enerji verimlilik fuarı / 9. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı

Enerji Verimlilik Fuarı

enerji verimlilik fuarı

ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUM VE FUARI

 

Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı, Nisan tarihlerinde, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecektir. Enerji verimliliği alanında Türkiye'nin en büyük ve en önemli etkinliklerinden biri olan EVF, Türkiye'de enerji verimliliği kanunu yürürlüğe girdikten sonra ilk kez yılında düzenlenmişfunduszeue.info Verimliliği Forumu ve Fuarı'nın amacı, enerji verimliliği bilincini geliştirmek ve bu alandaki uzmanların profesyonel deneyimleriyle de birlikte enerji verimliliği alanında gelişmeler sağlamaktır. EVF kapsamında düzenlenecek olan panel ve oturumlar ile enerji verimliliğini içeren tüm konular, politikalar ve stratejiler, uluslararası enerji alanında/sektöründe araştırma yapan akademisyenler, kurumlar, şirketler ve Türkiye'nin önde gelen isimleri ile değerlendirilecektir. Aynı zamanda, enerji tüketiminde verimliliği sağlayacak yeni teknoloji ile donatılmış ürün ve tasarımlar Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı'nda sergilenecektir. Fuar ve Forum’u aynı çatı altında toplayan EVF, sektörün lider firmalarını ve önde gelen isimlerini, kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirerek profesyonel ziyaretçi profili ile enerji sektöründe ilgi odağı olmaya devam edecektir.

Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı kapsamında ESCON ENERJİ  A.Ş Genel Müdürmüz Onur ÜNLÜ;Piyasa Tabanlı Enerji Verimliliği Destek Mekanizmaları oturumunda "Enerji Performans Sözleşmelerinin Uygulama Örnekleri" konulu sunumunu  gerçekleştirecektir. 

Fuar alanında D B No'lu standımızda siz değerli misafirlerimizi ağırlamaktan memnuniyet duyarız.

 

 

Facebook Twitter Google

18/4/ tarihli ve sayılı Enerji Verimliliği Kanunu uyarınca, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü tarafından her yıl Ocak ayının ikinci haftasında Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu, Meslek Odaları ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliği ile Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı düzenlenmektedir.

Bu bağlamda, enerji verimliliği konusunun tüm yönleriyle ele alınacağı 7. Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı (EVF ); Ocak tarihlerinde İstanbul WOW Convention Center' de gerçekleştirilecek olup bu kapsamda konferans, panel, sergi ve ödül töreni gibi değişik konularda etkinlikler yer alacaktır. Panel etkinlikleri çerçevesinde konu ile ilgili ulusal ve uluslararası boyutta kamu, özel ve sivil toplum kuruluşlarının üst düzey temsilcileri konuşmacı olarak davet edilerek, bilgi ve deneyimler paylaşılacak, gelişmeler değerlendirilecek ve tedbir önerileri ortaya konulacaktır.

Ocak tarihlerinde düzenlenecek olan ve ayrıntılı bilgilerine funduszeue.info internet adresinden ulaşılabilir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası