bebek pudrası beyazlatırmı / BEBEK PUDRASIYLA CİLT LEKELERİNDEN KURTULUN ~ MODERN KADIN

Bebek Pudrası Beyazlatırmı

bebek pudrası beyazlatırmı

Bebek pudrası yüze sürülür mü? Bebek pudrasının cilde faydaları nelerdir?

Bebek pudrası talk pudrası olarak da adlandırılan, geleneksel olarak bebeklerde pişiği engellemek ve ciltlerinin yumuşacık olmalarını sağlar. Aynı zamanda bebek pudrası güzellik alanında da kullanılan oldukça etkili bir üründür. Cilt bakımından, makyaja, saçlardan, sivilce sorunlara kadar birçok alanda başarılı sonuçlar veren bebek pudrası ile ilgili tüm detayları yazımızda bulabilirsiniz.

funduszeue.info

Yayınlanma: - 13 Temmuz Güncellenme:

Bebek pudrası yüze sürülür mü? Bebek pudrasının cilde faydaları nelerdir?

Bebek pudrasının cilde birçok faydası bulunur. Bebek bezinin tahriş etmesinin önlenmesi, deodorant ve bazı kozmetik alanlar için kullanılabilen sıkıştırılmış tozdur. Bebek pudrası, güzellik uzmanları tarafından test edildi ve elde edilen sonuçlara göre yağlı saçları önlemeden, cilt bakımına hatta ciltteki lekeleri gidermeye kadar oldukça etkili olduğu kanıtlandı.

Çocuklarınız bebeklik dönemini atlattıktan sonra kalan pudraları güzellik rutininize dahil ederek onları en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Hoş bir bebek kokusuna sahip olduğundan dolayı kullanmaktan keyif alacaksınız.

BEBEK PUDRASININ KULLANIM ALANLARI VE CİLDE FAYDALARI NELERDİR?

– Saçlarınızı yıkamak için zamanınız olmayabilir. Ancak bebek pudrası saçlardaki yağı emerek kuru şampuan görevi görürler. Yalnızca saç diplerinize bebek pudrası dağıtarak saçlarınızdaki fazla yağlanmayı ortada kaldırabilirsiniz.

– Cildiniz aşırı yağlanmaya meyilli ise fondöteninizi sabitlemek için uygulayabilirsiniz. Ayrıca yüzünüz çok parlıyor ve günlük temponuzdan dolayı terliyorsanız pudrayı cildinize sürerek teninizi eşitleyebilirsiniz.

– Böcek ısırıkları, sivilce, jilet ve güneş yanığına karşı etkilidir ve kızarıklıkları gidermeye yardımcı olur.

– Cildinizi tahriş etmeyecek bir temizleme jeli hazırlayabilirsiniz. Bunun için 2 yemek kaşığı bebek pudrası 2 yemek kaşığı gliserin ve yarım bardak su ile karıştırın ve koyulaşana kadar hafifçe ısıtın. Bu tarif makyajınızı temizlerken cildinizi sabun gibi kurutmaz ve yumuşaklık hissi verir.

– Kirpiklerinizin daha dolgun görünümlü olmasını istiyorsanız kirpiklerinizin ucuna bebek pudrası sürün ve yayın ardından maskaranızı sürebilirsiniz.

– Sivilcelerin kurumasını sağlar ve görünümlerini azaltmaya yardımcı olur. Sivilce lekelerini azaltmak için haftada 2 defa lekelerin üzerine bebek pudrası uygulayabilirsiniz.

– Makyajınızın kalıcılığını arttırmak için bebek pudrasını cildinize fırça yardımı ile dağıtarak sabitlenmesini sağlayabilirsiniz.

Bal yüze sürülür mü? Balın cilde etkileri nelerdir?İlginizi ÇekebilirBal yüze sürülür mü? Balın cilde etkileri nelerdir?

balBebekGüneşsivilce

Maske Tarifleri Bebek pudrası ile cilt beyazlatma

yarın pudra alıp denicem tatlımm.. ah ahhh keşke vereceği beyazlık anlık olmasa :KK
kızzzzz, bebeklerin gözenekleri yok ki, onlara dolup da alerji yapsın.. şahsen benim gözenekler baya açık. bi de kremle falan ya, pudra yapışıp kalmasın gözeneklere.. :KKay kafam karıştı :KK
ama bi hafta deneyeyim bakim, gözlemlediğim değişikliklere göre ya devam, ya da tamam :KK

saol tatliş paylaşım içinnnn :KK

Bebek pudrasını bu şekilde kullandı, hayatı karardı!

Giriş Tarihi: Son Güncelleme:

Bebek pudrası genellikle bebekler için kullanılsa da çoğu zaman kadınların da güzellik için başvurduğu bir yöntemdir. Bu yöntemi benimseyen ve yıllarca bebek pudrası kullanan Eva Echeverria’nın başına gelenlere inanamayacaksınız. İşte bebek pudrası kullanmadan önce bir kez daha düşünmenize neden olacak korkunç olay…

Bebek pudrasını bu şekilde kullandı, hayatı karardı!

Hemen hemen her kadının birçok amaç için kullandığı bebek pudrası, kimsenin aklına gelmeyecek bir olaya neden oldu. Geçtiğimiz sene 63 yaşındaki Eva Echeverria onlarca yıl bebek pudrası kullandıktan sonra yumurtalık kanseri olduğunu iddia etti. Eva Echeverria, düzenli olarak bebek pudrası kullanıyordu ve hastalığını öğrendiğinde pudradan oluştuğunu düşünerek araştırma yapmaya karar verdi.

Bebek pudrasını bu şekilde kullandı, hayatı karardı!

Pudra, krem, bebek bezi Çocuklar için kullanılan birçok ürünü alırken dikkat edilmesi gerekenler var. Bir kozmetik firmasının, pudranın içindeki kanserojen maddeyi etikete koymaması nedeniyle 72 milyon dolar tazminata mahkum edilmesi, gözleri bebek pudrasına çevirdi.

Bebek pudrasını bu şekilde kullandı, hayatı karardı!

Pudranın içinde bulunan bir maddenin kansere sebep olabileceğini öğrenen Eva Echeverria, yıllarca yaptığı bu hata yüzünden yıkıldı. Bebek pudrasını her gün ara vermeden kullanan Eva Echeverria, bebeği için pudra kullanan milyonlarca anneyi korkuttu.

ARKADAŞINA GÖNDER

Bebek pudrasını bu şekilde kullandı, hayatı karardı!

SON DAKİKA

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası