çakallarla dans sansürsüz izle / Çakallarla Dans 6 Full Hd İzle | monash.pw

Çakallarla Dans Sansürsüz Izle

çakallarla dans sansürsüz izle

Yerli Film izle

İlk olarak yılında vizyona giren &#;Çakallarla Dans&#;, kendine has bir hayran kitlesine kısa sürede ulaştı. Türkiye&#;nin en çok beğenilen komedi serilerinden biri olan filmin 5. halkası yılında vizyona girmişti. Aradan geçen 4 yıl sonra seri 6. filmiyle geri dönüyor. Eski ekibin tekrar bir araya geldiği filmde &#;Çakallar&#; bu yurt dışını hedefliyor. Maceraları onları tatil yörelerine taşırken ekibimiz Kos adasına da uğruyor. Müthiş bir maceraya atılan &#;Çakallar&#;ı unutulmaz bir komedi bekliyor.

Çakallarla Dans 6 Full Hd İzle

Çakallarla Dans 6 Full İzle

SugarWorkz ve Taff Pictures&#;un yapımını üstlendiği filmde, ekip aynı kadro ile devam ediyor. Başladığı ekip ile devam eden Türkiye&#;nin en soluklu filminde karakterlerimiz yeni maceralara yelken açıyor. Yönetmenliğini Murat Şeker&#;in üstlendiği filmin başrollerinde Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar bulunuyor. İyi seyirler.

Çakallarla Dans 6 Full İzle

Tür: Aksiyon Filmleri İzle, Editörün Seçtikleri, Komedi Filmleri İzle

Yapım:

Yönetmen: Murat Şeker

Oyuncular: Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar

Etiketler: Çakallarla Dans 6 p İzle, Çakallarla Dans 6 Full Hd İzle, Çakallarla Dans 6 full İzle, Çakallarla Dans 6 kesintisiz İzle

Çakallarla Dans 6 izle

Çakallarla Dans 6 izle ⚡ Yerli komedi serisi yeni filmi p Tek parça izle, Çakallarla Dans 6 filmi Full HD Sansürsüz yerli film izle.

Filmin senaristliğini Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi yapmıştır. Yönetmenlik koltuğunda Murat Şeker oturmaktadır. Oyunca kadrosunda Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin, Ebru Cündübeyoğlu, Nurettin Sönmez, Ceyhun Yılmaz, Anıl Tetik, Elvan Dişli, Mine Kılıç ve Kemal Soydan bulunmaktadır. 2 Aralık 'de vizyona giren film Çakallarla Dans serisinin en son yayınlanan devam filmidir.

Filmin bu serisinde kafadar arkadaşlar yeni bir maceraya atılmaktadır. Ancak bu kez sınırları aşıp yurtdışına açılırlar. Komedi ve aksiyonu bir arada yaşatan serinin bu filminde de heyecan yine eksik olmayacaktır. Filmde Şevket Çoruh, Kayınço Gökhan rolünü oynamaktadır. İlker Ayrık - Muhasebeci Servet, Timur Acar - Köfte Necmi, Murat Akkoyunlu - Del Piero Hikmet, Didem Balçın – Fatma, Hakan Bilgin - Hüseyin Abi, Ebru Cündübeyoğlu – Gorgeous, Nurettin Sönmez – Enrico, Ceyhun Yılmaz – Adem rollerini oynamaktadırlar. Seriyi daha önce izlemiş olanlar bu isimlere aşinadır.

Çakallar ekibine bu sefer yurtdışında büyük bir görev düşüyor gibi görülmektedir. Ayrıca ekip ortamlardan da yine pek geri durmamaktadır. Ekibin başarılı olup olamayacağı ve görevlerinin ne olduğu ise 1 saat 56 dakika süreye sahip filmi merak edenler için bir gizem konusudur.

Çakallarla Dans 6 filmi izle Netflix filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer yerli komedi filmleri bu sayfada. Çakallarla Dans 6 tek parça izle filmi 4K kesintisiz donmadan p veya p kalitede Film cehennemi, Blutv, filmmodu ve Jet film makinesi tek parça Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. Çakallarla Dans 6 Full HD izle veya Çakallarla Dans 6 filmi izle. monash.pw sunar iyi seyirler.

Orijinal AdıÇakallarla Dans 6Film TürüAksiyon, KomediFilm KategoriYerli FilmlerFilm DiliYerli FilmFilm KalitesipYönetmenMurat Seker Oyuncular
  • İzlenme
  • IMDb
  • Süre Dakika
  • Yıl
  • ÜlkeTürkiye

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır