konya mutfağı menü / Has Konya Mutfağı (@haskonyamutfagi) • Instagram photos and videos

Konya Mutfağı Menü

konya mutfağı menü

Restoranımızın Menü / Fiyat Listesi

Bamya Çorbası
Kelle Paça
Ezogelin Çorbası
Mercimek Çorbası

Mevlana

Kıymalı Kaşarlı Pide

Kuşbaşılı Kaşarlı Pide

Kaşarlı Sucuklu Pide

Kavurmalı Kaşarlı Pide


Adana Kebap
Urfa kebap
Sac Kavurma
Kuzu Tandır

Künefe
Sütlaç
Sac arası

Ne Kadara Yenir?

Has Konya Mutfağı Küçükçekmece İstanbul

Menü Fiyat Listesi

has konya mutfağı istanbul menü fiyat sipariş

has konya mutfağı istanbul menü fiyat sipariş rezervasyon
Kişi Başı Ortalama Fiyat: TL
Çalışma Saatleri: -

Has Konya Mutfağı İstanbul Adres ve İletişim 

Kartaltepe, Süvari Cd. No, Küçükçekmece/İstanbul
Telefon Sipariş: 42 42 restoranı ara

Has Konya Mutfağı İstanbul Yol Tarifi Al
yol tarifi al
  • hasirli konya
  • Kahvaltı
  • Çorbalar
  • Salatalar
  • Ara Sıcaklar
  • Zeytinyağlılar
  • Pideler
  • Kebaplar*
  • Konya Yöresel Yemekleri
  • Döner Çeşitleri
  • Tatlılar
  • İçecekler
  • Kahvaltı
  • Çorbalar
  • Salatalar
  • Arasıcak
  • Zeytinyağlılar
  • Pideler
  • Kebaplar*
  • Konya Yemekleri
  • Döner
  • Tatlılar
  • İçecekler
Tereyağlı Mercimek Çorbası

Dana ve kuzu kemikleriyle top mercimek bakır kaplarda gece &#;&#; fırınlarda 6 saat bekletilerek ertesi gün tereyağ ile terbiyelenip süzme usulü üretilerek servise hazır hale getirilir.

tl
Bamya Çorbası

Amasya'dan gelen yöresel kurutulmuş çiçek bamyaları ve kuşbaşı et ile yapılan çorba, Hasırlı Konya Mutfağı'nın özel tarifi ile hazırlanır.

tl
Tavuksuyu Çorbası

Çiftlik tavukları bütün olarak fırında haşlanarak usta aşçılarımızın marifetiyle servise hazır hale getirilir.

tl
Arabaşı Çorbası (Cumartesi/Pazar)

Acılı tavuk çorbasıdır. Özelliği ise hamurudur. Konya'da soğuk kış günlerinde tüketilen bir yemektir. Kış aylarında servis edilir.

tl
Zeytinyağlı Vişneli Yaprak Sarma (5 adet)
5 tl
Zeytinyağlı Kuru Patlıcan Dolması (3 adet)
5 tl
Etli Ekmek (Kıymalı Pide)

Konya'dan özel olarak getirilen un ile hamur hazırlanır. Domates ve biber ilave edilerek harmanlanan kıyma hamur üzerine serilerek fırında pişirilir. Közde biber ve limon ilave edilerek servis edilir.

14 tl
Peynirli Pide

Konya'dan özel olarak getirilen un ile hamur hazırlanır. Konya tulum peyniri hamur üzerine serilerek fırında pişirilir. Közde biber ve limon ilave edilerek servis edilir.

14 tl
Etli Ekmek (Peynirli)

Konya'dan özel olarak getirilen un ile hamur hazırlanır. Domates ve biber ilave edilerek harmanlanan kıyma ve konya tulum peyniri hamur üzerine serilerek fırında pişirilir. Közde biber ve limon ilave edilerek servis edilir.

16 tl
Etli Ekmek (Yumurtalı)

Konya'dan özel olarak getirilen un ile hamur hazırlanır. Domates ve biber ilave edilerek harmanlanan kıyma ve yumurta hamur üzerine serilerek fırında pişirilir. Közde biber ve limon ilave edilerek servis edilir.

16 tl
Peynirli Pide (Yumurtalı)

Konya'dan özel olarak getirilen un ile hamur hazırlanır. Konya tulum peyniri ve yumurta hamur üzerine serilerek fırında pişirilir. Közde biber ve limon ilave edilerek servis edilir.

17 tl
Etli Ekmek (Peynirli - Yumurtalı)

Konya dan özel olarak getirilen un ile hamur hazırlanır. Domates ve biber ilave edilerek harmanlanan kıyma , konya tulum peyniri ve yumurta hamur üzerine serilerek fırında pişirilir. Közde biber ve limon ilave edilerek servis edilir.

17 tl
Sebzeli Pide

Konya'dan özel olarak getirilen un ile hamur hazırlanır. Domates ve biber ilave edilerek harmanlanan konya tulum peyniri hamur üzerine serilerek fırında pişirilir. Közde biber ve limon ilave edilerek servis edilir.

16 tl
Bıçakarası (Kuşbaşılı Pide)

Konya'dan özel olarak getirilen un ile hamur hazırlanır. Domates ve biber ilave edilerek harmanlanan satır ile minik kuşbaşı haline getirilen et hamur üzerine serilerek fırında pişirilir. Közde biber ve limon ilave edilerek servis edilir.

19 tl
Bıçakarası (Peynirli)

Konya'dan özel olarak getirilen un ile hamur hazırlanır. Domates ve biber ilave edilerek harmanlanan satır ile minik kuşbaşı haline getirilen et hamur üzerine serilerek fırında pişirilir. Közde biber ve limon ilave edilerek servis edilir.

20 tl
Bıçakarası (Yumurtalı)

Konya'dan özel olarak getirilen un ile hamur hazırlanır. Domates ve biber ilave edilerek harmanlanan satır ile minik kuşbaşı haline getirilen et üzerine yumurta hamur üzerine serilerek fırında pişirilir. Közde biber ve limon ilave edilerek servis edilir.

20 tl
Bıçakarası (Peynirli - Yumurtalı)

Konya'dan özel olarak getirilen un ile hamur hazırlanır. Domates ve biber ilave edilerek harmanlanan satır ile minik kuşbaşı haline getirilen et üzerine konya tulum peyniri ve yumurta hamur üzerine serilerek fırında pişirilir. Közde biber ve limon ilave edilerek servis edilir.

21 tl
Sucuklu - Peynirli Pide

Konya'dan özel olarak getirilen un ile hamur hazırlanır. Konya tulum peyniri ve sucuk hamur üzerine serilerek fırında pişirilir. Közde biber ve limon ilave edilerek servis edilir.

20 tl
Sucuklu - Peynirli - Yumurtalı Pide

Konya'dan özel olarak getirilen un ile hamur hazırlanır. Konya tulum peyniri, sucuk ve yumurta hamur üzerine serilerek fırında pişirilir. Közde biber ve limon ilave edilerek servis edilir.

21 tl
Karışık Pide

Yarım Porsiyon Etli Ekmek, Bıçakarası, Peynirli pideler bir arada üzerine közde biber ve limon ilave edilerek servis edilir.

24 tl
Hasırlı Special

Karışık Pideye ilave olarak ortasına Konya Fırın Kebap ve garnitür eklenerek servisi yapılır. Közde biber ve limon ilave edilerek servis edilir.

31 tl
Konya Fırın Kebap

Kuzu eti 8 saat fırında pişirilir, tereyağlı pilav ve garnitür ile servis edilir.

28 tl
Tavuk Şiş Fırında

Tavuk eti baharatlarla hazırlanan özel sos ile terbiye edilir, şişe dizilip fırında pişirilir. Tereyağlı pilav, garnitür ve yeşillik ile servis edilir.

19 tl
Çömlek Kebap

Dana veya Kuzu eti toprak çömlekte fırında pişirilir, üzerine sonradan domates, biber eklenerek bir süre daha pişirilir. İsteğe göre baharat ve sarımsak eklenerek servis edilir.

25 tl
Tavuk Sac Kavurma

Satır ile kuşbaşı haline getirilen tavuk eti, sac tavada kavrulur, et pişmek üzereyken üzerine sebzeler sırasıyla eklenir, isteğe göre acı ile servis edilir.

21 tl
Sac Kavurma

Satır ile kuşbaşı haline getirilen dana eti, sac tavada kavrulur, et pişmek üzereyken üzerine sebzeler sırasıyla eklenir, isteğe göre acı ile servis edilir.

25 tl
Tirit Kebap

Dana bonfile önce kavrulur. İnce ince doğranıp suda haşlanır. Tereyağında kızarmış pidelerin üzerine haşlanan etlerin suyu dökülür. Üzerine çömlek yoğurdu serilip üstüne etler konularak servis edilir.

26 tl
Tavuk Tirit

Tavuk eti kısık ateşte mühürlenir. İnce ince doğranıp kavrulur ve suda haşlanır. Tereyağında kızarmış pidelerin üzerine haşlanan etin suyu dökülür. Üzerine çömlek yoğurdu serilip üzerine tavuk eti konularak servis edilir.

19 tl
Etli Vişneli Yaprak Sarması (6 adet)
10 tl
Döner ( gr)

Özel terbiye sosu ile hazırlanan etler Döner ocağında pişirilir. İnce kesilmiş Döner eti, pilav, patates, turşu ve garnitür ile servisi yapılır.

19 tl
Pilavüstü Döner ( gr)

Özel terbiye sosu ile hazırlanan etler Döner ocağında pişirilir. İnce kesilmiş Döner eti tereyağlı pilav ve garnitür ile servis edilir.

20 tl
İskender Kebap ( gr)

Özel terbiye sosu ile hazırlanan etler Döner ocağında pişirilir. İnce kesilmiş Döner eti önceden tereyağında kızartılan pidelerin üzerine serpilir, yanında Konya yoğurdu ilave edilerek tereyağı sos ile servis edilir.

23 tl
Dürüm Döner ( gr)
15 tl
Tombik Döner (80 gr)
13 tl
Serpme Usulü Konya Köy Kahvaltısı

Peynir çeşitleri, Reçel Çeşitleri, Salam, Bal, Kaymak, Tahin, Pekmez, Siyah zeytin, Yeşil zeytin, Yumurta çeşitleri (isteğe bağlı), Patates kızartması, Domates, Salatalık, Biber söğüş, Sündürme (Yöresel), Sıkma (Yöresel), Tahinli Pide (Yöresel) (haftasonu), Mevsim Meyveleri (Haftasonu), Sınırsız Çay

Kişi Başı 35 tl
Mini Kahvaltı

Beyaz Peynir, Taze Kaşar Peyniri, Domates, Salatalık, Salam, Haşlanmış Yumurta, Siyah Zeytin, Yeşil Zeytin Yeşillikler, Reçel, Çay

Kişi Başı 12 tl

Hasırlı Konya Mutfağı

Atatürk Bulvarı
Çelik ve Yenal Endüstri Merkezi No: 60
İkitelli Organize Sanayi Bölgesi
Başakşehir/İSTANBUL

© HASIRLI. All Rights Reserved.

Loading

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir