sihirli askı kullananlar / AirPods Max - Apple (TR)

Sihirli Askı Kullananlar

sihirli askı kullananlar

Baroness Çok Fonksiyonlu Sihirli Akıllı Askı TYC

Baroness Çok Fonksiyonlu Sihirli Akıllı Askı

Satıcı :

Koleksiyona Ekle

  • Bu ürün tarafından gönderilecektir.
  • Gardırop Düzenleyici Sihirli Akıllı Askı
  • Birçok askıyı bir askıda toparlamaya ne dersiniz..
  • Üst üste yada yan yana 9 askı asabilirsiniz.
  • Dönebilen askısı sayesinde dikey veya yatay kullanılabilir.
  • Dolabınızda yer açar.
  • Kıyafetleri kolayca düzenlemenizi sağlar.
  • Not: Ürün stok durumuna göre asorti, karışık renklerde gönderilecektir.
  • Paket İçeriği: 1 adet Gardırop Düzenleyici Sihirli Askı
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.
  • Kaliteli plastik malzemeden üretilmiştir.
  • 9 adet bölmesi mevcuttur.
  • Ürün Boyutları:
  • Yatay kullanımı: 16 cm x 33 cm.
  • Dikey kullanımı: 6 cm x 44 cm.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

Baroness Çok Fonksiyonlu Sihirli Akıllı Askı

  • Gardırop Düzenleyici Sihirli Akıllı Askı
  • Birçok askıyı bir askıda toparlamaya ne dersiniz..
  • Üst üste yada yan yana 9 askı asabilirsiniz.
  • Dönebilen askısı sayesinde dikey veya yatay kullanılabilir.
  • Dolabınızda yer açar.
  • Kıyafetleri kolayca düzenlemenizi sağlar.
  • Not: Ürün stok durumuna göre asorti, karışık renklerde gönderilecektir.
  • Paket İçeriği: 1 adet Gardırop Düzenleyici Sihirli Askı
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.
  • Kaliteli plastik malzemeden üretilmiştir.
  • 9 adet bölmesi mevcuttur.
  • Ürün Boyutları:
  • Yatay kullanımı: 16 cm x 33 cm.
  • Dikey kullanımı: 6 cm x 44 cm.

Ürün Özellikleri

  • MateryalPlastik
  • Parça Sayısı1

AirPods Max

Karşınızda AirPods Max. Sihirli ve zahmetsiz AirPods deneyimini yüksek ses kalitesiyle buluşturarak kusursuz bir armoniye imza atıyor. Kişiye özel dinleme keyfi hiç bu kadar olağanüstü olmamıştı.

  • Yüksek ses kalitesi.

  • Aktif Gürültü Engelleme ve Şeffaf Mod.

  • Sizi çevreleyen sinematik bir deneyim için Uzamsal Ses.

  • Kusursuz uyum, göz alıcı tasarım.

Tasarım

Eşi benzeri olmayan bir kompozisyon.

Kulak çevresi kulaklık kavramı baştan aşağı yeniden düşünüldü. Kulaklık yastıklarından taç kısmına kadar, kafanıza kusursuzca oturarak optimum akustik yalıtımı yaratacak ve birçok farklı kafa biçimine uyum sağlayacak şekilde tasarlanan AirPods Max sizi olağanüstü bir ses deneyimine davet ediyor.

Kafa bandı boyunca uzanan ağ örgülü taç kısmı hem kafanızın nefes almasını sağlıyor hem de kafa üzerindeki baskıyı azaltmak için ağırlığı dağıtıyor.

Dokunulduğunda yumuşaklık hissi veren bir malzemeyle kaplı paslanmaz çelik gövde hem çok sağlam hem çok esnek hem de çok rahat.

Teleskobik kollar kolayca uzuyor ve ayarladığınız şekilde kalıyor. Böylece sürekli aynı kullanım rahatlığını ve yalıtımı elde edebiliyorsunuz.

Göz alıcı güzellikteki anodize alüminyum kulaklık kapakları, her bir kapağın bağımsız olarak dönmesini ve böylece basıncın dengelenmesini sağlayan, devrim niteliğinde bir mekanizmaya sahip.

Özel tasarım ağ kumaş kaplı kulaklık yastıkları, müzik dinlerken gerçek bir yastığın yumuşaklığını yaşatıyor.

Akustik kriterler düşünülerek tasarlanmış hafızalı köpükten üretilen yumuşak kulaklık yastıkları, olağanüstü bir ses deneyiminin temeli olan yalıtım konusunda kusursuz bir performans sergiliyor.

Digital Crown ile ses düzeyini hassas bir biçimde ayarlayabiliyor, parçalar arasında geçiş yapabiliyor, telefon 
aramalarını yanıtlayabiliyor ve

Siri’yi etkinleştirebiliyorsunuz.

Ses kalitesi

Duyduklarınıza inanamayacaksınız.

AirPods Max, yüksek ses kalitesini sektör
lideri Aktif Gürültü Engelleme teknolojisiyle buluşturarak eşi benzeri olmayan bir dinleme deneyimine ev sahipliği yapıyor. Özel olarak tasarlanmış sürücüsünün her bir parçası,
duyulabilir frekans aralığında son derece
düşük distorsiyonlu sesler sunabilmek için
çalışıyor. Derin, zengin baslardan orta frekanslı
seslere ve en temiz tizlere kadar her notayı
benzersiz bir netlikle en doğru şekilde
duymaya hazır olun.

Bilişimsel ses. Performansın anahtarı.

Kulaklığın her iki tarafında da yer alan Apple tasarımı çok güçlü H1 çip, akustik kriterler düşünülerek ortaya çıkarılmış tasarım ve son derece gelişmiş bir yazılım. AirPods Max, bilişimsel ses teknolojisini kullanarak çığır açıcı bir dinleme deneyimi sunmaya hazır. Her çipteki 10 ses çekirdeğinin gücünden yararlanan bilişimsel ses teknolojisi, dışarıdan gelen gürültülerin engellenmesine yardımcı oluyor, sesi kulaklık yastıklarının yerleşimine ve yalıtımına göre adapte ediyor ve filmleri sanki yaşıyormuşçasına deneyimlemenize olanak veriyor.

Adaptif EQ, sesi kulaklık yastıklarının yerleşimine ve yalıtımına göre adapte ediyor. İç kısım mikrofonları duyduğunuz sesleri ölçüp müziğinizin frekanslarını ayarlıyor. Böylece her notanın en doğru şekliyle sunulduğu zengin ve tutarlı bir dinleme deneyimi elde ediyorsunuz.

Sektör lideri Aktif Gürültü Engelleme, eşit derecede anti&#;gürültü üreterek dış sesleri bastırıyor ve tamamen dinlediğiniz şeye odaklanmanızı sağlıyor.

Gürültü denetimi düğmesine basarak, çevrenizle doğal bir şekilde etkileşime geçebilmeniz için dışarıdaki seslerin kulağınıza ulaşmasına izin veren Şeffaf Mod özelliğine geçiş yapabiliyorsunuz.

Dinamik kafa izleme özellikli Uzamsal Ses teknolojisi filmler ve TV programları için sizi çevreleyen seslerle sinematik bir deneyim sunuyor. iPhone, iPad, Mac veya Apple TV’nizle birlikte çalışan AirPods Max, yerleşik jiroskoplardan ve ivmeölçerlerden yararlanarak kafanızın en hafif hareketini bile algılıyor, sesleri aygıtınıza göre ayarlıyor.

Ve Apple Music’te, dinamik kafa izleme özellikli Uzamsal Ses teknolojisi sesin etrafınızı sarmasını sağlayarak üç boyutlu bir dinleme deneyimi sunuyor.

Sihirli deneyim

Kolaylık konusunu kafamıza taktık.

AirPods Max, AirPods ailesinin kablosuz, zahmetsiz ve sihirli tüm yeteneklerini taşıyor. Kurulumundan Siri komutlarına kadar her özelliği sayesinde her gün her aygıtta kusursuz bir dinleme deneyimi yaşamanızı sağlıyor.

Ve daha da fazla sihir.

Kafa algılama

AirPods Max’i kafanızdan çıkardığınızda ses duruyor ve yeniden taktığınızda çalmaya devam ediyor. Böylece hiçbir ritmi kaçırmıyorsunuz.

Bildirimleri Seslendir

Siri, Bildirimleri Seslendir özelliği sayesinde Mesajlar, Telefon, Anımsatıcılar, Takvim ve daha birçok uygulamadan gelen önemli bildirimleri otomatik olarak okuyabiliyor. Üstelik ellerinizi bile kullanmadan Siri’den yanıt vermesini isteyebiliyorsunuz.

Hep açık Siri

Yalnızca “Hey Siri” diye seslenerek yol tarifi alabiliyor, hava durumunu öğrenebiliyor, toplantı planlayabiliyor ve çok daha fazlasını yapabiliyorsunuz. Geniş komut seçenekleri, favori kişisel asistanınızı her zamankinden daha işlevsel hale getiriyor.

Koruyucu güç.
Güç koruyucu.

AirPods Max, oldukça yumuşak ve ince bir tasarıma sahip Smart Case içinde saklandığında ultra düşük güç durumuna geçerek şarjını koruyor.

Uzun çalar.

20saat dinleme, film izleme ve konuşma süresi sunuyor. Hem de Aktif Gürültü Engelleme ve Uzamsal Ses özellikleri etkinleştirilmişken. Lightning konnektörüyle kolayca şarj edin. Üstelik 5 dakika hızlı şarj ile 1,5 saat dinleme süresi elde edin.

Size en uygun
AirPods hangisi?

Uzamsal Ses özelliği desteklenmemektedir

Aktif Gürültü Engelleme ve Şeffaf Mod desteklenmemektedir

Tere ve suya dayanıklı tasarıma sahip değildir

5 saat

Tek şarjla 5 saate kadar dinleme süresi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası