kırklareli çiftlik evi / Çiftlik Evi Gurbetçilerin İlk Ve Tek İlan Portalı

Kırklareli Çiftlik Evi

kırklareli çiftlik evi

Palivor Çiftliği

Çiftliğimiz, Trakya’da, Kırklareli ili’nin Demirköy İlçesinde, Avcılar Köyü&#;ne bağlı Palivor Mahallesi&#;ndedir. Bulgaristan sınırına sadece metre Karadeniz’in göz alıcı plajlarının bulunduğu İğneada’ya ise 11 kilometre mesafededir.

Çiftliğimizde her biri kendine ait 6 dönümle 20 dönüm arasında organik sertifikaya sahip köy içi araziye  sahip 10 ayrı müstakil çiftlik evi bulunuyor. Her bir çiftlik evinin ayrı bir sahibi bulunmaktadır. Tablolara yakışır güzellikte manzaralar sunan Istranca ormanlarının içerisinde yer alan çiftliğimiz İstanbul’a kilometre (arabayla 2,5 saat) mesafededir.


Çiftliğin Tarihçesi

’lü yıllarda ormanların içerisinde, şarap yapılan, hayvan yetiştirilen, genellikle Bulgaristan ve Rum kökenli insanların yaşadığı çiftliklerden biri olan Palivor Çiftliği, yörede Palihor, Polihor, Paliman veya Papaz’ın Yeri olarak da anılıyor. Bölgedeki diğer çiftlikler tarihe karışmış,


Uluslararası Ödüller

Palivor Çiftliği&#;ndeki müstakil özel arazilerin yılında satınalınmasına müteakip yapılan yatırımlarla eski ihtişamına yeniden kavuştu. Tarlaları ekilmeye, hayvanlar bakılmaya başlandı. Google ve Bloomberg Televizyonu işbirliği ile düzenlenen Avrupa’nın en önemli yarışması Avrupa Gayrımenkul Ödülleri’nde  (funduszeue.info)  ‘Palivor Çiftliği’ için tasarlanan Gökışık, Günışık ve Taşev adlı 3 ayrı Çiftlik Evi projesi ‘konut mimarisi’ dalında 3 ödüle, çiftliğin tamamı için   ‘En iyi Proje Geliştirme’ ve ‘En İyi Gayrımenkul Pazarlama’ dallarında ödüllere layık görüldük.


Palivor Çiftliği Gıda İşletmesi

Palivor Çiftliği’nin yeniden doğuşu ’de tamamlandıktan sonra Kırklar Doğal Ürünler Turizm Gıda Tarım ve Hayvancılık AŞ.&#;yi çiftlik evlerimizin sahiplerinden katılmak isteyenlerle birlikte kurup, &#;Palivor Çiftliği&#; tescilli markası ile ilk iş çevre köylerde yetişen ürünlerin, yine öncelikle Kırklareli’nde işlenip, tüketicilere ulaştırılması oldu. 

yılında, Demirköy&#;de çıkan orman balını alıp, İsviçre&#;de analiz ettirip, bu balın &#;Meşe Balı&#; olduğunu keşfettik. Türkiye&#;de ilk Meşe Balı&#;nı Nar Gourmet fabrikasında ürettirip, Macrocenter&#;larda satışa sunduk. Demirköy ilçemizin arıcılık faaliyetlerini geliştirmesine ve &#;Meşe Balı&#;&#;nın tüm Türkiye&#;de bilinir, iyi bal olarak yerleşmesine katkımız oldu. &#;de Meşe Balı &#;Coğrafi İşaret&#; alarak tescillendi.

yılında baş Saanen keçisi satın alıp, Babaeski, Kırklareli&#;nde Güroğlu mandırasında Türkiye&#;nin ilk keçi yoğurdunu, yüksek proteinli inek yoğurdunu, Yenice Köyü&#;nde Şen Kasap&#;ta Türkiye&#;nin ilk keçi sucuğunu, Kerimoğlu&#;nda özel baharatlı dana sucuğumuzu ürettirdik. Sucukları ince keserek, kat kat üst üste koyarak yarattığımız &#;Sucuk Dağı Burger&#;&#;ini tescil ettirdik, patentini aldık. Et şarküteri ürünlerinde, ulusal üreticilerle iş birliği yaptık, ve Trakya&#;dan tedarik ettiğimiz etlerle, hiç yapılmamış, denenmemiş et şarküteri ürünlerini cesaretle denedik.

yılında Lüleburgaz&#;da reçel fabrikasında, Avrupa&#;dan tedarik ettiğimiz reçetelerle, Türkiye&#;de ilk defa &#;Dulce de Leche&#; süt reçelini, &#;Lemon Curd&#; limon marmelatını, &#;Onion Chutney&#;, karamelize soğanı ve &#;Lütenitsa&#; kahvaltı sosunu, &#;Viskili Portakal Reçeli&#; ni ürettirdik.

yılında Kırklareli&#;nde bulunan bağlarla anlaşarak &#;Papazın Şarabı&#;, &#;Dupnysia&#;, &#;Kırk Kilise&#; ve &#;Kırk Üzüm&#; şarap markalarının tescil edilmesine katkıda bulunduk, ve seçtiğimiz şarapları müşterilerimize sunduk.

Edirne&#;nin köylerinde yerel ve butik üreticilere &#;Kavala Kurabiyesi&#; , Kırklareli merkezde &#;El Yapımı Makarna&#; ürettirdik. &#;Pancar Cipsi&#; nin Türkiye&#;de yaratıcısı olduk.

arasında Istanbul&#;da Bebek&#;te, Nişantaşı&#;nda kendi mağazalarımızı açtık, İstinyePark&#;ta ve Bursa&#;da Cafe & Şarküterilerimizi franchise verdik. Pandemi ile birlikte mağazalarımızı kapattık, Macrocenter&#;larda, Eataly&#;de, Çiftlikte bulunan restoranımızda ve sanal marketimiz funduszeue.inforciftliğfunduszeue.info&#;da ürettirdiğimiz ürünleri pazarlamaya devam ediyoruz. Sedece haftasonları açık olan Çiftlikteki restoran, Trakya&#;nın tüm lezzetlerini, gerek evlerimizde konaklama yapanlara , gerek saatlerce yol yaparak, Trakya&#;yı, Kırklareli&#;ni, Demirköy&#;ü, orman köylerini ve belki de bizi merak eden lxzzetseverlere sunuyor.


Eko &#; Turizm

Pandemi döneminde, çiftliğimizde konaklama talepleri arttı, Çiftlik evleri sahiplerimizin arzusuna uyarak bazı çiftlik evlerimizi kiralamaya başladık,

Çiftliğimizde konaklama Şanslı Geyik Klubü adlı 6 yatakodalı evimize sınırlı olduğu için, Demirköy&#;ün Yeşilce Köyü&#;nün içerisinde 3 çiftlik evi yaparak Palivor Yeşilce&#;yi kurduk faaliyete geçirdik. Evlerimizi konaklayanlar satınalmayı tercih etti..

yılında Çiftliğimizde yeni bir oluşumu, markayı ev sahibi yaptık: Turan Karaman Cowboy Ranch. Atlı Dayanınıklık yarışmaları düzenleyen, ve sadece Türkiye&#;nin değil, Dünya&#;nın sayılı Atlı Dayanıklılık Merkezi olmayı hedefleyen bu oluşumda ayrıca binicilik dersleri almak da mümkün.

Palivor Çiftiği&#;nin hedefi misyonu hep aynı oldu, Avrupa sınırımızda bulunan Demirköy İlçemizi ve orman köylerinin eko-turizm&#;de, gastronomide, yöresel kalkınmada, üretimde umudu olmak.

Yöresel kalkınmaya katkısı olması ve geçim kaynakları sınırlı olan orman köylümüzü desteklemek için eko-turizm yatırımlarımıza, hem yatırımcı, hem işletmeci olarak devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde, Demirköy&#;ün Yeşilce, Karacadağ köylerinde yeni Palivor projelerimiz devam edecek, ayrıca çiftliğimizdeki restoranın hedeflerini yükseltip, sadece ülkemiz için değil, uluslararası bir destinasyon olması için çaba sarf edeceğiz.


Palivor Çiftliği&#;nin Dijital Yolculuğu

yılında Facebook firmasının ismini Meta&#;ya çevirmesinden sonra, geleceğin sanal dünyaya ait olduğunu düşündük, Palivor Çiftliği&#;nin ilk NFT koleksiyonunu satışa sunduk. Logomuzda bulunan geyikten esinlenerek yaratılan “Şanslı Geyik”’lerle  NFT dünyasına giriş yaptık.  Sanatçı Nihan Örten tarafından çizilmiş 50 çeşit geyik illüstrasyonunu yıl sonuna kadar dijital pazaryeri funduszeue.info’de “Lucky Deer Cub &#; Şanslı Geyik Klubü  Koleksiyonu” adıyla açık arttırmaya sunduk.

Geyiğin  nazik ve şefkatli, sıcak ve huzurlu doğasından esinlendik. Antik çağda Traklar’ın yaşadığı Istranca Ormanlarındaki doğayı, yaban hayatı, huzuru ve barışı  dünyaya tanıtmak, yaban hayatının korunmasına ve çeşitlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla  Şanslı Geyik Kulübü&#;nün dijital dünyasına, Metaverse&#;ine yolculuğa çıktık.

Lucky Deer Club – Şanslı Geyik Kulübü ile tanışmak için funduszeue.info sitesini ya da opensea de  funduszeue.info adresini ziyaret edebilirsiniz.


Şanslı Geyik Klubü

Çiftlik Evi

Palivor Çiftliği’nde Şanslı Geyik Klubü Çiftlik Evimiz günlük / haftalık / aylık olarak kiralanabiliyor. Evimizde 4 yatak odası, 4 banyo, geniş bir salon ve açık mutfak bulunuyor. Çiftlik evimizin müştemilatında ise 2 Yatakodası ve 1 banyo bulunuyor. Çiftlik Evimizi funduszeue.inforcom sitesini ziyaret edip funduszeue.info fazla bilgi ve rezervasyon icin numaralı telefondan yetkilimizden bilgi alabilirsiniz.


Keyfimin Kahyası

Çiftlik Evi

Palivor Çiftliği’nde Keyfimin Kahyası Çiftlik Evimiz günlük / haftalık / aylık olarak kiralanabiliyor. Evimizde 5 yatak odası, 4 banyo, geniş bir salon ve açık mutfak bulunuyor.


Aktiviteler

Palivor Çiftliği’nde konaklarken isterseniz inzivaya çekilin, kimse size rahatsız etmesin. Vahşi doğayla haşır neşir olarak dinlenebilir ve özünüzle tekrar bağlantı kurabilirsiniz.

Kiraladığınız evimizde yemek yapabilirsiniz.  Ayrıca, evde yapacağınız yemekleriniz için size tavsiye menü ,tarif, ve ürünlerimizden tedarik edebiliriz. Öte yandan yol üzerinde en taze ve doğal et satınalımları için size yönlendirebiliriz.

Çiftliğimizde haftasonları restoranımız açıktır. Size Palivor Çiftliği ürünleriyle sabah kahvaltı, öğlen ve akşam BBQ servisi verebiliriz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası