bir erkek yatakta kadından ne ister / Erkeklerin Yatakta Karşı Koyamadığı 10 Şey

Bir Erkek Yatakta Kadından Ne Ister

bir erkek yatakta kadından ne ister

Erkekler sevişirken ne ister?

Erkeklerin sekste beklentileri erkekten erkeğe farklılık gösterse de,kadınlarınki kadar çeşitli değfunduszeue.info nedeni ise,erkeklerin kadınlara göre daha yalın ve düz düşüfunduszeue.info erkeği yatakta baştan çıkarmanın püf noktalarını bilmeniz,o erkeğin size duygusal olarak da daha fazla bağlanmasına neden olabilir.

Bu yazımızda; Erkeklerin  sekste bilinen beklentilerinin yanında,daha önce hiç duymadığınız ama bilimsel olarak kanıtlanmış isteklerini de ele alacağız.

Erkeklerin cinsellikte ne istediğini resimli olarak sırasıyla inceleyelim:

Erkekler  ikinci bir kadın ister

Çoğu erkek seks esnasında üçlü seks yapacak bir kadın partner daha ister. Bu isteğini eşine söyleyen erkek sayısı çok azdır.Söyleyen çoğu erkek ise şaka yollu bu isteği dile getir. Oysa bu beklenti erkekler arasında çok yaygındır.

Sıkı durun! Şimdi daha iddialı bir şey söyleyeceğim: Erkeklerin hayal ettiği üçüncü kadın partner çoğunlukla yakın çevrenizden(arkadaş,komşu v.d) bir kız veya kadındır! Bu fanteziyi elbette yaşamanız için yazmıyorum. Ama eşinizi bu konuda cesaretlendirip sevişirken hayali bir fantezi kurmanız,onu azdırıp baştan çıkartabilir.

İlgili yazı: Üçüncü arayan çiftlere 8 tavsiye 

Erkekler Ters ilişki ister

Kültürel ve manevi değerleri konu dışında tutup bakacak olursak; Anal seks istemeyen erkek sayısı çok azdır.Eğer ters ilişki konusunda bir tabunuz yok ise,erkeğinizi zevkten çıldırtmak için anal seks önerebilirsiniz.

İlgili yazı: Anal sex yapan kadınlar anlatıyor

Peki erkekler neden arkadan (ters) ilişki ister?

Bu isteğin iki temel nedeni vardır;1-Psikolojik 2- Fiziksel nedenler;

  1. Psikolojik olarak kadını yatakta teslim almak isteyen bir erkek,en mahrem ve özel yeri ele geçirmek ister. O bölgeyi elde edince kadını tamamıyla fethettiğini düşünüfunduszeue.info teslim alma dürtüsü sıra dışı bir istek değildir ve erkeğe özgüdür.
  2. Fiziksel neden ise; Vajinaya nazaran dar ve kaslı olduğu için sıkı olan bir yere penisin girmesi erkeğin hoşuna gider. Penisin elle sıkılarak mastürbasyon yapılmasından farksız bir zevk veren anal sex, bu nedenle erkeklerin vazgeçilmez isteğidir.

İlgili yazı: Anal seksten zevk almanın yolları 

Erkekler kontrol edilmek ister

Yatakta ipleri eline alan dominant bir kadın, erkekleri şehvetin zirvesine çıkarır. Dozu iyi ayarlanmış bir dominantlık, erkeğin itaat etme ve teslim olma dürtülerini besleyecek ve çok ateşli seks yapmasını sağlayacaktır.

İlgili yazı: Sert seksin sırları 

Erkekler beklentilerinizi duymak ister

Sekste kendini ifade eden bir kadın ,erkeğin neyi nasıl yapacağını bilmesine ve kendini rahat hissetmesine olanak sağlar. Hiç tepki vermeyen, beklentisini söylemeyen bir kadınla sevişmek, erkek için okyanusta kaybolmuş bir teknede kürek çekmek gibidir.

İlgili yazı: Erkekleri seksten soğutan 5 kadın davranışı 

Erkekler seksi iç çamaşırları ve kıyafet ister

Erkekleri yatakta çıldırtan şeylerden birisi de hepimizin bildiği gibi erotik iç çamaşırı ve seksi kıyafetledir. Özellikle fantezi kostümler ,jartiyer, vücut çorabı erkek azdırıcı etkiye sahiptirler.

Bununla birlikte ,eşinizi veya kocanızın farklı kıyafet veya ayakkabı fetişi olabilir. Konuşarak beklentisini öğrenirseniz o tür giysiler seçmeniz daha isabetli olabilir.

Erkekler fantezi ister

Çoğu cinsellik yazımızda ele aldığımız üzere, fantezi sevmeyen erkek yok denecek kadar azdır. İlişkinizin boyutuna ve kişisel değerlere saygıya göre ayarlanmış cinsel fanteziler erkek cinselliğinde afrodizyak etki yapar.

İlgili yazı: En iyi çift fantezileri

Erkekler doğal seks ister(spontane sevişme)

Doğal seksten kastettiğimiz şu: İlla yatak odasına hapsedilmemiş, cinsel dürtülerin kabardığı bir anda yapılan seks&#;

Örneğin eşinizle birlikte mutfaktasınız ve kocanız size o an çekici geldi; Mutfak eldivenlerinizi çıkarın ve hemen o an onu baştan çıkaracak güzel bir sevişmeye imza atın! Mutfak masası,salondaki kanepe,klozet ve daha bir sürü yer&#; Evin her köşesini sex mabedine çevirmeniz, erkekler için afrodizyak etkisi yapar.

Erkekler oral seks ister

Hayır diyenini duydunuz mu hiç? Fazla söze gerek olmayan,tüm erkekler için azdırıcı işlevi gören belki de tek istek&#;

İlgili yazı: Erkeğe mükemmel oral sex nasıl yapılır? 

Erkek anal bölgesinin uyarılmasını ister

Bilen bilir ama çoğu kadının duyduğunda veya şahit olduğunda oldukça şaşırdığı bir beklentidir bu&#;Erkek yüzüstü yatarken bel, kalça ve poposunun şefkatle okşanmasından aşırı zevk alır. Dairesel hareketlerle arkadan cinsel organı ve testislerine ulaşılması çok tahrik edicidir.

Bu isteğini söylemeyen,yanlış anlaşılmaktan utanan bir eşiniz veya sevgiliniz olabilir&#; Onu yüzüstü yatırın ve cesaretlendirerek açıkladığım şekilde poposunu ve cinsel bölgelerini okşayın. Ardından ne kadar tahrik olduğunu görüp çok şaşıracaksınız!

İlgili yazı: Erkeklerin tahrik olduğu bölgeleri

Erkekler şefkat ister

Yukarıda açıkladığımız tüm erkekleri baştan çıkarma yollarını denerken aklınızda tutmanız gereken tek bir şey var sevgili arkadaşlar. O da; Erkek ne isterse istesin,sizden şefkat alamazsa kendini yeteri kadar güvende hissetmez.

Erkekler eşi veya sevgilisinde- dozunda- bir anne figürü görmek isterler. Bu nedenle, ölçülü bir şefkat cinsel hayatınızda hep olsun&#;

Sağlıklı bir cinsel yaşam dileklerimle&#;

Tags:arzubeklentierkekistekkadinseks

Erkeklerin Yatakta Gerçekten İstedikleri Sanırım bunun için sihirli bir mermi istiyorsun? Erkekler Yatakta Ne İster

Erkeklerin Yatakta Gerçekten İstedikleri

Sanırım bunun için sihirli bir mermi istiyorsun? Erkeklerin yatakta ne istediği sorununu çözmek için kullanabileceğiniz şaşırtıcı, harika, basit bir seks tekniği olmasını ister misiniz? İyi…

Gerçek şu ki, tek bir şey yok!

Hızlı Uyarı: Bu eğitici makale de oldukça keyif alacağınız ve nasıl keyifle partnerinizi çığlık yapmak öğretecek ve cinsel bağımlı hale getireceksiniz.

Size sihirli, gizli bir formüle sahip olduklarını söyleyenler, size yalan söylüyor . Erkeklerin yatakta istediği ve her seferinde tatmin edecek harika bir şey yoktur. Aşağıda açıkladığım gibi, genellikle bir şeylerin birleşimidir

1. Onu Seksi Bulduğunu Bilmek

Erkeğiniz size dünyanın en seksi insanı gibi baktığında ne kadar güçlü hissettiğinizi hayal edin. Güvensizliklerle mücadele ediyorsanız , partnerinizin sizi arzuladığını göstermesine ihtiyacınız olabilir . Bil bakalım ne oldu? Erkekler de arzu edildiğini hissetmek ister.

Onu kapatan 5 tehlikeli ve "aptal" seks hatasını ve bunlardan nasıl kaçınılacağını özel ve gizli haber bültenimde öğrenin .

Ve bu, daha fazla cinsel tatmine yol açabilir çünkü bir çalışmanın tespit ettiği gibi,

Fiziksel yakınlık sırasında vücut özbilincinin yanı sıra kaslılığa, vücut yağına, boyuna ve cinsel organlara yönelik olumsuz vücut tutumları, daha fazla cinsel tatminsizlikle önemli ölçüde ilişkilidir.

Doğru; erkeğiniz vücudu ve cinsel organları hakkında sizin gibi şüpheler yaşar!

Uzun, derin bir öpücük, kalıcı bir bakış ya da bir popo tutuşu, erkeğinizin onu arzuladığınızı ve belki de ellerinizi ondan uzak tutamayacağınızı bilmesini sağlayabilir. Tabii ki, cinselliği de başlatabilir, bu da erkeklerin cinsel olarak istediği şeylerden biridir.

Ancak bu küçük dokunuşlar ve şefkat belirtileri sekse yol açmasa bile, erkeğiniz onu hala istediğinizi bilecek ve onu cinsel yaşamından daha memnun hissettirebilir. Ve çekici hissetmek, seks söz konusu olduğunda artırıcı bir faktör olabilir

2. Çeşitliliği Deneyimlemek

Çoğu erkeğin yatakta birçok farklı şeyden hoşlandığını göreceksiniz. Bazı erkekler anal seksten gerçekten hoşlanır ve bunu normal vajinal sekse tercih ederken, diğerleri partnerinden oral seks almaya her şeyden çok bayılır. Hatta bazı erkeklerin, seks sonrası kız arkadaşlarıyla kucaklaşmaktan başka hiçbir şeyden hoşlanmadıklarını bile göreceksiniz. Ama çoğu erkeğin, yapmayı sevdiği bir sürü farklı şeyi vardır.

Bazı erkeklerin bunlardan bazılarından hiç hoşlanmadığını bile fark edeceksiniz. Bazı erkekler sarılma ya da anal seksle ilgilenmiyor bile.

Buradaki anahtar , erkeğinizin hangilerini sevdiğini ve hangilerine iyi yanıt vermediğini görmek için birçok farklı seks tekniği ve ipucu denemek . Açıkçası sevmediklerini unuturken sevdiklerini tekrar tekrar kullanmalısın.

Buradaki anahtar, sadece aynı 1 veya 2 tekniği kullanmak değil, yeni şeyler denemeye devam etmektir.

3. Sizinle Bağlanmak İçin

Araştırmalar, başka bir kişiyle yakınlaşmanın, gündelik seks de dahil olmak üzere insanların seks yapmasının ana nedenlerinden biri olduğunu bulmuştur .Aşık olmasanız bile, yine de savunmasız olabilir, zevk alabilir ve gece için başka biriyle bağlantı kurabilirsiniz.

İlişki içinde olan erkekler için seks yoluyla romantik bir bağ hissetmek de önemlidir . Kadınlar, aşk ve bağlılık nedeniyle seks yapmaya daha fazla istek duyabilir , ancak bu erkeklerin de romantizmi sevmediği anlamına gelmez. Bazen kirli, sert seks yapılması gereken şeydir, ancak sevişirken işleri yavaşlatmak ve sevgiyle partnerinizin gözlerine bakmak sorun değildir.

4. Daha Az Baskı Hissetmek

Erkeklerin cinsel ilişkiye girmeleri, fiziksel emeğin çoğunu yapmaları ve ereksiyonu sürdürmeleri beklenir. Pek çok erkek bu cinsel senaryo yüzünden baskı hissediyor, ki bu da sana pek iyi gelmeyebilir. Bu baskıyı azaltmasına yardım edebilirsiniz. İşte birkaç fikir.

Sekse başla : Erkeğin, eğer sekse başlarsan, tipik olarak bunu yapan kişi oysa onu sevecektir. Bu sadece onu arzulandığını hissettirmekle kalmaz, aynı zamanda "Hayır" diyebileceğiniz baskıyı da ortadan kaldırır. Artı, eğer sekse başlarsan, istediğin zaman seks yaparsın.

Zirveye çıkın: Zirveye çıktığınızda, işin çoğunu yapacaksınız. Partnerinizi arkasına yaslanabilir, seksten ve şovdan zevk alabilir! Arada bir zirveye çıkarak işleri sallamayı düşünün.

Kontrolü ele alın : Bu, yukarıdaki tavsiye ile el ele gider. Kontrolü ele alırsanız, erkeğinizin neredeyse tüm baskısını üstlenirsiniz. Bu, üstüne çıkmaktan onu bağlamaya, gözlerini bağlamaya, seks sırasında ne yapacağını söylemesine kadar her şey anlamına gelebilir.

Yatakta erkeğinize nasıl hükmedeceğinizi öğrenin .

Kendi orgazmını yaşa: Seks yaptığında seni gelmeye zorlaması gerektiğini hissetmek büyük bir baskıdır. Ona yardım ederek ikinize de yardım edin - belki de kelimenin tam anlamıyla. Orgazmınız için sorumluluk almak, ihtiyacınız olanı almanızı sağlar ve her şeyi yapmak zorunda kalmaz.
Vücudunun geri kalanını dahil edin: Pek çok erkek penislerinin yanı sıra ellerinde ne kadar alet olduğunu anlamıyor. Partnerinizi sizi ve kendisini memnun etmek için kullanabileceği bir ağzı, elleri ve diğer birçok vücut parçası var. Ayrıca bu vücut parçalarınız var ve seks oyuncakları veya aksesuarları da dahil edebilirsiniz. Cinsiyet tanımınızı genişletmenize yardımcı olur, böylece erkeğiniz dikleşmek ve dik kalmak için çok fazla baskı hissetmez. Dik kalmak için daha az baskı, yaşlı erkeklerin de istediği şey değil! Daha genç erkekler de molayı kullanabilir.

Yalnızca orgazma odaklanmayın : Bizim için seksin sonunu bir erkeğin orgazm olduğu zaman olarak tanımlamamız tipik olsa da ve birçok erkek buna hedef olarak odaklanır, ancak konu cinsellik olduğunda göz önünde bulundurulması gereken tek şey bu değildir. memnuniyet . Erkeklerin yatakta sevdiği şeylerden biri de sonradan rahatlamaktır.

Partnerinizin seks konusunda sahip olabileceği baskıyı azaltmanın yollarını düşünün ve o da minnettarlığını gösterecektir.

Şimdi, bunların çoğu cinsel olarak daha aktif ve cesur olmanızı gerektirebilir. Erkeklerin kesinlikle cinsel olarak istediği şeyin bu olduğunu söylediğimde bana güvenin. İleriye dönük ve kendine güvenen bir sevgili, sadece daha fazla seks istemesini sağlamakla kalmaz, aynı zamanda ikinizin daha iyi seks yapmasına yardımcı olabilir .

Kendinize daha fazla güvenmek için yardıma mı ihtiyacınız var? Ona bindiğinizde nasıl güven duyacağınızı öğrenin

5. İyi Vakit Geçirdiğinizi Bilmek

Erkekler, özellikle gündelik karşılaşmalarda yatakta bencil olabilir, ancak çoğu erkek eşinin zevkini önemsemektedir. Aslında insanlar, partnerlerinin memnuniyetinin önemli olduğunu ve bir ilişki içindeyken kendilerini etkilediğini bildirme eğilimindedir. Kadınların ilişkilerinde orgazm olma ihtimalinin daha yüksek olmasının nedeni bu olabilir

Ama her zaman orgazm olmasanız bile erkeğinizle seks yapmayı sevebilirsiniz. Ve erkeğinizin bunu bilmesine izin vermelisiniz.

Cinsel ilişki sırasında inleyerek veya gülümseyerek olabilir. Küfürlü konuşmak, seks sırasında yoğunluğu arttırmanın, ne istediğini sormanın ve erkeğine iltifat etmenin harika bir yolu olabilir.

Burada kirli konuşmak için ipuçları alın .

Ancak bu, sahte olanın üstüne gitmeniz gerektiği anlamına gelmez; Aslında, iyi vakit geçirmediğinizde bir şeyden zevk alıyormuş gibi yapmak, onu sadece bunları yapmaya devam etmesi için cesaretlendirir. Sadece ona gerçekten seks yapmaktan zevk aldığını göster.

Bundan sonra kendinizden zevk aldığınızı ona söylemekte de sorun yoktur. Belki ona sabahları şehvetli bir öpücük verirsiniz ve ona o kadar iyi yaptığı şeyi yapmasını bekleyemeyeceğinizi söylersiniz ya da ona seksi bir mesaj gönderirsiniz çünkü son seansınızı düşünmeden duramazsınız.

Eğer erkeğiniz inisiyatif alırsa, işin çoğunu yaparsa ve veren bir sevgili ise, o zaman iyi bir iş çıkardığını bilmek isteyecektir. Onun olduğunu bilmesini sağlamak, güvenini artıracak ve güvensizliklerini ortadan kaldıracaktır.

6. Fantezilerini Keşfetmek
Hemen hemen herkesin cinsel fantezi vardır ve gerçekte keşfetmek istiyorsanız aynısı genellikle erkekler için de geçerlidir. Fantezilerini keşfetmek, ona yatakta istediğini vermenin harika bir yoludur ve aynı zamanda kendi fantezilerinizden bazılarını gerçekleştirebilirsiniz.

Diğer yaygın cinsel fantezileri keşfedin.

Şansınız, birkaç ortak noktanız olacak. Bunu bilmek fanteziler hakkında açılmayı kolaylaştırabilir.

Erkeğinize yatakta ne istediğini doğrudan sormak yerine, biraz daha dolaylı olmanız gerekebilir, aksi takdirde sessizleşebilir ve cevap vermeyebilir. Yatakta ne istediğini sorarken dolaylı olmanın harika bir yolu, önce ona ne denemek istediğini söylemek ve sonra tepkisini değerlendirmek.

Ona ne denemek istediğinizi söylerken, yeni pozisyonlar gibi basit şeylerle başlayın ya da bir fantezi ya da rol oyunu deneyin. İlgileniyorsa, denemek istediği bir şey olup olmadığını sormayı deneyin. Bunu seksten hemen sonra olduğu gibi iyi bir ruh hali içindeyken yapmak en iyisidir.


7. Ne İstediğini Bilmek
Bir kadın olarak cinselliğiniz hakkında açılmak zordur. Erkekler gibi mastürbasyon yapmaya veya denemeye teşvik edilmiyorsunuz. Cinsel davranışlar söz konusu olduğunda gerçek bir çifte standart vardır.

Ama erkeğinizle bağlantı kurmak, erkeklerin yatakta neyi sevdiğini anlamak ve cinsel yaşamınızı iyileştirmek istiyorsanız, o zaman seks hakkında konuşmanız gerekir. Kesinlikle erkeğinizin işe yarayan ne yaptığını bilmesine izin verebilirsiniz, ancak çalışmadığı zamanlarda ona nazikçe düzeltme yapmak da aynı derecede önemlidir.

İpucu: Farklı bir şeye ihtiyacınız varsa, övgüyü deneyin. Gibi bir şey

Bu iyi hissettiriyor ve neyin daha iyi hissedeceğini biliyor musun? X'i yaptıysanız.

"X" i istediğiniz aktivite veya teknikle değiştirin. Övgü sizi eleştiriden çok daha ileriye götürebilir.

Bu örnek, ne istediğiniz konusunda daha doğrudan olmanın bir yoludur ve erkeklerin yatakta ne istedikleri genellikle partnerlerinin daha doğrudan olması içindir. Daha rahat hissedebilir veya ipucu verirken bile çekingen hissedebilirsiniz, ancak erkekler bu ipuçlarını anlamakta zorlanabilir. Bu yüzden ne istediğiniz konusunda savunmasız ve dürüst olmanız gerekebilir.

Seks hakkında konuşmayla ilgili daha fazla ipucu,

Bununla birlikte, sizi seks konusunda açık olmaktan alıkoyacak birçok şey var. Seks hakkında düşünme şeklinizi değiştirmek, cinsel yaşamınızı iyileştirmek için çok önemlidir .

8. Daha Fazla Seks Yapmak

Tüm erkeklerin seks yapmayı düşündüğünü düşünmek aptalca olsa da , bunda bir hakikat çekirdeği var. Roy F. Baumeister, Kathleen R. Catanese ve Kathleen D. Vohs'tan oluşan bir araştırma ekibi birkaç araştırmayı gözden geçirdi ve erkeklerin kadınlardan daha fazla cinsel dürtülere sahip olduğu sonucuna vardı.

Kadınlar genellikle daha kaliteli seks isterler, ancak erkekler daha yüksek miktarda seks ister. Şimdi, bu sizin için geçerli olmayabilir. Bazen kadın daha fazla seks istediğinde uyuşmazlık ortaya çıkabilir.

Ama sık sık seks yapmıyorsanız, erkeğiniz sinirli veya kırgın olabilir. Bazıları bunu hile yapmak için bir bahane olarak kullanır. Elbette, bir kişiyi aldatmak için iyi bir neden yoktur, ancak daha sık seks yapmak için çaba sarf etmek ilişkinizi geliştirebilir.

Artı, aslında daha fazla seks yapmaktan daha mutlu olduğunuzu fark edebilirsiniz. Bir anket, haftada bir sihirli sayı olduğunu keşfetti. Ve daha sık seks yapamaman için nedenler varsa, yaptığın seksi daha iyi hale getirmenin yollarını düşün.



Erkekler ve Kadınlar İki Farklı Gezegenden Değil;

Erkeklerin yatakta istediği şeylerin bu listesini okurken, muhtemelen çoğunun yatakta da istediğiniz şeyler olduğunu anlarsınız. Birkaç şey söz konusu olduğunda takdir edilmesi gereken bazı farklılıklar olsa da (aşağıdaki bilim bölümüne bakın), erkekler ve kadınlar genellikle farklı olmaktan çok benzer. Herkes otantik yaşamak ve sınırlama olmaksızın iyi seks yapmak ister.

Yatakta istediğimizi her zaman alamasak da, ortaklarımız bizimle çalışmaya istekli olursa, genellikle oldukça yakınlaşabiliriz. Bu, erkeğinizin bireysel isteklerini ve ihtiyaçlarını nasıl keşfedeceğinizdir. Hayal kırıklığına uğramayın çünkü erkeklerin yatakta ne istediğini anlayacak sihirli bir değnek yok. Bunun yerine, deney yapmanın ve ikinize de sağlayabileceği zevk ve yakınlığın tadını çıkarın.

 

Erkekler yatakta ne ister?

Erkekler yatakta ne isterler? Aslında çok şey isterlerSandığımızın aksine sadece görsel güzellikten değil seksilikte hoşlanırlar. Fakat seksilikte sizin anladığınız anlamda güzel bir vücuttan ibaret değildir. Her kadın yatakta sevdiği erkeği mutlu etme kapasitesine sahiptir yeter ki neyi nasıl yapacağını bilsin.

Seksi davranışlar

Erkeğinizi mutlu etmek için ilk önce kendinize güvenmelisiniz. Kendinize derken vücudunuza demek daha doğru olacaktır. Unutmayın normal hayatta dergilerden fırlamış bir kadın vücuduna sahip olmanız gerekmez. Eğer karşınızdaki erkek sizi seviyorsa zaten olduğunuz gibi sevmiş demektir. Önemli olan onu görsel bakımdan baştan çıkarmaktır. Mesela seksi iç çamaşırları giyerek onu baştan çıkarabilirsiniz.

Erkekler kadın vücudunu seyretmeye bayılırlar. Vücudunuza bakmak onu sekse hazırlamaya yetecektir. Örneğin kadınlar genelde karanlıkta sevişmeyi tercih ederler. Erkelerse görsel anlamda her şeyi izlemekten zevk alırlar. Bu nedenle sevişirken mum ışığında da olsa kendinizi göstermelisiniz.

İstekli olun

Erkeklerin en çok şikayet ettiği durum kadınların kendileri kadar istekli olmamasıdır. Onunla sevişmek istediğinizi belli etmeli ve her hareketi ondan beklememelisiniz.

Sevişme sırasında zevk aldığınızı belli edin ve bunu göstermekten kaçınmayın. Sesler çıkarın bu onu daha çok tahrik edecektir. Hep aynı pozisyonda sevişmekten vazgeçin. Farklı pozisyonlar deneyin.

Ona övgü dolu sözler söyleyin

Erkeler yatakta iyi olduklarını duymaktan hoşlanırlar. Ne kadar iyi olduğundan bahsetmeli ve onu övgülerle ödüllendirmelisiniz. Seks hakkında konuşmaktan hoşlanırlar bu nedenle seviştikten sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmayın ve ona sizi ne kadar mutlu ettiğini anlatın.

False

Erkekler yatakta ne ister?

@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz

Erkeklerin yataktaki beklentileriyle ilgili bildiklerinizi unutun! Onlar aslında sandığınızdan çok farklı şeyler istiyor. İşte erkeklerin yatak sırları!

Erkekler yatakta ne ister?

1/9

Sağlıklı bir ilişkinin temelinde, karşılıklı olarak bireylerin beklentilerinin bilinmesi ve elbette yerine getirilmesi yatıyor. Tatmin edilmemiş isteklerle dolu bir ilişki için ne yazık ki uzun bir ömür biçmek kolay değil.

Seks, ilişkinin temel meselelerinden biri olduğuna göre tatminkar bir cinsel yaşam, mutlu bir ilişkinin göstergesidir diyebiliriz. Öyleyse erkeklerin yatakta neler istediği düğümünü çözmek gerekiyor.

Erkekler durmaksızın seks mi istiyorlar? Ya da erotik filmlerdeki yıldızlar gibi birer partner mi? Yoksa sevişirken hep ipleri ellerinde mi tutmak istiyorlar? Yanıtlarını funduszeue.info araştırdı…

Etiket: seks, cinsellik, sevişme, cinsel hayat, erkeklerin beklentileri, erkeklerin yataktaki beklentileri, erkekler seksten ne bekler, devamıerkekler nasıl bir cinsellik ister, erkekler nasıl tahrik olur

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası