keleş mermisi kaç tl / ×39mm - Vikipedi

Keleş Mermisi Kaç Tl

keleş mermisi kaç tl

MKE mermi fiyatlarına, yılı Kasım ayında zam geldi. 7,65 mm ve 9,00 mm mermi fiyatları TL oldu.

Resim

Artan döviz kuru ve piyasadaki son dalgalanmalardan sonra hammadde de artış ile MKE tarafından üretilen mermi fiyatlarına da zam yapıldı. MKE sitesinde yapılan listeleme de 7,65 mm ve 9,00 mm mermi fiyatları TLoldu.

YILINDAN BERİ TAKİBİMİZDE OLAN MKE MERMİ FİYATLARI

yılında MKE marka mm ve mm çapındaki mermiler TL adet fiyatı ile satışta iken MKE nin yılı Şubat ayı içerisinde yaptığı duyuru ile fiyatlar TL ye inmişti. Ancak uzun süredir artan enflasyon ve döviz kurlarındaki hareketliliğe rağmen her hangi bir fiyat artışı bugüne kadar yapılmamışken, MKE nin resmi sitesindeki mermi adet fiyatlarının yılı Ağustos sonu yada Eylül ayı başlarında sessiz sedasız TL ye yükseltilmiş olduğunu, Haziran itibariyle TL den satıldığını haber yapmıştık. yılı Eylül ayı itibariyle MKE marka mermilerin TL olarak yerini aldı. yılı Aralık ayında ise TL olmuş daha sonra ise TL den satılmaya başlamıştı. yılı Kasım ayında son bir zam daha geldi. 7,65 mm ve 9,00 mm mermi fiyatları TL oldu.

yılı Haziran ayı itibariyle MKE marka mm ve mm çapındaki mermiler, MKE bayilerinde TLden satılmaya devam ediyor.

Etiketler :mke mermi fiyatları, mermi fiyatı, mke mermi fiyatı, mke mermi ankara fiyatı, 9 mm mermi fiyatları, 9 mm mermi fiyatı, mke 9 mm fiyat listesi, ruhsatlı silah mermi istihkakı, mke mermi fiyatları , mke mermi, mermi fiyatları, mke fişek fiyatları, fişek fiyatları, mermi kaç para, fişek fiyatı,
mke 9 mm kutu fiyatı



Mesaj bağlantılarını göster

x39mm tüfek fişeği, SSCB tarafından II. Dünya Savaşı sırasında tasarlanmış, savaştan kısa süre sonra üretimine başlanan bu mühimmata uyumlu AK (Kalaşnikof) ile özdeşleşmiştir.

x39mm tüfek fişeği, SSCB tarafından II. Dünya Savaşı sırasında tasarlanmış, savaştan kısa süre sonra üretimine başlanan bu mühimmata uyumlu AK (Kalaşnikof) ile özdeşleşmiştir.

Bu fişekler ilk önce SKS ve RPD gibi silahlarda kullanılmıştır. Sonra AK'lerde kullanılmaya başladıktan sonra çok ünlü bir mühimmat olmuştur.

Günümüzde x39mm tüfek mermisi, AK'nin ticari başarısı sayesinde Dünya çapında en çok üretilen ve kullanılan mermi çeşitlerinden biridir.

Askeri silahlar için üretilen mm mermi çapı ve 39mm kovan uzunluğuna mm fişek uzunluğuna sahip mühimmattır.

ZSR x39 mermilerinde kovanlar Pirinç CuZn30/Çelik/ GMCS malzeme ile mm. uzunluğunda üretilir.

Çekirdekler ise 2 çeşit M67 ve AP olarak grain’dir. (8 gram)

Tüm bileşenleri, mermi üreticisi ZSR SANAYİİ AŞ. nin mühimmat fabrikalarında üretilen x39 mermilerde yine tamamı ZSR tarafından üretilen boxer kapsül kullanılmaktadır.

Maxsimum 4ms harekete geçme zamanı olan mermilerimiz m/s namlu çıkış hızına sahiptir.

Bütün bu üstün özellikleriyle bütün testleri başarı ile geçen ürünlerimiz en zorlu doğa ve saklama koşullarında dayanıklılığını ispatlamıştır.

Uluslararası Nato standartlarına uygun ürettiğimiz mermiler Emniyet genel müdürlüğü ve Jandarma genel komutanlığının ihtiyaçlarının yanı sıra Asya, Avrupa, Afrika ve Amerika kıtalarında birçok ülkeye ihraç edilmektedir.

kaynağı değiştir]

×39mm

rightK için Rus üretimi x39 mm mermi

×39mmtüfek mermisi, SSCB tarafından II. Dünya Savaşı sırasında tasarlanmış, savaştan kısa süre sonra seri üretimine başlanan ve bu mühimmata uyumlu AK ile özdeşleşmiş güçlü bir mermi kalibresidir.

Bu mermiler ilk önce SKS ve RPD gibi silahlarda kullanılmıştır. Sonra AK'lerde kullanılmaya başladıktan sonra çok ünlü bir mühimmat olmuştur.

Uzun dönem SSCB ve eski Doğu Bloğu ülkeleri tarafından kullanılan bu mermi, Vietnam Savaşı sırasında NATO'nun M16'sında kullanılan ×45mm NATO mühimmatına karşılık SSCB'nin x39mm mühimmatı ile değişmiştir.

Günümüzde ×39mm, AK'nin ticari başarısı sayesinde Dünya çapında en çok üretilip kullanılan mermi çeşitlerinden biri olagelmiştir.

Galeri[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası