iphone wifi parola paylaşma / İPhone'dan Android'e Wi-Fi Şifresini Paylaşmanın En İyi Yöntemleri

Iphone Wifi Parola Paylaşma

iphone wifi parola paylaşma

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızdan Wi-Fi parolanızı paylaşma

Wi-Fi ağınızın parolasını ailenizle ve arkadaşlarınızla nasıl paylaşacağınızı öğrenin.

Başlamadan önce

  • Her iki aygıtta da iOS veya iPadOS'in en son sürümünün ya da macOS High Sierra veya sonraki bir sürümün yüklü olduğundan emin olun.
  • Her iki aygıtta da Wi-Fi'yi ve Bluetooth'u açın. Aygıtlarda Kişisel Erişim Noktası açıksa kapatın.
  • Apple Kimliğinizle iCloud'a giriş yapın. Ardından, Apple Kimliğiniz için kullandığınız e-posta adresinin diğer kullanıcının Kişilerine kaydedildiğinden emin olun. Ayrıca, bu kullanıcının e-posta adresinin Kişilerinize kaydedildiğinden emin olun.
  • Diğer kişinin aygıtını, Bluetooth ve Wi-Fi kapsama alanında olacak şekilde yakında tutun.

Wi-Fi parolanızı nasıl paylaşacağınızı gösteren iPhone ekranı.

Wi-Fi parolanızı paylaşma

  1. Aygıtınızın (parolasını paylaşacağınız aygıtın) kilidinin açık olduğundan ve aygıtın Wi-Fi ağına bağlı olduğundan emin olun.
  2. Bağlanmak istediğiniz aygıtta Wi-Fi ağını seçin.
  3. Kendi aygıtınızda Parolayı Paylaş'a, ardından Bitti'ye dokunun.

Hâlâ yardıma mı ihtiyacınız var?

Wi-Fi parolanızı hâlâ paylaşamıyorsanız aşağıdaki adımları deneyin ve her adımdan sonra test edin:

  1. Ayarlama animasyonunu görmüyorsanız her iki aygıtı yeniden başlatın ve tekrar deneyin.
  2. Wi-Fi parolanızı hâlâ paylaşamıyorsanız diğer kişiden parolayı elle girmesini isteyin.

Yayın Tarihi: 

iPhone’da ve iPad’de Wi-Fi parolası paylaşma güvenliği

Wi-Fi parolası paylaşmayı destekleyen iOS ve iPadOS aygıtları, bir aygıttan diğerine Wi-Fi parolası göndermek için AirDrop’a benzer bir mekanizma kullanır.

Kullanıcı bir Wi-Fi ağı seçtiğinde (isteyen taraf) ve kendisine Wi-Fi parolası sorulduğunda, Apple aygıtı Wi-Fi parolası istediğini belirten bir Bluetooth Düşük Enerji (BLE) duyurusu başlatır. Uykuda olmayan, yakında bulunan ve seçilen Wi-Fi ağı parolasına sahip diğer Apple aygıtları, istekte bulunan aygıta BLE’yi kullanarak bağlanır.

Wi-Fi parolasına sahip olan (veren taraf) aygıt, isteyen tarafın Kişi bilgilerini talep eder. İsteyen tarafın AirDrop’a benzer bir mekanizmayı kullanarak kimliğini doğrulaması gerekir. Kimlik doğrulandıktan sonra, veren taraf isteyen tarafa ağa katılmak için kullanabileceği parolayı gönderir.

Kuruluşlar, bir mobil aygıt yönetimi (MDM) çözümü aracılığıyla yönetilen aygıtlar veya uygulamalar için Wi-Fi parolası paylaşma kullanımını sınırlayabilir.

Yayımlanma Tarihi: 18 Şubat 2021

Ayrıca bakın:Bluetooth güvenliğiKablosuz ağlara güvenli erişim

Bu kılavuzu PDF olarak indirin

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası