kasım ayı astroloji 2021 / Kasım Ayı Astroloji Aylık Burç Yorumları| Alem Dergisi

Kasım Ayı Astroloji 2021

kasım ayı astroloji 2021

KASIM GÖKYÜZÜ TAKVİMİ

Yeniay: 15 Kasım Saat: 23° 17&#; Akrep Burcunda
Ay Tutulması: 30 Kasım Saat: 08°38&#; İkizler Burcunda

AY’IN BOŞLUKTA OLDUĞU TARİHLER

Eski Astrologlar Ay boşlukta olduğu zaman yeni işlere başlamayı doğru bulmazlardı. Bu zamanları daha sakin ve günlük işlerle uğraşarak geçirmemizi önerirlerdi. Biz de önemli işlerimizi, çalışmalarımızı, sunumlarımızı hatta nişan, evlilik gibi önemli zamanları Ay’ın boşlukta olduğu saatlerden kaçınarak belirleyebiliriz.

Not: Takvim Ankara&#;ya Göre Hazırlanmıştır, Türkiye Geneli İçin Kullanılabilir. (GMT+3) (Yurt Dışı İçin GMT+3 Üzerinden Saat Diliminize Göre Hesaplayabilirsiniz.)

TARİHBOŞLUĞA
GİRDİĞİ
SAAT
TARİHBOŞLUKTAN
ÇIKTIĞI
SAAT
AY&#;IN
GEÇTİĞİ
BURÇ
02/11/02/11/İkizler
04/11/05/11/Yengeç*
07/11/07/11/Aslan
09/11/09/11/Başak
11/11/11/11/Terazi
13/11/13/11/Akrep
15/11/15/11/Yay
17/11/17/11/Oğlak*
19/11/19/11/Kova
21/11/22/11/Balık
24/11/24/11/Koç
27/11/27/11/Boğa
29/11/29/11/İkizler

KASIM AYI

KASIM AYI TAKVİMİNİ GİF FORMATINDAİndirin

TEMMUZ GÖKYÜZÜ TAKVİMİ:

TEMMUZ GÖKYÜZÜ TAKVİMİ:

AY’IN BOŞLUKTA OLDUĞU TARİHLER Eski Astrologlar Ay boşlukta olduğu zaman yeni işlere başlamayı doğru bulmazlardı.

HAZİRAN GÖKYÜZÜ TAKVİMİ:

HAZİRAN GÖKYÜZÜ TAKVİMİ:

AY’IN BOŞLUKTA OLDUĞU TARİHLER Eski Astrologlar Ay boşlukta olduğu zaman yeni işlere başlamayı doğru bulmazlardı.

MAYIS GÖKYÜZÜ TAKVİMİ:

MAYIS GÖKYÜZÜ TAKVİMİ:

AY’IN BOŞLUKTA OLDUĞU TARİHLER Eski Astrologlar Ay boşlukta olduğu zaman yeni işlere başlamayı doğru bulmazlardı.

Bunu beğen:

BeğenYükleniyor

İlgili

Kasım 'in En Şanslı 3 Burcu

Sonbaharın son ayına giriş yapıyoruz! Kış ve akabinde yeni bir yıl bizleri beklerken, sonbahar romantizmini ve mutluluğunu en dorukta hissedecek burçlar hangileri? Bu ay hangi burçlara yenilikler ve güzellikler getirecek? İşte Kasım 'in en şanslı 3 burcu sizlerle!

Kapak fotoğrafı: @madelame

Akrep

Doğum günü aylarından maksimum verim alacak burçların başında elbette Akrepler geliyor! Yeterince parlıyor musunuz? Işıltınıza gölge düşüren konular ve kişiler kimler? Tüm bunları kendinize soracağınız ve sizi geriye çeken dış etkenleri elinizin tersiyle itip "yeni bir ben" diyeceğiniz bu ayda, pek çok başarının tohumlarını da ekmeniz muhtemel. İçinizde dolup taşan özgüvenle flört, kariyer, arkadaşlık, aile kısacası hayatınızın her alanında dikkatler sizin üzerinizde. Bu ışıltınız sizi daha mentor biri haline getirebilir; haliyle pek çok kişi bu ayda sizden fikir alabilir.

Bu yazı da ilginizi çekebilir: "Kasım ’in Önemli Gökyüzü Hareketleri"

Yengeç

Akrep enerjisi Yengeçler üzerinde geliştirici bir süreç yaratacak. Hayatınızda meydana gelen ya da ilk adımları yakın zamanda atılacak değişiklikler için kendinizi nasıl ifade etmeniz gerektiğiyle yüzleşeceksiniz. Bir başkasının sesine ihtiyacınız olmadığını; zaten en gür ve sizin için her şeyin en iyisini bilen sese sahip olduğunuzu fark edeceksiniz. Bu yüzleşme size sıcak ve tanıdık bir kucak gibi gelebilir. Çünkü bir süredir kayıp ve yorgun hissediyor olabilirsiniz. Neyse ki tüm bu yorgunluklar kasım ayının huzuruyla birlikte gelecekte neşeyle hatırlayacağınız günlere dönüşüyor.

Boğa

Boğalar için bu ay ortaklıklarını ve bağlantılarını güçlendirme ayı! Güneş, duygularınızla ve ilişkilerinizle ilgili yedinci evinizden geçiyor. Haliyle bu durum sizi hayatınızdaki kişilerle daha derin, hatta belki de uzun zamandır korkarak kaçındığınız bağlarla kutsayacak. Ve inanın bu hiç de korktuğunuz gibi olmayacak. Her anlamda sevmenin ve sevilmenin güvenilir hissi hayatınıza pozitif yaklaşımlar katacak. Kendinizi sadece mutluluğa bırakın, gökyüzü gerisini halledecek!

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası