23 mart 2019 günlük burç yorumları / Günlük burç yorumları (23 Mart Cumartesi)

23 Mart 2019 Günlük Burç Yorumları

23 mart 2019 günlük burç yorumları

Koç Aslan Başak Yaylar parasal sorunlar kapıda! Hafta sonu kötü geçecek! İşte 18 Haziran Pazar günlük burç yorumları

18 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ BURCU GÜNLÜK YORUMU (21 Mart - 20 Nisan):

Bu Pazar, beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Belki ailenizden biri sizin davranışınızdan hiç memnun değil ve size karşı gelecek.

Sert sözler duyabilirsiniz, ancak durumu lehinize çevirmek için fırsatınız da olacak. Sıranızı bekleyin ve en iyisini yapmaya çalışın.

BOĞA BURCU GÜNLÜK YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs):

Hafta sonunun son gününü enerji toplamak ve hayatınızda önemli biri karşısında duruş sergilemek için kullanmalısınız.

Belki çocuklarınıza yeni kurallar koyma zamanı gelmiştir veya evle ilgili bazı kararlar almanız gerekebilir. Bugün zamanı boşa harcamamaya çalışın.

İKİZLER BURCU GÜNLÜK YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran):

Bugün boş zamanınızı değerlendirerek ev işleriyle ilgilenmelisiniz. Belki önümüzdeki hafta oldukça yoğun bir dönem sizi bekliyor, bu yüzden bütçenizi bile gözden geçirmeyi düşünebilirsiniz.

Sadece ev aktivitelerine çok fazla dahil olmamaya dikkat edin çünkü bir etkinliğe katılmak için davet edilme şansınız olabilir ve her şeyi bırakıp gitmek zorunda kalabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz):

Bu haftayı enerji ve heves dolu bir şekilde tamamlayacaksınız. Dinamiksiniz ve etrafınızdaki her işi aynı hevesle yapmaya çalışıyorsunuz.

Gerçekten endişelenmeniz gereken çok az şey var ve aklınızı meşgul eden şeyler yakında çözüme kavuşacak. Bununla birlikte, sağlık durumunuza dikkat etmeli ve aşırılıklardan kaçınmalısınız.

ASLAN BURCU GÜNLÜK YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos):

Bu Pazar sağlığınızla ilgili sorunlarla yüzleşme ve bunları bir kerede halletme zamanı gelmiş olabilir.

Belki de rahatsızlığınız yok, ancak her zaman tedbirli olmak daha iyidir. Bu yüzden aşırılıklardan kaçınmayı bırakmalısınız.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül):

Gelecek birkaç gün, hayatınızda bazı şeylerin geçici olduğunu fark edeceksiniz.

Bu durumu açık bir şekilde göreceksiniz ve gelecek adımlarınızı planlamak için oldukça rasyonel bir şekilde hareket edeceksiniz.

TERAZİ BURCU GÜNLÜK YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim):

Bu Pazar gününü, olağan hayatınızdan çekilip biraz kendi başınıza veya partnerinizle vakit geçirmek için bir fırsat olarak kullanmak isteyebilirsiniz.

Sizi rahatsız eden bazı şeyler olabilir, bunlara yakından bakmak isteyebilirsiniz veya sadece enerjinizi tazelemeniz gerekebilir. Ancak bunu uzun süre boyunca yapmanız gerekmeyebilir çünkü katılmak isteyeceğiniz etkinlikler olabilir.

AKREP BURCU GÜNLÜK YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım):

Bu Pazar, bazı Akreplere beklenen yönde gitmeyen planlardan dolayı biraz hayal kırıklığı yaşatabilir ve herkes yaptıklarının sonuçlarına katlanmayı göze almalı.

Bunun dışında özellikle dikkat gerektiren herhangi bir şey yok.

YAY BURCU GÜNLÜK YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık):

Bu Pazar, enerji ve hevesle dolu ve harika bir ruh hali içindesiniz. Maceracı hissetmek, size deneyimlerle dolu harika bir hafta sonu yaşatırken sağlığınız için risk oluşturabilir.

Özellikle küçük kazalara karşı risk altında olabilirsiniz, bu yüzden riskli eğlenceleri bir süreliğine kenara bırakıp güvenli yerde takılmak daha iyidir.

OĞLAK BURCU GÜNLÜK YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak):

Bu pazar oldukça dengelisiniz, gerçekten şikayet edecek çok az şeyiniz var. Her şeyin mükemmel gittiği alanlardan biri kişisel yaşamınız, özellikle aşk alanında.

Bu noktada ailenizden biraz etkilenebilirsiniz veya partnerinizin bir sözü olabilir, ancak hepsi sizi rahatsız etmeyecektir.

KOVA BURCU GÜNLÜK YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat):

Bu Pazar, bağımsızlık ile bağlılık arasında çelişkili duygular yaşamanız muhtemel görünüyor.

Bazı Kovalar için ruh eşlerini bulduklarını hissetme şansı çok daha yüksekken, diğerleri için ilişkide bağlılık ve kuralları kabul etmek konusunda bir mücadele yaşanabilir.

BALIK BURCU GÜNLÜK YORUMU (19 Şubat - 20 Mart):

Bu Pazar, size bazı konularda iş birliği yapmanız gerektiğini anlamanızı sağlayacak. Hayallerinizi gerçekleştirmek için başkalarıyla çalışmanız gerektiğini kabul etmeniz gerektiğini fark edeceksiniz.

Belki de kendi başınıza devam edemeyeceğiniz bir noktaya gelmişsiniz veya çok çalıştığınızı hissetmeye başlamışsınız. Her iki durumda da size her konuda yardımcı olabilecek insanları aramaya başlamanız gerekmektedir.

Günlük burç yorumları 23 Aralık Pazartesi (Haftalık burç yorumları)

Günlük burç yorumları hayatınız hakkında ne diyor merak ediyorsanız detaylar haberimizde. Günlük burç yorumları ile burcunuzda neler oluyor, ne tavsiye ediliyor öğrenebilirsiniz. Ayrıca burç yorumları ile sağlık, iş, para, aşk gibi konularda ne gibi gelişmeler var bilgi edinebilirsiniz. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık olarak 12 burcun günlük yorumları ile bugün ve bu hafta neler olacak, bir aylık süreçte sizi neler bekliyor öğrenebilir ve önlem alabilirsiniz. İşte, 23 Aralık Pazartesi günlük burç yorumları, 23 - 29 Aralık haftalık burç yorumları, aylık burç yorumları

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 23 ARALIK

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçok iş yolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz. Koç burcu haftalık ve aylık burç yorumları

Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz. Boğa burcu haftalık ve aylık burç yorumları

İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak. İkizler burcu haftalık ve aylık burç yorumları

Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün işyerinde küstah ve rahatınıza düşkün bir tavır sergiliyorsunuz. İş arkadaşlarınız ve amirleriniz bu nedenle sizi müşkülpesent ve saygısız biri olarak görebilir. Doğru dengeyi tutturun ve taleplerinizi gözden geçirin. Davranışlarınıza yapılan eleştirileri kişisel olarak almayın. Arkadaşlarınıza kıyasla fazlasıyla titiz ve küçük detaylara dikkat eden birisiniz. Bu sizi popüler yapmaz. Bilakis biraz daha rahat davranın ve ufak meseleleri büyütmeyin. Yengeç burcu haftalık ve aylık burç yorumları

Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir? Aslan burcu haftalık ve aylık burç yorumları

Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Eğer hayatınızda belirsizlikler varsa, bunları netleştirmek ve yaşamınızı daha istikrarlı bir çerçeveye oturtmak için doğru zamandasınız. Hiçbir yeni engelle karşılaşmayacağınız gibi, insanlar sözünüzü dinleyecek ve size saygı gösterecek. Şimdi düzene sokacağınız konular, ileride yıldızların bu denli elverişli olmayacağı zamanlarda da rahat etmenizi sağlayacak. Kendinizden son derece emin olma eğilimindesiniz, ama bu konuda biraz ölçülü davranmalısınız. Başak burcu haftalık ve aylık burç yorumları

Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz. Terazi burcu haftalık ve aylık burç yorumları

Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın. Akrep burcu haftalık ve aylık burç yorumları

Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun. Yay burcu haftalık ve aylık burç yorumları

Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)

Her ne kadar eski yaklaşımınızla her zaman doğru yoldan gitseniz ve iyi bir ilerleme kaydetseniz de, şu an için başarıya giden yolunuz kapalı. Önünüzde çok fazla engel bulunduğundan, durumu tekrar değerlendirmeniz ve yeni olasılıklara bakmanız gerekiyor. Yaklaşımınızı değiştirmeye ve esas göreve odaklanmaya çalışırsanız, hedefinize çok daha yaklaşmış olacaksınız. Oğlak burcu haftalık ve aylık burç yorumları

Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugün pek fazla iş başaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın. Kova burcu haftalık ve aylık burç yorumları

Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart)

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek. Balık burcu haftalık ve aylık burç yorumları

Burç Yorumları: Günlük ve haftalık yorumlarınızı okumak için tıklayın.

monash.pw - Gündem

PazartesiAralıkAkrepGündemHaberler

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır