seda bakan öpüşme / Kadir Doğulu ile Seda Bakan’ın öpüşme sahnesi diziye damga vurdu! - Medyafaresi

Seda Bakan Öpüşme

seda bakan öpüşme

Sosyal medya bu öpüşme sahnesi ile çalkalanıyor

Zeytin Ağacı dizisi Netflix'te yayınlanır yayınlanmaz olay oldu. 8 bölümden oluşan dizide Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Murat Boz gibi isimler başrolde. Dizinin çekimleri sürecinde Tuba Büyüküstün ve Murat Boz arasındaki yakınlık sık sık gündeme gelmiş ama ikili aralarında aşk olmadığını açıklamıştı.

Tuba Büyüküstün ve Murat Boz'un şu sıralar ise Zeytin Ağacı dizisindeki öpüşme sahnesi konuşuluyor. İkilinin ateşli sahnelerini görenler "Şov yapmışlar", "Tuba kendini vermiş", "Sevgilileri olsa ayrılık sebebi" yorumları yaptı.

 Geçtiğimiz günlerde Demet Özdemir'in ‘Dünyayla Benim Aramda’ dizisindeki cesur sahneleri de gündem olmuştu.

ZEYTİN AĞACI KONUSU

Üniversite yıllarında tanışan Ada, Sevgi ve Leyla'nın yıllardır devam eden güzel bir dostlukları vardır. Başarılı bir cerrah olan Ada, idealist bir avukat ve kariyer yapmayan Leyla.

 Sevgi'ye kanser teşhisi konulduktan sonra bu üç kadın arasındaki güçlü bağ en büyük sınavını verir. Ada, Sevgi'nin dediği gibi hastaneye yatmak yerine başka bir ümidin peşinden gitmeyi tercih eder. Sevgi, Leyla'dan bir adamı bulmak için onu Ayvalık'a götürmesini ister. Bu kararından Sevgi'yi vazgeçiremeyince hep beraber yola çıkarlar.

Bu yolculukla birlikte üç dostun hayatı da değişecektir. Sevgi'nin arayışı, Ada'nın ve Leyla'nın hayatında da değişikliğe neden olacaktır.

Öpüşürken yakalandılar

Hızlı çapkın Can Bonomo, kalbini bu kez güzel oyuncu Seda Bakan'a kaptırdı. Aşk sarhoşu ikili, sokak ortasında öpüşürken yakalandı. Eurovision Müzik Yarışması'nda ülkemizi temsil eden İzmirli şarkıcı Can Bonomo, aşk hayatında hız kesmiyor. İstanbul gecelerinde sık sık objektiflere takılan Bonomo, bu kez Çeşme'de ortaya çıktı. Güzel oyuncu Seda Bakan'la Alaçatı'da objektiflere takılan Can Bonomo'nun keyfine diyecek yoktu.

Bir restoranın ön kısmındaki masada oturan ikili, oldukça samimi görüntüler sergiledi. Sokaktan geçenleri umursamayan Bonomo ve Bakan, bir an olsun ellerini birbirinden ayırmadı. Sık sık öpüşen sevgililerin aşk dolu halleri objektiflere takılırken; Bonomo ve Bakan, ilişkileri hakkındaki soruları yanıtsız bıraktı.

ÖPMEYE DOYAMADI!

Tatil sırasında tanışan Can Bonomo ve Seda Bakan, yeni bir aşka yelken açtı. İki ünlü ismin Alaçatı'daki aşk dolu dakikaları ise objektiflere böyle yansıdı.

#

Tuba Büyüküstün ve Murat Boz'un öpüşme sahnesi diziye damga vurdu

Dailymotion

Dailymotion

Tuba Büyüküstün ve Murat Boz'un başrolünü paylaştığı Zeytin Ağacı dizisindeki öpüşme sahnesi gündem oldu. Büyüküstün ve Boz'un kumsaldaki öpüşme görüntüleri izleyicileri de ikiye böldü. Başrollerini Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Murat Boz, Serkan Altunorak, Boncuk Yılmaz, Fırat Tanış, Rıza Kocaoğlu ve Füsun Demirel'in yer aldığı Zeytin Ağacı dizisi Netflix'te yayınlanmaya başladı. 8 bölümden oluşan diziye Büyüküstün ve Boz'un sahneleri damga vurdu. ÖPÜŞME SAHNESİ DİKKAT ÇEKTİ Dizinin 3. bölümünde Murat Boz ve Tuba Büyüküstün kumsalda öpüşüyor. İkilinin sahnesi kısa sürede sosyal medyada gündem olurken izleyiciler de ikiye bölündü. Bir kısım ikilinin uyumunu çok beğenerek "Şov yapmışlar" derken bir kısım da "Bu kadarı da fazla" diyerek eleştirdi. Haber funduszeue.info

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası