ibb otobüs ücretleri / Moovit - İstanbul Toplu Taşıma Ücret Tarifesi

Ibb Otobüs Ücretleri

ibb otobüs ücretleri

İETT ÖĞRENCİ ZAMLI FİYAT NE KADAR OLDU? öğrenci abonman kaç TL? (Metrobüs, Marmaray, metro, otobüs, vapur öğrenci akbili yeni tarife)

Asgari ücret zammının açıklanmasının ardından, İBB ile UKOME arasındaki toplantının ardından öğrenci akbili kullananları üzen haber geldi. yılından itibaren geçerli olmak üzere elektronik bilet, taksi, minibüs, taksi dolmuş, otobüs ve metrobüs tarifeleri %29,10 zamlandı. İETT tam ve öğrenci akbiline yapılan zammın ardından, “İETT Öğrenci zamlı fiyat ne kadar oldu?” sorusu aratılmaya başlandı. UKOME Aralık ayı olağanüstü toplantısında alınan kararın ardından “ İETT zamlı toplu taşıma ücretleri” merak konusu oldu. Metrobüs, Marmaray, metro, otobüs, vapur öğrenci akbili kaç TL? İşte, İETT akbil ücretlerinde yeni tarifeler…

İETT ÖĞRENCİ ZAMLI FİYAT NE KADAR OLDU?

İBB ve UKOME tarafından alınan karara göre elektronik bilet, taksi, minibüs, taksi dolmuş, otobüs ve metrobüs akbil ücreti zamlandı. Buna göre yılında İETT toplu taşıma ücretine %29,10, servis ücretlerine ise ortalama yüzde 19,95 oranında zam geldi.Takside indi-bindi ücretine ise yüzde 42 oranında zam teklif edildiği öğrenildi. İBB toplu taşımaya en son 6 Nisan tarihinde zam yapmıştı. İETT yeni zamlı tarife 1 Ocak tarihinde itibaren geçerli olacak. Servis ücretlerine yapılan zam ise okulların 2. Döneminden itibaren uygulanacak.

ÖĞRENCİ ABONMAN KAÇ TL OLDU?

toplu ulaşım ücretlerine gelen yüzde 29,6 zam oranı ile birlikte öğrenci abonman ücreti TL’den TL’ye yükseldi. Tam abonman ise aylık  TL'den TL'ye çıktı.

METROBÜS ÖĞRENCİ AKBİLİ KAÇ TL OLDU?

yılında metrobüste öğrenci kısa mesafe ücreti TL'den TL'ye, en uzun mesafe öğrenci bileti ise TL'den TL'ye çıktı.Metrobüs en uzun mesafe ücreti TL’den TL'ye çıktı.

MARMARAY ÖĞRENCİ AKBİLİ KAÇ TL OLDU?

Marmaray'daöğrenci için en kısa mesafe ücreti TL iken TL, tam parkur öğrenci ücreti ise TL'den TL oldu.

İETT ÖĞRENCİ ZAMLI FİYAT NE KADAR OLDU? öğrenci abonman kaç TL? (Metrobüs, Marmaray, metro, otobüs, vapur öğrenci akbili yeni tarife)

METRO ÖĞRENCİ AKBİLİ KAÇ TL OLDU?

yılında metro kullanımında öğrenci kısa mesafe ücreti TL, en uzun mesafe öğrenci bileti ise liraydı.

VAPUR ÖĞRENCİ AKBİLİ KAÇ TL OLDU?

yılında tüm vapur hatlarında öğrenci ücreti TL'den TL'ye, Şehir Hatları ve özel deniz motorlarının Adalar seferlerinde ise öğrenci TL'den TL'ye çıktı.

İETT ZAMLI TARİFE LİSTESİ:

  • Tam Elektronik Bilet Ücreti 7,67 TL'den 9,90 TL,
  • Öğrenci Elektronik Bilet Ücreti 3,74 TL'den 4,83 TL,
  • Öğretmen Elektronik Bilet Ücreti 5,49 TL'den 7,09 TL,
  • Tam Abonman Ücreti TL'den TL,
  • Öğrenci Abonman Ücreti TL'den TL,
  • Sarı Taksi Taksimetre Açılış Ücreti 9,80 TL'den 12,65 TL,
  • Sarı Taksi Mesafe Ücreti km başına 6,30 TL'den 8,51 TL,
  • Sarı Taksi Zaman Tarifesi Ücreti saatlik 67,20 TL'den ,80 TL,
  • Sarı taksi kısa mesafe ücreti 28 TL'den 40 TL,
  • Minibüs İndi Bindi Ücreti 5,25 TL'den 7 TL,
  • Okul Servisi Km Ücreti TL'den TL,
  • Personel Servisi Koltuk (Minibüs) Ücreti ,15 TL'den ,41 TL’ye yükseldi.

İETT ÖĞRENCİ ZAMLI FİYAT NE KADAR OLDU? öğrenci abonman kaç TL? (Metrobüs, Marmaray, metro, otobüs, vapur öğrenci akbili yeni tarife)

TAKSİ KISA MESAFE ÜCRETİ KAÇ TL OLDU?

1 Ocak yılından itibaren geçerli olmak üzere taksi açılış ücreti TL’den TL'ye, kısa mesafe ücreti 28 TL’den 40 TL'ye çıktı.

MİNİBÜS KAÇ TL OLDU?

Minibüs indi bindi ücreti  yılından itibaren TL’den 7 TL’ye yükseldi.

OKUL SERVİS ÜCRETİ NE KADAR OLDU?

Okul servisi ücreti 1 km için TL’den TL'ye çıktı.

İSTANBUL TOPLU TAŞIMA ÜCRETLERİ FİYAT LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

31 ARALIK-1 OCAK TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

31 Aralık Cumartesi ve 1 Ocak yılbaşı tatilinde toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi. 

SON DAKİKA: İstanbul'da toplu taşıma ücretlerine zam geldi! İşte İETT, Metrobüs, otobüs, tramvay, öğrenci akbili ve tam akbil dolum ücretleri yenilendi

Giriş Tarihi: Son Güncelleme:

Son dakika haberi: İstanbul'da toplu taşımaya yüzde 29,1 oranında zam geldi. Zammın ardından İETT otobüs, metrobüs, sarı dolmuş, mavi dolmuş, tramway, sarı taksi, okul servisi ücretleri değişti. Vatandaşlar zam haberinin ardından tam akbil ve öğrenci akbili dolum ücretlerini merakla araştırıyor. Peki, İETT, metrobüs ve dolmuş ücretleri ne kadar oldu? İşte İstanbul'da toplu ulaşıma gelen zam sonrası otobüs, metrobüs, tramvay, taksi, dolmuş, öğrenci akbili ve tam akbil ücretleri

SON DAKİKA: İstanbul’da toplu taşıma ücretlerine zam geldi! İşte İETT, Metrobüs, otobüs, tramvay, öğrenci akbili ve tam akbil dolum ücretleri yenilendi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İETT, taksi, sarı dolmuş, okul servisi, tramvay gibi toplu taşıma araçlarına zam yaptı. Zam oranı yüzde 29,6 olarak gerçekleşti. Zamla birlikte öğrenci akbili ve tam akbil dolum ücretleri de değişti. Vatandaşlar yoğun şekilde, 'İETT otobüs, metrobüs, taksi, sarı dolmuş, mavi dolmuş ücreti ne kadar oldu?' sorusunun yanıtını arıyor. Yine 'Öğrenci akbili dolum ücreti ne kadar? Tam akbil aylık dolum ücreti ne kadar?' soruları da merakla araştırılanlar arasında yer alıyor. İşte yüzde 29,1'lik zammın ardından yeni İETT otobüsü, metrobüs, sarı dolmuş, taksi, tramvay ücretleri

İETT OTOBÜS ÜCRETİ NE KADAR OLDU?

İstanbul'da ulaşıma gelen zam sonrası İETT otobüsü, metrobüs ve tramvaylarda kullanılan İstanbulkart abonman ücreti netleşti. Buna göre fiyatlar şöyle:

•Tam Elektronik Bilet Ücreti 7,67 TL'den 9,90 TL,
•Öğrenci Elektronik Bilet Ücreti 3,74 TL'den 4,83 TL,
•Öğretmen Elektronik Bilet Ücreti 5,49 TL'den 7,09 TL,

AYLIK AKBİL DOLUM ÜCRETİ NE KADAR? ÖĞRENCİ AKBİLİ DOLUM ÜCRETİ KAÇ TL?

Toplu ulaşıma gelen zam sonrası vatandaşların merakla araştırdığı tam akbil ve öğrenci akbili aylık dolum ücreti şöyle:

•Tam Abonman Ücreti TL'den TL,
•Öğrenci Abonman Ücreti TL'den TL,

SARI TAKSİ NE KADAR OLDU?

•Sarı Taksi Taksimetre Açılış Ücreti 9,80 TL'den 12,65 TL,
•Sarı Taksi Mesafe Ücreti km başına 6,30 TL'den 8,51 TL,
•Sarı Taksi Zaman Tarifesi Ücreti saatlik 67,20 TL'den ,80 TL,
•Sarı taksi kısa mesafe ücreti 28 TL'den 40 TL,

MİNİBÜS-DOLMUŞ İNDİ BİNDİ ÜCRETİ NE KADAR?
•Minibüs İndi Bindi Ücreti 5,25 TL'den 7 TL,

OKUL SERVİS ÜCRETİ NE KADAR?

•Okul Servisi Km Ücreti TL'den TL,
•Personel Servisi Koltuk (Minibüs) Ücreti ,15 TL'den ,41 TL,

3 BUÇUK YILDA YÜZDE ZAM YAPILDI

Ekrem İmamoğlu; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde; "Gıdaya, ulaşıma, eğitime, suya harcadığı parayı azaltacağız. Çocuklar 12 yaşına kadar topu taşıma araçlarına ücretsiz binecek" iddiasında bulundu.

İmamoğlu; 20 Şubat tarihinde yaptığı açıklamada; "İstanbul'da ulaşımı ucuzlatacağız. 12 yaş altı çocuklar ve gönüllüler ulaşım araçlarını ücretsiz kullanacak. 25 yaş altı gençlere yüzde 40 indirim. Yarım saat içindeki aktarmalar ücretsiz" vaadinde bulundu. Ancak göreve geldikten sonra toplu taşımaya 3 buçuk yılda yüzde oranında zam yapıldı.

Yönetim, 10 Şubat 'de yüzde 35 zam yaparak öğrenci mavi kart aylık ücretini 40 liradan 50 liraya, tam aylık mavi kart ücretlerini ise liradan liraya yükseltti.

29 Temmuz 'de yapılan yüzde 15'lik zamla ücretler, aylık tam mavi kart ücretlerinde liradan liraya çıktı. Öğrenci aylık ücretleri ise 50 liradan liraya yükseldi.

24 Aralık 'de toplu ulaşımda yüzde zam yapan İBB yönetimi, aylık mavi kartı lira, öğrenci aylık mavi kart ücretlerini ise 78 liraya yükseltti.

7 Nisan 'de yapılan yüzde 40 zamla birlikte aylık mavi kart ücretleri liradan TL'ye, öğrenci aylık mavi kart ücretleri ise 78 TL'den TL'ye yükseldi.

ARKADAŞINA GÖNDER

SON DAKİKA: İstanbul'da toplu taşıma ücretlerine zam geldi! İşte İETT, Metrobüs, otobüs, tramvay, öğrenci akbili ve tam akbil dolum ücretleri yenilendi

SON DAKİKA

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası