gümüşhane bingöl otobüs / Öz Has Bingöl Gümüşhane Şubeleri ve Telefon Numaraları

Gümüşhane Bingöl Otobüs

gümüşhane bingöl otobüs

Gümüşhane Bingöl Arası

En Ucuz Sefer

,00 TL

Gümüşhane - Bingöl Arası Kaç Km

km

Gümüşhane - Bingöl Arası Kaç Saat

6sa 6dk

Günlük Sefer Sayısı

7

En Çok Sefer Yapan Firma

Özlem Cizre Nuh

Sefer Yapan Firma Sayısı

2


Gümüşhane Bingöl Online Otobüs Bileti
Gümüşhane Bingöl otobüs bileti, yerel ve ulusal birçok otobüs firması seçeneği ve en uygun fiyatlar ile seafoodplus.info'da! Birkaç kolay adımla biletinizi dakikalar içerisinde satın alabilir, hemen yolculuğa başlayabilirsiniz.

Online Otobüs Biletimi Nasıl Alabilirim?
Türkiye'nin her yerine en uygun otobüs biletlerini birkaç adımda kredi kartı veya banka kartınızla satın alabilirsiniz. Üstelik 12 aya kadar taksit ile ödeme seçeneğiniz de bulunuyor.

Arama motorumuz üzerinden Gümüşhane Bingöl güzergahı için arama yapın, Gümüşhane - Bingöl arası sefer düzenleyen otobüs firmaları, tüm sefer saatleri ve fiyatları listelenecektir. Ardından sizin için en uygun saat ve fiyatlı otobüs biletini kolayca satın alın! Biletiniz online olarak oluşturulacak, tarafınıza sms ve email yolu ile bilet bilgileriniz gönderilecektir.

Gümüşhane ve Bingöl Şehirlerinde Ulaşım
Gümüşhane ve Bingöl şehirlerindeki otogarları, otobüs firmalarının şubelerini ve şube telefonlarını seafoodplus.info’da bulabilirsiniz. Şehir içi ulaşım bilgileri için ilgili şehrin otogar sayfasını inceleyebilirsiniz. Gümüşhane Bingöl seyahatinize başlamadan önce, Gümüşhane ve Bingöl hakkında detaylı bilgilere göz gezdirmeyi unutmayın.

Neden seafoodplus.info?
seafoodplus.info, yılından bu yana kolay online bilet alma, güvenli ödeme sistemi ve bünyesinde yer alan ’den fazla otobüs firması ile birlikte her zaman ve her yerde yolcularının yanında!

İyi Yolculuklar Dileriz

Firmanın AdıHAS BİNGÖL TURİZM
Telefon 22 12
E-Posta[email protected]
Otogar Tel: 56 46 &#; () 31 76
İnternet sitesi :seafoodplus.info
Adres :Kaledibi Mah. Cumhuriyet Cad., Torul Merkez, Torul, Gümüşhane

Has Bingöl Gümüşhane Telefon Numaraları:
Has Bingöl Gümüşhane Otogar Tel: 56 46
Has Bingöl Torul Tel: 31 76

Has Bingöl Gümüşhane Otogarı telefon numaraları, şehir içi servis güzergahları, şehirler arası otobüs seferleri güzergahları, otobüs bileti fiyatları, otobüs sefer saatleri. Has Bingöl Gümüşhane > Bingöl otobüs bileti.

Has Bingöl İletişim: 22 12

TARİHÇEMİZ
Öz Has Bingöl Turizm yılı mart ayında kuruluş çalışmalarına başlamıştır. Bu çalışmalar neticesinde 19/03/ tarihinde bilet satış ve rezervasyon yapımına başlamıştır. 3 nisan tarihinde 4 adet öz mal Mercedes ile seferler başlamıştır. Bugün 20 adet öz mal Travego Merdedes ile hizmetini sürdürmektedir… Öz Has Bingöl Turizm bugün bununla birlikte firmanın kuruluş yılından bu yana kalem ile kesilen biletler… tarihinden bu yana halkına daha iyi hizmet vermek adına bugün online sistemi üzerinden çalışmarını koloylaştırıp daha kaliteli ve hızlı hale getirmiştir&#; Öz Has Bingöl Turizm yolcuya olan hizmeti tutkuya dönüştü…

MİSYONUMUZ
Öz Has Bingöl Turizm&#;in misyonu; müşterilerimizin değişen beklentilerine zamanında en uygun çözümleri geliştirerek kaliteli ve güvenli hizmet sunmak ayrıca müşteri memnuniyeti konusunda bekleneni gerçekleştirmektir…

VİZYONUMUZ
Öz Has Bingöl Turizm&#;in vizyonu; &#; Sektörde belirleyici ve referans marka olmak.
&#; Müşterilerimizin güvenliği için gerekli tüm tedbirleri almak.
&#; Müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesini zirveye çıkarmak…

Secdem

Gümüşhane Bingöl Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi

Gümüşhane Bingöl arası kaç km, Gümüşhane Bingöl arası kaç saat, Gümüşhane Bingöl Uçakla Kaç Saat?, Gümüşhane Bingöl Otobüsle Kaç Saat?, Gümüşhane Bingöl Arası Arabam Ne Kadar Yakar?, Gümüşhane Bingöl Arası Arabam Kaç Yakar? ile Gümüşhane Bingöl arası yol tarifi bilgilerine sayfamızda ulaşabilirsiniz.

Araba Süresi: 4 saat 55 dakika 
Araba Mesafesi: kilometre 
Uçuş Mesafesi:  
Otobüs Mesafesi: kilometre 
Otobüs Süresi: 6 saat 30 dakika 
Yürüme Mesafesi: 69 saat - km 
Otobüs Sefer Sayısı: 6 

Gümüşhane Bingöl Arası Kaç Km?

Gümüşhane - Bingöl arası kilometre'dir.


Gümüşhane Bingöl Arabayla Kaç Saat?

Gümüşhane Bingöl arası araba ile 4 saat 55 dakika sürer.

Kendi araçınız ile yapacağınız yolculuk esnasında sizlere bağlı olarak dinlenme ve yol durumlarına göre bu durum değişmektedir.


Gümüşhane Bingöl Arası Arabam Kaç Yakar?

Gümüşhane Bingöl arası aracınızın tahmini yakıt tutarı.

Benzinli bir araç kullanıyorsanız kilometre mesafede Litre yakıt tüketirsiniz. Size maliyeti de TL olur.

Dizel bir aracınız varsa Litre yakıt tüketimi yaparsınız. Yakıt maliyeti ise TL olur.

LPG takılı bir araçla yol alıyorsanız TL ortalama yakıt maliyetiniz oluşacaktır.

NOT: kilometre Yakıt hesaplama,Benzinli aracın kilometre'de 90 km/s hızında 6,5 Litre, dizel aracın ise aynı hız ve mesafede ortalama 5,5 Litre yakıt tükettiği varsayılmıştır. Yakıt maliyetiniz aracınızın hızına, yol koşullarına veya bulunduğunuz ilin yakıt fiyatlarına göre değişiklik gösterebilir.


Gümüşhane Bingöl Otobüsle Kaç Saat?

Gümüşhane Bingöl arası otobüs ile 6 saat 30 dakika sürer.

Otübüs firmaların yollarda vermiş olduğu mola durumları ile yol durumu,hava koşulları bu durumu değiştire seafoodplus.infoemiz her zaman verilen saat'e yarım saat daha eklemenizdir.


Gümüşhane ile Bingöl Hakkında Genel Bilgiler

Gümüşhane, Gümüşhane ilinin aynı isimli merkez ilçesi olan yönetsel birimdir.Şehir ismini yakınlarındaki gümüş madenlerinden almıştır. Bizans döneminde şehrin bulunduğu bölge Haldia (Chaldia) isimleri ile bilinmektedir. yüzyıldan itibaren Osmanlı kaynaklarında yerleşim Gümüşhane olarak adlandırılmaya başlanmıştır.Gümüşhane şehri Karadeniz Bölgesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Türkiye'de Karasal ikliminin etkisi altındadır ancak Gümüşhane'nin bazı kesimlerinde Doğu Anadolu Bölgesi ile Karadeniz bölümü arasında bir geçiş teşkil etmektedir. Bunun nedeni ise, Yüksek Zigana duvarları Doğu Anadolu Bölgesinin şiddetli soğuklarının gelmesini engellemesidir.

Bingöl, Bingöl ilinin merkezi olan şseafoodplus.infoğu Anadolu Bölgesi'nin Yukarı Fırat Bölümü'nde doğusunda Solhan, güneyinde Genç, kuzeyinde Adaklı kuzeydoğusunda Karlıova, kuzeybatısında Kiğı ilçeleri, batısında ise Elazığ ili ile çevrilidir. Kuzeyden sokulan nemli-serin hava kütlelerine açık olması ve yükselti faktörü sebebiyle Bingöl ve çevresi yazları sıcak, kışları soğuk geçmektedir.

arasi kac km

  Kullanım Koşulları

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir