kargaburun pense fiyatları / Kargaburun Fiyatları ve Modelleri - Trendyol

Kargaburun Pense Fiyatları

kargaburun pense fiyatları

Kargaburun

Kullanım Alanlarına Göre Kargaburun Çeşitleri

El aletleri arasında sıkça kullanılan ekipmanlar arasında ilk sıralarda gelen kargaburun, karganın gagasına benzeyen ağız yapısı nedeni ile bu ismi almıştır. Bunlara özellikle elektrik, elektronik alanında ihtiyaç duyulur. Ufak tamirat işleri ya da özel tasarım gibi pek çok işlem için kullanılır. En bilinen el aletlerinden penseye olan benzerliği ile dikkat çeker. Özel ağız yapısı gereği çok daha hassas sıkma ve sıkıştırma işlemlerinde kullanılabilir. Pensenin uzanamadığı pek çok alana ulaşabilir. Aydınlatma sistemlerinde ya da bilgisayar gibi özel elektronik aletlerde bulunan devre elemanları, oldukça küçük boyutlara sahiptir. İnce yapısı sayesinde, işlemci anakartına benzer analog devrelerde tasarım ya da onarım çalışması yapılması gerektiğinde rahatlıkla kullanılır. Direnç, tel ya da LED gibi devre elemanlarını bu alet sayesinde kolayca kavrayabilirsiniz. Lehimleme işlemi gibi sıcak araçlara temas etmeniz gereken durumlarda da kullanışlı bir aracı alettir. İnce işlerde kullanılan bu aleti doğru şekilde tutmak gerekir. Kullanırken elinizde sağlam şekilde tutmanızı sağlayan yüzeyin doğru malzemeden üretilmiş olması oldukça önemlidir. Sürekli temas gerektiren sap kısmının yüzeyi, ellerinize zarar vermeyecek şekilde özel bir plastik ile kaplanmış olmalıdır. Özel tasarıma sahip çeşitlerini, ev ya da iş yerlerinizde her gerekli durumda kolaylıkla kullanabilirsiniz. Sıkıştırma ve sökmenin yanı sıra bazı modellerin kesici uç yüzeyi sayesinde tel gibi malzemeleri rahatça kesme şansı da sunar. Örneğin eğri uçlu kargaburun ile kesilen telleri gerekli durumlarda eğerek işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Kabloların içerisinde bulunan telleri ortaya çıkarmak için de aynı aleti kullanabilirsiniz. Farklı işlere uygun uç yapılarında üretilen pense görünümlü bu malzemeler, tek olarak satın alınabileceği gibi set halinde de satışa sunulur. Farklı fiyat aralıklarına göre arama yaparak kullanışlı markalara ait aletlere en hızlı şekilde ulaşabilirsiniz. Ev, ofis ya da hobi gibi ihtiyaçlarınızın tümünde kullanabileceğiniz ürünleri Trendyol’un zengin ürün listesi arasından kolaylıkla bulabilirsiniz.

Kullanım Alanlarına Göre Kargaburun Çeşitleri

Kargaburun pense görünümlü yapısı ile bilinen ve sık kullanılan el aletlerinden biridir. İnce ve uzun olarak tasarlanmış uç yapısı, uzanması güç yerlerde rahat bir kullanım sağlar. Alet çantasından eksik olmaması gereken kargaburun, elektronik devre tasarımı ve tamirinden, takı tasarımı gibi pek çok farklı sektörde kullanıma uygundur. Mevcut yapısından çok daha küçük olan ve mini kargaburun olarak bilinen aletler, takı tasarımı ve onarım amacı ile kullanılır. Profesyonel anlamda bu işi yapan kişilerin elinin altında mutlaka bulundurduğu, işlevsel aletlerdendir. Kişisel olarak takı tasarımı ile uğraşan kişiler için de oldukça kullanışlıdır. Tel üzerine boncuk ve benzeri malzemeleri dizmek, gerektiğinde kesip kısaltmak için bu araçtan yardım alınır. Yuvarlak uca sahip olanlar sayesinde tellere kolayca yuvarlak şeklini verebilirsiniz. Dardan genişe doğru giden yuvarlak uç yapısı ile istediğiniz genişlikte yuvarlak şekiller üretebilirsiniz. Tasarım sırasında ya da tamir işlemlerinde, sert bir malzemeyi eğip bükmenin gerektiği durumlarda da küçük kargaburun kullanımı tercih edilebilir. Bu araçlar, elektrik devre tasarımı ve tadilatı gibi işlerde kullanılacak çeşitler arasında en sık kullanılanlar grubuna girer. Ayrıca bu alanda kullanılan ürünlerin, mutlaka izole özelliğe sahip olması gerekir. İzole, yalıtılmış anlamına gelir. Elektrik, elektronik sektörleri için izole ürün dendiğinde, elektrik enerjisini canlılar için zararlı hale getiren kısa devre akımları engellemek için kullanılan bir önlem olduğu söylenebilir. Bu özelliğe sahip bir el aleti, kullanım sırasında oluşabilecek kazalardan sizi koruyabilir. Kullanılan malzeme özelliğine göre volta kadar izole etme özelliği olan ürünler mevcuttur. Bağlantı işlemlerinde kullanılan kabloların plastik kısımlarının tellerden sıyrılması da bu aletler ile en sık yapılan işlemlerden biridir. Kullanım alanı ve işleyiş şekline uyum sağlayacak şekilde, farklı uzunluk ve ağız yapıları ile üretilir. Seçim yaparken elin yapısına uygun seçim yapmak gerekir. Farklı boylarda üretilen bu aletleri el yapısından daha küçük ya da büyük seçmek kullanımı zorlaştıracaktır. Seçim yaparken ürün detaylarında belirtilen mm, mm ya da mm gibi ölçüler, ürünün sap kısmından uç kısmına kadar olan uzunluğunu belirtir. Bu bilgileri dikkate alarak seçiminizi yapabilirsiniz. Kargaburunlar, ihtiyaç duyulan sektöre ve kullanım şekline bağlı olacak şekilde her geçen zaman yeniden tasarlanır. Fiziksel güç gerektirecek şekilde kullanılan bu ürünlere orantılı bir şekilde kuvvet uygulanmalıdır. Aksi durumda istenmeyen kazalar meydana gelebilir. Kullanılacak alanlara uyumlu ürünlerin üretilebilmesi için belirli standart kurallar da bulunur. Güvenli sertifikalara sahip olan aletleri detaylı bir şekilde inceleyip kullanım şekillerine uygun olarak işlerinizde kullanabilirsiniz.

Bütçe Dostu Kargaburun Fiyatları

Bütçe Dostu Kargaburun Fiyatları

Profesyonel çalışmalarınız için gerekli olduğu kadar günlük işlerinizde de kullanıma uygun olan ile pek çok çalışmanızı kolayca tamamlayabilirsiniz. Çeşit olarak oldukça fazla seçenek sunulur. Ürünlerde kullanılan malzeme kalitesi, kullanım amacına göre ek işlem gerektirmesi, ürün boyutu gibi durumlar fiyatlara doğrudan etki eder. Ağır işlerde çalışmayı sağlayan bir kargaburunda kullanılan çelik karışımı ile takı tasarımında kullanılacak bir aletin malzemesi birbirinden farklıdır. Tasarım için daha küçük boyutlu olanlar tercih edilebilirken; elektrik, elektronik gibi alanlarında daha profesyonel ve büyük boyutlara sahip olması beklenir. Özellikle pense ve kargaburun gibi ürünlerde bulunan tel kesme işlemi yapan bölüm ekstra sertleştirilir. Bu alanlar yeterince sertleştirilmez ise kesim sırasında deforme olur. Standartlara uygun olarak imal edilen ürünler arasından, profesyonel ya da kişisel kullanıma uygun olanları seçebilirsiniz. Her bütçeye uygun fiyat ve avantajlı seçenekler sunan markalar, bu standartlara uyumlu ürünler imal eder. Ayrıca markalar, ürünlerin kullanım şekline göre farklı ölçülerde ve uç türlerinde ürettiği bu ekipmanları tek tek ya da içeriğinde birden fazla ürün olan çoklu setler halinde de satışa sunar. Kargaburun fiyat seçenekleri, sahip olduğu özelliklerinden de etkilenir. İş yerlerinde profesyonel olarak kullanım gereken durumlarda, bu setlerden satın alarak ihtiyacınıza çok daha uygun maliyetli bir çözüm sağlamış olabilirsiniz. Sıkça satın alınan seçenekler arasında tek ya da üçlü setler ilk sıralarda gelir. Devamında belirli markaların mm ya da mm ölçülerinde imal edilmiş ürünleri de sıkça tercih edilenler arasındadır. Hobi amaçlı kullanıma uygun olan 13 cm uzunluğundaki modeller, gereken işi en pratik şekilde halletmenize yardımcı olurken, az bütçe gerektirmesi ile firmalar ve kişiler tarafından çoğunlukla tercih edilen seçenekler arasındadır. Sap kısmında özel bir kaplamaya sahip olan ürünler daha farklı fiyatlar ile satışa sunulabilir. Güvenli bir kullanım sağlamayı amaçlayan ve özel sap tasarımına sahip olanlara, ortalama bir bütçe ayırmanız yeterli olur. İhtiyaçlarınızı karşılayacak tüm tasarımları uygun fiyat seçenekleriyle Trendyol’da bulabilirsiniz.

Farklı Uç Özelliklerine Göre Kargaburunlar

Farklı Uç Özelliklerine Göre Kargaburunlar

Sektörel anlamda ihtiyaç duyulan işlemlere uygun olacak şekilde, değişik tasarımlar ile ortaya çıkan kargaburunları birbirinden ayıran en büyük özellik uç yapılarıdır. Düz, eğri, tırtıklı ve yuvarlak uç seçenekleri ile üretilen modeller bulunur. Takı tasarımı gibi hassasiyet ve detay gerektiren alanlarda oldukça kullanışlı olan yuvarlak uçlu kargaburun tercih edilebilir. Baş kısmı uzun kargaburun çeşitleri sayesinde pense ile ulaşması zor alanlara rahatlıkla erişebilirsiniz. Normal bir penseye göre daha uzun ve ince yapıları olsa da ekstra uzun uçları bulunan modeller de üretilir. Bu sayede dar ve el girmeyen alanlardaki parçaları tamir etmek ya da değiştirmek için rahatça ulaşabilirsiniz. Elektronikçi tip kargaburunlar ise daha küçük yapıdadır ve minik devre elemanları üzerinde çalışmaya elverişlidir. Rahat bir kullanım için farklı uçlara sahip olan bu aletlerin gövde yapısı birbirine yakın özelliklere sahiptir. Kavrama sırasında elden kaymaması ve sıkıca tutulabilmesi için özel bir PVC malzeme ile kaplanır. Sapların kaplandığı bu malzemenin, çalışma sırasında gelen elektrik akımını izole edici özelliği de bulunur. Bu sayede elektrik devreleri ile yapılan çalışmalarda herhangi bir akıma kapılmadan, güvenli bir şekilde çalışabilirsiniz. Uçlar kullanıma göre farklı şekillerde olduğu gibi uzunluk olarak da birden fazla boyuta sahip olabilir. mm, mm, mm, 12 cm gibi boyutlara sahip olanlar arasından seçim yapılabilir. Kesme işlemlerinde kullanılması için özel olarak imal edilen, dişli yüzeye sahip seçenekler de vardır. Uç üretiminde kullanılacak malzemeler, özel bir ısıtma işlemi olan indüksiyon yöntemi ile hazırlanır. İşlem sonrası saniyeler içerisinde gereken şekli alır ve kullanıma hazır hale gelir. Spesifik kullanımlar için tasarlanmış eğri uçlu özel ürünler en farklı uç seçeneklerinden biridir. Dayanıklı, özel boyutlarda ve özel keskinliğe sahip olan tüm çeşitleri, Trendyol üzerinden yapacağınız aramalar ile kolayca bulabilirsiniz.

Kargaburun Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kargaburun Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kullanım şekli, alanı ve işlevleri farklı olan pek çok el aleti üretilir. Kargaburun aleti tüm alanlarda güvenle kullanılabilen el aletlerindendir. Uzun süreli kullanıma uygun olacak şekilde özel yöntemler ile tasarlanır. Yapımında kullanılan çelik malzeme paslanmazdır. Doğru kullanım yöntemlerine uymanız durumunda uzun yıllar alet çantanızda saklayıp ihtiyaç halinde kullanabilirsiniz. Özellikle profesyonel kullanım gerektiren durumlarda özel koruyucu gözlük, eldiven ya da şapka gibi ekipmanlar takarak bu aletleri kullanmanız tavsiye edilir. Önlem alarak kullanılır ise olası iş kazalarının önüne de geçebilirsiniz. Tüm bu aletlerin kullanım sonrasında özenli bir şekilde temizliği yapılmalıdır. Alkol ve kolonya benzeri maddeler ile detaylı bir şekilde silinip soğuk bir dolap içerisine koyarak sakladığınızda son derece dayanıklı olan bu ürünleri yıllarca kullanabilirsiniz. Çalışmanızı tamamladıktan sonra ıslak ya da nemli bırakmak ürün kullanım ömrünü büyük ölçüde kısaltır. Kargaburun ile vurma çakma gibi işlemler yapılmamalıdır. Yapısı gereği bu tip bir amaçla üretilmediği için alet zarar görebilir. Tel kesme özelliğine sahip bir ürün ile kesebileceğinden çok daha kalın ve sert bir cisim kesilmeye çalışılır ise keski kısmı zarar görecektir. Deforme olup eğilen ve ağzı dönen keski, zamanla işlevini yitirecektir. Tekrar kullanılmak istendiğinde işlevsel ve güvenli bir kullanım sağlanamaz. Alaşımlı çelik malzeme kullanılarak üretilen bu ürünler, ısıl işlemlerden geçirilir. Malzeme üzerinde yapılan bu işlemler çeliğin sert bir yapıya sahip olmasını sağlar. Sertleşen çelik beklenmeyen bir darbeye maruz kalır ise kırılıp kullanılmaz hale de gelebilir. Kargaburun çeşitlerikullanım sırasında dikkat isteyen aletler arasındadır. Bazıları özel bir kutu ile birlikte satılır. Kullandıktan sonra bu kutulara ürünü koyarak kaldırabilirsiniz. Güvenli kullanım sunan tüm bu ürünlere Trendyol mağazaları ile her ihtiyacınız olduğunda ulaşabilirsiniz.

Özel Standartlara Uygun Çok Amaçlı Kargaburunlar

Özel Standartlara Uygun Çok Amaçlı Kargaburunlar

Türk Standartları Enstitüsü hemen hemen her sektörde, güvenli ve dayanıklı ürünler üretilebilmesi ve kullanılması için belirli standart kurallar koyar. Bu kurallara uygunluğu ise zaman zaman yaptığı belgelendirme ve güvenlik denetimleri ile kontrol eder. Yapılan denetimler sonrasında ürünlere uygunluk sertifikası verilir. İş yerlerinde kullanılan el aletleri de özel standartlara uygun olacak şekilde tasarlanmalıdır. Satılmak için tasarlanan tüm kargaburun çeşitleri Türk Standartları Enstitüsü kurallarına uygun olmalıdır. Sahip olduğu ağırlık, boyut ya da uç yapısı bu standart değerlere göre belirlenir. Uygunluk testleri sektörel olarak yapılır. Üretilen ve online satışa sunulan her türlü el aleti de enstitünün belirlediği TS ISO , TS ISO ya da TS ISO gibi pek çok standarda uyumlu olacak şekilde hazırlanır. Firmalar üretim sonrası denetim yapılabilmesi ve geçerli sertifikaları alabilmek için kuruluşlara başvuruda bulunur. Başvuru sonucunda denetleme ile görevli kurumlar belgelendirme ya da güvenlik amaçlı işlemleri gerçekleştirir. TS ISO standardı, el aletleri alanında en kapsamlı ve belirleyici olan standartlardan biridir. Pense, kerpeten ve kargaburunların tutma değeri, boyutu ve diğer tüm işlemsel değerler bu standarda uygun olacak şekilde belirlenir. Üretim sonrasında uyumlu olanlara TS ISO standardına ait sertifika verilir. Firmalar daha genel kapsamlı olan ve teknik değerlerin belirlenmesinde ise TS ISO standardını baz almalıdır. İster iş yeri için ister kişisel kullanım için olsun, satın almadan önce ürünlerin bu belirleyici kurallara uyum sağlayıp sağlamadığını da kontrol etmeniz önemli adımlar arasındadır. Sertifikalara sahip olanları, ürün detaylarını inceleyerek görüntüleyebilirsiniz. Tüm ürünlerinde detaylı bilgi veren ve doğru bir yönlendirme yapan Trendyol sayesinde, standartlara uyumlu olanlara kolayca sahip olabilirsiniz.

Kargaburun Alet Çeşitlerinin Tümü Trendyol’da

Kargaburun Alet Çeşitlerinin Tümü Trendyol’da

Evde, iş yerinde ya da ihtiyacınız olan her ortamda kullanılabilecek çok amaçlı bir üründür. Tek bir alet alıp, ufak tamirat işlerinizde kullanabileceğiniz gibi pek çok farklı uç yapısına sahip, içeriğinde birden fazla ürün olan kargaburun seti de satın alabilirsiniz. Trendyol’un zengin ürün çeşitleri arasında elektrik, elektronik alanında kullanılan kargaburun setlerinin içinde yuvarlak uçlu, düz uçlu, sivri uçlu ve eğri uca sahip olan modeller bulunur. Bu tarz bir ürün seçerek tüm ihtiyaçlarınızı tek bir ürün seti ile karşılamayı tercih edebilirsiniz. Ayrıca set halinde satın alınanlar fiyat performansı açısından daha uygun olabilir. Kullanmak istediğiniz her an Trendyol’da bulunan onlarca satıcı arasından seçim yapıp, sizin için doğru olan ve işinizi yapabileceğiniz ürüne sahip olabilirsiniz. Detaylı araştırma ile ürün özelliği, fiyatlandırması, sertifika bilgileri, direnç gücü ve marka bilgisine göre filtreleme yapabilirsiniz. Yeni eklenen ve stokta olan güncel ürünler arasından ihtiyacınızı karşılayabilecek olanı seçebilirsiniz. Ayrıca tek başına kargaburun ihtiyacınız yok ise set halinde satılan mini kargaburun pense ve yan keski çeşitlerini de uygun fiyatlara Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Yan keski kargaburun olarak geçenlere de bakabilirsiniz. Kullanışlı bu ürünler ortalama gr ağırlığındadır. Sap kısımları ele zarar vermemesi için özel plastik ile kaplanmıştır. El yapınıza göre seçim yaptığınızda daha rahat kullanabilirsiniz. Takı tasarımı gibi hobi amaçlı kullanımlar için çok daha ufak yapıdaki seçenekleri değerlendirerek işlemlerinizi kısa sürede pratik bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Trendyol’un belirli günlerde yapmış olduğu güncel indirim seçeneklerini de takip ettiğinizde, kullanmak istediğiniz ürüne çok daha uygun maliyetler ile sahip olma şansınız vardır. Kullanım amacınız ne olursa olsun pek çok ürünü Trendyol sayesinde detaylı bir şekilde araştırdıktan sonra güvenli ödeme yöntemleri ile satın alabilirsiniz.

  • MOBİLYA TÜM KATEGORİLER
    • MOBİLYA MOBİLYA
          Çok Satanlar
        • BAHÇE VE BALKON BAHÇE VE BALKON
              Çok Satanlar
            • Kamp Spor ve OutdoorKamp MalzemeleriÇadırlar, Kamp Sandalyesi, Uyku Tulumu, Sinek Kovucular, Çadır Matı, Kamp Masası
              Tümünü GörSpor AletleriPilates, Yoga ve Jimnastik, Ağırlık ve Halter Ürünleri, Fitness ve Kardiyo ÜrünleriValiz ve Bavul, Bisiklet ve Bisiklet AkseuarlarıBisiklet, Bisiklet AksesuarlarıKamp Mutfak MalzemeleriTermal Çanta, Matara, Kamp Yemek Pişirme Seti, Kamp Buzluk ve Soğutucu Ürünler, Kamp Tavası, Kamp Ocağı
              Tümünü GörAydınlatma Ekipmanları
              Tümünü GörEl Feneri, Işıldak, Kafa Lambası
            • Bahçe MakineleriTırpan, Çit Budama Makinesi, Hidrofor, Yaprak Toplama Makinesi, Motorlu TestereElektrikli Testereler, Benzinli Testereler, Testere Zincirleri ve YağlarıÇim Biçme Makinesi
              Tümünü GörBenzinli Çim Biçme Makinesi, Elektrikli Çim Biçme Makinesi, Kenar Kesme Makinesi, Çim Biçme Yedek Parça
            • Evcil Hayvan ÜrünleriKedi MalzemeleriKedi Maması, Kedi Kumları, Kedi Mama ve Su Kabı, Kedi Evi, Kedi Yatağı, Kedi Oyuncakları
              Tümünü GörKöpek MalzemeleriKöpek Yatağı, Köpek Oyuncakları, Köpek Mama ve Su Kabı, Köpek Güvenlik, Köpek Hijyen ve Bakım Ürünleri, Köpek Maması
              Tümünü GörKuş MalzemeleriKuş Kafesleri ve Aksesuarları, Kuş Yemi
          • ISITMA VE SOĞUTMA ISITMA VE SOĞUTMA
            • BANYO BANYO
                  Çok Satanlar
              • MUTFAK MUTFAK
                    Çok Satanlar

            nest...

            çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası