toloka benzeri site / Para Kazandıran Site ve Uygulamalar Listesi - Rnet

Toloka Benzeri Site

toloka benzeri site

Gerçek Para Kazandıran Uygulamalar!

Telefondan Para Kazanmak   Para Kazandıran Uygulamalar #3

Gerçek para kazandıran uygulamalar arasında anket uygulamaları çok popüler. Havucum da bunlardan en güvenilir ve kazançlı olanlardan bir tanesi. Yukarıda bahsettiğimiz uygulama Anket Cepte&#;ye benziyor. Havucum, pazar araştırması yapan şirketlerle, firmalarla iş ortaklığı yapan bir uygulama&#;

Ücretsiz şekilde Havucum uygulamasını indirebilir ve anketlere katılabilirsiniz. Katıldığınız her bir anket için belirli bir miktarda havuç birikecek. Biriktirdiğiniz puanları TL olarak banka hesabınıza havale edebiliyorsunuz.

İNDİR: IOS &#; ANDROID

için ne yapmanız gerekiyor? Öğrenmek için Paratik web sitemizi inceleyin!

7- WinWalk

Kolay Para Uygulaması Winwalk

Yürüyünce para kazandıran uygulama mı arıyorsunuz? Müthiş bir önerim var&#;

Winwalk, adımlarınızı sayan ve sizi ünlü markaların (Amazon, Domino&#;s, Google Play, Nike, Starbucks, Sephora, vb.) ücretsiz hediye kartlarıyla ödüllendiren ücretsiz bir adımsayardır! Ne kadar çok yürür, koşar, zıplar, terler ve kalori yakarsanız günlük para ödülü o kadar iyi olur!

WinWalk, adımlarınızı saymak için telefonun yerleşik sensörünü kullanır. GPS izleme yoktur, böylece pilden büyük ölçüde diğer adımsayar uygulamalarına göre tasarruf edersiniz. Ayrıca yakılan kalorilerinizi, yürüme mesafenizi ve sürenizi de takip etmeniz için iyi bir uygulama.

İNDİR: ANDROID

Sağlıklı kalmaya motive olurken para kazanmak işte bu kadar kolay! Bu tarz daha fazla uygulama öğrenmek için yazımızı okuyabilirsiniz.

Ücretsiz para kazandıran uygulamalar için devam edelim&#;

8- Swagbucks

Dolar kazandıran uygulamalar için sizlere alternatifler sunacağız! Bir diğer cashback uygulaması olan Swagbucks, dünyanın birçok ülkesinde çok sık indirilen uygulamalardan biri. Bu denli sevilmesinin sebeplerinden biri güvenilir olması. Bir diğer avantaj da para iadesi dışında anket doldurma, reklam izleme gibi seçeneklerin olması.

Üye olduğunuz an hesabınıza 10 Dolar yatırılır. Ardından size sunulan görev seçeneklerinden size uygun olanı seçerek görevleri tamamlarsınız. Reklam izleyerek para kazanma uygulaması arayanlara iyi bir alternatif. Kazancınız dolar üzerinden olacağı için en çok para kazandıran uygulamalar arasında değerlendirilebilir.

Yaptığınız her göreve göre para kazanırsınız. Tek yapmanız gereken uygulamayı indirmek ardından üye olmak.

İNDİR: IOS &#; ANDROID

Okuyun:

9- EasyShift

Para Kazanma Uygulamaları  <div><h2><a>Para Kazandıran Uygulamalar (Ödeme Garantili)</a></h2><div><p>Para kazandıran mobil uygulamalar ile güzel paralar kazanabilirsiniz. Hem vaktinizi değerlendirmiş olursunuz hem de para kazanmış olursunuz. Anket doldurarak, reklam izleyerek para kazanabilirsiniz. <strong>Para kazandıran uygulamalar</strong> listesini sizler için derledik.</p><h3>Para Kazandıran Uygulamalar</h3><figure><img width=

İnternette para kazanma istiyorsanız, bu mobil uygulamalar tam size göre, tüm detaylarını ve özelliklerini derledik. Bu arada internetten para kazanma yollarına funduszeue.infobakabilirsiniz.

Bionluk

Bionluk, serbest çalışanlarla işverenlerin buluştuğu bir online platformdur. Burada, çeşitli yeteneklere sahip serbest çalışanlar işverenlerin projelerine başvurabilir ve işlerini tamamlayabilir. Bionluk üzerinde birçok farklı hizmet kategorisi bulunmaktadır, örneğin yazı yazma, grafik tasarım, çeviri, dijital pazarlama, programlama, seslendirme ve daha birçok alanda hizmet verilebilir.

Android için indir bionluk uygulaması indir android Macbook & iOS için indir bionluk uygulaması indir ios

Bionluk üzerinden para kazanmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. Profilinizi oluşturun: Bionluk&#;a üye olun ve serbest çalışan profilinizi oluşturun. Yeteneklerinizi ve deneyimlerinizi açıkça tanımlayın. İyi bir portföy ve özgeçmiş, potansiyel müşterilerin ilgisini çekecektir.
  2. Hizmetlerinizi sunun: Bionluk üzerinde sunabileceğiniz hizmetleri belirleyin. İyi bir niş seçmek, daha fazla talep ve rekabet avantajı elde etmenize yardımcı olabilir.
  3. Projelere başvurun: İlgilendiğiniz projelere başvurun ve işverenlerle iletişime geçin. Proje açıklamalarını dikkatlice okuyun ve teklifinizi uygun bir şekilde hazırlayın. Kaliteli bir teklif sunarak işverenlerin ilgisini çekebilirsiniz.
  4. İyi bir iletişim sürdürün: İşverenlerle iletişim kurarken hızlı ve profesyonel olun. Sorulara zamanında yanıt verin ve işin ilerleyişi hakkında düzenli olarak güncellemeler sağlayın. İyi bir müşteri ilişkisi, tekrar eden işler ve olumlu değerlendirmelerin elde edilmesine yardımcı olabilir.
  5. Kaliteli işler sunun: Müşterilerinizin beklentilerini karşılayacak kaliteli işler sunun. İşlerinizi zamanında teslim edin ve müşteri memnuniyetine odaklanın. Memnun müşteriler, referanslar ve iyi değerlendirmelerle gelecekte daha fazla iş elde etmenizi sağlar.

Bionluk üzerinden bilgisayar mühendisliği okuduğum dönemde bende 10 dakika gibi kısa bir sürede bir müşterinin websitesini hızlandırarak TL civarında bir ödeme almıştım ve ödeme hesabıma geçmişti. Açıkcası kendimde denediğim güvenilir bir platformdur. Aynı zamanda kendinizi geliştirebileceğiniz bir platformdur. Birçok iş alanında projelere katkı sağlayarak kaliteli ve projelerle dolu bir CV oluşturabilirsiniz.

Bionluk üzerinden para kazanmak, başarılı bir profil oluşturma, iyi iletişim ve kaliteli işler sunma konularında çaba gerektirebilir. Ayrıca, başlangıçta bazı projelerde fiyatlandırmanızı rekabetçi tutmak da müşteri çekmek açısından önemli olabilir.

Fiverr

Fiverr, dünya genelinde iş alıp verebileceğiniz çok kapsamlı pazar yeridir.

Grafik tasarım, SEO, yazarlık, kodlama gibi pek çok iş dalına hizmet veren kişileri birbirleriyle buluşturan büyük bir alandır.

Nasıl Çalışır?

Bu arada ne kadar başarılı satış yaparsanız o kadar üst seviyelere çıkarsınız. En çok puan alan bir satıcı olarak, daha aktif gönderiler ve öncelikli müşteri desteği alırsınız.

Artıları:

Eksileri:

Swagbucks

Swagbucks platformu kullanıcılarına büyük olanaklar sağlamaktadır. Bunlara bakacak olursak, çevrimiçi görevleri tamamlamaları, anketleri doldurmaları gibi üyelerine görev veren ve bunun karşılığında da nakit ödeme yapan uygulamadır.

Nasıl Çalışır?

Not: Puanları kazanmanın en kolay yolu, günlük web taramanızı yapmak için Swagbucks arama motorunu kullanmaktır.

Artıları:

Eksileri:

Branded Surveys

Markalı Anketler, en iyi genel anket sitesi olarak hizmet vermektedir.

Anketlere katılmanız veya arkadaşlarınızı platforma yönlendirdiğiniz takdirde görevleri yerine getirdiğiniz için size puan verir.

Nasıl Çalışır?

Artıları:

Eksileri:

DoorDash

DoorDash, arabanızı ve boş zamanınızı değerlendiren başka bir sitedir.

Uber Eats&#;ın popüler bir rakibi olan Doordash, yemek dağıtım uygulamalarında pazar lideridir.

DoorDash ile yerel ve zincir restoranlardan ve bazı market ve marketlerden yiyecek teslim edebilirsiniz.

Her sipariş için ABD Doları arasında bir minimum temel ödeme tutarı belirler.

Artıları:

Eksileri:

Uber

Boş vaktiniz ve bir arabanız varsa, Uber ödüllendirici bir girişim olabilir.

Gittiğiniz yere birilerini götürebilir, para kazanabilirsiniz.

Artıları:

Survey Junkie

Anket Junkie, zaman ayırmaya değer olabilecek başka bir anket sitesidir. Puanlar için hızlı ve anlaşılır anketler sunar.

Survey Junkie&#;nin araştırmasına 2 şekilde katılabilirsiniz:

SJ Opinion ve SJ Pulse. SJ Opinion ile anketlere katılır, puanlar alır ve ardından ödeme alırsınız.

Popüler perakendecilere e-hediye kartları şeklinde kullanabilir veya Paypal ödemeleri ile para çekebilirsiniz.

Artıları:

Rakuten

Rakuten, uygulamaları veya siteleri aracılığıyla alışveriş yaparak para kazanabilirsiniz.

Rakuten, yazılımları aracılığıyla yapılan satın alımlardan pay alarak para kazanıyor.

Amazon, Target, Nordstrom gibi popüler olanlar da dahil olmak üzere &#;den fazla perakendeciden Rakuten aracılığıyla yapılan alışverişlerde %1 ila %40 arasında herhangi bir yerde kazanabilirsiniz.

İbotta

Ibotta, &#;den fazla mağaza içi ve çevrimiçi perakendecide günlük satın alımlarınızda para kazanmak için kullanabileceğiniz bir alışveriş uygulamasıdır.

UpWork

Upwork, serbest çalışanları işe almak için başka bir pazar yeridir.

&#;teki lansmanından bu yana türünün en büyük ve en popüler sitesi haline geldi.

Poshmark

Poshmark; elektronik, ev dekorasyonu, evcil hayvan ürünleri ve güzellik malzemeleri alıp satmak için de siteyi kullanabilirsiniz.

Nasıl Çalışır?

Kaliteli resimler, açıklamalar yüklerseniz ve tanınabilir markalar satarsanız, en büyük başarıyı Poshmark&#;ta bulabilirsiniz.

InboxDollars

InboxDollars, üyelerine çevrimiçi görevleri tamamlamaları, oyun oynamaları, anketleri doldurmaları ve daha fazlası karşılığında ödeme yapan bir nakit ödül uygulamasıdır.

İlk kez kullananlar, e-posta adreslerini doğruladıktan sonra 5 ABD doları tutarında bir kayıt bonusu kazanabilir. PayPal veya Amazon Hediye Kartları aracılığıyla nakit çıkışı sağlar.

Airbnb

Yurt dışında yaşarken veya çalışırken evinizi Airbnb kullanarak kiraya verip para kazabilirsiniz.

Airbnb ile oda kiralayarak çok para kazanabilirsiniz. Kendi fiyatlarınızı belirleyin, kendi programınızı yönetin.

Decluttr

Decluttr web sitesi ile kıyafetlerinizi ve aksesuarlarınızı satmak yerine bilgisayarlardan, telefonlardan ve tabletlerden video oyun konsollarına, DVD&#;lere ve Blu-Ray&#;lere kadar teknoloji cihazlarınızı satmanıza olanak tanır.

MyPoints

MyPoints; anketleri yanıtlamak, oyun oynamak, video izlemek ve diğer birçok çevrimiçi etkinlik için hediye kartları kazanmanıza olanak sağlayan bir platformdur.

Gigwalk

Gigwalk, işletmelerin veri toplamasına ve görevleri tamamlamasına yardımcı olan benzersiz bir uygulamadır.

Bazı görevler için yüksek kazanç potansiyeline sahiptir.

LifePoints

LifePoints, hızlı ve kolay görevler için harika bir alternatiftir.

Anketlere hak kazanmak çoğu rakipten genellikle daha kolaydır. Bunların çoğunu 10 veya 20 dakikada tamamlayabilirsiniz. Çok çeşitli anket seçenekleri sunar.

Robinhood

Capital One Shopping, çeşitli çevrimiçi perakendeciler arasında fiyatları karşılaştırmanıza, daha iyi kupon kodları bulmanıza ve hatta Amazon&#;daki birden çok satıcı arasında daha iyi fırsatlar bulmanıza yardımcı olan alışveriş uygulamasıdır.

Google Ödüllü Anketler

papara para kazandiran oyunlar

Anket doldur para kazan dünya devi Google ödüllü anketler, çoğu büyük firmalar, şirketler ve mağazalar olmak üzere anlaşıp kendi sitesinden piyasaya sürdüğü anketlerdir.

Google&#;ın sizler istediği anketleri doldurarak ve başkalarına doldurtularak Google Play kredisi kazanıyorsunuz. Ayrıca paraya çevirebiliyorsunuz.

Burada Google ödüllü anketler funduszeue.infotüm detaylarına bakabilirsiniz.

anket doldur para kazan

Google ilk olarak sizinle ankete başlıyor, sizin bilgilerinizi alıyor ve sizin bu işe uygun olup olmadığınızı ölçümlüyor, eğer sizin bu işe uygun olduğunuzu düşünürse size uygun olan anketleri sizlerle paylaşıyor. Ayrıca en fazla para kazandıran uygulama olarak listesinin başında geliyor.

Yaklaşık olarak haftada 1 tane anket gönderiyor, bu anketleri doldurarak para kazanabilirsiniz.

Google Ödüllü Anketler İNDİR 

Aylık Bin TL Kazanmak İçin Tıklayın..

PostBee

mobil uygulama para kazanma

Markaların size vermiş olduğu görevleri post atarak paylaşabilir ve bunun üzerinden para kazanabilirsiniz. Mobil uygulamada paylaşım yaparak para kazanıyorsunuz.

Genel olarak paylaşımları instagram üzerinden yapıyorsunuz. Fotoğraf ve video olarak paylaşabilirsiniz.

ve üzeri takipçiye sahipseniz Instagram&#;da PostBee uygulamasını kullanmanız para kazanmanız için yararlı olacaktır. Ödemenin günü geldiğinde banka üzerinden hesabınıza parayı yatırıyor.

PostbeeİNDİR Android

Postbee İNDİR iOS

Bu arada internetten üzerinden para nasıl kazanılır, diyorsanız buradan funduszeue.infobakabilirsiniz.

İnternet Üzerinden Para Kazanmak İçin Tıklayın..

En İyi Borsada Para Kazanma Uygulamaları içinTıklayın&#;

Yandex Toloka

mobil para kazandiran uygulama

Yandex Toloka uygulamasında, bilgisayarın yapamadığı görevleri yaparak internetten para kazanın. Görevler arasında genel olarak sitelerin görselliğini, yazılarını, ürünlerini arama motorlarına uygunluğunu kendisine bildirmenizi istiyor.

Sayfa, görsel arama sonuçları yada arayüz seçeneklerinin karşılaştırılması, bilgilerin internette aranması gibi işlemleri bildirerek para kazanabilirsiniz.

Yandex Toloka mobil uygulamasına buradan kayıt olun. Kayıt işlemi ücretsiz olup çok kısa sürede kayıt olabilirsiniz.

Para transferi ise, Yandex money, PayPal, Papara ve Skrill gibi araçlar ile yapılmaktadır.

Yandex TolokaİNDİR iOS

Yandex TolokaİNDİR Android

Bounty

internetten para kazanma

Bounty uygulaması da sizlere farklı görevler vererek para kazanmanıza olanak sağlıyor. Mağazaya girip fotoğraf çekmek, markette ürün rafının fotoğrafını çekmek, anket doldurmak, restoran yada kafeye gidip sunulan hizmeti değerlendirmek gibi görevler veriyor.

Bounty uygulamasını telefonunuza indirin ve üye olun, görev detaylarını oku ve görevde istenenleri gerçekleştir, görevin tamamlandıktan sonra paran bakiyene eklensin, para çekme isteği gönder ve para en yakın cuma günü hesabınızda olsun.

Özellikleri:

BountyİNDİR Android

BountyİNDİR iOS

Para kazandıran mobil uygulamalar çok revaçta birbirinden değerli uygulamalar ile güzel paralar kazanabilirsiniz.

EN İYİ BORSA [CANLI TAKİP SİTESİ] ANINDA GÜNCEL YORUMLARI

Kuruş Kazanı

para kazandiran mobil uygulamalar

Oyun oynayarak para kazanma temelinde bu mantık yatmaktadır. Eğer oyun seviyorsanız oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz. Karşına 10 soruluk matematik işlemi geliyor bunların hepsine doğru cevap veriyoruz. TL para kazanıyorsunuz. Her bir işlem için 10 saniye süre veriyor.

oyun oynayarak para kazanma

Günde defa bu oyunu oynayabilirsiniz. 5 TL olunca paranızı papara yöntemi ile çekebiliyorsunuz. Pazartesi ve perşembe günü hesabınıza para yatıyor.

para kazan

Reklam izleyerek para kazanma yöntemi aslında bu uygulamada mevcut. 30 saniye boyunca reklamı tıkladıktan sonra izlerseniz para kazanabilirsiniz.

Kuruş Kazanı İNDİR Android

Swagbucks

para kazandiran uygulama

SwagbucksiOS İNDİR

SwagbuckAndroid İNDİR

Özellikleri:

Anket doldurarak, video izleyerek ve müzik dinleyerek para kazanmanızı sağlayan bir uygulamadır. En çok indirilen para kazandıran uygulamalar arasında yer almaktadır. Uygulama ile aylık TL para kazanabilir.

MyPoints

internetten para kazanma

MyPoints, para kazandırma fırsatı sağlayan bir platformdur. Mypoints uygulama üzerinden hizmet veriyor. Google Play ve App Store’de yer alan uygulama üzerinden para kazanabilirsiniz.

Özellikleri:

MyPointsiOS İNDİR

MyPointsAndroid İNDİR

Surveysonthego

Screenshot 11

Uygulama, profili ayarladıktan anketler göndermektedir. Surveysonthego aracılığıyla anketlerden ödeme alırsınız.

Özellikleri:

SurveysonthegoiOS İNDİR

SurveysonthegoANDROİD İNDİR

iPoll

Screenshot 12 1

iPoll, para kazandıran anket uygulamaları arasındadır.

Uygulama aracılığıyla düzenli olarak size gönderilen anketleri yanıtlayabilir ve para kazanabilirsiniz. iPoll size ücretsiz ödüller sunar. Hediye kartları, havayolu kredileri ve daha fazlasını sunar.

Tamamladığınız her iPoll görevi için ödüller kazanın. Bunlar, bir mağazayı ziyaret etmek, fotoğraf çekmek ve ürünleri test etmek gibi eğlenceli görevleri içerir. Ne kadar çok görev tamamlarsanız, o kadar çok ödül alırsınız!

iPolliOS İNDİR

iPollANDROİD İNDİR

Bu arada buradan internette üzerinden yapacağınız işlere funduszeue.info bakabilirsiniz.

Ek İş Yaparak Para Kazanma İnternetten Kolay Yöntem için Tıklayın..

Foap

para kazandiran uygulama internet

Foap yapmayı sevdiğiniz şeyden para kazanmanın en iyi yolu ücretsizdir. Dahası, her fotoğraf sattığınızda komisyonun yüze 50&#;sini alırsınız. Her görev 50 $ &#;dan başlayan bir ödülle ödüllendirilir. Fotoğraflarınızı paraya çevirin! Fotoğraf koleksiyonunuzu yükleyin ve dünyanın her yerinden tanınmış markalara satın.

funduszeue.info&#;da Foap Market aracılığıyla fotoğraflarınızı satın. Görevleri aracılığıyla en iyi markalara fotoğraf satmak. Foap ayrıca içeriğinizi Getty Images gibi ortaklar aracılığıyla dağıtarak daha fazla fotoğrafınızı satmanıza yardımcı olur.

Alıcıların fotoğraflarınızı görmeleri için kendi web portföyünüzü oluşturun. Dünyanın her yerinden güzel fotoğrafları keşfedin. Diğer Foaper&#;lardan fotoğraflarınızla ilgili geri bildirim alın.

Harika ve büyüyen uluslararası bir fotoğrafçılar topluluğunun parçası olun. Fotoğrafları doğrudan telefonunuzdan yükleyin. Sınırsız yüklemenin keyfini çıkarın. PayPal entegrasyonu sayesinde kolay para çekme işlemini yapın.

Özellikleri:

FoapiOS İNDİR

FoapANDROİD İNDİR

EN ÇOK OKUNANLAR

Etiketler: uygulama

[Denendi] &#; En Çok Para Kazandıran Uygulamalar

Pin0

QUMPARA

Internetten para kazan

QUMPARA NEDİR?

Siz yapınca alışverişi, zaten almıyor musunuz satış fişi?

Qumpara&#;yı telefonunuza yükleyerek yaptığınız alışveriş fişinin fotoğrafını gönderdiğinizde anında ödül kazanabilirsiniz. Qumpara’da her zamanki alışveriş fişleriniz her ay kampanyalı noktalar, ürünler veya ürün gruplarından size anında sürpriz hediyeler ve Qumpara Puan kazandırır. Biriktirdiğiniz Qumpara Puan’ları çeşitli ödüllere ve alışveriş çeklerine dönüştürebilir veya biriktirip banka hesabına aktarabilirsin.

Android İçin Indir

IOS İçın Indir

 

Google ödüllü anketler

Ülkemizde “internetten nasıl para kazanılır?” aramasının çok fazla yapıldığı düşünüldüğünde, bu haber birçok kullanıcının işine gelecektir. Ancak uygulamaya kaydolduktan sonra anında işleme başlayamadığınızı belirtelim. İlk başta seçtiğiniz dile göre bilgileriniz alınıyor. Burada adınız soyadınız gibi alanlar alındıktan sonra,  ufak bir anket yapıyorsunuz. Bu ankette kendinizle ilgili temel soruları yanıtlıyorsunuz ve sonuçlara göre sizin anket programına katılıp katılmamanız kararlaştırılıyor. Burada belirli bir zaman geçebilir, o yüzden uygulamadan bildirim gelmesini bekleyebilirsiniz.

Uygulama onay aldığında ise her hafta en az bir tane olacak şekilde kısa ve sizinle alakalı anketler geliyor. Telefona bildirim olarak da gönderilen bu anketlerden TL tutarına kadar Google Play kredisi kazanabilirsiniz. Bu anketler arasında, “En iyi logo hangisi? Planladığınız bir sonraki seyahat ne zaman?” gibi sorular yer alıyor.

ANDROİD

 

Marketagent

marketagent ile ilgili görsel sonucu

Marketagent benimde kullandığım bir anket sitesidir anketler size hemen gelmeyebilir yeni kullanıcılara gelmesi uzun sürüyor yapmanız gereken 40 yaşında bir çok çocuklu ve zengin kadın rölünü girmeniz bu sayede birçok firmadan anket geliyor. 

SİTE LİNKİ : funduszeue.info

 

YANDEX TOLOKA

yandex toloka ile ilgili görsel sonucu

Bu uygulamada görevleri yaparak para kazanabilirsiniz. Görevler günlük gelir . ,

Site link funduszeue.info

 

WOWAPP

wow app ile ilgili görsel sonucu

Bu uygulamada çeşitli görevleri yaparak örneğin oyun indirerek yada anket çözerek para kazanabilirsiniz

site link funduszeue.info

 

 HADİ SOR

hadi sor ile ilgili görsel sonucu

Bu sitede çeşitli sorular sorup cevaplayarak ve vakit geçirerek para kazanabilirsiniz

funduszeue.info

 

BOUNTY

Bounty uygulaması ile basit görevler gerçekleştirip, gezerken ya da oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz. Para kazandıran Türkçe uygulamalardan biri olan Bounty, oldukça popüler bir para kazanma uygulaması.

para kazandıran mobil uygulamalar

Bounty sizden bazı görevler isteyen ve bu görevleri yapmanız durumunda da size ödeme yapan bir uygulama. Bu görevlerden bazıları; anketler, uygulama testleri kontroller, gizli müşteri vb. şeklinde. Bazı görevler uğraştırıcı olsa da ödemeler de ona göre yüksek oluyor.

Bounty’de para kazanma için aşağıdaki adımları izlemeniz isteniyor:

ANDROİD

İOS

 

HADİ

Hadi uygulaması Türkiye’nin ilk canlı yayınla para ödülü veren bilgi yarışması olma özelliğini taşıyor. Her gün yayın yapan Hadi, çeşitli kategorilerde yarışmalar düzenliyor ve tüm soruları bilenler para kazanıyor.

para kazandıran türkçe uygulamalar

Hadi uygulamasını kullanmak ve yarışmalara katılmak ise oldukça basit. Öncelikle Android veya iOS için Hadi uygulamasını indirin. Daha sonra kullanıcı adınızı belirleyip kayıt olun. Size gelecek olan bildirimlerde yarışma saatini görebilirsiniz.

Bazı günler günde 3 yarışma olduğu da oluyor. Hatta gün gün belirli kategorilerde yarışmalar düzenleniyor. Bu kategoriler spor, müzik, futbol, film, magazin, kolay, orta ve zor şeklinde belirlenmiş.

 

ARTIWAY

Globalde ismi Bonusway olan, Türkiye’de ise Artıway ismiyle hizmet veren bu uygulama, internetten alışveriş yapanların işine yarayacak ve aynı zamanda dolaylı da olsa size para kazandıracak bir uygulama.

Çalışma mantığı, anlaşmalı oldukları e-ticaret sitelerinden yapacağınız alışverişlerde hesabınızda para birikmesi şeklinde. Bunun neresi para kazanma uygulaması diyebilirsiniz. Ancak biriken paraları çekebilme özelliği var.

Artıway’e üye olup uygulama üzerinden alışveriş yaptığınızda belirli oranlarda size bonus veriyor. Size de bu bonusları nakit para iadesi şeklinde geri alabiliyorsunuz. Hemen hemen tüm e-ticaret siteleriyle anlaşmalı olması Artıway uygulamasını oldukça cazip kılıyor.

funduszeue.info

 

LETGO

Uygulama yayınladığı reklamlar ile hemen hemen herkes tarafından biliniyor. Bilmeyenler için ise ikinci el ürünlerin satılabildiği bir uygulama. Her çeşit ürün bulmak mümkün. Ancak ben en başından beri arayüzünü beğenmiyorum bir türlü de düzeltemediler.

İhtiyacınız olan hemen hemen her şeyi bulmak mümkün. Hatta Letgo üzerinden ucuza aldığınız ürünleri üzerine kâr koyarak satmak da fena bir fikir sayılmaz. Kullanmadığınız evde, iş yerinde boş duran eşyalar birilerine lazım olabilir. Letgo kullanarak para kazanmak sanıldığından çok daha kolay.

Kullanıcı sayısı azımsanmayacak derecede ve bu da al-sat yapımını kolaylaştırıyor. Eğer bugüne kadar denemediyseniz bir şans vermenizi tavsiye ederim.

] }

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası