lion king 1 türkçe dublaj izle / Aslan Kral izle (The Lion King - ) - Film izle | Türkçe Dublaj Film izle

Lion King 1 Türkçe Dublaj Izle

lion king 1 türkçe dublaj izle

Aslan Kral Türkçe Altyazı ()

Aslan Kral izle (The Lion King - ). Afrika'nın Gurur Topraklarında, gururlu aslanlar hayvanlar alemini Pride Rock'tan yönetiyor. Kral Mufasa ve Kraliçe Sarabi'nin yeni doğan oğlu Simba , krallığın şamanı ve danışmanı mandrill Rafiki tarafından toplanan hayvanlara takdim edilir . Mufasa'nın küçük kardeşi Scar tahta göz diker. Simba yavru olduktan sonra Mufasa ona Gurur Toprakları'nı gösterir ve krallığın sorumluluklarını ve tüm canlıları birbirine bağlayan 'yaşam çemberi'ni anlatır. Scar, Simba ve en iyi arkadaşı Nala'yı bir fil mezarlığını keşfetmeleri için kandırır ve burada ikisi Shenzi , Banzai ve Ed adlı üç sırtlan tarafından kovalanır . Mufasa majörü , gürgen tarafından uyarılırZazu ve yavruları kurtarır. Mufasa, kendisine itaatsizlik ettiği ve kendisini ve Nala'yı tehlikeye attığı için Simba'dan hayal kırıklığına uğrasa da onu affeder ve geçmişin büyük krallarının onları bir gün Simba'yı izleyeceği gece gökyüzünden izlediklerini açıklar. Saldırıyı planlayan Scar, sırtlanları ziyaret eder ve onları Gurur Toprakları'nda avlanma hakları karşılığında hem Mufasa'yı hem de Simba'yı öldürmesine yardım etmeye ikna eder.

Bu Film özeti admin tarafından oluşturuldu.
 Aslan Kral

FRAGMANI İZLE

Üyeler
4,2 Puanlama ve 11 Eleştiri
Puanım :

İzlemek İstiyorum

Eleştiri yaz!

Facebook'ta PaylaşTwitter'da paylaş

Özet

Çocuk filmi

Aslan Kral, yavru bir aslan olan Simba’nın maceralarını konu ediyor. Ormanın kralı olan babası Mufasa'ya hayran bir yavru aslan olarak mutlu bir hayat süren Simba, sinsi amcası Scar'ın planlarından habersizdir. Kral olmak için fırsat kollayan Scar, Mufasa'yı öldürdükten sonra Simba için tehlike baş gösterir. Amcasının ihaneti ve babasının kaybı ile yıkılan Simba sürgüne gider. Zamanı geldiğinde hakkı olanı almak için geri dönecek ve amcasına yaptıklarının bedelini ödetecektir

Genç Simba'nın cesur babası Mufasa'yı, orijinal filmde de karakteri seslendiren usta oyuncu James Earl Jones seslendiriyor. Simba'ya başarılı oyuncu ve müzisyen Donald Glover'ın hayat vereceği seslendirme kadrosunda; Disney'in ikonik kötüsü Scar olarak Oscar adayı oyuncu Chiwetel Ejiofor, sırtlan Kamari olarak komedyen ve oyuncu Keegan-Michael Key, yaban domuzu Pumbaa olarak Seth Rogen, mirket Timon olarak oyuncu Billy Eichner ve Simba'nın aşık olduğu aslan Nala olarak pop yıldızı Beyonce yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda "Orman Çocuğu"na imza atan yönetmen Jon Favreau oturuyor.

Beyazperde Eleştirisi

yılında gösterilen ve klasik animasyon filmlerinin son başarılı temsilcilerinden biri olan The Lion King'i sinemada heyecanla izleyen çocuklar şimdi 30'lu yaşlardalar. Disney, bir kuşağa daha bu Afrikalı hayvan Hamlet hikayesini izletmeye karar verdi ve ortaya milyon USD bütçeli bir animasyon harikası çıktı. CGI hayvanlar göz kamaştırıyor, bazen bir animasyon değil de NG Wild belgeseli izlediğinizi dahi düşünüyorsunuz!Peki, bu yeterli mi yoksa yeni Aslan Kral filmi de bir kuşağı sinemaya çekip iyi gişe yapabilecek meziyetlere sahip mi? Orijinal filmi sadece ülkemizde binin üzerinde bilet sattığı düşünülürse, iddianın büyüklüğü anlaşılacaktır.  En iyisi, filmi hikaye ve teknik başarım açısından değerlendirip iki uç sonuca ulaşmakYeni Aslan Kral'ımızın hikayesinde giriş-gelişme ve sonuç kısmında değişen bir şey yok. Klasik Hamletvari öyküleme aynen korunmuş. Özeti birkaç cü

Eleştirinin tamamı

Fragmanlar

Öneriler

Son Haberler

38 Haber ve Özel Dosya

İzleyici eleştirisi: sevdiler

En iyi ve en faydalı yorumlar

Hiçbir re-make filminin bu kadar gerçekçi olacağını düşünmezdim. Gerçekçilikten kastım ise sanki animasyon filmi değil de gerçekten hayvanları izliyormuş gibi bir hisse kapıldım. Bunu sevenler de sevmeyenler de olacaktır ama bir süre çok garip bir şekilde izledim filmi. animasyon filminin bire bir aynısı, mükemmel ve filmin eski versiyonunu çocukken izleyenler için bir nostalji filmi.

kralların kralı aslan kral efsane senaryosuyla müthiş bir izlenesi bir film en güzel müzikleri düyacagınız kurgusuna hayran olacagınız bir film karekterleri seslendirenlerin yüregine sağlık oynlar mikrofonun başında süper iş çıkarmışlar

Yaparsa ancak Disney yapar !!!! Her zaman gibi muhteşem bir film. Inanılmaz başırılı. En iyi branşta.

çocukluğumuzun çizgi sinemasının başarılı bir şekilde animasyona aktarılmış versiyonu Olay örgüsünü bildiğim halde sanki ilk defa izliyormuşçasına zevk aldım izlerken. animasyon sevenler için hiç sıkılmadan izlenebilecek türden bir film.

11 İzleyici eleştirisi

Fotoğraflar

41 Fotoğraf

Teknik bilgiler

Ülke ABD

Dağıtımcı UIP Türkiye

Yapım yılı

Metrajuzun metrajlı film

İlginç Detaylar-

Bütçe-

Dil İngilizce

Görüntü formatı -

RenkRenkli

Ses formatı-

Yapım formatı-

Viza numarası-

Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri , En iyi film: Macera, {Genre} türündeki en iyi filmler :

Yorumlar

Tüm Sinema Haberleri

Michael Keaton Başrollü "Batman Beyond" Filmi Mümkün mü?
Karakterlerin Saçma Kararlar Verdiği 10 Klasik Bilim Kurgu Filmi
James Cameron Kaybolan Denizaltı Hakkında Konuştu: Titanic&#;le Benzerliği Gerçeküstü!
"Spider-Man: Across the Spider-Verse" Gişede Önemli Bir Eşiği Geçti
Dwayne Johnson&#;lı Yeni "Hızlı ve Öfkeli" Filminin Adı Belli Oldu
Vizyondaki Filmler: "Büyü de Gel", "Haile: Bir Aile Kabusu", "Tebessüm"
Tüm sinema haberleri

En Popüler Fragmanlar

Büyük Kaçış Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser
 Gün Fragman

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman
Yeni çıkan tüm fragmanlar

Vizyondaki En İyi Filmler

Flash
Transformers: Canavarların Yükselişi
Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş
Hızlı ve Öfkeli 10
Elemental: Doğanın Güçleri
Haile: Bir Aile Kâbusu
Vizyondaki En İyi Filmler

Aslan Kral Filmi HD FULL P Türkçe Dublaj izle

()

Filmleri izle IMDBAile FilmleriDram FilmleriMacera Filmleri

Aslan Kral , Aslanların dünyasını farklı konuları ve heyecanı ile anlatan filmde uzun yıllar önce çizgi film olarak çok beğenilmişti. Aslan kral filminde babası Mufasa’yıyakından takip eden ve onu kendine örnek alan Simba yaşam biçimini belirlemeye çalışıyor. Normal yaşamını sürdüren Simba’nın amcasından habersiz şekilde düzenine devam etmesi babasının öldürülmesi ile değişir. Amcası kral olabilmek için Mufasa’yı öldürdükten sonra önünde tek engel Simba kalmıştır. Tehlikeli süreçte sürgüne gitmek zorunda kalsa da tekrardan dönüp hakkı olan krallığı almak istemektedir. Bu macerada başına birçok olay gelse de gayesini yerine getirmek için çaba göstermektedir. Her şeyi ile kendini geliştiren Simba amacına ulaşacak mı? Merak konusu filmin içinde beklentileri fazlası ile karşılayacak detaylar bulunmaktadır. Babası öldürüldükten sonra babasından kalan aslan krallığını sorumluluk alarak cesaretle yönetmeye çalışan yavru aslanın maceraları.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası