izmir havalimanı kuşadası / İzmir Havaalanı - Kuşadası Transfer || İzmir Havalimanı Transfer

Izmir Havalimanı Kuşadası

izmir havalimanı kuşadası

İzmir - Kuşadası Uçak Bileti Ara

Gaziemir ilçesinde yer alan İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na Havaş otobüsleri, belediye otobüsleri, tren, taksi veya şahsi aracınızla ulaşabilirsiniz. Ayrıca havalimanındaki araç kiralama firmalarından araç kiralamak da mümkün.

Havaş

Çeşme, Alsancak, Karşıyaka-Mavişehir ve Kuşadası'ndan kalkan Havaş otobüsleri, Havalimanı'na ulaşımda en çok tercih edilen araçlardan.

Bu otobüsler bazı önemli noktalarda da durarak yolcu alıyor veya servislerle otobüs duraklarına yolcu taşıyor.

Otobüs

numaralı hat (Mavişehir), numaralı hat (Alsancak), numaralı hat (Bornova) ile Adnan Menderes Havalimanı'na ulaşabilirsiniz. Eğer Kentkart'ınız yoksa 2, 3 veya 5'lik bilet alarak belediye otobüslerine binebilirsiniz.

Banliyö Treni

Havalimanına ulaşımda en hızlı yol tren. Adnan Menderes Havalimanı, Sarnıç ve Cumaovası durakları arasında yer alıyor. Aliağa-Tepeköy arası güzergahta hizmet veren İzban trenini kullanılarak Adnan Menderes Havalimanı‘na ulaşmak mümkün.

Taksi

Şehir merkezinde hiç zorlanmadan her saat taksi bulabilirsiniz. Uzak yerlerden havalimanına geliyorsanız taksicilerle pazarlık yaparak ücreti düşürmeye çalışabilirsiniz.

Özel Araç

Adnan Menderes Havalimanı'nda da diğer havalimanlarında olduğu gibi uzun süre duraklamak yasak. Bu nedenle şahsi aracıyla gelenlerin kullanabileceği katlı otopark bulunmakta. Otopark araç kapasitesine sahip.

Araç Kiralama

İzmiir şehir merkezinde ve Adnan Menderes Havalimanı'nda araç kiralama için Payless, Yes Oto National, Sixt, Avis, Işıl Tur, Zafer, Duray, Europcar, Hertz, Sun ve Central gibi firmalar bulunuyor. Kiraladığınız araçla havalimanına kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Havalimanı Bilgileri

Terminalde uçağınızı beklerken bir kafeye oturmak isterseniz; Cafe İzmir, Cafe Nero, Express-o Busgate, Express-o Hava, Express-o Kara, Gloria Jean's Cafe, Kantin, Ekmekarası Cafe gibi kafelerde vakit geçirebilirsiniz. Bir şeyler yiyip içmek için ise Beer Port Bar, Burger King, Ton-Ton gibi restoran ve barlar bulunuyor.

Ayrıca dış hatlar gidiş ve dış hatlar gelişte Duty Free'lerden alışveriş yapmak isterseniz Old Bazaar, Gift Shops, Desa, Alsancak, Toyzz Shop, D&R, Samsonite, Simpark Tobacco Shop, Duty Free Shop ve Setur mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Terminalde vakit geçirmek isteyen yolcular dış hatlar gidiş katında Tav Galeri'de düzenlenen sergileri gezebilir, Comfort Lounge veya Millenium Lounge'da yemek ve içecek servisi eşliğinde televizyon izleyebilir, internete bağlanabilir.

10 Haz Tarihinde Güncellenmiştir.

Havalimanı'na Gitmek Çok Kolay !

Konforlu araçlarla, her gün gerçekleşen paylaşımlı transferlerimiz ile Kuşadası'ndan İzmir Havalimanı'na ulaşımınızı uygun fiyatlarla kolayca sağlayabilirsiniz.

Ekonomik ve Konforlu
Paylaşımlı transfer hizmetimiz ile ekonomik ve konforlu yolculuğun tadını çıkarın..

Güvenilir ve Deneyimli
Profesyonel ve deneyimli ekibimiz ile kusursuz bir transfer deneyimi yaşayın.

+ Memnun Müşteri
Memnuniyetiniz için elimizden gelen bütün çabayı sarf ediyoruz.

İzmir Havalimanı - Kuşadası Transfer

KUŞADASI - İZMİR HAVALİMANI PAYLAŞIMLI TRANSFER

Her gün gerçekleşen Kuşadası - İzmir Adnan Menderes Havalimanı - Kuşadası paylaşımlı transferlerimiz ile havaalanı ulaşımınızı kişi başı sadece TL'na kolayca sağlayabilirsiniz.

İzmir Havaalanı Seyahatlerinizde Her Zaman Yanınızdayız

İster özel havaalanı transfer hizmetimiz ile ayrıcalıklı yolculuğun tadını çıkarın, isterseniz paylaşımlı transfer hizmetimiz ile ekonomik bir yolculuk sağlayın. Her koşulda size en iyi transfer hizmetini yaşatmak için elimizden gelen bütün çabayı sarf ettiğimizden emin olabilirsiniz.

Kuşadası -İzmir Paylaşımlı Transfer Hakkında

Transfer hizmetimizden uçak biletiniz hangi havayolundan(Sunexpress, Corendon, Türk Hava Yolları, Anadolu Jet, Pegasus) olursa olsun faydalanabilirsiniz.

Kuşadası - İzmir Adnan Menderes Havalimanı yaklaşık 1 Saat 15 Dakika sürmektedir, transfer saatinizi seçerken bu duruma dikkat ediniz.

Transfer hizmetimizden en sağlıklı şekilde yararlanmak için lütfen önceden rezervasyon yaptırınız. Rezervasyon için 55 55 numaralı telefonu funduszeue.info fazla bilgi için Önemli Bilgiler sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

NEDEN BİZİ TERCİH ETMELİSİNİZ ?

Bizi tercih etmeniz için gerekli birçok nedenden sadece birkaçı

Deneyimli Ekip

Last Minute Turizm 30 yıllık tecrübesiyle, turizm ve ulaşım konusunda tecrübeli ekibi ile kusursuz bir deneyim sunar.

Müşteri Memnuniyeti

Müşteri memnuniyetine önem veriyoruz çünkü, bizim için öncelikli olan müşterilerimize sunduğumuz deneyimin kalitesini her geçen gün arttırmak.

Ekonomik ve Konforlu Ulaşım

Kuşadası - İzmir havalimanı paylaşımlı transfer hizmetimizle ekonomi ve konforu bir arada sunuyoruz.

MÜŞTERİ yorumlarI

Değerli müşterilermizin yorumlarından bazıları

Man

Seher Ö.

Türkiye

Sistemli ve profesyonel çalışmanızı çok beğendim, ilkeli bir şirketten bekleyeceğim şekilde hizmet aldım, çalışanlarınız son derece kibar ve ilgili, bundan sonraki uçuşlarımda sizi tercih edeceğim ve herkese öneriyorum teşekkürler..

Man

Tülin A.

Türkiye

Size kaç yıldız versem az olur. Son yurtdışı yolculuğumda havalimanına gidiş dönüş problem yaşamadıfunduszeue.infoze çok teşekkür funduszeue.info görüşeceğiz

Man

Tommy O.

Ireland

I travelled with this company last night to ADB airport and back to Kusadasi later .They are probably the best I have travelled with in my ten years in Turkey

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası