casper csd 4210 / Casper Nirvana CSD.4210-6L45A-S Batarya Orjın - PttAVM.com

Casper Csd 4210

casper csd 4210

Casper Nirvana CSD.4210-8T45A-S, CSD.4712-8T45A-S Batarya Pil 48wh

Casper Nirvana CSD.4210-8T45A-S, CSD.4712-8T45A-S Batarya Ürün Özellikleri

satılmakta olan Nirvana CSD.4210-8T45A-S, CSD.4712-8T45A-S Laptop Batarya 1.sınıf muadil ürün olup, kullanım ömrü açısından cihazınızın orijinal bataryası ile aynı sürelere sahip olan, fabrikada üretim sonrası fabrikasyon testleri gerçekleştirilmiş üründür.

satılmakta olan ürün görselleri, satışa sunduğumuz ürünler ile birebir aynıdır. listelenmekte olan ürün görselleri ile Casper Nirvana CSD.4210-8T45A-S, CSD.4712-8T45A-S notebookunuza ait mevcut bataryanızın karşılaştırmasını yapınız. Notebook bataryalarında alım yapmadan önce dikkat edilmesi gereken en önemli unsur, bataryanın Voltaj (V) ve Kapasite (Amper ) (A) değerleridir. İncelemekte olduğunuz Casper Nirvana CSD.4210-8T45A-S, CSD.4712-8T45A-S Laptop Pili, 10.8v ve 4400mAh değerlerine sahiptir. Casper notebookunuza batarya satın almadan önce, Voltaj ve Amper değerlerini kontrol ediniz. Alacağınız bataryanın cihazınızla uyumluluk konusunda kararsız kalıyorsanız, ürünü satın almadan önce bizimle irtibata geçerek destek alabilirsiniz..

Casper Notebook Batarya Kargo Süreci

Hafta içi saat 17.30’ a kadar sipariş geçeceğiniz Casper Nirvana CSD.4210-8T45A-S, CSD.4712-8T45A-S notebook batarya, aynı gün kargoya verilecektir. Firmamızda satışa sunulmuş bataryalarımız stoklarımızda mevcut olup, tedarik açılmadan doğrudan depomuzdan kargolanmaktadır. Siparişleriniz, cumartesi günü saat 13.00’ e kadar, resmi tatil günlerinde takip eden ilk iş günü kargoya verilmektedir. Siparişinizin teslimatı, kargo bölgesine göre 1-2 gün içerisinde gerçekleştirilecektir.

Nirvana CSD.4210-8T45A-S, CSD.4712-8T45A-S Notebook Batarya Garanti Koşulları

Uyumsuzluk ya da arıza durumunda satın almış olduğunuz Casper Nirvana CSD.4210-8T45A-S, CSD.4712-8T45A-S notebook bataryasını iade edebilirsiniz. Casper Nirvana CSD.4210-8T45A-S, CSD.4712-8T45A-S Notebook Bataryasını iade için gönderirken, sahıslar satış faturasının tüm nüshalarını,şirketler ise kendi firmalarına ait iade faturası düzenleyerek göndermeleri gerekmektedir. Ürün iadelerinde yalnızca anlaşmalı kargo firmamız ile yapılan gönderiler kabul edilecektir. Anlaşmalı olmadığımız kargo firmaları ile yapılan gönderilerin bedeli, gönderici tarafından karşılanacaktır.

Fiziksel anlamda deforme olmuş ya da kutusu parçalanmış notebook bataryalarının iadesi alınmamaktadır.

ÖNEMLİ UYARILAR

  • UYUMLU MODEL LİSTEMİZDE YER ALIP, CİHAZINIZDA ÇALIŞMAYAN NOTEBOOK BATARYALARIN BİZE VE BİZDEN SİZE TEKRAR GÖNDERİMİNDE OLUŞACAK KARGO MALİYETLERİ FİRMAMIZ TARAFINDAN KARŞILANACAKTIR.
  • SATIN ALDIĞINIZ BATARYA %20 – %40 ARASI DOLULUK ORANINA SAHİPTİR. BATARYANIZIN SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ OLMASI İÇİN İLK KULLANIMDA TAMAMEN BOŞALTIP, EN AZ 10 SAAT ŞARJDA TUTARAK DOLUMUNU YAPINIZ.
  • YANLIŞ SİPARİŞ GEÇİLEN ÜRÜNLERİN KARGO ÜCRETLERİ ALICIYA AİT OLACAKTIR.

CASPER NIRVANA NB CSD.4210-8T45A-S Notebook Tamiri

 

casper csd anakart tamiri

casper csd anakart tamiri

 

Bilgisayarcınızın bu cihaz artık çalışmaz ,Anakartın değişmesi gerekiyor dediği cihazınızı çöpe atmayın, daha önce müdahale görmemiş cihazlarda deneyimli kadromuzla başarı oranımız yüzde 90 dır.
İleri seviyede teknoloji ekipmanlarla cihazlarınızı onarıyoruz.

6 ay garantili chipset tamiri ile hizmet vermekteyiz ısıtma islemi uygulamadan direk chipset onarım sağlanır, müsterimizde,firmamizda rahat eder.

MARKA MODEL FARKETMEKSİZİN HER TÜRLÜ NOTEBOOK TAMİRİ VE BAKIMINI YAPMAKTAYIZ
TAMİR SÜREMİZ MAXİMUM 5 İŞ GÜNÜDÜR.
ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ SÜRAT KARGO İLE BOZUK ÇALIŞMAZ ANAKART TAMİRİ CHİPSET TAMİRİ
LAPTOPUM KAPANIYOR RESET ATIYOR ŞARJ OLMUYOR ISINIYOR HER TÜRLÜ SIKINTINIZA ÜCRETSİZ OLARAK
ARIZA TESPİT YAPIP ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ..

http://www.anetbilisim.com/

Whatsapp ile her dakika iletişim kurabilirsiniz.
05446573992

ÜCRETSİZ ARIZA TESPİT

ANLAŞMALI KARGO
NOTEBOOK – LAPTOP- YEDEK PARÇA ve MARKA HER NE OLURSA OLSUN ONARIM HİZMETİ VERMEKTEYİZ.
SÜRAT KARGO İLE KURUMSAL ANLAŞMAMIZ MEVCUTTUR. ŞEHİR DIŞINDAN ARIZALI ÜRÜNLERİNİZİ BİZE UYGUN ÖDEMELİ GÖNDEREBİLİRSİNİZ.
ANLAŞMALI KARGO İLE GÖNDERBİLİRSİNİZ.

ANET BİLİŞİM BİLGİSAYAR VE NOTEBOOK TAMİR MERKEZİ
ADRES: MUSATAFA KEMAL PAŞA MAH. BEYOĞLU CAD. ANADOLU HASTANESİ YANI NO:66
TEL:0 (212) 428 00 25 CEP: 0544 657 39 92
http://www.anetbilisim.com/

Casper Nirvana CSD Notebook

Casper, CSD, Nirvana CSD, Notebook, Nirvana , C Serisi

53400 Değerlendirme

  • Ram Yuva Sayısı :

  • Maksimum Bellek :

    • 16 GB 2 x 8GB DDR3L SODIMM
  • HDD/SSD Form Faktörü :

  • SSD/HDD Bağlantı Arayüzü :

    • Sata 3 2.5 inç
    • ODD Sata 2 ( 3Gb/s )
  • Bellek Teknolojisi

  • Ram Yuva Sayısı

  • Maksimum Bellek

    • 16 GB 2 x 8GB DDR3L SODIMM
  • HDD/SSD Form Faktörü

  • SSD/HDD Bağlantı Arayüzü

    • Sata 3 2.5 inç
    • ODD Sata 2 ( 3Gb/s )
  • Sistem SSD seçimi

    Kullanılebilecek SSD'ler, sistem işlemci, çipset ve firmware versionu ile değişebilir. Bu nedenle SSD seçiminde, uzmanlarımızdan teknik destek almanızı tavsiye ederiz.  

  • 2 Kanal Desteği

    2 kanal desteği için, ürünleri çift sipariş etmenizi tavsiye ederiz.

  • Bellek frekansı, sistemde kullanılan işlemci tipine, işlemci sayısına ve kullanılan bellek sayısına göre düşecektir. Bellekler sistemin maksimum performansını sağlayacak değerlerde çalışacaktır.

Uyumluluk konusunda doğru ve güvenilir bilgi sağlamak için teknik ekibimiz tarafından büyük çaba sarf edilmektedir. Ancak, kullanıcılarımızın kendi cihazlarının teknik gereksinimlerini doğrulamaları önemlidir. Ürün satın almadan önce, cihazınızın uyumluluğunu doğrulamak için lütfen teknik destek ekibimizin önerilerini takip edin. Herhangi bir uyumluluk konusundaki hatalı bilgiden kaynaklanan olumsuz sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Müşteri memnuniyetini önemsiyoruz ve herhangi bir uyumluluk konusunda şüphe duyuyorsanız, lütfen teknik ekibimize danışın ve size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası