sıfır kilometre egea fiyatları / Fiat Fiyat Listesi, Sıfır Fiat Otomobil Fiyatları - funduszeue.info

Sıfır Kilometre Egea Fiyatları

sıfır kilometre egea fiyatları

Fiat fiyat listesi belli oldu! Fiat otomobillerin sıfır fiyatları ne kadar oldu?

Fiat, sıfır kilometre otomobil fiyatlarında beklenilen güncellemeyi yaptı. Fiyat listesine ortalama yüzde 4 zam yapılırken, Fiat Egea ailesinde de model yılına geçiş yapıldı. Peki yeni yılda yapılan zamların ardından; sıfır km Fiat araç fiyatları kaç TL oldu? İşte Fiat Ocak fiyat listesi:

model Fiat Egea Sedan fiyatı  Fire 95 HP Easy versiyon ile birlikte  TL''den başlıyor. Aralarık ayında aynı versiyonun model yılı için belirlenen fiyat  TL seviyesindeydi. Aynı donanım seviyesindeki  T4 Hibrit HP AT versiyonun fiyatı da gelen zamla birlikte TL seviyesine yükselmiş. Bu versiyon da geçen ay TL''den satılıyordu. Egea Sedan''ın güncel fiyatı, Lounge donanım seviyesi ve hibrit versiyonla birleştiğinde TL''ye kadar çıkıyor.

model Fiat Egea Cross modelinde de benzer bir durum söz konusu. Matrah düzenlemesi sonrasında fiyatı TL''den başlayan model, yeni model yılında gelen zamla birlikte TL başlangıç fiyatına sahip. Lounge donanım seviyesi ve hibrit motorla birlikte Egea Cross''un fiyatı bin TL sınırını aşmış durumda.

İŞTE FİAT  OCAK AYI FİYAT LİSTESİ

Versiyon Aralık Ocak (MY)
Easy Fire 95 HP      TL      TL
Easy Fire 95 HP Plus Paketli      TL      TL
Easy funduszeue.info 95 HP      TL      TL
Easy funduszeue.info 95 HP Plus Paketli      TL      TL
Easy funduszeue.info HP DCT      TL      TL
Easy T4 Hibrit HP AT      TL      TL
Urban Fire 95 HP      TL      TL
Urban funduszeue.info 95 HP      TL      TL
Urban funduszeue.info HP      TL      TL
Urban funduszeue.info HP DCT      TL      TL
Urban T4 Hibrit HP AT      TL      TL
Lounge Fire 95 HP      TL      TL
Lounge funduszeue.info 95 HP      TL      TL
Lounge funduszeue.info HP DCT      TL      TL
Lounge T4 Hibrit HP AT      TL      TL


Versiyon Aralık Ocak (MY)
Street Fire 95 HP      TL      TL


Versiyon Aralık Ocak (MY)
Street Fire 95 HP      TL      TL
Street funduszeue.info 95 HP      TL      TL
Street funduszeue.info HP DCT      TL      TL
Street T4 Hibrit HP AT      TL      TL
Urban Fire 95 HP      TL      TL
Urban funduszeue.info 95 HP      TL      TL
Urban funduszeue.info HP DCT      TL      TL
Urban T4 Hibrit HP AT      TL      TL
Lounge Fire 95 HP      TL      TL
Lounge funduszeue.info HP DCT      TL      TL
Lounge T4 Hibrit HP AT      TL      TL


Versiyon Aralık Ocak (MY)
Urban funduszeue.info HP DCT      TL      TL
Urban T4 Hibrit HP AT      TL      TL
Lounge Firefly HP      TL      TL
Lounge funduszeue.info HP DCT      TL      TL
Lounge T4 Hibrit HP AT      TL      TL


Versiyon Aralık Ocak
Cross 4x4 85 HP      TL      TL
Cross Plus 4x4 85 HP      TL      TL


Versiyon Aralık Ocak
HB Dolcevita Hybrid 70 HP      TL      TL
Cabrio Dolcevita Hybrid 70 HP      TL      TL
Versiyon Aralık Ocak
X Soft Top Fire HP DCT      TL      TL

İlgili Haberler

Türkiye’de otomobil piyasasında büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Araç fiyatlarına gelen zamların ardından araba ihtiyacı olanların tercihlerinde de değişiklikler oldu. Yüksek bütçeleri göze alamayanlar daha mütevazi modellere ve daha düşük fiyatlara yöneldiler. Bu da bazı firmaların bazı modellerini ön plana çıkardı. Fiat Egea Cross da bunlardan birisi oldu. 

SUV ARAÇ İSTEYENLER İLGİLENİYOR

Son dönemlerde SUV model araçlara olan rağbet oldukça arttı. Oldukça konforlu olan bua raçların tercih edilmelerinin bazı gerekçeleri bulunuyor. Geniş iç hacme sahip bu araçlar hem arazide hem de şehir iç.inde yüksek performans veriyorlar. Bunu yaparken yakıt tasarrufu da sağlamaları ile SUV araçlar ilgi gören arabaların başında gelmeye başladılar. Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada bu eğilim yaygınlaştı. 

EN UYGUN FİYATLI SUV TERCİHİ!

SUV model bir araç almak isteyenler oldukça yüksek fiyatlarla karşılaşabiliyorlar. Ancak Fiat Egea Cross ile bu yüksek fiyat sorunu biraz olsun aşılabiliyor. Diğer firmaların en ucuz SUV araçları en iyi ihtimalle TL’den başlıyor. Bu fiyatla araç almak istemeyenlerin alternatifi ise C SUV segmentinde değerlendirilen Fiat Egea Crıoss oluyor. Bu otomobilin benzerlerinin fiyatları bazı firmalarda 1 Milyon TL’yi aşabiliyor ama Fiat firması daha mütevazi bütçelerle bu aracı satın alma imkanı sağlıyor. 

FİYAT LİSTESİ BELLİ OLDU!

Fiat Egea Cross için üç farklı donanım seçeneği sunuluyor. Buna göre Fiat Egea Cross model aracın Street donanımının fiyatı TL’den, Urban donanımının fiyatı TL’den ve Lounge donanımının fiyatı da TL’den başlıyor. Ayrıca bu otomobil için kampanyalı fiyat uygulanıyor ve müşterilere fiyat listesinden TL de indirim yapılıyor. 

Sıfır km Fiat Egea fiyatları.

Fiat Egea Sedan fiyat listesi nasıl? Yerli Üretim sıfır kilometre Fiat Egea Sedan yetkili satıcıda kaç para? Sıfır km Fiat Egea fiyatları.

INSTAGRAM HESABIM

Fiat Egea Sedan fiyatlarını 25 Eylül ’de Fiat Türkiye internet sitesinden aldım.

FIAT EGEA SEDAN FİYAT LİSTESİ funduszeue.info
SEÇENEKDONANIMFİYAT
Fire 95 HPEasy TL
Fire 95 HPEasy Plus Paketli TL
funduszeue.info 95 HPEasy TL
funduszeue.info 95 HPEasy Plus Paketli TL
funduszeue.info HP DCTEasy TL
T4 Hibrit HP ATEasy TL
Fire 95 HPUrban TL
funduszeue.info 95 HPUrban TL
funduszeue.info HPUrban TL
funduszeue.info HP DCTUrban TL
T4 Hibrit HP ATUrban TL
Fire 95 HPLounge TL
funduszeue.info 95 HPLounge TL
funduszeue.info HP DCTLounge TL
T4 Hibrit HP ATLounge TL

Volkswagen Golf! Peugeot ! Opel Astra! Seat Leon! Fiyatları nasıl? En ucuz ve en pahalıları kaç para?

Araba Habercisi Eylül Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum? otomobil satış rakamları Ağustos

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül sayısı çıktı.  yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Sıfır km Fiat Egea fiyatları.

Sıfır km Fiat Egea fiyatları

Sıfır km Fiat Egea fiyatları.

ARABA HABERCİSİ YAZ SAYISI

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Renault Austral Haziran Araba Habercisi

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası