moda dergisi yapımı / Burda Dergisi - Kolayca dikin, zevkle giyin!

Moda Dergisi Yapımı

moda dergisi yapımı

Burda, hem profesyonel hem amatör olarak dikişle ilgilenen kadınlara, birbirinden şık modelleri rahatça uygulayabildikleri pratik giyim kalıplarıyla sunan, dünya modasını onlarla buluşturan bir moda/hobi dergisidir. Dikiş dikmek, modayı ucuza takip etmek ve zevkinize göre giyinmek BURDA’yla çok kolay! Hem profesyonel hem amatör olarak dikişle ilgilenen kadınlara, birbirinden şık modelleri rahatça uygulayabilecekleri pratik giyim kalıplarıyla sunan, dünya modasını onlarla buluşturan Burda Dergisi gelecek sezonun yeni trendlerini önceden öğrenmek ve uygulamak isteyenlere her ay 50'den fazla model yaratma imkanı sağlıyor. Sezonun moda renkleri, en modern ve en çarpıcı kesimler, abiye modasında son gözdeler, tüm aile bireyleri için özel tasarımlar, zevkli aksesuarlar, bakımlı kadının şıklığını tamamlayacak güzellik önerileri, en yeni ürünler ve eviniz için yapımı kolay sanat eserleri BURDA sayfalarında.

BURDA model patronlarını seafoodplus.info sitemizden satın alabilirsiniz.

Dergi Haz&#;rlama Program&#; ile moda dünyas&#; daha zevkli

Günümüzde moda bloggerlar&#;n&#;n sürekli içerik üreterek ayakta kald&#;klar&#; ortada. E&#;er içerik üretmiyorsan&#;z takipçi say&#;n&#;z azal&#;yor ve sosyal medyadaki gücünüzü kaybediyorsunuz. Bunun yan&#; s&#;ra, içeriklerinizin de ilgi çekici ve farkl&#; olmas&#; bekleniyor.

Bu nedenle moda blogger&#; olmak da art&#;k ciddi bir i&#; ve dikkat edilmesi gereken bir sürü konuyu beraberinde getiriyor. Ben de bir moda blogger&#; olarak içerik üretimine çok önem veriyorum.

Y&#;llard&#;r kendi içeriklerimi üretirken kendime sordu&#;um soru hep ayn&#;: Bu içeri&#;i ben olsam be&#;enir miydim? Ya da bu içerik gerekti&#;i kadar ilgi çekici mi? Bu tür sorularla bo&#;u&#;ur ve her gün yeni içerik üretim platformlar&#; ke&#;fetmeye çal&#;&#;&#;rken, kendime uygun bir dergi haz&#;rlama program&#; bulmaya karar verdim ve YUMPU Publishing’u ke&#;fettim.

Aray&#;&#;lar&#;m s&#;ras&#;nda Joomag ya da Issuu gibi birçok program da denedim. Amac&#;m; hem içeriklerimi ekleyebilece&#;im hem de videolar&#;m&#; rahatl&#;kla yükleyebilece&#;im, hatta kendi koleksiyonumdan sat&#;&#; yapabilece&#;im kolay bir dergi haz&#;rlama program&#; bulmakt&#;.

Bu aray&#;&#;&#;m uzun sürmedi. Sonunda, kar&#;&#;ma YUMPU Publishing ç&#;kt&#;. Bu web sitesi üzerinde istedi&#;iniz &#;ekilde bir dergi ya da online yay&#;n olu&#;turabiliyorsunuz. &#;lk kullanmaya ba&#;lad&#;&#;&#;m andan itibaren ne kadar kolay oldu&#;unu fark ettim. Ama benim için as&#;l önemli olan &#;ey kesinlikle tasar&#;m a&#;amas&#;yd&#;. Tasar&#;mla ilgili hiç bilgim yok. Bir dergi ya da bro&#;ür tasarlamay&#; hiç bilmiyorum ve bu konuda da bir tasar&#;mc&#; tutabilecek bütçeye sahip de&#;ilim.

Bu nedenle kulland&#;&#;&#;m program&#;n kendi tasar&#;m&#;n&#;n çok geli&#;mi&#; ve iyi olmas&#; beklentisindeydim. YUMPU Publishing’un dergi haz&#;rlama program&#; bu konuda beni çok memnun etti. Birçok farkl&#; tasar&#;m seçene&#;i var ve hepsi de moda dergisi için çok uygun tasar&#;mlar.

Tüm tasar&#;mlar&#;n özgün ve kendine özel bir tarz&#; var. Bu da çok tatmin ediciydi. K&#;yafetlerin ve aksesuarlar&#;n orijinal ve iyi durmas&#;n&#; sa&#;layan en önemli &#;ey iyi bir tasar&#;md&#;r. Y&#;llar içinde bir moda blogger&#; olarak bunu ö&#;rendim ve bu nedenle de gönül rahatl&#;&#;&#;yla kulland&#;&#;&#;m bu program&#; herkese önerebildim. Tasar&#;m konusunda di&#;er programlardan geli&#;mi&#; ve tamamen ücretsiz.

Böylece herhangi bir &#;ekilde bütçemi a&#;madan istedi&#;im gibi ilerleyebildim. Benim için önemli olan bir di&#;er husus, kendi markam&#; yani kimli&#;imi derginin içine yans&#;tabilmekti.

Bu dergi haz&#;rlama program&#; gerçekten ihtiyac&#;m olan her &#;eyi bana verdi diyebilirim. Y&#;llard&#;r kendime özel bir kimlik ve tarz geli&#;tirdim ve bunun da haz&#;rlad&#;&#;&#;m tüm içeriklerde öne ç&#;kmas&#; için çabalad&#;m. Bu programda da bundan ödün vermedim. Kendi tasar&#;m&#;m&#;n içine istedi&#;im &#;ekilde kimli&#;imi ve markam&#;n tasar&#;m&#;n&#; ekleyebildim.

&#;çerikleri çe&#;itlendirmek: video ve ses

Bir di&#;er önemli unsur da röportajlar ve videolar. Dünyan&#;n dört bir yan&#;nda düzenlenen moda haftalar&#; ve yeni ç&#;kan tasar&#;mlar&#; yaz&#; ile de&#;il daha çok video ile tan&#;t&#;yoruz.

Bu önemli bir içerik alan&#;. Video günümüzde her &#;eyin önüne geçti ve içeriklerin tanr&#;ças&#; oldu bana göre. Özellikle de moda bloggerlar&#;n&#;n tüm ya&#;ant&#;lar&#; videolar üzerine dönüyor. Ben de her ne kadar birçok blogger kadar profesyonel olmasam da birçok video içeri&#;i haz&#;rl&#;yorum.

Videolar&#;m&#; haz&#;rlarken titiz davran&#;r&#;m. Bu nedenle bunlar&#; bir içerik olarak yerle&#;tirirken de ayn&#; titizli&#;i arad&#;m. Dergi haz&#;rlama program&#; bu konuda çok kullan&#;&#;l&#;. &#;stedi&#;im videoyu, istedi&#;im uzunlukta yerle&#;tirebiliyorum. Hiçbir format bozulmas&#; ya da herhangi bir sorun ç&#;km&#;yor.

Rahatl&#;kla ve kolayl&#;kla yerle&#;tirdi&#;im videolar&#;m tasar&#;m içinde de çok iyi duruyor. Videolar&#;m&#; bazen röportajlar, bazen de ses kay&#;tlar&#; ile destekliyorum. Bazen müzik de ekliyorum. Bu &#;ekilde daha etkili bir içerik öbe&#;i olu&#;turmu&#; oluyorum.

Moda bloggerlar&#; genellikle elbiseler ve ayakkab&#;lar konusunda çok hassast&#;r çünkü bu parçalar e&#;er iyi görünmezse tasar&#;m aç&#;s&#;ndan tatmin edici olmaz. Bu nedenle yerle&#;tirdi&#;im her görselin iyi görünmesini ve mümkün olan en kaliteli görsel potansiyeline ula&#;mak istedim.

YUMPU Publishing bunu da sa&#;lad&#;. Dergim bitti&#;inde kar&#;&#;mda gerçekten profesyonel olarak haz&#;rlanm&#;&#; ki&#;isel bir moda yay&#;n&#; duruyordu.

Ne kadar çok moda dergisi var malum… Ben dergimi, mümkün olabilecek en ki&#;isel haliyle yans&#;tmak istedim. Bana en uygun yay&#;n&#; yaratmak istedim ve bu nedenle de seçimimi do&#;ru yönde kulland&#;&#;&#;m&#; dü&#;ünüyorum.

Dergi haz&#;rlama program&#;na dair baz&#; detaylar

Bu program&#; kullan&#;rken herhangi bir tasar&#;m bilginizin olmas&#;na gerek olmad&#;&#;&#;n&#; belirttim. Ayn&#; zamanda teknik bilgilere de ihtiyac&#;n&#;z yok.

&#;u ana kadar hep duydu&#;um baz&#; &#;eyler var ve herkes sürekli ayn&#; &#;eyleri soruyor: Peki beni tüm internette nas&#;l bulacaklar? YUMPU Publishing, bu konuda da çok aktif çal&#;&#;an bir program. Dergi haz&#;rlama program&#;nda arama motoru optimizasyonu mevcut. Yani, SEO denilen o efsane terim. Nedir bu? Sizin girdi&#;iniz arama kelimeleri sayesinde herkesin sizin içeriklerinize ula&#;abilmesidir.

Bizim i&#;imizde bu çok önemli bir unsur. Nerede, ne zaman, ne aran&#;rsa arans&#;n, arama sonuçlar&#;nda öncelikli olarak ç&#;kmay&#; hedefleriz. Bu nedenle de bu program&#;n SEO konusunda geli&#;mi&#; bir yaz&#;l&#;m olmas&#; çok ho&#;uma gitti. Girdi&#;im arama kelimeleri sayesinde daha çok ziyaret edildim ve daha h&#;zl&#; ula&#;&#;labilir oldum.

Bunlar d&#;&#;&#;nda, haz&#;rlad&#;&#;&#;m içeri&#;i do&#;rudan bir yere yerle&#;tirebilmek ve bu konuda sorun ya&#;amamak da benim için önemli. Örne&#;in, dergimi haz&#;rlad&#;m, YUMPU Publishing sitesinde 20 milyondan fazla kullan&#;c&#; var ve onlara direkt ula&#;abiliyorum ama ya sosyal medyadaki takipçilerime… Onlara ula&#;mam her &#;eyden daha önemli.

Bu dergi haz&#;rlama program&#; sayesinde dergimi rahatl&#;kla istedi&#;im sosyal medya platformunda payla&#;abiliyorum. Pinterest, Facebook, Twitter ve diledi&#;im onlarca sosyal medya program&#;na uyumlu olan bu program &#;u ana kadar beni hiç yan&#;ltmad&#;. Yerle&#;tirdi&#;im anda çok ho&#; bir görüntü veriyor ve sayfadaki duru&#;u sayesinde herkesin t&#;klamas&#;na neden oluyor.

Tüm bunlar&#; yaparken, bu içeri&#;i istedi&#;im web sitesine de yerle&#;tirebiliyorum. Dergimi olu&#;turur olu&#;turmaz bir linke sahip oluyorum ve bu linki istedi&#;im alanda kullanabiliyorum.

Böylece aktif bir payla&#;&#;m a&#;&#; yaratm&#;&#; oluyorum. Bu benim için önemli bir unsur çünkü en önemli &#;ey takipçilerime do&#;ru kanallardan ula&#;mak. Arada s&#;rada baz&#; sad&#;k takipçilerime mailing de yap&#;yorum.

Bu konuda da hiç zorlanmadan tüm içeri&#;i mail arac&#;l&#;&#;&#; ile aktarabiliyorum. Eskiden böyle &#;eyler yapmak hep problemdi çünkü genel olarak görsel alanda problemler ç&#;k&#;yordu ama art&#;k bunu a&#;t&#;k.

Dahas&#;, tüm bunlar&#; yapabilmek için yapmam gereken tek &#;ey bir hesap açmak (bu sadece bir dakikam&#; ald&#;) ve programa PDF format&#;ndaki içeri&#;imi yüklemek.

Bu program&#; kullanmak çok kolay. Tek yapmam gereken &#;ey içeri&#;imi tutup sürüklemek ve böylece birkaç dakika içinde harika bir dergiye sahip oluyorum.

Derginin içinde verdi&#;im farkl&#; linkler ve farkl&#; web sitesi linkleri ile de gerek kendi web siteme gerek arkada&#;lar&#;m&#;n ya da i&#; ortaklar&#;m&#;n sitelerine göndermeler yapabiliyorum. &#;stedi&#;im gibi interaktif ve kullan&#;&#;l&#; bir içerik yaratm&#;&#; oluyorum.

Bir dergi ya da yay&#;n haz&#;rlama bu dergi haz&#;rlama program&#; ile art&#;k eskisinden çok daha kolay ve zevkli. Siz de benim gibi moda ile ilgili bir i&#; yap&#;yorsan&#;z, yükledi&#;iniz her görselin ne kadar güzel oldu&#;unu görüp her parçay&#; almak isteyecek ve modan&#;n büyüleyici dünyas&#;na her geçen gün biraz daha gireceksiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir