plusmed temassız ateş ölçer fiyatları / Plusmed Bebek Temassız Ateş Ölçer Modelleri & Fiyatları - ebebek

Plusmed Temassız Ateş Ölçer Fiyatları

plusmed temassız ateş ölçer fiyatları

PlusMed Ateş Ölçer

Plusmed ateş ölçer, sizin ve bebeğinizin bir doktora veya hastaneye ihtiyaç duyacak kadar hasta olup olmadığını veya tehlikeli hava koşullarına maruz kaldıktan sonra vücut sisteminizin güvende olup olmadığını teyit eder. Vücudun ne kadar ciddi bir sıkıntı içinde olduğunu öğrenmenize yardımcı olabilir. Neyse ki, hızlı bir sıcaklık ölçümü almak oldukça kolay ve güvenlidir. Alından ateş ölçümü, için tekrar tekrar 0,5-1,0 derece ve kulak ölçümü için 0,5-0,8 derece arasında ölçüm yapar. Ayrıca sıcaklığı bir saniye içinde gösterir. Alın ve kulak için ayrı düğmeler vardır. Birinden diğerine geçmek için ateş ölçerin üst kapağını takmanız veya kapatmanız gerekir. Plusmed temassız ateş ölçer ile doğru bir kulak sıcaklığı elde etmek için, başlığı doğru bir şekilde takıp yerleştirmeniz gerekir. Kılavuz, ayrıca yaş ve yönteme göre ölçümlerin nasıl yorumlanacağına dair çok kapsamlı bir karşılaştırma tablosu içerir. Plusmed dijital ateş ölçer ayrıca kolay karşılaştırma için 20'ye kadar geçmiş ölçümü saklayabilir. Cihazlara iki adet AA pil gerekir ayrıca saklama için yumuşak bir çanta ve temizleme talimatları ile birlikte gelir. Kızılötesi ateş ölçer ikisi bir aradadır, çünkü kulak içi prob veya alın ayarı aracılığıyla ölçüm geçiş yapmanıza olanak tanır; ikincisi 3 aylıktan küçük bebekler için daha güvenlidir.

Plusmed Ateş Ölçer Fiyatları

Plusmed Ateş Ölçer Fiyatları

Plusmed kulaktan ateş ölçer, evde sağlık setinin önemli bir parçası olduğundan, ev için bir ihtiyaçtır. Büyük dijital ekran ve yaşlılar tarafından da duyulabilen özellikle görme ve işitme engelli yaşlılar için faydalıdır. LCD ekran, gerçek sayıyı göstermenin yanı sıra bir renk sıcaklığı göstergesi kullanır, bu genellikle yararlıdır, ancak ateş herkes için aynı değildir. İkinci bir ölçüm yapmak için kapatıp tekrar açmanız gerektiğini ve yalnızca en son yaptığınız ölçümü hatırlar. ateş ölçerler, evinizdeki herkesin sıcaklığını hızlı, doğru ve pratik bir şekilde ölçmenize yardımcı olur. Dijital çubuk ve kızılötesi olmak üzere iki ana kategori vardır. Dijital çubuklu bir ateş ölçer, muhtemelen son on yıldır ecza dolabınızın arkasında saklanan şeydir. Vücutla fiziksel temas kurar. Koltuk altından veya ağızdan sıcaklık ölçme özelliğine sahiptir. Dijital çubuk ateş ölçerler, kızılötesi muadillerine göre daha yavaş bir sıcaklık ölçümü sağlar ve daha az özelliğe sahiptir, ancak doğru, uygun fiyatlı ve her yaş için çalışırlar. Kızılötesi ateş ölçerler, vücudunuzun yaydığı ısıyı, genellikle alın veya kulak yoluyla kızılötesi ışığı okuyarak ölçer. Bunlar neredeyse anında sonuç verir küçük çocuklar için daha rahattır. Kızılötesi ateş ölçerler, dijital çubuk modellerinden daha fazla işlevsel özellik sunar. Ateş ölçerler arasında, çoğu insan için alından veya kulaktan hızlı, doğru ölçümler alan çift modlu bir kızılötesi ateş ölçer kullanabilirsiniz. Plusmed ateş ölçer kullanımı ayrıca oral, rektal veya koltuk altı sıcaklık için kullanılabilen temel bir dijital çubuk ateş ölçer hem bebekler hem de yetişkinler için harika bir seçenek olduğu için uygun seçeneklerden biridir. Daha büyük çocuklar ve yetişkinler kulak veya alın taramalarını tercih edebilir, ancak ağızdan sıcaklık alan temel dijital çubuk ateş ölçerlerden de iyi ölçüm alabilirler. Sizin veya çocuklarınızın tercihine bağlı olarak, gerektiğinde ikisi arasında geçiş yapmanızı sağlayan çift modlu bir cihazdır.

Plusmed Ateş Ölçer Özellikleri

Plusmed Ateş Ölçer Özellikleri

Sizin veya çocuğunuzun ateşi olduğunu gösteren renk kodlu ekranlar bulunur. Bu, yüksek ateşi en hızlı ve en pratik şekilde belirlemenize yardımcı olur. Çoğu ateş ölçer en az bir son ölçüm tutar. Zaman içinde bir ateşi izlemek istiyorsanız yararlı bir seçenektir. Uygulama senkronizasyonu ve yaşa göre özel ateş uyarıları, ateş ölçümü işleminize kolaylık sağlar. Son olarak, seçiminiz muhtemelen ne kadar harcamak istediğinize bağlıdır. Sonuçların kulakta neredeyse anında olduğunu ve alında 3 saniyeden daha kısa sürede ölçüldüğünü ve diğer cihazlarla karşılaştırıldığında sıcaklıkların makul ölçüde doğru olduğunu unutmamak gerekir. Ateş seviyesine bağlı olarak dört renkten birini çeviren özel ışıklı bir ekrana sahiptir. Modlar arasında geçiş oldukça kolaydır. Pil ömründen tasarruf etmek için otomatik kapanma bulunur. Plusmed scan ateş ölçer hızlı ölçümler sunar ve arkadan aydınlatmalı bir ekran ve hem görsel hem de işitsel ateş alarmı ile birlikte gelir. Alın ve kulak modları arasında geçiş yapmak için açıkça etiketlenmiş düğmelere sahiptir. Ayrıca, zaman içindeki sıcaklıkları takip edebilmeniz için son 20 değeri saklar. Plusmed kızılötesi ateş ölçer vücudun sıcaklığını vücudun farklı yerlerinden hassas bir şekilde ölçer. Tüm bu özellikleri esnek bir seçim haline getirir. Ekranda bir ateş uyarı sistemi bulunur ve bu sistem yararlı bir şekilde yanan bir görsel ipucu verir.

Plusmed Ateş Ölçer Kullananlar

Plusmed Ateş Ölçer Kullananlar

Yeşil ışık ateşin normal aralıkta olduğu anlamına gelirken turuncu hafif ateşe işaret eder; ateş ölçer yüksek ateşte kırmızı ışık yanıp sönmeye başlar. Çocuğunuzun yaşını belirleyebilirsiniz. Normal aralıklar bebekler, küçük çocuklar ve daha büyük çocuklar arasında farklılık gösterdiğinden, kişiselleştirilmiş ateş uyarıları almak için kullanılır. Plusmed ateş ölçer ayarları, büyük arkadan aydınlatmalı ekranda renkli uyarılar görüntülemenize yardımcı olur. Eviniz için en iyi ateş ölçeri ararken, kimin ateşini ölçeceğinizi ve hangi özelliklerin hasta bir çocuk için biraz daha kolaylaştırabileceğini düşünmek gerekir. Ateş ölçeri seçmenin ilk adımı, sıcaklık ölçümü için hangi yöntemi tercih ettiğinizi belirlemektir. Yeni doğmuş bir bebeğiniz varsa veya evinizdeki yetişkinler için ucuz bir seçenek arıyorsanız, oral, rektal veya aksiller ölçümler için kullanılabilen bir dijital çubuk ateş ölçer işinizi görecektir. Bebekler için rektal sıcaklığın kullanılmasını önerir ve aynı yöntem 3 yaşına kadar olan çocuklar için idealdir. Daha büyük çocuklar veya yetişkinler için ağızdan veya koltuk altı ölçümleri için de kullanılabilir. Normal, yüksek veya ateş seviyesindeki sıcaklıkları belirtmek için yeşil, sarı veya kırmızıya dönen, okunması kolay bir ekrana sahiptir. Ateş dışında sıvıları, yiyecekleri ve diğer şeyleri ölçebilir. Arka arkaya hızlı ölçümlere izin verir ve son dokuz sonucu saklar, bu da zaman içindeki sıcaklığı izlemeyi kolaylaştırır. Vücut sıcaklığının yanı sıra odaların, nesnelerin ve sıvıların sıcaklıklarını da ölçebilir. Plusmed koltuk altı ateş ölçer, 35 sıcaklık ölçülmesine kadar saklayabilir. Sıcaklık ölçümlerini kaydetmek ve bakım önerileri sağlamak için uygulamasıyla birlikte çalışır. Size bir ölçüm yapması yaklaşık 8 saniye sürer. Oral, koltuk altı veya rektal ölçümler almak için kullanılabildiğinden daha esnek bir ateş ölçer elde edersiniz. Plusmed pm-101 dijital ateş ölçer ile sıcaklığı kulaktan ölçmek istiyorsanız, sadece kapağı açmak yeterli olacaktır. Bu tür bir esneklik, bunu ailenin tüm üyeleri için uygun bir ateş ölçer haline getirir. Plusmed ateş ölçer yorum ve modellerini inceleyebilir, Trendyol üzerinden inceleyip satın alabilirsiniz.

Plusmed Kızıl Ötesi Temassız Ateş Ölçer

Bu temassız şakak termometresinin,karşılaştırmalı ve eş zamanlı olarak yapılan ateşli ve normal vücut ısısı ölçümlerinde,ağızdan yapılan ölçüm ile aynı sonucu verdiği,önemli eğitim hastanelerinde ASTM E1965-98:2009 standart protokolüne göre klinik olarak kanıtlanmıştır.Hastane de ve evde kullanılabilir.Son derece pratik olan ürün vücut sıcaklığı dışında oda ısısı veya bebeğinizin sütünün sıcaklık derecesi gibi birçok farklı ısı ölçümü için rahatlıkla kullanılabilir.1 saniyede ölçüm Vücut (şakak), nesne (banyo suyu, biberon vb.) ortam ısısı ölçümü Işıklı LCD ekran Yüksek ateş alarmı 9 hafıza °C/°F değiştirilebilir ölçüm birimi Otomatik kapanma Düşük pil uyarısı Telefoto Sıcaklık Ölçme Mesafesi -10 cm mesafeden yapılmaktadır.Plusmed kızıl ötesi alından temassız ateş ölçerde yapılan karşılaştırma sonucunda normal bir insan vücudu ve ateşi olan hastanın vücud sıcaklığı ölçülerek ağızdan yapılan ölçüm sonuçları ile aynı olduğu saptanmıştır.Buna göre plusmed temassız ateş ölçerin ölçüm sonuçlarının güvenirilirlik oranı çok yüksek olmaktadır.Hastanelerde ve evde kullanım için oldukça uygun bir modeldir.Kolay kullanışlı olan bu cihaz aynı zamanda oda sıcaklığı ve nesnelerin sıcaklık ölçümünüde yapmaktadır.Özellikle bebeklerde temassız ölçüm birçok açıdan kolaylık sağlamaktadır.Dokuz adet hafızası bulunmaktadır.Anında ölçüm yapmaktadır.Yüksek ateş değerleri görüldüğünde yüksek ateş alarmı verir.Sıcaklık değeri değiştirilebilir birimdir.Ölçümden sonra otomatik kapanma özelliği mevcuttur.LCD okunabilir ekran kalitesi vardır.Pil seviyesi düşük olduğu zaman uyarı verme.Yaklaşık 10 cm mesafe aralığından net bir şekilde ölçüm yapabilme özelliği mevcuttur.Temassız ateş ölçerlerde kullanım süresi ve diğer zamanlarda darbe almaması çok önemlidir.Darbe alan cihazlarda elektronik olmasından kaynaklı ölçümlerde sapmalar cihazda arıza durumları ve çaışmama gibi sorunlar yaşanmaktadır.Cihazın kendi kutusu içinde muhafaza edilip sadece kullanım esnasında çıkartılması tavsiye edilir.

 

 


KIZILÖTESİ TEMASSIZ

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası