arçelik müşteri hizmetleri 444 / Arçelik Servisi / 20 29

Arçelik Müşteri Hizmetleri 444

arçelik müşteri hizmetleri 444

ARÇELİK servis çağrı merkezi iletişim

Hızlı Erişim

23 Şubat tarihinde güncellendi.

ARÇELİK MÜŞTERİ HİZMETLERİ

ARÇELİK SERVİS iletişim numarası :  0

Arçelik müşteri hizmetleri için aramanız gereken numara 0 dir. Bu numarayı aradığınızda karşınıza çıkan menü şu şekilde olacaktır:

  1. Arçelik için biri
  2. Beko için ikiyi
  3. Grundig için üçü
  4. Leisure için dördü
  5. Altus için beşi
  6. Diğer markalar için altıyı tuşlayınız

Bu menüde ARÇELİK MÜŞTERİ HİZMETLERİ için 1 i tuşladığınızda

  1. Beyaz eşya ,klima ,kombi ve küçük ev aletleri için 1
    1. İnternetten siparişleriniz için lütfen 0 ı tuşlayınız
    1. Müşteri temsilcisine bağlanmak için lütfen bekleyiniz
  2. Televizyon, bilgisayar ve diğer elektronik ürünler için 2
  3. İnternetten siparişleriniz için 3
  4. Akıllı tahta için 4
  5.  Menüyü tekrar dinlemek için 5

Arçelik müşteri hizmetleri menüsünden Arçelik müşteri temsilcisine direk bağlanmak için yapmanız gereken: 0 i aradıktan sonra sırasıya 1 ve 1 i tuşlayıp beklemek olacaktır.

Arçelik Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma, Arçelik İletişim Adresi:

08 88

Ayrıca aklınızın ucunda halen takılan bir şeyler varsa, çekinmeden yorum bölümünden sorabilirsiniz.

ARÇELİK YETKİLİ SERVİSİ

Arçelik yetkili servislerine il ve ilçe girerek ulaşmak için funduszeue.info  adresini tıklayabilirsiniz .Bu şekilde arama yaptığınızda kendi il ve ilçenizdeki yetkili servislerin adres ve telefon numaralarına ulaşabilirsiniz. Yetkili servis adres bilgilerine de bu adres üzerinden ulaşabilir. Garanti kapsamındaki ürünleri belirtilen adrese getirerek servis işlemlerini başlatabilirsiniz. Bunun haricinde, Arçelik yetkili servislerinde ürünlerin yedek parçalarını bulabilirsiniz. Arçelik yetkili servislerine ulaşmak için yukarıda verilmiş olan internet adresine tıklamanız yeterli olacaktır.

7gün 24 saat hizmet veren teknik servis ağı sayesinde ürünleriniz hakkında kullanım bilgileri alabilir, şikayet ve problemlerinizi de dile getirebilirsiniz. Arçelik müşteri hizmetlerine bağlanmak isterseniz 0 numarasını tuşlayabilirsiniz.

ARÇELİK GENEL MERKEZ AÇIK ADRESİ

Caferağa Mahallesi Albay Faik Sözdener Caddesi No Kadıköy/İstanbul
ÇALIŞMA SAATLERİ: 7/24

ARÇELİK KAYITLI e-POSTA ADRESİ

Kayıtlı Elektronik Posta (KEP):    [email protected]

ARÇELİK GENEL MERKEZ İLETİŞİM

Telefon: 0

ARÇELİK MÜŞTERİ HİZMETLERİ e-POSTA ADRESİ:

Arçelik müşteri hizmetleri için kullanabileceğiniz e-posta adresi:

 [email protected]

           

ARÇELİK WHATSAPP HATTI

WhatsApp:+90 08 88

Çağrı merkezini puanlayın!

Çiğli Arçelik Servisi

★ Teknik desteğe ihtiyaç duyduğunuz her an Çiğli Arçelik Servisi ilçenizde, mahallenizde, sokağınızda.

★ Yetkili Servis kalitesinde onarımlar, Beyaz eşyalarınızın ömrünü uzatır ve tam kapasite ile çalışmasını sağlar.

★ Branşında profesyonelleşmiş bir Çiğli Arçelik Servis teknisyeni,  doğru arıza tespiti ve minimum parça değişimi ile hizmet verir.

🏠 Hizmet Bölg: Anadolu Cd. No/c Çiğli / İzmir

Buzdolabı Servisi

Çiğli Arçelik Buzdolabı Servis teknisyenlerimiz yeni model cihazların onarımlarında eğitimli ve uzmandırlar. Soğutmayan ve sesli çalışan bir buzdolabı gıdalarınızın bozulmasına sebep olabilir. Buzdolabı tamiri,  hizmetlerimiz arasında en önceliğe sahiptir. Arçelik buzdolabınız için garantili ve sorunsuz bir hizmet almak için Çiğli istasyonumuzdan randevu alabilirsiniz.

Çamaşır Makinesi Servisi

Arçelik etiketine sahip çamaşır makineniz için servis ihtiyacınız varsa doğru sayfadasınız. Çiğli Arçelik Servisi olarak 12 ay garantili çamaşır makinesi tamirleri gerçekleştiriyoruz, üstelik bunları tüketici dostu fiyatlandırma politikasıyla sağlıyoruz. Sesli ve sarsıntılı çalışan makineniz komşularınızla aranızın açılmasına neden olabilir. Bizimle iletişime geçerek tüm teknik sorunlardan kurtulabilirsiniz.

Bulaşık Makinesi Servisi

Bulaşık makinesi tamir edebilecek bir Arçelik Servisi mi arıyorsunuz? Yüksek kaliteli revizyon hizmetleri sunan ve aynı zamanda uygun fiyat talep eden bir servis bulmak zor olabilir. Ancak burada Çiğli Arçelik Servisi devreye giriyor. Her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek uzman bir teknisyen ekibimiz var. Su boşaltmayan, su akıtan bir bulaşık makinesi ev hanımlarının kabusu olabilir. Bizden servis talep ederek gün içi onarımlarımızdan yararlanabilirsiniz.

Klima Servisi

Çiğli Arçelik Klima Servisi olarak yaz aylarının en sıcak ve kış aylarının en soğuk günlerinde hizmetinizdeyiz. Bulunduğunuz ortamların iklimlendirmesi konusunda bizlere güvenebilirsiniz. Bakımı periyodik olarak yapılan klima cihazı kolay kolay sizi yarı yolda bırakmaz. Bizimle iletişime geçerek Arçelik marka klimalarınızın bakımını, montajını, onarımını, gaz basımını gerçekleştirebilirsiniz.

Çiğli Arçelik Yetkili Servisi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.