android komut yok hatası / General Mobile 4G Android One Komut Yok Hatası

Android Komut Yok Hatası

android komut yok hatası

Genel olarak bu Komut yok hatasını alacağınız bölüm General Mobile 4G Android One cihazınıza yazılım atmak istediğiniz zaman yada format atmak istediğiniz zaman karşınıza çıkabilecek br sorun diyebiliriz.Eğer format atmak istediğiniz zaman karşınıza bu şekilde bir hata çıkarsa yapmanız gereken işlem gayet basit..

General Mobile 4G teknik özellikleri
-Ekran: 5 inç HD IPS ekran
-Ekran Koruması: Corning Gorilla Glass
-Kalınlık/ Ağırlık: mm / gram
-İşlemci: GHz 4 çekirdek Snapdragon
-Grafik İşlemci: Adreno
-RAM: 2 GB
-Depolama: 16 GB + microSD
-İşletim Sistemi: Android Lollipop
-Ana Kamera: 13 Megapiksel / p video kaydı
-Ön Kamera: 5 Megapiksel
-Batarya: mAh

General Mobile 4G Android One Format Atmak
-General Mobile 4G Android One cihazınızı kapatınız
-Format işlemi için ise Ses Yükseltme ve On-Off tuşuna basını ve cihaz açıldığı zaman tuşları bırakınız.
-Karşınıza konumuzda belirttiğimiz gibi Komut Yok hatası gelirse On-Off tuşuna basılı tutunuz ve Ses yükseltme tuşuna basınız.
-Karşınıza Recovery menüsü gelecektir.
-Format işlemi için ise Wipe-Data Factory Reset işleminden sonra ise Yes Delete All User yapmalısınız
-Karşınıza gelen son ekrandan sonra ise Reboot System Now yapmalısınız

Hasan Fehmi

Herhangi bir nedenden dolayı telefon yeniden başlatıldıktan sonra bir Android telefonda &#;Komut Yok&#; ekranında takılıp kalıyorlar. Bu genellikle herhangi bir uyarı olmadan gerçekleşir ve çoğu durumda telefon daha önce gayet iyi çalışıyordu. Sorun, neredeyse tüm Android telefon üreticilerinde (Samsung, Huawei, LG, Dell, Google, vb.) gibi markalarda oluyor.

Android&#;de Komut Yok, telefonun (genellikle bir Android güncellemesinden sonra) çalışması için bir komut olmadığı anlamına gelir; yani, telefon normal alanı kontrol etti ancak yürütülecek herhangi bir komut bulamadı. Ayrıca, bazı üreticiler, kullanıcının yanlışlıkla telefonunu fabrika ayarlarına sıfırlamasını önlemek için bu ekranı bir güvenlik önlemi olarak eklemiştir. Burada, kullanıcının bu ekrandan çıkmak için önceden tanımlanmış bazı tuş kombinasyonlarını kullanması gerekir. Bir donanım sorununun Android&#;de Komut Yok ekranına da neden olabileceğini unutmayın.

Komut Yok Ekranını Atlamak için Farklı Kombinasyonlar Kullanın

Android&#;de &#;komut yok&#; sorununu kolay adımlarla düzeltebilirsiniz: ilk adım bu ekrandan çıkmaktır ve ardından sorunun tekrarını durdurmak için diğer yöntemleri deneyebilirsiniz. Telefonu normal şekilde yeniden başlatmak veya kurtarma moduna geçmek için farklı tuş kombinasyonlarını (farklı cep telefonu üreticileri nedeniyle) denemeniz gerekebileceğini unutmayın. Ayrıca, aşağıdaki tuş kombinasyonlarından herhangi birini denedikten sonra telefonun kurtarma menüsüne girerseniz, bu makalenin kurtarma modunu kullanma ile ilgili ikinci bölümünü takip edebilirsiniz.

Ayrıca, menüde gezinmek için ses açma veya azaltma tuşlarını, bir menü öğesini seçmek için güç (veya ana sayfa) düğmesini kullanmanız gerekebilir. Ayrıca, sorun giderme işlemine başlamadan önce SD kartı telefondan çıkardığınızdan emin olun.

Komut Yok Ekranında Bekleyin

Bazı durumlarda, sadece ekranın kendi kendine çözülmesini beklemek işe yarıyor.

  1. Telefonda herhangi bir işlem yapmadan önce, telefon Komut Yok ekranını gösterdiğinde ekrana dokunmayın veya başka bir tuşa (güç, ana sayfa vb.) basmayınTelefonu 15 dakika bu durumda bırakın.
  2. 15 dakika sonra kurtarma menüsünün gösterilip gösterilmediğini kontrol edin, eğer öyleyse, bu makalenin kurtarma modu bölümünü takip edebilirsiniz.

Telefonu Güç Düğmesinden Yeniden Başlatın

Bu senaryoda, telefonu yeniden başlatmaya zorlayabilir ve bunun işe yarayıp yaramadığını görebiliriz.

  1. Telefonunuzdaki Güç düğmesini basılı tutun.
  2. Telefon yeniden başlayana kadar bekleyin (30 saniye kadar sürebilir) ve yeniden başlattıktan sonra telefonun Komut Yok penceresini geçip geçmediğini kontrol edin.
  3. Telefon sıfırlanmadıysa, güç ve ses açma düğmelerini basılı tutun (yaklaşık saniye).
  4. Telefon yeniden başlayana kadar bekleyin ve bunun eldeki Android sorununu çözüp çözmediğini kontrol edin.

Telefonun Kurtarma Moduna Girmek için Güç ve Sesi Açma Düğmelerini Kullanın

Her Android telefonun, Güvenli Mod&#;a girebileceğiniz veya telefonu yeniden başlatabileceğiniz bir kurtarma modu vardır.

  1. Telefonunuzun güç düğmesini (yaklaşık 3 ila 5 saniye) basılı tutun ve güç düğmesini basılı tutarken Ses düğmesine hızlıca basın (basılı tutmayın).
  2. Şimdi güç düğmesini bırakın ve kurtarma menüsüne girdikten sonra komut yok sorununu çözmek için kurtarma modu seçeneklerini (makalede daha sonra ele alınacaktır) kullanabilirsiniz. Kurtarma moduna girmezse, yukarıdaki tuş kombinasyonlarını en az üç kez denemeniz gerekebilir. Bazı telefon modellerinde kullanıcının ses açma tuşuna iki kez dokunması gerekebilir.
  3. Bu işe yaramazsa, ses açma düğmesini (10 ila 15 saniye) basılı tutun ve telefonun kurtarma moduna geçip geçmediğini kontrol etmek için güç düğmesine hafifçe dokunun.

Kurtarma Moduna Girmek için Sesi Kısma ve Güç Düğmelerini Deneyin

Bu, kurtarma moduna girmek için başka bir yöntemdir. Bu işe yaramazsa, markanızı Google&#;da görebilir ve cihazınıza özel yöntemi görebilirsiniz.

  1. Telefonu, güç düğmesinden veya (mümkünse) telefonun pilini çıkararak kapatın.
  2. Şimdi ses kısma ve güç düğmelerini saniye basılı tutun.
  3. Telefon açılıncaya kadar bekleyin ve telefonun FastBoot veya Önyükleme Modu Seçim Menüsünde açılıp açılmadığını kontrol edin.
  4. Kurtarma Moduna gidin. Daha sonra bu makalenin kurtarma modu bölümünü takip edebilirsiniz.

Güç, Sesi Açma ve Sesi Azaltma Düğmeleriyle Birlikte Ana Ekran Tuşuna Basın

  1. Sistemin Android&#;de mi yoksa Kurtarma/Önyükleme Seçim Menüsünde mi önyüklendiğini kontrol etmek için Güç, Ana Sayfa ve Sesi Yükselt düğmelerine basın/ basılı tutun. Daha fazla ilerlemek için kurtarma seçeneklerini kullanabilirsiniz.
  2. Güç, Ana Sayfa ve Sesi Azaltma düğmelerine basmanın/basılı tutmanın gerekli menüyü gösterip göstermediğini kontrol edin.
  3. Bu işi değildir yaptıysak, o zaman kontrol tutan / basarak Ana düğmeye güç düğmesinin gerekli menü görünmesini sağlar.

Android Telefonu bir PC&#;ye bağlayın

Bu senaryoda, Android telefonu bir PC&#;ye bağlayacağız ve ardından kurtarma moduna geçmeyi deneyeceğiz.

  1. Telefonunuzu kapatın ve ardından bir USB kablosuyla bir PC&#;ye bağlayın.
  2. Telefon pil işareti gösterene kadar bekleyin.
  3. Ardından, telefon titreyene kadar güç ve ses açma düğmelerini basılı tutun.
  4. Güç düğmesini titreşimde bırakın, ancak ses açma düğmesini basılı tutun.
  5. Android robot logosu göründüğünde, ses açma düğmesini bırakın ve güç düğmesini basılı tutun.
  6. Ardından ses açma tuşuna basın (basılı tutmayın) ve telefonun kurtarma modunda açılıp açılmadığını kontrol edin.

Telefonun Kurtarma Modunu Kullanın

Yukarıda bahsedilen tuş kombinasyonlarından herhangi birini kullanarak kurtarma moduna girdikten sonra, sorunun tekrarlanmaması için aşağıdaki seçenekleri deneyebilirsiniz.

Kurtarma Menüsünden Yeniden Başlatın

  1. Android Kurtarma ekranında, Sistemi Şimdi Yeniden Başlat&#;ı seçin ve telefonun yeniden başlamasına izin verin.
  2. Yeniden başlattıktan sonra, Komut Yok ekranını geçip Android&#;e yüklenip yüklenmediğini kontrol edin.

Telefonun Önbellek Bölümünü Silin

  1. Sesi kısma tuşuna basarak Önbellek Bölümünü Temizle seçeneğine gidin ve ardından seçmek için Güç tuşuna basın. Bu seçeneğin tüm kullanıcılar, özellikle de Google Pixel kullanıcıları tarafından kullanılamayabileceğini unutmayın.
  2. Sistemi Şimdi Yeniden Başlat seçeneği kullanılabilir olana kadar bekleyin ve ardından seçin.
  3. Yeniden başlattıktan sonra, telefonun komut yok ekranını göstermeden doğrudan Android&#;e açılıp açılmadığını kontrol edin.

Telefonun Kurtarma Menüsünde Testleri Çalıştırın

  1. Telefonun Kurtarma Menüsünde Grafik Testini Çalıştır seçeneğine gidin ve testi çalıştırmak için Güç düğmesine basın.
  2. Test tamamlandığında, Kurtarma Menüsüne dönün (telefon tarafından otomatik olarak gösterilmediyse) ve Şimdi Yeniden Başlat&#;ı seçin.
  3. Yeniden başlattıktan sonra, tartışılan Android sorununun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.
  4. Değilse, bir kez daha telefonun Kurtarma Menüsüne önyükleme yapın ve bunun sorunu çözüp çözmediğini kontrol etmek için Yerel Ayar Testini Çalıştırın.
  5. Değilse ve OEM&#;iniz telefonunuzu başka testlerle donattıysa, bu testlerden herhangi birinin telefonun Kurtarma menüsünde çalıştırıldığında Komut Yok ekranını temizleyip temizlemediğini kontrol edin.

Telefonun Verilerini Silin ve Fabrika Ayarlarına Sıfırlayın

Yukarıdakilerin hiçbiri sizin için işe yaramadıysa, verileri silmek ve telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamaktan başka seçeneğiniz kalmaz. Telefonun verilerinin yedeği yoksa verilerinizi kaybedebileceğinizi unutmayın. Ayrıca, SD kartı (varsa) telefonunuzdan çıkardığınızdan emin olun. Devam etmeden önce, tuş kombinasyonları aracılığıyla telefonunuzu güvenli modda başlatmanın (OEM&#;in web sitesine bakın) eldeki Android sorununun üstesinden gelmenize izin verip vermediğini kontrol edin. Telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamadan önce, işletim sistemi güncellemesini önbellekten veya SD karttan uygulamanın (sorun bir işletim sistemi güncellendikten sonra meydana geldiyse) sorunu çözüp çözmediğini kontrol edin, çünkü teknoloji konusunda bilgili birçok kullanıcı kendileri için çalıştığını bildirdi.

  1. Telefonunuzun Kurtarma Menüsünde, ses tuşlarını kullanarak Verileri Sil/Fabrika Ayarlarına Sıfırla seçeneğine gidin ve ardından seçmek için güç düğmesine basın.
  2. Tamamlandığında, Sistemi Şimdi Yeniden Başlat&#;ı seçin ve yeniden başlatmanın ardından, umarım Android&#;deki Komut Yok sorunu giderilir.
  3. Bu işe yaramadıysa, pili yeniden takmanın (mümkünse) ve telefonun verilerini silmenin komut olmaması sorununu çözmenize izin verip vermediğini kontrol edin.

Teknoloji konusunda bilgili bir kullanıcıysanız, işletim sistemini onarmak için Android işletim sistemi görüntüsünü SD karta yükleyebilirsiniz. Aksi takdirde, ya işletim sistemini telefona yeniden yüklersiniz ya da OEM servis merkezinden bir donanım/yazılım sorunu için kontrol ettire bilirsiniz.

Android Telefon / Tablet'te Komut Hatası Nasıl Onarılır

"Telefon önyükleme döngüsünde takıldı; kurtarma modunu denediama komut yok. Kurtarma modunu çalıştırırken büyük bir sorun yaşıyorum. Komutu alamadım. Telefonun fabrikası silinmiş olsa bile bunu alıyorum. Bu LG nexus 5X. ”

Android telefon düzgün çalışmadığında, kurtarma moduna koymak kolay bir sorun giderme hilesidir. Ancak son zamanlarda bazı kullanıcılar karşılaştı Android kurtarma modu komut yok hata. Bu hata ekranda belirirse, kurtarma moduna manuel olarak girmeniz önerilir. Burada size Android'in komut ekranını hızlı bir şekilde atlamanın 2 kolay yolunu göstereceğiz.

komut ekranı yok

Yol 1. Android Komutunu Düzeltmek için Pili Çıkarın

İlk yöntem, telefonunuzda çıkarılabilir bir batarya varsa bataryayı çıkarmaktır. Bu Android telefon ve tablet herhangi bir sıkışmış veya hataları düzeltmek için en kolay yoldur.

pili çıkarın

Yol 2. zorla android cihazınızı

Piliniz çıkarılabilir değilse, Android telefonunuzu yeniden başlatmayı zorlamak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. Kuvvet yeniden başlatma adımları, farklı mobil markalar arasında biraz farklı olabilir.

  • Samsung telefonlarını yeniden başlatmayı zorla: Hem güç düğmesini hem de ses kısma düğmesini yaklaşık 10 ila 20 saniye basılı tutun.
  • sert yeniden başlatma samsung
  • LG telefonlarını yeniden başlatmaya zorla: Power + Sesi Azaltma tuşlarına aynı anda basın ve LG logosu cihazı yeniden başlatmak için zor göründüğünde serbest bırakın.
  • sert yeniden başlatma lg
  • Sony telefonlarını yeniden başlatmaya zorla: Güç düğmesine basın ve ardından Sesi Aç tuşuna birkaç kez basın; cihazınız yeniden başlatılır.
  • Google Nexus’u Yeniden Başlatmaya Zorla: Power + Volume Down tuşlarına birlikte basın, cihazınızı yeniden başlatmanız zorlaşacaktır.
  • HTC telefonlarını yeniden başlatmayı zorla: Cihazınızı yeniden başlatmak için Güç + Sesi Kısma düğmelerini basılı tutun.
  • Huawei telefonlarını yeniden başlatmayı zorla: Güç + Sesi Aç düğmelerine aynı anda basın; telefonunuzu yeniden başlatmanız zorlaşacaktır.

Yol 3. Anahtar Kombinasyonları ile Android No Command Screen Fix

Android tabletiniz komut hatası göstermediğindeuygulama yükleme sırasında mesaj, yazılım yükseltme veya sıfırlama, elle düzeltmeyi deneyebilirsiniz. Ancak, bağlı tüm cihazları cihazdan çıkarmayı ve en az% 80 pil kullanımı olduğundan emin olun.

  • Ana ekrana dönmek için "Güç" tuşuna basın.
  • Seçenekleri kaydırmak için Ses Açma ve Aşağı düğmelerine basın. Gereksinimlerinize göre "verileri sil / fabrika ayarlarına sıfırla" veya "önbellek bölümünü sil" i seçin.
  • Verileri silin
  • Şimdi, çalışana kadar soldaki 3 yatay çizgiye tekrar tekrar dokunun.
  • İşlem tamamlandığında, "Şimdi sistemi yeniden başlat" seçeneğini seçerek telefonunuzu yeniden başlatabilirsiniz; hiçbir hata mesajı görünmeyecektir.

Ayrıca, farklı Android markalarının manaul düzeltmelerini de kontrol edebilirsiniz:

Samsung Galaxy için:

Cihazı kapatın ve Samsung logosunu görene kadar aynı anda Güç, Sesi Açın ve Giriş düğmelerine basın. Şimdi devam etmek için kurtarma modu seçeneğini seçebilirsiniz.

LG için:

Cihazı kapatın, Güç düğmesini basılı tutunve Sesi azaltma düğmeleri aynı anda. LG logosu göründüğünde, tuşları bırakın ve "donanımdan sıfırlama" menüsü görünene kadar düğmelere tekrar basın. Sert sıfırlamayı onaylamak için ses seviyesi tuşlarını kullanın.

Google Nexus için:

Telefonunuzu kapatın, Güç tuşunu basılı tutun veSes kısma düğmeleri. "Kurtarma" seçeneğini vurgulamak için Ses kısma düğmesine iki kez basın ve onaylamak için güç düğmesini basılı tutun. Google logosu göründüğünde, Güç ve Ses Açma tuşlarını 3 saniye boyunca basılı tutun. Sesi Aç tuşunu bırak ancak Güç düğmesine basmaya devam et. O zaman kurtarma modu seçeneğini seçebileceksiniz.

Yol 4. Kurtarma Modunu Düzeltmek İçin En İyi Çözüm Android için ReiBoot ile Komuta Yok

Yukarıda belirttiğimiz gibi, kurtarma modu mümkünbirçok sorunu gidermek için. Ancak, bazen android kurtarma modu ile manuel işlemle çalışmaz, bu yüzden Android için ReiBoot'u denemenizi öneririz, Android önyükleme döngüsünü / önbelleği temizle / önbellek bölümünü silmeyi / siyah ekran çevirmeyi / yanıp sönmeyi basit tıklamalarla hiçbir komut sorunu çözmeden düzeltebilirsiniz .

Aşama 1Bilgisayarınıza Android ReiBoot'u indirin ve yükleyin. Android cihazınızı USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın.

Adım 2ReiBoot for Android uygulamasını başlatın ve "Android Sistemini Onar" düğmesine tıklayın.

android sistemi tamir

Aşama 3Adım 3: Aşağıdaki ekranda "Şimdi Onar" düğmesine basmanız gerekiyor.

şimdi tamir et

4. adımMarka, seri gibi cihaz bilgilerini girin,model, ülke ve taşıyıcı. Tüm bilgileri doğru girmelisiniz, aksi takdirde cihaz karışabilir. Alanları doldurduktan sonra, "İleri" düğmesine tıklayın.

doğru cihazı seç

Adım 5ReiBoot for Android artık uygun üretici yazılımı paketini indirecek ve indirme işleminin tamamlanması için birkaç dakika beklemeniz gerekiyor.

firmware indir

6. adımİndirme işlemi tamamlandığında, ekranda "Şimdi Onar" düğmesine tıklayın. "Devam" butonuna tıklamanız gereken bir açılır mesaj belirecektir.

onarımı başlatmak

7. adımEkrandaki talimatları izleyerekbuna göre gereken eylem. Onarım işlemi başlayacak ve tamamlanması biraz zaman alacaktır. Tamamlandığında, "Onarım işlemi tamamlandı" mesajını alacaksınız.

işlem tamamlandı

Bu makale size hiçbir komutun nasıl düzeltileceğini göstermiştirAndroid telefonlarda hata (Samsung Galaxy / Note, Huawei, HTC, Sony, Google Piksel, LG, Motorola, Nokia vb. dahil) Başka sorularınız varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası