiğinde MB tanımlanır ve 5 TL ücretlendirilirsin.


Sanırım iptal edilmiyor. Siz paketiniz bittiğinde size 1 mb gönderiyorlar onu da kullanırsanız mb ücretleri pahalı olduğundan mb yapıyorlar. Eğer siz o 1 mb ı kullanmazsanız bence yenilenmez. Ayrıca bence mantıklı bir uygulama.

  • filipis  ( ) 

funduszeue.info

  • Yönergeler
  • İçindekiler

    Vodafone MB internet paketi nasıl iptal edilir?

    Faturalı ve faturasız hatlarda konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması&#;ndan, Online Self Servis&#;ten, Sesli Yanıt Servisi&#;ni ya da *#&#;i arayarak, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Cep Merkezleri&#;nden iptal edebilirsiniz.

    Vodafone duran paket nasıl yapılır?

    Vodafone&#;lular DURAN yazıp &#;e mesaj atarak Duran Tarifelerin sağladığı hesabını bilme özgürlüğünden faydalanabiliyor. Ayrıca müşteri hizmetleri ve online işlem gibi kanallarla ya da Vodafone Cep Merkezlerini ziyaret ederek Duran Tarife&#;ye geçmek mümkün oluyor.

    Buyuk secim dk nasil iptal edilir?

    Vodafone Büyük Seçim Dakika Paketi Paketi iptal ettirmek istediğinizde ise iptal işlemini Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden ya da resmi sitesinden Tarifem ve Paketlerim menüsünü tıklayarak, iptal ettirebiliyorsunuz.

    mb internet ne kadar?

    Paket Bilgisi erim diyenler için MB internet paketi! Aylık 12 TL&#;ye kayıt için hemen AYLIK MB yazıp &#;e SMS göndermeniz yeterli. Bu paketi Türk Telekom Mobil Online İşlemler üzerinden de satın alabilirsiniz.

    Cebinize uyan internet 9 TL nedir?

    Cebinize uyan, tarifenin özelliği olarak sunulmaktadır. Paket kendini tekrar edecek mi? Müşterilere haftalık olarak, 5MB ücretsiz kullanım, internet bağlantısına devam etmesi durumunda ise 9 TL&#;si çekilerek MB&#;ın verilir.

    Durma özelliği nasıl yapılır?

    Vodafone paket durdurma nasıl yapılır?

    İnternet Aşım Paketi IPTAL INTERNET ASIM yazıp &#;e SMS gönderilerek , Konuşma Aşım Paketi IPTAL KONUSMA ASIM yazıp &#;e SMS gönderilerek, SMS Aşım Paketi IPTAL SMS ASIM yazıp &#;e SMS gönderilerek iptal edilebilir. Aynı zamanda paketler müşteri hizmetleri kanalından da iptal edilebilir.

    Türk Telekom ek paket nasıl iptal edilir?

    Paketin yenilenmesini iptal etmek isteyen müşteriler IPTAL 2GB EKSTRA yazıp &#;e SMS göndererek veya müşteri hizmetleri aracılığıyla iptal işlemini gerçekleştirebileceklerdir.

    Büyük seçim dk nasıl iptal edilir?

    Operatör tarafından aylık 5 TL karşılığında yenilenen büyük seçim dk paketi iptali için operatör tarafından gönderilen bilgilendirme mesajında iptal bdk yazıp ya gönderin ibaresi var.

    Vodafone hırsızlık yapıyor

    Geçtiğimiz yıl hattımı Turkcell’den Vodafone’a taşıdım.
    Bu zamana kadar Vodafone’la öyle büyük bir problem de yaşamadım.
    Ta ki bugüne kadar.
    Vodafone Red 15 tarifesi kullanıyorum.
    Tarifemde SMS bulunuyor.
    Geçtiğimiz ay biraz fazla SMS kullandım.
    Ancak ne kadar SMS’im kaldığını hep uygulamadan takip ediyordum.
    Tarifemin yenilenmesine bir iki gün kala SMS’i tamamen bitirdim.
    Bu sırada Vodafone’dan bana bir mesaj geldi.
    Hattıma 12,90 TL karşılığında otomatik olarak SMS tanımlandığını bana bildirmişler.
    Ancak bu işlemle ilgili kesinlikle benim onayım alınmadan!
    Ben, iki gün içerisinde zaten paketim yenileneceği için SMS hakkımı tamamen sıfırlayıp ve bir daha tarifem yenilenene kadar SMS kullanmayacaktım.
    Soyguncu zihniyet buna izin vermedi ne yazık ki…
    Bugün ise faturamın normale göre kabarık olduğunu görünce Vodafone müşteri hizmetlerini aradım.
    Durumu tane tane anlattım.
    Benim onayımın alınmadan ve paketimi aşmadığım halde nasıl oluyor da hattıma tarife tanımlanabiliyor diye sordum.
    Ne yazık ki müşteri hizmetlerinden daha korkunç yanıtlar aldım.
    Telefonun ucundaki Esma isimli kadın, “Paketiniz yüzde 80’in altına düştüğü zaman otomatik tarifeler devreye girer. Siz de tarifenizi bitirdiğiniz için otomatik olarak hattınıza tanımlama yapılıyor. Konuyla ilgili yapılabilecek bir şey yok” dedi.
    Paketimi aşmamama rağmen zorla yeni bir tarife faturama uygulanıyor.
    Bu durumda da kullanmadığım bir tarife için fazladan para ödettirilmek durumunda kalıyorum.
    Buradaki mesele 2 TL, 5 TL ya da 15 TL değil.
    Buradaki mesele müşterinin, kullanıcıların tamamen aptal yerine konulması.
    Hakeza bu ücret TL de olabilirdi.
    Ne de olsa mühür onlarda,
    Süleyman onlar.
    Son olarak…
    Telefonu kapatmadan önce Esma hanıma şunları söyledim.
    “Bir Vodafone personeli olarak değil, vatandaş gibi düşünün.
    Kurumunuz vatandaşın cebinden zorla parasını alıyor.
    Bunu kendi iradesi dışında yapıyor.
    Ne yazık ki Vodafone’un yaptığı gasptır.
    Hırsızlıktır.
    Bariz bir soygundur.
    Ve siz de bunun bir soygun olduğunu adınız, soyadınız gibi biliyorsunuz.
    İyi günler dilerim…”

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası