tunamelih / Login • Instagram

Tunamelih

tunamelih

STEAM
This item has been removed from the community because it violates Steam Community & Content Guidelines. It is only visible to you. If you believe your item has been removed by mistake, please contact Steam Support.
This item is incompatible with Football Manager Please see the instructions page for reasons why this item might not work within Football Manager
Current visibility: Hidden
This item will only be visible to you, admins, and anyone marked as a creator.
Current visibility: Friends-only
This item will only be visible in searches to you, your friends, and admins.
Close

Mustafa Tuna&#;dan Melih Gökçek&#;e: Onu Allah’a havale ediyorum

DUVAR - Melih Gökçek’in istifa ettirilmesinin ard&#;ndan Ankara Büyük&#;ehir Belediye Ba&#;kanl&#;&#;&#; koltu&#;una oturan AK Partili Mustafa Tuna, dikkat çekici aç&#;klamalarda bulundu. Tuna, Gökçek’in Ankapark’la ilgili sözlerinin gerçe&#;i yans&#;tmad&#;&#;&#;n&#; söyledi.

‘ALLAH’A HAVALE ED&#;YORUM’

Kanal5’de yay&#;nlanan Ankara Meydan&#; program&#;na telefonla ba&#;lanan Tuna, “Bu konuda çok konu&#;mak istemiyorum, Melih Gökçek baz&#; &#;eyleri hat&#;rlam&#;yor veya yanl&#;&#; hat&#;rl&#;yor ya&#;&#; hayli ilerledi, Allah ömür versin” dedi.

Tuna, tart&#;&#;malar&#;n oda&#;&#;nda olan Ankapark’&#;n hat&#;rlat&#;larak, “Siz nas&#;l devrald&#;n&#;z, nas&#;l devrettiniz?” sorusuna &#;öyle yan&#;t verdi:

“Aç&#;l&#;&#;&#;n&#;n Cumhurba&#;kan&#;m&#;z&#;n i&#;tirakiyle gerçekle&#;tirdik, benden önce 10 y&#;ll&#;&#;&#;na tahsisliydi, ticaret yap&#;lacak durumda de&#;ildi, bizim zaman&#;m&#;zda 29 y&#;ll&#;&#;&#;na ç&#;kart&#;ld&#;. Melih beyle ilgili konu&#;mak istemiyorum. Ben Melih Gökçek’i Allah’a havale ediyorum. Bu konuyla ilgili Melih Gökçek baz&#; &#;eyleri yanl&#;&#; hat&#;rl&#;yor. Aç&#;l&#;&#;&#;n&#; Cumhurba&#;kan&#;m&#;z yapt&#;, faaliyetine i&#;letmeci ba&#;lad&#;, benden sonraki süreçte hukuki olarak ne oldu bitti bilmiyorum. Kamuoyunun önünde gerçekle&#;iyor. Kirac&#; tahliye etmedi, tahliye süreci yarg&#;ya ta&#;&#;nd&#;, kirac&#; niye tahliye etmedi bilmiyorum. Büyük&#;ehir kiras&#;n&#; alamad&#;&#;&#; için tahliyesini istemi&#;, ben bilmiyorum.”

MUSTAFA TUNA M&#;LLETVEK&#;L&#; ADAYI OLACAK MI?

“Siyaseti b&#;rakt&#;” iddialar&#;yla ilgili de konu&#;an Tuna "Önümüzde seçimler var. Cumhurba&#;kan&#;m&#;za destek olmak için sahada olaca&#;&#;z” dedi, Ankara Üniversitesi'ndeki görevinden istifa edece&#;ini aç&#;klad&#;. Tuna, “Milletvekili adayl&#;&#;&#; için mi istifa edeceksiniz?” sorusuna ise “AK Parti'ye destek vermek için istifa edece&#;im. AK Parti’nin görev vermesi halinde her türlü göreve haz&#;r&#;m” yan&#;t&#;n&#; verdi.

AKP'de 'Melih Gökçek' savaşı: Eski başkandan sert sözler

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Tuna, Redaktör Haber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Gökdemir, Kanal5 Ankara Temsilcisi Aydın Tufan ve Medya Ankara Genel Yayın Yönetmeni Bayram Polat'ın yaptığı Ankara Meydanı programına telefonla bağlandı. Tuna, Ankapark konusuna ilişkin soruları cevapladı.

"Siyaseti bıraktı" iddialarıyla ilgili konuşan Tuna "Siyasetin bir kapısı vardır. Çıkış yoktur. Önümüzde seçimler var. Cumhurbaşkanımıza destek olmak için sahada olacağız. Mart ayında Ankara Üniversitesinde ki kamu görevimden istifa edeceğim" dedi. Tuna, "Milletvekili adaylığı için mi istifa edeceksiniz?" sorusuna ise "AK partiye destek vermek için istifa edeceğim. AK Parti'nin görev vermesi halinde her türlü göreve hazırım" diye cevap verdi.

"BAZI ŞEYLERİ HATIRLAMIYOR"

Ankapark'la ilgili bir soruya da yanıt veren "Bu konuda çok konuşmak istemiyorum, Melih Gökçek bazı şeyleri hatırlamıyor veya yanlış hatırlıyor yaşı hayli ilerledi, Allah ömür versin" dedi.

"ALLAH'A HAVALE EDİYORUM"

"Sayın Mansur Yavaş gazetecilere Ankapark'ı gezdirdi, yıkık ve harabe bir hali vardı. Siz nasıl devraldınız, siz nasıl devrettiniz? AK Parti teşkilatlarının üzerine en çok Ankapark üzerinden geliniyor. Siz hem Tayyip Erdoğan'a destek olmak için istifa edeceğim diyorsunuz hem de Ankapark gibi bir konuda konuşmuyorsunuz?" sorusuna da cevap veren Tuna, şunları söyledi:

"Açılışının Cumhurbaşkanımızın iştirakiyle gerçekleştirdik, benden önce 10 yıllığına tahsisliydi, ticaret yapılacak durumda değildi, bizim zamanımızda 29 yıllığına çıkartıldı. Melih beyle ilgili konuşmak istemiyorum. Ben Melih Gökçek'i Allah'a havale ediyorum. Bu konuyla ilgili Melih gökçek bazı şeyleri yanlış hatırlıyor. Açılışını Cumhurbaşkanımız yaptı, faaliyetine işletmeci başladı, benden sonraki süreçte hukuki olarak ne oldu bitti bilmiyorum. Kamuoyunun önünde gerçekleşiyor. kiracı tahliye etmedi, tahliye süreci yargıya taşındı, kiracımı haklı değil mi, yargı kiracıyı tahliye kararı vermiş, olabilir. kiracı niye tahliye etmedi bilmiyorum. Büyükşehir kirasını alamadığı için tahliyesini istemiş ben bilmiyorum."


melih gökçekAKPistifa

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası