general mobile 4g ekran camı değişimi / General Mobile Discovery 4g Ekran Değişimi | Cep Hastanesi

General Mobile 4g Ekran Camı Değişimi

general mobile 4g ekran camı değişimi

General Mobile Discovery 4g Ekran Değişimi

General Mobile Discovery 4g Ekran Değişimi teknik servisimizde profesyonel ekipman ve konusunda uzmanlaşmış teknisyenler yardımıyla kırık olan ekranınızı müşterinin isteğine göre orijinal yada muadil olarak değişimini yapıyoruz.

DİKKAT: Cihazınızda görüntü yada dokunmatik bozuk ise komple LCD ekran değişmesi gerekir

General Mobile Discovery 4g  ekran ve parça değişimi fiyatları – Haziran Ayı

General Mobile Discovery 4g Ön Cam Değişim0 ₺
General Mobile Discovery 4g Orijinal Ekran Değişim0 ₺
General Mobile Discovery 4g A Kalite Ekran Değişim0 ₺
General Mobile Discovery 4g Arka Cam Kapak Değişim0 ₺
General Mobile Discovery 4g Batarya Değişim0 ₺

General Mobile Discovery 4g ekran değişimi

General Mobile Discovery 4g kırık ekran değişimi için ön camı çatlayan yahut kırılan telefonunuzu şubemize getirerek hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Uzman personeli ile müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak en büyük motivasyonlarımızdan biridir. Bakım, onarım ve parça değişimi hizmeti sunan firmamız on iki senedir sizlerle çözüm geliştirmektedir. Değişim esnasında kullanılan cihaz parçaları en kaliteli parçalardır.

Aygıt onarımı, müşterinin onaylama ile yapılır. Uygun fiyata kaliteli ve hızlı hizmet sunan firmamız müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Değişiklik sırasında kullanılan parçanın 3 aylık garantisi vardır.

Şubemiz İstanbul Pendik’te yer almıştır. Hasarlı olan cihazı elden şubeye getirebileceğiniz şeklinde arzu ederseniz ücretsiz olarak PTT Kargo vasıtasıyla da ulaştırabilirsiniz. Ücretsiz kargo ile Türkiye’nin birçok ilinden aygıt ulaştırmanız mümkün olmaktadır.

Iletisim Bilgileri

General Mobile Discovery 4g kırılmış olan ekran değişimi için uygulanan değişimler kayıt altına alınır. Bu süreçten itibaren güvence süresi de başlar. Cihazın arızası tespit edildikten sonrasında yapılması gereken işlemler müşteriye aktarılır ve tasdiki alınır.

Ön camı çatlayan ya da kırılan cihazınızın yalnızca ziyan olan parçası onarılır. Bu sayede maliyet düşürülür. Kısa süre içinde başarıyla onarımı gerçekleşir ve siz değerli müşterilerimize ulaştırılır. Cihazınızı şubeden alabileceğiniz şeklinde ücretsiz kargo hizmeti ile de alabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: General Mobile Discovery 2 Mini Ekran Değişimi

General Mobile Discovery 4g dokunmatik basmıyor çözümü

Telefonların dokunmatik alanlarının basmaması, kendi kendine dokunmatik basması yazılımsal, donanımsal veya anakarttan kaynaklı olabilir. Ancak kullanılan koruyucu kılıf veya cam koruyucu da dokunma alanının çalışmamasına neden olabilir. Bu nedenle öncelikle koruyucuları çıkarmanızı öneririz.

Yazılımsal olarak kullanılan uygulamalar veya herhangi bir virüs dokunmatiğin kendi kendine basmasını etkileyebilir. Bu nedenle tanınmayan uygulamaları silmenizi veya telefonu sıfırlamanızı önerebiliriz. Sorun tekrar devam ederse, darbe sonrasında dokunmatik alanı hasar görmüş olabilir.

General Mobile 4G Android One Ekran Değişimi

General Mobile 4G Android One ekran değişimi fiyatı 250 TL‘dir. Ekran değişimi uzman GM teknisyenlerimiz tarafından tamamen sterilize edilmiş ve statik elektrikten arındırılmış teknik servis odamızda gerçekleştirilir. Ekran değişimi yapıldıktan sonra GSM İletişim LTD. ŞTİ. tarafından 6 ay teknik servis garantisi verilir ve cihazınız garanti kartı ile birlikte sizlere sunulur. Kullanılan ekranlar %100 orjinal ve seri numaralıdır. Ekra değişimi yapıldıktan sonra yaşayacağınız en ufak bir beğenmeme durumunda ücretiniz geri iade edilir.

General Mobile 4G Android One ekran değişimi süresi 30 dakikadır. Kullanılmakta olan ekranlar full tek parça yani iç ekran + ön cam + dokunmatik alandan oluşur. Ekran tamiri gerçekleştirildikten sonra kesinlikle bilgileriniz silinmez, telefonunuzun performansında yani dokumatik hızı, dokunmatik hassasiyeti ve ekran parlaklığında değişim yaşanmaz.

General Mobile GM 4G Android One Ekran Değişimi

İçindekiler

General Mobile GM 4G Android One Ekran Değişimi Nasıl Yapılmaktadır?

General Mobile GM 4G Android One Ekran Değişimi Kaya GSM’de. Uzman teknik kadromuz tarafından General Mobile ürünleri için özel olarak üretilen tamir ekipmanları ve özellikle Anti statik bileklik kullanılarak gerçekleştirilmektedir. Böylece tamir – değişim sırasında ya da sonrasında istenmeyen sonuçlar ile karşılaşılma ihtimali ortadan kaldırılmaktadır.

Güncelfiyat ve stok bilgisi için bizi 0216 337 5353/0506 178 1875 numaralı telefonlardan arayabilir ya da WhatsApp’ tan bilgi alabilirsiniz.

Hangi Süreçlerden Geçmektedir?

  • Servisimize gelen cihazınız öncelikle tecrübeli ustamız tarafından test edilmektedir.
  • Sonra saptanan problemler size belirtilmektedir.
  • Cihazın sorunlarının tespit edilmesinin ardından fiyat bilgisi verilmektedir.
  • Ardından cihaz tamir edilmesi için spesifik aşamalardan geçmektedir.
  • Önce ekran sökülür ve içinde toz, cam parçacığı ya da partiküller varsa temizlenmektedir.
  • Sonra ekran değişimi işlemi yapıldıktan sonra yeni ekran önce değişim yapan ustamız tarafından test edilmektedir.
  • Daha sonra dokunmatik ve performans testleri yapılmaktadır.
  • Son olarak ekran değişim işlemi yapılan telefonunuzda herhangi bir problem olmaması halinde incelemeniz için size verilmektedir.

Hangi Durumlarda Ekran Değişimi Yapmanızı Tavsiye ediyoruz?

  1. Ekranınız kırılırsa
  2. Ön cam çatlarsa
  3. Lekeler ya da ölü noktalar olursa
  4. Piksellenmeler olursa
  5. Mürekkeplenmeler olursa
  6. Donma-kasma olursa ekran değişimi ya da cam değişimi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kaya GSM’e En Çok Sorduğunuz Sorular

Tamir İşlemi Yapılırken Bilgilerim Silinir Mi?

General Mobile GM 4G Android One ekran değişimi yapılırken mevcutta var olan resim, video, rehber, notlar, takviminiz ya da diğer hiçbir bilginiz silinmez. İsterseniz çalışanlarımız tarafından yedekleme işlemi yaptırabilirsiniz.

Parça Değişim Kalitesi Nedir?

Ekran ya da cam değişimi işlemi yapılırken kullanılan malzemeler mevcutta piyasada var olan en iyi parçalardır. Sizlere en iyi hizmeti verebilmek için Kaya GSM kaliteyi korumayı amaçlamaktadır. Ayrıca kullandığımız ekran ya da diğer donanımsal parçalara 6 ay garanti vererek herhangi bir mağduriyet yaşamanızın önüne geçmektedir.

Ekran Koruyucu Takmanızı Tavsiye Ediyor Muyuz?

Telefonların ekranı büyüdükçe kırılma olasılığı artmaktadır. Ekranınızın tekrar kırılmaması ya da herhangi bir zarar gelmemesi için Kaya GSM ekran koruyucu takmanızı tavsiye etmektedir. Firmamız tarafından ekran değişimi yapıldığı takdirde ekran koruyucu firmamızca HEDİYE edilecektir. Böylelikle telefonunuzu darbe ve düşmelere karşı muhafaza etmiş olursunuz.

Kargo İle Ürün Kabul Ediyor Muyuz?

Birçok kişi şehir dışından bize ulaşmakta ve ekran ya da cam değişimi yapmak için telefonlarını bize kargo ile göndermektedir. Siz de ekran ya da cam değişimi yapmak istiyorsanız telefonunuzu bize kargo ile iletebilirsiniz. Kargo ile firmamıza gelen telefonlar aynı gün içerisinde tamir edilip size ulaşması için kargoya geri verilmektedir.

Ödeme Seçenekleri Nelerdir?

Ekran değişimi ya da cam değişimi işlemi yaptıktan sonra ödemeyi gerek nakit gerekse kartla yapabilirsiniz.

Garanti Süreci Nasıl İlerler?

Servisimiz tarafından kaynaklanan hatalardan sorumlu olduğumuzu belirtiyor ve sorumluluğun firmamıza ait olduğunu belirtmekte fayda görüyoruz. Fakat kullanıcı hatası sonucu meydana gelen deformasyonlar garanti kapsamı dışında olacaktır.

Garanti kapsamı dışında olacak hususlar ise şöyledir;

 Kırık, Çatlak, Lehimli ve Çizik ekranların garantisi yoktur.

General Mobile Teknik Servis İşlemleri

General Mobile GM 4G Android One ekran değişimi ile birlikte hemen her tür parça değişimi (örneğin; entegre değişimleribatarya değişimi vb.), ana kart tamiri ve çeşitli onarım hizmetleri Kaya GSM tarafından gerçekleştirilebilmektedir.

Örnek General Mobile Ekran Değişimi Video’ su

 

Çalışma Saatleri Ve Adres Bilgileri

Pazartesi-Cumartesi: 09:30—22:30

Pazar: 10:00—22:00

Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi Kurbağalıdere Caddesi No: 76/B-İstanbul

Hasanpaşa Polis Karakolu Karşısı (Siyah Tabela – Kaya GSM)

GSM: 0216 337 5353

TEL: 05061781875

Marka

General Mobile

General Mobile Tamir ve Değişim Hizmetleri

Hasanpaşa Şubesi

Hasanpaşa Mahallesi, Kurbağalıdere Caddesi, No: 76/B - Kadıköy/İstanbul - Yol Tarifi Al

Telefon: 0216 337 5353 / WhatsApp: 0506 178 1875

Söğütlüçeşme Şubesi

Hasanpaşa Mahallesi, Kurbağalıdere Caddesi, No: 12/1 - Kadıköy/İstanbul - Yol Tarifi Al

Telefon: 0216 337 5353 / WhatsApp: 0506 178 1875

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir