mmb inşaat kastamonu / Kyk Erkek Yurdu C Blok Kastamonu, Altindag nerede, Otobüs ile nasıl gidilir?

Mmb Inşaat Kastamonu

mmb inşaat kastamonu

Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası’nın (KATSO) 7 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan seçimleri öncesinde, MÜSİAD Kastamonu Başkanı Oğuz Fındıkoğlu da ekibiyle birlikte yönetime talip olduklarını açıkladı.

KATSO Meclisi’ne aday gösterecekleri isimlerle birlikte dün sabah Cem Sultan Bedesteni’ndeki kahvaltı programında bir araya gelen Oğuz Fındıkoğlu, “Bu göreve talip olurken Kastamonu’ya ve Kastamonu halkına her alanda hizmet etmeyi boynumuzun borcu bildik” açıklamasında bulundu.

Doğru bildikleri yolda ömürleri yettikçe ellerinden gelenin fazlasını yapma gayreti içerisinde olacaklarını söyleyen Oğuz Fındıkoğlu, açıklamasında şunları ifade etti:

“Kastamonu iş dünyasının problemlerini ve beklentilerini gözlemlediğimizde daha fazla ne yapabiliriz düşüncesi bizler için kırılma noktası olmuştur. Kastamonulu iş adamlarımızın teveccühü, dostlarımızın teşviki ve desteği ile bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan Kastamonu Sanayi ve Ticaret odası seçimlerinde yeni yönetime talip seafoodplus.info güne kadar farklı platformlardaki bilgi ve tecrübelerimizi aktif bir ekip ile Kastamonu ve Kastamonulular’ın faydasına olacak çalışmalar yapabilmek, daha iyi hizmet edebilmek için projeler hazırladık. Bu projelerimizi hazırladığımız yol haritamızda tüm paydaşlarımızla birlikte yürüteceğiz ve bunları önümüzdeki günlerde sizlerle ve kamuoyu ile paylaşacağıseafoodplus.info ve beraberlik içerisinde ilimiz iş dünyasını daha ilerilere taşımak için odamıza kayıtlı üyelerimizin iştiraki ile çalışmalar yapacağız. Çalışmalarımızdaki çizgimiz her zaman odaların sadece zorunlu olarak kayıt olunan, aidat ödenen yer olarak değil; üyelere hizmet ve iş geliştirme merkezi haline getirmek olacaktıseafoodplus.info olarak kalbimizde makam değil, Kastamonu sevdası var. Yönetim kurulumuz ile birlikte Kastamonu&#;ya en iyi şekilde hizmet etmek istiyoruz. Şahsım ve yönetim kurulunda görev alacak hiçbir yol arkadaşımızın kişisel hesap, hırs ve ihtirası yoktur. Her biri kendi alanında başarılı ve Kastamonu hizmetkarı insanlardır.”

Doğru bildikleri yolda ilerlediklerini de söyleyen Oğuz Fındıkoğlu, “Seçim çalışmalarına başladığımız günden bu yana ne tarafımıza atılan çamurlara ne de iftiralara kulak asmadık. Doğru bildiğimiz yolda da şükürler olsun hiç eğilmedik. Güneş balçıkla sıvanmaz dedik ve Allah’a havale ederek yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Oğuz Fındıkoğlu ve ekibinin KATSO Meclis adayları şu şekilde:

  1. Grup
  2. FINDIKOĞLU KUYUMCULUK- Oğuz FINDIKOĞLU
  3. MNK SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.
  1. Grup

DERYA PEN PLS. seafoodplus.infoĞR. seafoodplus.infoŞTİ. (Numan OVALIOĞLU)

PEHLİVANLAR OTO LASTİK GIDA İNŞseafoodplus.infoŞTİ. (İlhan PEHLİVAN)

KESERCİLER KOLL.ŞTİ. (Furkan KESERCİOĞLU)

EFSANE TARIM LTD.ŞTİ. (İsmail GÜVEN)

TÜRKATPEN LTD.ŞTİ. (Veysel TÜRKER)

SADİOĞLU ORMAN ÜRÜNLERİ İMALAT ve TİCARET LTD.ŞTİ. (Zeki SADİOĞLU)

MEFA DOĞALGAZ SIH. ISI TES.MÜseafoodplus.infoŞseafoodplus.info seafoodplus.infoŞTİ. (Mehmet Fatih KONYALI)

LAMSE-Atıf YILMAZ

İLKAY TİCARET-Cevdet ÇELİK

  1. Grup

NUR SU TEMİZLİK seafoodplus.info ÜRETİMİ seafoodplus.infoŞTİ. (Kısmet KEŞCİOĞLU)

YİĞİTLER GRUP SOSYAL seafoodplus.info İŞLEM OTOMASYON seafoodplus.infoŞ.EMLAK PEYZAJ seafoodplus.infoŞTİ. (Erkan ERDEM)

MMB GIDA İNŞAAT seafoodplus.infoŞİM seafoodplus.infoŞTİ. (Mustafa ÖZSOY)

  1. Grup

KÜRESEL ET ENTEGRE İNŞAAT seafoodplus.info ve seafoodplus.infoŞTİ. (Bülent ÇETİN)

  1. Grup

ÜNA ENERJİ ve YAPI SİSTEMLERİ SAN. ve TİC. A.Ş. (Metin ÜNAL)

AVANTAJ MAĞAZACILIK İNŞAAT TAAH. seafoodplus.infoŞTİ. (Mustafa ŞENSOY)

KOZA KİTABEVİ KIRTASİYE EĞİTİM seafoodplus.infoŞTİ. (Recep AKGÜL)

  1. Grup

KASTYAPI İNŞAAT EMLAK seafoodplus.info ve seafoodplus.infoŞTİ. (Tezcan BİÇİCİOĞLU)

GÜLŞEN YAPI İNŞAAT seafoodplus.infoŞTİ. (Hasan GÜLŞEN)

KENTYAPI MİMARLIK MÜHENDİSLİK İNŞAAT LTD. ŞTİ. (Baki Murat ELMALIOĞLU)

  1. Grup

ÖZ YE-YE KURUYEMİŞLERİ İHRACAT İHHALAT LTD.ŞTİ. (Turgay DELLALOĞLU)

HARUN ESER GIDA ve TEMİZLİK ÜRÜN. İNŞseafoodplus.info ve seafoodplus.infoŞTİ. (Mehmet ESER)

DURANLAR GIDA-MESÜT DURAN

  1. Grup

KASTAMONU MOTOR AKSAMI İMALAT SAN. ve TİC. A.Ş. (Turgut DEMİR)

GÜVEN MAKİNA- (Rıfat İĞDİRLİ)

ATR YAPI İNŞ. TEMİZLİK ARAÇ KİR. HARF. GIDA seafoodplus.info ve seafoodplus.infoŞTİ. (Ahmet TIRPAN)

  1. Grup

PETROFİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ve NAKLİYAT LTD.ŞTİ. (Emrullah SEZER)

GÜN OTOMOTİV İNŞ. AKARYAKIT NAK. SİGORTACILIK VE TURİZM seafoodplus.infoŞTİ. (Mustafa GÜN)

  1. Grup

KASTAMONU KALE YAPI DENETİM LTD.ŞTİ. (Mehmet Cevad UYANIK)

KASTAMONU YAPI İNŞAAT seafoodplus.infoŞTİ. (Recep MOR)

 

Mmb Çiğ Köfte Çavuş'un Yeri

Mmb Çiğ Köfte Çavuş'un Yeri

Mmb Çiğ Köfte Çavuş'un Yeri, Gıda Pazarı sektöründe hizmet vermektedir. KASTAMONU ilinde Kastamonu Merkez ilçesinde olan Mmb Çiğ Köfte Çavuş'un Yeri, Gıda Pazarı kategorisinde hizmet veren firmadır. Kastamonu Merkez ilçesinde Gıda Pazarı arandığında Mmb Çiğ Köfte Çavuş'un Yeri olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. KASTAMONU da Kastamonu Merkez ilçesinde Gıda Pazarı için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Mmb Çiğ Köfte Çavuş'un Yeri hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Gıda Pazarı hakkında ki bilgilere ve varsa Mmb Çiğ Köfte Çavuş'un Yeri fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Mmb Çiğ Köfte Çavuş'un Yeri konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Mmb Çiğ Köfte Çavuş'un Yeri için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Mmb Çiğ Köfte Çavuş'un Yeri için yol tarifi de alabilirsiniz. KASTAMONU da Gıda Pazarı arayanlar için KASTAMONU Gıda Pazarı nasıl giderim, KASTAMONU Gıda Pazarı nerede, KASTAMONU Gıda Pazarı yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Mmb Çiğ Köfte Çavuş'un Yeri firmasına ulaşabilirsiniz.

Mmb Çiğ Köfte Çavuş'un Yeri mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Mmb Çiğ Köfte Çavuş'un Yeri iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Mmb Çiğ Köfte Çavuş'un Yeri sosyal medya hesapları varsa KASTAMONU da bulunan Gıda Pazarı için Mmb Çiğ Köfte Çavuş'un Yeri sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Mmb Çiğ Köfte Çavuş'un Yeri sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Mmb Çiğ Köfte Çavuş'un Yeri sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Gıda Pazarı hakkında bilgi almak için Mmb Çiğ Köfte Çavuş'un Yeri telefon numarası üzerinden yada Mmb Çiğ Köfte Çavuş'un Yeri adresinden Gıda Pazarı konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

KASTAMONU firma rehberi ile KASTAMONU ilçesinde ki işletme bilgilerine, KASTAMONU nöbetçi eczane, KASTAMONU taksi telefonu ve KASTAMONU çilingir telefonu gibi KASTAMONU ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. KASTAMONU Gıda Pazarı nerede, KASTAMONU Gıda Pazarı nasıl giderim, KASTAMONU Gıda Pazarı yol tarifi ve KASTAMONU en yakın Gıda Pazarı ulaşabilirsiniz. KASTAMONU ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir