truva turizm gelibolu / Çanakkale Truva Turizm Çanakkale Şubeleri ve Telefon Numaraları

Truva Turizm Gelibolu

truva turizm gelibolu

Çanakkale Truva Turizm Otobüs Bileti

Çanakkale Truva Turizm

Çanakkale Truva Turizm, Çanakkale merkezli olan bir otobüs şirketidir. Otobüs ile yolcu taşıma hizmeti veren bu firmanın kuruluşu yılı gibi eski bir tarihe dayanıyor. Çan Birlik ve Kale – Çan Seyahat ile birlik şekilde hareket eden Çanakkale Truva Turizm güvenli ve konforlu yolculuk sunuyor.

Hizmet ve Programları

Sunulan hizmet, karayolu taşımacılığı olarak piyasada en iyisi olmak üzere gelişiyor. Bakıldığında otobüs yolculuğunda hem güvenli hem de konforlu bir yolculuğa ulaşma imkanınızın olduğunu göreceksiniz. Alacağınız hizmet gerek yolculuk sırasında gerekse yolculuk öncesinde memnun kalmanızı sağlayacak.  Dilerseniz bu firma ile sürekli olarak yolculuk etmeniz durumunda elde edeceğiniz fırsatları da değerlendirin. Direkt olarak hizmet ve programları takip ederek avantajlı şekilde hizmet alabilirsiniz.
Çanakkale Truva Turizm Üyelik: Sizin için sunulan fırsatlar arasında puan toplayarak bedava yolculuk etmek var. Peki, puanlar nasıl toplanıyor? Elbette bu şirket ile yapmış olduğunuz her yolculuk size puan getiriyor. Bunun için üyelik üzerinden bilet satışının olmasına dikkat etmelisiniz. Bilet satış noktalarında ya da online satışlarda üyelik bilgileri ile bileti almanız halinde puan kazanacaksınız. Bunu değerlendirerek, bir sonraki yolculuğunuzun uygun ödemeler ile gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz.
Çanakkale Truva Turizm Yolculuk Öncesi Hizmet: Yolculuğunuzun öncesinde biletinizi alırken size en iyi şekilde hizmet verilecek. Almak istediğiniz bilgileri alabilir, sorularınızı sorabilir. Bunun dışında direkt olarak bilet iptali  - sefer değişikliği gibi merak ettiğiniz ya da yapmak istediğiniz işlemleri de öğrenebilirsiniz. Hukuka uygun şekilde yapabileceğiniz tüm işlemleri sorunsuz şekilde gerçekleştirmeniz sağlanacaktır. Yolculuğunuzun öncesinde bagajınız alınacak bagaj kuponu teslim edilecektir.
Çanakkale Truva Turizm Yolculuk Sırasında Hizmet: Yolculuk sırasında alacağınız hizmet de aynı şekildedir. Elbette gerek otobüs özellikleri gerekse direkt olarak muavin tarafından sunulan ikramlar ile sandığınızdan çok daha konforlu ve keyifli bir yolculuk geçirme imkanınız olacak. Bunları değerlendirerek, direkt olarak yolcuğunuzun en güzel şekilde geçmesini sağlayabilirsiniz.
  • Otobüs Özellikleri: İnternet kullanmak, TV izlemek isteyen kişiler için Çanakkale Truva turizm hizmeti bu seçenekler ile geliyor. Kullanmak istediğiniz internet için direkt olarak muavinden şifre alabilirsiniz. Bunun dışında USB, TV, priz gibi özellikler de mevcut olacak. Bu özellikleri değerlendirerek, sizin için sorunsuz şekilde yolculuk sırasında fırsatları değerlendireceksiniz. Otobüs koltukları geniş, koridorları geniş olduğundan, yolculuğunuzun özel ve rahat geçmesi de sağlanmış olacak. Bu özellikleri değerlendirerek, otobüste yolculuğunuzun yapılmasını sağlayabilirsiniz.
  • Yolculuk İkramları: Yolculuğu yapacak olan kişilere özel ikramlar verilir. İkramlar tatlı tuzlu seçenekler ile yiyecek olarak, sıcak ve soğuk olarak ise içecek olarak belirlenmiş. Dilerseniz direkt olarak ikramlardan alabilir, muavin aracılığı ile servis edilen bu ikramları değerlendirebilirsiniz. Düzenli bir şekilde servis edilecek olan ikramlardan talep ederek de alma şansınız var.
Çanakkale Truva Turizm Yolculuk Sonrası Hizmet: Yolculuğunuzun tamamlanmasından sonra bagaj kuponu ile birlikte bagajınızı teslim alacaksınız. Bir sorun yaşanması durumunda iletişime geçebilir, size sunulan alternatifler ile hareket edebilirsiniz. Anında yardımcı olunacak ve gereken işlemler yapılacaktır. Dilek ve şikayet bildirebilirsiniz.

Seferleri

Otobüslerin seferleri yayınlanıyor. Uzun bir dönem için gelecek tarihlerde de bilet almanız mümkün oluyor. Seferleri görmek için resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Çanakkale Truva turizm seferleri kapsamında çok sayıda lokasyon olacak. Bunları değerlendirerek, direkt olarak farklı konumlardan kalkış ve varış hizmeti verilecek olduğundan dilediğiniz gibi seferleri değerlendirebilirsiniz. Bilet satış noktalarından ya da online olarak sitelerden seferleri öğrenebilirsiniz.
  • Şehirlerarası Otobüs Seferleri: Şehirlerarası yapılan otobüs seferleri için direkt olarak online bilet alabilirsiniz. Kalkış noktaları olarak çok geniş bir lokasyon sunuluyor. Çanakkale, Söke, Antalya, Ankara, İstanbul, Bursa, Balıkesir gibi pek çok il kalkıl noktası olarak belirlenmiştir. Aynı şekilde varış noktaları da pek çok il ve ilçe olarak sunulmuştur. Değerlendirmenizi yaparak, bu seferler üzerinden biletinizi alabilirsiniz.
  • Servis: Bakıldığında servis hizmetinin olduğunu görebilir, faydalanmak isteyebilirsiniz. Bunun için öncesinde bilet alınırken bilgi vermeniz yeterlidir. Sonrasında direkt olarak seferin olacağı tarih ve zaman diliminde belirlenmiş olan güzergahlardan direkt olarak sizin alınmanız sağlanıyor. Gerek otobüse erişmek için otogar varışlı servis güzergahları gerekse direkt olarak şehrin merkezine gitmek isteyenler için otogar kalkışlı güzergahların belirlenmiş söz konusu.
Çanakkale Truva Turizm otobüs seferleri kapsamında verilen bilgiler üzerinden hareket edebilirsiniz. Hem güvenli hem de konforlu bir yolculuk yapmak adına biletinizi alabilir, hizmet detaylarını inceleyebilirsiniz.

Şehirlerarası Konaklama Tesisleri

Konaklama tesisleri olarak işletmecilik hizmeti yok. Bunun yanında yapılan yolculuklarda özel şirketlerin sunmuş olduğu konaklama hizmetinden faydalanılıyor. Dikkat edilen mutlaka hijyenik koşulların oluşturulduğu konaklama tesislerinde yer almak. Buna dikkat edilmesi durumunda direkt olarak konaklama tesislerinde yolculuların memnun kalacağı şekilde zaman geçirmesi sağlanıyor. Tuvalet, lavabo dışında direkt olarak konaklama tesislerinde mescit olmasına da özen gösterilir. Çanakkale Truva turizm konaklama tesisleri kapsamında, dilerseniz market ve restoranı da kullanabilirsiniz.

Otobüs Filosu

50’ye yakın araç ile hizmet veren firma, otobüs filosunda yer alan tüm araçların teknolojik anlamda yeterli olmasına dikkat ediyor. Bunun için direkt olarak bu otobüsler ile güvenli yolculuk konforlu yolculuk mümkün oluyor. Belgeleri tam olarak Çanakkale Truva turizm otobüs filosu ile güvenli yolculuklar yapılıyor. Bilet alarak yolculuk yapabilirsiniz.
İletişim

Her hakkı saklıdır. Türkiye Otobüs Firmaları © -

Türkiye Otobüs Firmaları Facebook Sayfası Türkiye Otobüs Firmaları Twitter Sayfası turkiyeotobusfirmalari instagram

Bu sitenin içeriği telif hakkı kanunlarıyla korunmaktadır. Yazılı izin alınmadan kullanılamaz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası