s3 mini tuşlarla format / Samsung Galaxy S3 Mini'ye format nasıl atılır haberi - funduszeue.info

S3 Mini Tuşlarla Format

s3 mini tuşlarla format

Bildiğiniz gibi son zamanlarda en çok kullanılan elektronik cihazlarda akıllı telefonlar ve funduszeue.info önce ise bilgisayarlar olarak devam ediyorduk. Bilgisayarlarımızı çok kullandığımız için genellikle yazılımsal sorunları yüzünden sorunlar yaşayabiliyorduk ve canımızı sıfunduszeue.infoık en çok kullanılan cihazlar akıllı cihazlar olduğu için arıza yapma olasılıkları daha çok artıyor ve sorunlarımız artıyor diyebiliriz.

Peki Android cihazımıza format atmak istersek yada sıfırlamak istersek neler yapabiliriz yada nasıl sıfırlama yapabiliriz onu görelim..

Bu işlem için iki farklı yöntem funduszeue.infodan biri **# yaparak işlemi devam ettirerek sıfırlama işlemini yapabilirsiniz.

android_s3_mini-format_atma

İlk olarak telefonu kapatın.

Telefon kapalıyken ses açma, kilit ve home tuşlarına aynı anda basın ve ekrana android logosu gelene kadar basılı tutun.

Android logosu ekrana geldikten bir kaç saniye sonra seçenekler çıkacaktır.

Sonrasında ses kısma tuşu yardımıyla ekranda seçeneklerden ”Wipe data/factory reset” seçeneğinin üzerine gelin ve kilit tuşuna basarak onay verin.

Vereceğiniz onay sonrasında ekrana teyit amaçlı ”YES” ve ”No‘ şeklinde seçenekler gelecektir, tekrar aynı şekilde ses kısma tuşu ile ”Yes – delete all user data” seçeneğinin üzerine gelip kilit tuşuna basarak onay verin.

Yapacağınız bu işlemlerden sonra ekrana en başta açılan seçenekler gelecektir.

Şimdi telefonda biriken gereksiz ön belleği silmek için aynı tuşlar yardımı ile ”Wipe cache partition” seçeneğinin üzerine gelin ve onay verin.

Son olarak seçeneklerin en üstünde yer alan ”Reboot system now” seçeneğinin üzerine gelip onay verin.

Hasan Fehmi

Samsung I Galaxy S III mini Format Atma, Fabrika Ayarları, Sıfırlama işlemi yüklemiş olduğunuz tüm uygulamaları, ayarları ve cihazınızda bulunan tüm kişisel verileri (hesaplar, kişiler, notlar, fotoğraflar, müzikler vb.) silerek, cihazınızı varsayılan fabrika ayarlarına geri döndürür.

Samsung Samsung I Galaxy S III mini cihazınız yavaşlamaya, kasmaya ve donmaya başladıysa, sık sık sistem ve uygulama hataları ile karşılaşıyorsanız, cihazınıza virüs bulaştıysa, desen kilidi ve google hesabınızı unuttuysanız veya tüm verilerinizi en kolay yoldan silmek istiyorsanız Samsung Samsung I Galaxy S III mini format atma işlemi gerçekleştirerek bu sorunlardan kurtulabilirsiniz.

Anlatılan işlemlere başlamadan önce cihazınızın şarj yüzdesinin en az %50 olmasına dikkat edin, işlemin yarıda kesilmesi halinde android sisteminde telafisi mümkün olmayan zararlar meydana gelebilir.

funduszeue.infoÇENEK: AYARLAR MENÜSÜNÜ KULLANARAK VARSAYILAN FABRİKA AYARLARINA GERİ DÖNMEK

Cihaz içeriğine erişebildiğiniz durumlarda, cihazınızın kasma ve donmasından şikayetçiyseniz, cihazınızda yavaşlamalar mevcutsa veya virüs bulaştı ise ayarlar menüsünü kullanarak Samsung Samsung I Galaxy S III mini sıfırlama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Aşağıdaki adımları uygulayarak Samsung Samsung I Galaxy S III mini fabrika ayarlarına dönme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

  1. Şarj yüzdesinin en az %50 olduğundan emin olun.
  2. Saklamak istediğiniz verileri yedekleme seçeneklerini kullanarak yedekleyin.
  3. Cihazınızın Ayarlar menüsünü açın.
  4. Ayarlar menüsünden Yedekle ve Sıfırla seçeneğine dokunun, Yedekle ve Geri yükle kısmından size uygun olan seçenekleri işaretledikten sonra Kişisel Veri kısmından Fabrika Ayarlarına Sıfırla seçeneğine dokunun.
  5. Ekranda yer alan bilgileri okuduktan sonra Cihazı Sıfırla seçeneğine dokunun.
  6. Desen Kilidi, Pin veya Şifre girerek onaylayın.
  7. Dahili depolama alanındaki verilerin silinmesini istiyorsanız Herşeyi Sil e dokunun.
  8. Samsung Samsung I Galaxy S III mini sıfırlama işlemi bittiğinde cihazınız yeniden başlayacaktır.

Cihazınızın yeniden başlama işlemi normalden uzun sürebilir, endişelenmeyin ve bekleyin. Hoşgeldin ekranının ardından cihazınızı kurulum yaparken Google hesabına giriş yaptığınızda verilerinizi geri yükleme seçeneklerinden geri yükleme işlemi yapabilirsiniz.

samsung-android-telefon-fabrika-ayarlari-format-atma-sifirlama-menu

funduszeue.infoÇENEK: KURTARMA MODUNU KULLANARAK SIFIRLAMA / FORMAT ATMA / HARD RESET

Eğer Samsung Samsung I Galaxy S III mini cihazınızın ayarlar menüsününe erişemiyorsanız kurtarma modunu kullanarak Samsung Samsung I Galaxy S III mini format atma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Kurtarma modu genellikle cihaz içeriğine erişemediğiniz durumlarda, kilit kodunu veya desen kilidini unuttuysanız, cihazınız açılış logosunda kalıyorsa veya kendi kendine yeniden başlatma işlemi yapıyorsa kullanılır.

Aşağıdaki adımları uygulayıp kurtarma modu ile Samsung Samsung I Galaxy S III mini hard reset işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

  1. Şarj yüzdesinin en az %50 olduğundan emin olun.
  2. Cihazınız açıksa kapatın ve birkaç saniye bekleyin.
  3. Cihaz kapalı konumda iken Sesi Yükselt(Volume Up) + Orta Tuş (Home) tuşlarına ayna anda basarak ardından Güç Açma (Power) tuşuna basın ve cihaz logosu görünene kadar tuşlara basmayı bırakmayın.
  4. Samsung logosu göründüğünde Güç Açma (Power) tuşuna basmayı bırakın ve bir süre bekleyin.
  5. Kurtarma Modu (Recovery Mode) ekranı göründüğünde tüm tuşları bırakın.
  6. Recovery ekranında Sesi Azalt (Volume Down) tuşu yardımıyla Wipe Data / Factory Reset seçeneği üzerine gelip Güç Açma (Power) tuşu ile seçin.
  7. Wipe Data / Factory Reset menüsünde yine Sesi Azalt (Volume Down) tuşu yardımı ile Yes &#; Delete All User Data seçeneği üzerine gelip Güç Açma (Power) tuşuna basın.
  8. Cihaz verilerinin silinmesi ardından gelen ekranda Reboot System Now üzerinde Güç Açma(Power) tuşuna basın.
  9. Cihazınız yeniden başladığında Samsung Samsung I Galaxy S III mini hard reset işlemi gerçekleşmiş olacaktır.

Cihazınızın yeniden başlama işlemi normalden uzun sürebilir, endişelenmeyin ve bekleyin. Hoşgeldin ekranının ardından cihazınızı kurulum yaparken Google hesabına giriş yaptığınızda verilerinizi geri yükleme seçeneklerinden geri yükleme işlemi yapabilirsiniz.

samsung-android-telefon-hard-reset-recovery-mode-reset

Samsung Samsung I Galaxy S III mini sıfırlama işlemi sırasında cihazınız herhangi bir adımda yanıt vermeyi durdurursa Güç Açma (Power) tuşuna birkaç saniye basılı tutarak yeniden başlatabilirsiniz. Eğer bu işlem işe yaramazsa bataryayı çıkarıp tekrar takmayı deneyip aynı adımları baştan başlayarak uygulayın.

Tüm bu işlemleri uygulayıp sonuç alamazsanız aşağıdaki yorumlar bölümüne yorum yaparak bizden yardım isteyebilirsiniz.

Samsung Galaxy S3 mini desen kilidi problemi yaşayanlar aşağıdaki makale üzerinden sorunlarını giderebilirler. Bunun için aşağıdaki makaleyi dikkatlice yerine getirmeleri yeterlidir.

ÖNEMLİ!

  • Cihazı Sıfırlamadan önce müşterimize cihazındaki bütün verilerin silineceği hakkında bilgi verelim.
  • Ayrıca cihazının sarj oranının yüksek olmasına dikkat edelim. Minumum = %
  • Aşağıdaki işlemlere başlamadan önce müşterimiz telefondaki gmail hesap bilgilerini biliyorsa ve telefon internete bağlı değilse, GÜÇ tuşuna basılı tutarak karşımıza çıkan seçeneklerden &#;VERİ AĞI MODU&#; kısmına dokunalım ve telefonun mobil verisini açalım. Sonra gmail bilgilerini girdiğinde desen kilidi devre dışı kalır.
  • Üst maddedeki işlemi uyguladıktan sonra sonuç alınamıyorsa hard reset denenir. Telefon Recovery menüsünde açılmıyorsa servise gitmelidir. Çünkü bu telefonun ilk piyasaya sürülen yazılımında Recovery açılmama problemi vardı. Güncelleme ile bu problem aşılmıştı.

&#; Telefonumuzu kapatalım, SES AÇMA + HOME + POWER tuşlarına aynı anda basılı tutalım.

&#; Ekrana ilk Samsung logosu geldiğinde sadece POWER tuşundan parmağımızı kaldıralım. SES AÇMA ve HOME tuşlarına android recovery menüsü açılana kadar basılı tutmaya devam edelim.

&#; Ses kısma tuşu ile &#;wipe data/factory reset&#; seçeneğinin üzerine gelelim ve POWER tuşuna basalım.

&#; Daha sonra karşımıza gelen ekranda SES KISMA tuşu ile &#;Yes-Delete all user data&#; seçeneğinin üzerine gelelim ve POWERtuşuna basalım.

&#; Veriler silindikten sonra yine recovery menüsünden &#;reboot system now&#; seçeneğinin üzerine gelerek POWER tuşuna basalım ve cihazın yeniden başlamasını bekleyelim.

&#; Fabrika ayarlarına sıfırlanacağı için ilk açılış süresi biraz uzun olabilir.

 

samsungihardreset

Bu sitede paylaşılan bilgilerin hizmeti ile ilgili bir bağlantısı yoktur. Teknoloji Destek Hattı ’ nın bu bilgilerin doğruluğu, güncelliği, uygulanabilirliği konusunda herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu bilgiler dahilinde, bu sitede paylaşılan teknik adımları uygulamak, kullanıcıların şahsi iradeleri ve sorumluluklarındadır. Bu sitede paylaşılan konularla ilgili profesyonel destek  Teknoloji Destek Hattı aranarak alınabilir.

Hazırlayan : Şahin Ercan

galaxy i hard resetgalaxy i resetgalaxy s3 mini formatgalaxy s3 mini format atgalaxy s3 mini reset atmahardreseti fabrika ayarlarına ali formati hardreseti sıfırlamas3 mini desen kilidi çözümüs3 mini desen kilidi sorunus3 mini formats3 mini hard resets3 mini hardresets3 mini resets3 mini reset atsamsung galaxy I hard resetSamsung Galaxy I S3 mini sıfırlamasamsung galaxy i sıfırlamasamsung galaxy s3 mini hard resetSamsung Galaxy S3 Mini hard reset. Galaxy i hardresetsamsung i hard resetsamsung ı sıfırlamasamsung s3 mini format atmakteknoloji birimi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası