abidinpaşa mng kargo adresi / MNG Kargo Abidinpaşa Şubesi - Kargo Şubeleri - Türkiye Kurum Bilgileri Sitesi

Abidinpaşa Mng Kargo Adresi

abidinpaşa mng kargo adresi

06 06

MNG Kargo hafta içi saat - arası ve Cumartesi günleri saat - arası hizmet vermektedir.

Bu sayfada yer alan MNG Kargo şube telefonları tamamen bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. MNG Kargo ile bir bağlantımız yoktur. Bu sayfada kullanılan MNG Kargo (MNG Kargo Logo) logosunun hakları MNG Kargo A.Ş. isimli kargo şirketine aittir.

Mng Kargo Ankara Abidinpaşa Şubesi

Mng Kargo
icon Mng Kargo Abidinpaşa şubesinden beklediğiniz kargonun nerede olduğunu sorgulatmak veya göndereceğiniz kargo ile ilgili olarak fiyat ve teslimat süresi gibi bilgileri almak için altta bulunan Ankara Abidinpaşa kargo şubesine ait telefon numarasını kullanabilirsiniz.arrow
iconmtTelefon : 0 () 65 12 - 0 () 65 13
iconmt2Adres : Tıp Fakültesi Caddesi No/A Abidinpaşa Mamak - ANKARA

Mng Kargo Abidinpaşa şubesi çalışma saatleri hafta içi ile aksam arasındadıseafoodplus.info Mng Kargo Abidinpaşa şubesi cumartesi günleri kaca kadar açıseafoodplus.info sube için mesai saatleri cumartesi günleri ile arasındadır.

iconmtMng Kargo Abidinpaşa şubesi çalışma saatleri hafta içi ile aksam arasındadıseafoodplus.info Mng Kargo Abidinpaşa şubesi cumartesi günleri kaca kadar açıseafoodplus.info sube için mesai saatleri cumartesi günleri ile arasındadır.
Mng Kargo Kargo Şubeleri

Diğer Mng Kargo Ankara Kargo Şubeleri

Mng Kargo Ankara Kargo Şubeleriarrow

Not : Türkiyedeki tüm kurye ve kargo şubelerinin telefon no ve adres bilgilerinin bulunduğu sitemizde sunulan Abidinpaşa şubesi ile ilgili iletişim bilgileri eksik veya hatalı olabilir. Böyle bir durumda iletişim formunu kullanarak bize ulaşırsanız en kısa sürede düzeltme yapılacaktır.

MNG Kargo Abidinpaşa Şubesi, Ankara

MNG Kargo Abidinpaşa Şubesi, Ankara şehrinin Mamak semtinde bulunmaktadır. Çalışma saatleri hafta içi ile arasındadır. Şube telefonu 65 12, 65 13 şeklindedir.

Adres

Tıp fakültesi cad. no a abidinpaşa mamak Ankara

Telefon

  • 65 12
  • 65 13

E-posta

Harita

Çalışma saatleri

Pazartesiden Cumartesiye, saat ile arasıdır. Son gönderi saat 'e kadar yapılmış olması gerekmektedir. Teslim alınmayan kargolar 3 gün şubede bekletilir ardından geri gönderilir.

MNG Kargo Abidinpaşa ŞubesiMNG Kargo Abidinpaşa Şubesi NeredeMNG Kargo Abidinpaşa Şubesi TelefonMNG Kargo Abidinpaşa Şubesi Çalışma SaatleriMNG Kargo Abidinpaşa Şubesi AdresMNG Kargo Abidinpaşa Şubesi Adres tarifiMNG Kargo Abidinpaşa Şubesi Yol tarifiMNG Kargo Abidinpaşa Şubesi HaritaMNG Kargo Abidinpaşa Şubesi İletişimMamak MNG Kargo Abidinpaşa kargo şubeleri

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir