ilker kurt dizileri / İlker Kurt Kimdir? Oyuncu İlker Kurt Kaç Yaşında Öldü, Nereli? Hangi Yapımlarda Bulundu?

Ilker Kurt Dizileri

ilker kurt dizileri

kaynağı değiştir]

Sezon Yayın günü ve saati Sezon
başlangıcı
Final Çekilen
bölüm sayısı
Bölüm
aralığı
Yayın
yılı
TV
kanalı
1. sezon Salı / Perşembe 20.00 7 Şubat 2012 7 Haziran 2012 18 1-18 2012 TRT 1

Dış bağlantılar[değiştir

Biyografi

3 Nisan 1973 İstanbul doğumlu olan İlker Kurt, ilk olarak Su Sinekleri adlı televizyon dizisinde Behçet karakteri olarak karşımıza çıkmıştı. Kariyerine uzun bir süre televizyon dizileriyle devam eden Kurt, 2008 yılında Başka Semtin Çocukları adlı uzun metrajlı filmde hayat verdiği  Hüsam karakteri sayesinde sinemaya da transfer oldu. Kanıt dizisiyle birlikte geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çeken oyuncu, Veda, Anadolu Kartalları ve Fetih 1453 gibisinden pek çok projede yer almıştır.

Karımı Gördünüz Mü? Teaser

Filmografi

Tüm filmografisi

Fotoğraflar

  • Afis Ilker Kurt

Yorumlar

Günün Popüler Sanatçıları

Eylül Tumbar

1

Özge Özacar

2

Gabriel Guevara

3

Tüm Popüler Sanatçılar

En Popüler Fragmanlar

Büyük Kaçış Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman
365 Gün Fragman

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler
Yeni çıkan tüm fragmanlar

İlker Kurt hayatını kaybetti! Ünlü oyuncu İlker Kurt kimdir, neden öldü, kaç yaşında hayatını kaybetti?

Giriş Tarihi: 6.6.2022 21:37Son Güncelleme: 6.6.2022 21:38

İlker Kurt hayatını kaybetti! Ünlü oyuncu İlker Kurt kimdir, neden öldü, kaç yaşında hayatını kaybetti?

İlker Kurt neden öldü sorusu sürekli aratılmaktadır. Vefat haberinin açıklanmasından sonra ünlü oyuncu için birçok paylaşımda bulunuldu. Birçok vatandaş da İlker Kurt kimdir, kaç yaşında vefat etti sorularını yöneltiyor. Vefat açıklamasını Filim-San Vakfı Müdürü Kıvanç Terzioğlu sosyal medyadan yaptı. Peki, İlker Kurt kimdir, kaç yaşında vefat etti, nereli? İşte detaylar…

Birçok dizide yer alan oyuncu İlker Kurt dün gelen ani haberle birlikte hayatını kaybetti. Vefat açıklamasıyla birlikte vatandaşlar İlker Kurt kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı gibi soruları yöneltmeye başladı. Kanıt dizisinde de rol alan ünlü oyuncu hakkında araştırmalar devam ediyor. Peki, İlker Kurt neden öldü, kimdir? İşte detaylar…

İLKER KURT KİMDİR?

3 Nisan 1973 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk olarak 2000 yılında Su Sinekleri adlı televizyon dizisinde Behçet karakterini canlandırarak oyunculuğa başladı. İlk rol aldığı film 2008 yılındaki Başka Semtin Çocukları'dır. Asıl ününü Kanıt dizisinde oynadığı rolüyle buldu.

İLKER KURT NEDEN ÖLDÜ?

Terzioğlu sosyal medya hesabından "Filim - San vakfı üyelerimizden oyuncu dostunuz İlker Kurt'u kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz" açıklamasında bulundu. İlker Kurt'un neden öldüğüne dair henüz bir açıklama gelmedi.

İLKER KURT DİZİ VE FİLMLERİ

Cinlerle Periler

Türkü filmi

Kınalı Kar

Bodrum Hakimi

Bir Çift Çizme

Pars: Kiraz Operasyonu

Hepsi bir

Ayrılık

Veda

Kanıt

Takım: Vatan Sana Canım Feda

Rüzgarlı Sokak

Osmanlı'da Derin Devlet

Umutsuz Ev Kadınları

Polis Akademisi: Alaturka

Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?

Antep Fıstığı

Karımı Gördünüz mü?

Arka Sokaklar

ARKADAŞINA GÖNDER

İlker Kurt hayatını kaybetti! Ünlü oyuncu İlker Kurt kimdir, neden öldü, kaç yaşında hayatını kaybetti?

SON DAKİKA

Arka Sokaklar'da rol almıştı... Oyuncu İlker Kurt neden öldü? İlker Kurt kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Oyuncu İlker Kurt'un hayatını kaybetti. Acı haberi haberini Filim-San Vakfı Müdürü Kıvanç Terzioğlu duyurdu. Birçok dizi ve filmde rol alan oyuncu, Arka Sokaklar dizisinde de rol almıştı. Peki İlker Kurt kimdir, hangi dizilerde oynadı? Oyuncu İlker Kurt neden öldü? İşte İlker Kurt'un ölün nedeni ve oyuncu hakkında merak edilenler...

İLKER KURT KİMDİR?

İlker Kurt, 1973 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Malatyalı olan TV programlarında aranan isim olan sanatçı İlker Kurt tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İlk olarak Su Sinekleri adlı televizyon dizisinde Behçet karakterini canlandırdı. Kariyerine uzun bir süre televizyon dizileriyle devam eden Kurt, 2008 yılında Başka Semtin Çocukları adlı uzun metrajlı filmde hayat verdiği Hüsam karakteri sayesinde sinemaya da transfer oldu.

Ünlü oyuncu İlker Kurt, bankacı Nesrin Bulut ile 2017 yılında Kırklareli'nde evlendi.

İLKER KURT NEDEN ÖLDÜ?

İlker Kurt'un ölümü sanat camiasında yankı buldu. Fakat İlker Kurt'un ölüm sebebi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. İlker Kurt 49 yaşında hayata gözlerini yumdu.

İLKER KURT HANGİ DİZİ VE FİLMLERDE OYNADI?

Kanıt dizisiyle birlikte geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çeken İlker Kurt; Veda, Anadolu Kartalları, Fetih 1453 ve Arka Sokaklar gibi pek çok projede yer aldı.

Cinlerle Periler

Türkü filmi

Kınalı Kar

Bodrum Hakimi

Bir Çift Çizme

Pars: Kiraz Operasyonu

Hepsi bir

Ayrılık

Kanıt

Veda

Rüzgarlı Sokak

Takım: Vatan Sana Canım Feda

Umutsuz Ev Kadınları

Osmanlı'da Derin Devlet

Antep Fıstığı

Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?

Polis Akademisi: Alaturka

Karımı Gördünüz mü?

Arka Sokaklar

Killa Hakan yoğun bakımda! Killa Hakan kimdir, hastalığı ne?

Survivor 3. eleme adayı kim oldu?

Camdaki Kız 46. bölüm fragmanı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.