oğlak dolunayı nedir / 13 Temmuz Oğlak Dolunayı: Kabuk değiştiriyoruz - Astroloji haberleri – Sözcü

Oğlak Dolunayı Nedir

oğlak dolunayı nedir

13 Temmuz 2022 Dolunay Oğlak Burcunda! Peki Oğlak Dolunayı Burçları Nasıl Etkileyecek?

Yükselen Boğa: Hayatınızda bazı konularda köşeye sıkışmış gibi hissediyor olabilirsiniz. Şimdi tam da bir köşeden dönme zamanı diyebiliriz. Vereceğiniz o görkemli karar sizi geleceğe doğru emin adımlarla taşıyacaktır. Emeklerinizin karşılığını görebileceğiniz bir dönem.

Yükselen İkizler: Uzun zamandır üzerinde çalıştığınız konularda artık kazanımlara gidiyorsunuz. Finansal anlamda kim olduğunuz veya neyin mümkün olduğunu çok net görebileceksiniz. Hayatınıza yepyeni bir bakış açısı getirmenin ve önemli olan o köprüden geçme zamanı geldiğini söyleyebiliriz. Gerçek yeteneklerinize yönelmeli ve bu alanda başarınızı göstermelisiniz.

Yükselen Yengeç: Bu dönem zaten sizlerin yeniden doğuş dönemidir. Artık şüphe ve korkularınıza kafa tutmayı ve gelişmeyi seçeceksiniz. İlişkilerde duyduğunuz bağlılıktan ayrıldığınız bir süreci temsil edecek. Gelişmeyi seçin ve çevrenizdeki mutluluğu yakalayın. Yeni bir iş projesi ile yeniden başlıyorsunuz.

Yükselen Aslan: Uzun zamandır iddialı olduğunuz yerlerden vuruldunuz. Genel anlamda hem iş sorumluluklarınız hem kariyer hayatınız için sürekli çalışıyor olma fikriniz sizi biraz yordu. Şimdi sıra bu yorgunluğun başarısını hissetmenizdedir. Artık alışkanlıkların dışına çıkmaya başarıyorsunuz ve daha iddialı bir dönem içine giriyorsunuz. Sadece esnek olmayı deneyin.

Yükselen Başak: Değerlerinizi ve hedeflerinizi planlamaya başlayabilirsiniz. İlişkinizde bir sonraki sürece ilerliyorsunuz. Ya da bir ilişkiniz yoksa artık kendinizi güçlü bir duygusal yakınlığa çekiliyorsunuz. Bu dolunay ile büyümeye başlıyorsunuz. Önemli bir zafer sizi bekliyor. Topluluklar içerisinde olmaya çalışın.

Yükselen Terazi: Profesyonel anlamda konumunuzu değiştirme veya kendinizi yenileme dönemi içerisine giriyorsunuz. Kendinize daha fazla özgürlük kazandıracak ve verdiğiniz kararlarda gönül rahatlığı içerisinde olabileceksiniz. Artık eskide kalan ve size hatalar yapılan kariyer hikayeleriyle belki de ilişkileriniz konusuyla vedalaşma zamanı. Yepyeni bir oluşum içerisine giriyorsunuz.

Yükselen Akrep: Hayatınızla ilgili kendinizi geliştirecek bir konuda önemli bir dönüşüme ilerlemeyi seçiyor olabilirsiniz. Seçmiyorsanız bunu mutlaka seçmelisiniz. Dünyanız değişime gidiyor. Hayat görüşleriniz ve olaylara bakış açınız evrimleşiyor. Önemli bir iş birliği veya güzel bir başarı sizi yüreklendirecektir. Geçen yıllarınıza yanmak yerine, gelecek günler için planlarınızı hayata geçirin.

Yükselen Yay: Yatırımsal konularda önemli bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Finansal bir özgürlük istiyor olabilirsiniz. Yeni stratejiler ve yeni yöntemler içinde olduğunuz bir dönem. Borçlarınızı veya alacaklarınızı çok rahat ödeyebildiğiniz bir süreci başlatabilirsiniz. Yeni bir başlangıca hazırlı olmalısınız. Kazançlarında yeni fırsatlar keşfedebilirsiniz. İlişkinizdeki tutarsızlık doğru yolu buluyor.

Yükselen Oğlak: Bu dolunay sizlerin burcunda gerçekleşiyor. Gerçek yaşamın rahatlığını ve güvenliğini bulmanın zamanı geldi. Bu ilişkilerinizin değişeceği ve değişen bu sürece güvenmeniz gerektiğini gösteren bir tutulma etkisidir. Artık kapınıza kadar gelen fırsatlarınızda korku ve şüphelerden arınmanız gerekmektedir. Hedeflerinize ilerlemeli ve ait olduğunuz yere geçme cesaretinde bulunmalısınız. Bu sizin için son çağrı!

Yükselen Kova: Kendinize yeni bir yaşam yönü belirlemek isteyebilirsiniz. Yani sizin gelişiminize katkısı olmayan rutinlerinizden uzak kalmak gibi bir seçiminiz olabilir. Yeni bir sağlıklı yaşam ve beslenme konularında yeni yöntemler seçmenizi destekleyici bir dönemdesiniz. Burada büyük değişimleri görecek ve hissedeceksiniz. Kendinizi ifade ederken zihinsel olarak sizi engelleyen durumları kırabileceksiniz. Esneklik ve yeni yaklaşımlara açıklık, kendinizi serbest bıraktığınızda anahtar olacaktır.

Yükselen Balık: Kariyeriniz ile ilgili pek beklemediğiniz şaşırtıcı bir gelişme içinde olabilirsiniz. Kendinize hem ev içinde hem ofis içinde belirli düzenler kurmak isteyebilirsiniz. Aşk ve ilişkiler anlamında şanslı ve bereketli bir süreç içine giriyorsunuz. Projelerinizden ya da yeni fikirlerinizden alacağınız meyveler sizleri heyecanlandırabilir. Sizleri manipüle eden ve baskı yaratan her şeyden uzak kalmayı seçmelisiniz.

False

13 Temmuz Oğlak Dolunayı: Kabuk değiştiriyoruz

13 Temmuz’da saat 21.38’de 21 Oğlak burcunda Dolunay meydana gelecek. Ay dünyaya çok yakın bir mesafede olduğu için bu dolunayı ‘süper ay’ olarak deneyimleyeceğiz. Hem duygusal, hem yaşanılan olaylar bakımından 13 Temmuz’u takip eden 15 gün sarsıcı ve kadersel etkilere sahip olacak. 2020’nin Ocak ayından beri ortaya konulan emeklerin tamamlanması gibi düşünebiliriz.

Yayınlanma: 06:55 - 09 Temmuz 2022 Güncellenme:

13 Temmuz Oğlak Dolunayı: Kabuk değiştiriyoruz

Astrolog Seyran Ataklı

Satürn tarafından yönetilen Oğlak burcu toplumsal statümüz, görevlerimiz, sorumluluklarımız, başarı hedeflerimizi öne çıkartacak. Gelecekle ilgili planlarımız, kurallar, düzenimiz önümüzdeki 15 gün dikkat çekecek.

29 Haziran'da Yengeç burcunda yaşadığımız Yeniayın ardından toplumsal kaygıların, korkuların, gizlenen sırların açığa çıktığı günlerdeyiz. Yengeç burcu vatan, millet, birlik, bütünlükle temsil edilse de toplumda yaşanan güvensizlik, geleceğe yönelik endişe dalgası devam edecek gibi görünüyor. Dolunayda Plüto etkisi yıkıcı, dönüştürücü, bireyin müdahalesinin bir işe yaramayacağının işaretçisi. Hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının bilincinde olmamız gerek.

Bireysel olarak kontrol edemediğimiz olaylarla karşılaşabilir, uzun zamandır emek verdiğimiz konularla ilgili tamamlanmalar yaşayabiliriz. İyi yönüyle ilahi adaletin her zaman yerini bulduğunu deneyimleyeceğiz.

Yengeç-Oğlak aksı kariyer, yuva, ev, aile, ebeveynler alanını aynı anda çalıştırır ve bunların arasındaki dengenin kurulmasını ister. Ev almak, satmak, taşınmak gibi konular öne çıkarken, beklediğiniz ve olmaz denilen işler bir anda çözüme kavuşabilir. Evlenmeye karar vermek, yuva kurma planları hızlanabilir.

İkili ilişkilerle ilgili Venüs, Satürn ve Neptün'e farklı açılarda. Bu durum kimi ilişkileri sağlamlaştırır, kimi ilişkilerde hayal kırıklığı yaşatacaktır. Her ne şekilde olursa olsun ciddiyetle davranan ve elini taşın altına koyan kazanır.


Dolunay tüm olayları ortaya çıkartan, yüzleştiren, tamamlanma enerjileridir. Görev, şehir, yer değişimleri yaşanabilir, mesleki yol ayrımları meydana gelebilir, çalıştığınız yöneticilerle ilgili değişimler ortaya çıkabilir.

DÜNYA ÜZERİNDE

12. Evde gerçekleştiği için gizli düşmanlıklar, skandallar, ifşalar ve sistemlerde bazı sırların devam niteliğinde ortaya çıkışına şahit olabiliriz. Hırs ve güç zehirlenmesi yaşayan otorite figürleriyle ilgili sıkıntılı durumlar yaşanabilir. Global olarak liderler, kanunlar, devlet yönetimi, kurumsal yapıların üst düzey yöneticileriyle ilgili dönüşümlü olaylar öne çıkarken, büyük şirketlerde yaşanabilecek iflaslar, küçük ölçekli şirketlerin kapanması söz konusu olabilir.

Ekonomik kriz artarak devam ederken, Plütonik etkiye giren Amerika'dan dünyaya yansıyan müdahaleler, önemli finansal kararlar söz konusu olabilir.

* Bankalarla ilgili sorunlar, yeni yasalar
* Hava dengesizlikleri
* Gıda üretiminde azalma
* Liderlerin değişimi
* Savaşın şiddetlenmesi
* Dünyada kıtlık enerjileri önümüzdeki 1 yılın önemli konuları arasında yer alacaktır.

Sağlıkta iskelet sistemi, cilt, diş ve özellikle dizlerle ilgili kronik hassasiyetler ortaya çıkabilir. Bağışıklık sistemi zayıf düşebilir. Kendinizi yorgun, halsiz hissedebilirsiniz. Psikolojik noktada duygusal gel gitler yaşanabilir.


Mars'ın 20 Ağustos'a kadar Boğa burcunda yolculuğu devam ederken birçok konuyu aynı anda çözmeye çalışmak gibi enerjilerden kaçınmak gerek. Ne kadar hırsla ve aceleyle karar verirseniz önünüze çıkan engeller o kadar artacaktır. 2022 zaten dönüşümden kaçmanın bir faydasının olmayacağını bizlere anlatıyor. Değişime karşı görmezden gelinen direnç duygusu duygusal dengeleri bozacaktır.

Oğlak Dolunayı koyduğun hedefe engel gözetmeksizin ilerlemektir.

Kabuk değiştirdiğimiz, hayatımızda tamirat yapmak zorunda kaldığımız, sonuç dönemindeyiz.

Hayırlar getirmesini dilerim.

Mutlu Bayramlar

Güneş-Sirius Kavuşumu: Dünyanın 1 yıllık kaderi yazılıyorİlginizi ÇekebilirGüneş-Sirius Kavuşumu: Dünyanın 1 yıllık kaderi yazılıyor29 Haziran Yengeç Yeniayı: Duygular fora arzular selİlginizi Çekebilir29 Haziran Yengeç Yeniayı: Duygular fora arzular sel

aileAmerikaAstrolojiDolunayDünyaGüneşkariyerMarsNeptünOğlak BurcuSatürnSüper ayVenüsYengeçYengeç Burcu

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası