şampiyonlar ligi yarı final 2021 / Şampiyonlar Ligi / sonuçları, Futbol Avrupa - Flashscore

Şampiyonlar Ligi Yarı Final 2021

şampiyonlar ligi yarı final 2021

UEFA Şampiyonlar Ligi&#;nde yarı final eşleşmeleri belli oldu: Real Madrid-Manchester City, Liverpool-Villarreal

UEFA Şampiyonlar Ligi&#;nde çeyrek final heyecanı sona erdi. kazandığı maçın rövanşında sahasında Benfica ile berabere kalan Liverpool, adını yarı finale yazdırmayı başardı. Liverpool, yarı finalde İspanya&#;nın Villarreal takımıyla eşleşti. Geçen yılın finalisti Manchester City ise kazandığı maçın rövanşında Atletico Madrid ile kozlarını paylaştı. Gol sesi çıkmayan karşılaşmada City, yarı final biletini cebine koyan taraf oldu. İngiltere temsilcisi, yarı finalde bir başka İspanyol ekibi Real Madrid ile eşleşti. Yarı final maçları, Nisan ve Mayıs tarihlerinde oynanacak.

Atletico Madrid-Manchester City karşılaşması nefesleri kesti

Atletico Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Manchester City’yi konuk etti. Wanda Metropolitano’nun ev sahipliği yaptığı mücadeleyi, Almanya Futbol Federasyonu’ndan Daniel Siebert yönetti.

İngiltere&#;de oynanan ilk karşılaşmada maçı isabetli şut çekemeden tamamlayan Atletico Madrid, büyük bir sürprize imza atabilmek için Manchester City karşısına çıktı. Ancak İspanya temsilcisi, maç boyunca rakip kalede tehlikeler yaratmakta çok zorlandı. Manchester City ise maçtaki en net gol pozisyonuna dakikada girdi. Phil Foden&#;ın pasında top ile buluşan İlkay Gündoğan, altıpas bölgesinden yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı yan direğe nişanladı. Oyun üstünlüğünün Manchester City&#;de olduğu karşılaşmanın ilk 45 dakikası golsüz eşitlik ile sona erdi. 

Tur için gole ihtiyacı olan Atletico Madrid, ikinci yarıya etkili başlayan taraftar oldu. Seyircisinin desteğini arkasına alan ev sahibi, dakikada gole çok yaklaştı. Ceza sahası dışında top ile buluşan Antoine Griezmann, sol ayağı ile yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı az farkla auta yolladı. Karşılaşmanın son dakikalarında ise saha içi karıştı. Manchester City&#;nin 21 yaşındaki yıldızı Phil Foden, taç çizgisi üzerinde rakibiyle girdiği ikili mücadelenin ardından yerde kaldı. Ancak zamana oynamak isteyen Foden, yuvarlanarak oyun alanının içine girerek Atletico Madrid tribünlerinden büyük tepki aldı. Madrid&#;in tecrübeli stoperi Stefan Savic ise Phil Foden&#;ın formasından tutarak saha dışına itmeye çalıştı. Her iki takımın oyuncularının da dahil olduğu tartışmada tansiyon oldukça yükseldi. Yaşanan gerilim sonrasında; Stefan Savic, Nathan Ake ve Riyad Mahrez, sarı kart görürken, Atletico Madrid&#;in orta saha futbolcusu Felipe ise ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Öte yandan İspanya temsilcisinin tecrübeli teknik direktörü Diego Simeone, 90+9. dakikada oyuncusu Savic ile sözlü tartışmaya girdi ve hakem tarafından sarı kart ile cezalandırıldı. Karşılaşma ise golsüz eşitlik ile sona erdi. 

Manchester City, Atletico Madrid ile berabere kalarak yarı finale yükselen taraf oldu. 

Karşılaşmanın özet görüntüleri:

UEFA Şampiyonlar Ligi&#;nde yarı final eşleşmeleri belli oldu. Yarı final maçları, Nisan ve Mayıs tarihlerinde oynanacak.

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman? İşte sezonu final tarihi

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool'un rakibi tarihi bir maç sonrası Real Madrid oldu. İlk maçı kaybeden, rövanşta evinde dakikada geride giren Real Madrid, 90 ve 90+1'de bulduğu gollerle maçı uzatmaya götürdü, uzatmada attığı golle de finale yükseldi. İşte, Şampiyonlar Ligi finalinin tarihi

FİNAL MAÇI NE ZAMAN?

Liverpool ile Real Madrid'in karşı karşıya geleceği Şampiyonlar Ligi finali 28 Mayıs'ta Paris'te bulunan Stade de France'ta oynanacak.
Real Madrid ile Liverpool Şampiyonlar Ligi finalinde de karşılaşmış, kupaya uzanan taraf İspanyollar olmuştu.

REAL MADRID TARİHİNDE BİR İLKİ BAŞARDI

Real Madrid, bundan önceki 8 Şampiyonlar Ligi yarı final eşleşmesinde ilk maçı kaybettiği hiçbir turu geçemeyen Real Madrid, tarihinde ilk kez ilk maçı kaybettiği yarı finalde turu geçerek adını finaler yazdırdı.

Haberin Devamı

ÜÇ TURDA DA MAÇ KAYBEDİP FİNALE ULAŞAN İLK TAKIM

Real Madrid ayrıca /'teki format değişikliğinden bu yana Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu ( & PSG), çeyrek FİNAL ( & Chelsea) ve yarı finalde ( & Manchester City) maç kaybetmesine rağmen finale ulaşan ilk takım oldu

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası