programsız şarkı indirme / MP3 İndir - Telefon ve PC için Ücretsiz MP3 Müzik İndir

Programsız Şarkı Indirme

programsız şarkı indirme

YouTube m&#;zik indirme nasıl yapılır? En iyi MP3 d&#;n&#;şt&#;r&#;c&#; program ve siteler

YouTube, yalnızca bir video paylaşım platformu değil, aynı zamanda hiçbir yerde bulunmayan cover parçaları da içeren geniş bir müzik arşivi barındıran bir site. YouTube’dan müzik indirmek için Premium abone olmak zorunda değilsiniz. YouTube MP3 dönüştürücü program ve siteler, beğendiğiniz YouTube videolarını mp3 olarak bilgisayarınıza indirmenizi sağlar. YouTube mp3 indirme uygulamaları da telefona şarkı indirmenin en basit yoludur. Bu rehber yazıda en iyi YouTube mp3 dönüştürme siteleri, programları ve uygulamalarını listeledik. Ayrıca bilgisayara ve telefona YouTube’dan bedava müzik nasıl indirilir? adım adım gösterdik.

YouTube MP3 dönüştürücü siteler 🔄

Tam Boyutta Gör

1️⃣ YouTubetoMP3

YouTubetoMP3, ücretsiz YouTube mp3 indirici sitelerin başında geliyor. YouTube videolarını dönüştürmek ve indirmek için en iyi online araçlardan biri. MP3 kalitesini seçmenize izin veriyor. Kullanımı da oldukça kolay. YouTube videosunu mp3 olarak indirmek için tek yapmanız gereken; YouTube linkini ilgili alana yapıştırmak ve download butonuna tıklamak. Dönüştürme işleminden sonra dosyayı indirebilirsiniz. Site, sınırsız dönüştürme ve indirmeye izin veriyor.

2️⃣ Y2mate

Y2mate, YouTube’dan müzik indirmek için en iyi sitelerden biri. Kullanımı basit, hızlı ve en önemlisi ücretsiz YouTube mp3 dönüştürücü arıyorsanız, Y2mate harika bir site. Videoları yüksek kalitede mp3 formatına dönüştüren site, tüm tarayıcılarla uyumlu. Sınırsız indirme yapabiliyorsunuz. YouTube dışında video barındıran başka sitelerden de indirmeye izin veriyor. YouTube dönüştürücü ve indirici site, tavsiyemizdir.

3️⃣ YTMP3

YTMP3, YouTube MP3 dönüştürme sitesi denildiğinde ilk sıralarda yerini alan bir başka site. MP3 YT downloader, dönüştürülen videoyu ücretsiz olarak indirmenize izin veriyor. Videonun mp3 formatına dönüştürülmesi birkaç dakika alıyor ancak en yüksek kalitede bir dosya elde ediyorsunuz. Kullanımı son derece basit; Video linkini kopyalamanız, mp3 olarak seçmeniz ve dönüştür butonuna tıklamanız yeterli. YouTube videosu bir saatten uzun değilse, YTMP3, bir videoyu mp3’e çevirmenin en kolay yolu.

4️⃣ noTube

noTube, YouTube mp3 indirme için kullanabileceğiniz bir başka ücretsiz video dönüştürücü. YouTube dışında birçok video izleme sitesinden indirmeyi destekliyor. Süre sınırlaması yok. Videoyu mp3 haricinde farklı formatlarda da dönüştürebiliyor. YouTube ve diğer popüler sosyal medya platformlarındaki videoları ses formatına dönüştürmek istiyorsanız, noTube harika bir araç.

YouTube MP3 indirme programı (Windows ve Mac) ⬇️

Tam Boyutta Gör

1️⃣ 4K YouTube to MP3

4K YouTube to MP3, 4K Video Downloader programından farklı olarak videodan sesi ayırıyor. Videodaki müziği ogg, m4a formatlarında da indirmenize olanak tanıyor ve çeşitli bit hızları arasından seçim yapabiliyorsunuz. En yüksek bit hızında indirme işlemi hızlı ve zahmetsiz. Bazı YouTube mp3 çevirme programlarının aksine hiçbir ek yazılım paketi olmadan geliyor. Oynatma listelerini de indirmeye izin veriyor ancak bunun için premium sürüme yükseltmeniz gerekiyor. Ücretsiz sürüm, günlük kullanım için ideal.

2️⃣ Free YouTube to MP3 Converter

Free YouTube to MP3 Converter, bir başka YouTube videoyu mp3 olarak indirme programı. Seçeneklerle uğraşmıyorsunuz, ilginizi çeken müziği hemen indirmeye başlalayabilirsiniz. Basit açılır menüden ses dosyasının formatını ve kalitesini seçin, YouTube linkini yapıştırın ve download butonuna tıklayın. Dosyalar tek seferde kaydediliyor ve dönüştürülüyor.

3️⃣ ClipGrab

YouTube video MP3 çevirme programı ClipGrab, kolay kullanılabilirliğiyle öne çıkıyor. Son derece sade kullanıcı arayüzüne sahip olan program, YouTube mp3 dönüştürme işlemini oldukça basitleştiriyor. Panoya YouTube linkini kopyaladığınızda ClipGrab otomatik olarak videoyu indirmeye hazır hale getiriyor. Programın ismi de buradan geliyor. MP3 indirme işinde oldukça iyi bir program.

YouTube müzik indirme uygulamaları 📲

Tam Boyutta Gör
  1. VidMate (APK)
  2. Snaptube (APK)
  3. YMusic (APK)
  4. TubeMate (APK)
  5. NewPipe (APK)
  6. YT3 Music Downloader (APK)

YouTube mp3 müzik indirme nasıl yapılır? (Android ve iOS) 📱

Tam Boyutta Gör
  1. Mp3 olarak indirmek istediğiniz videoyu YouTube uygulamasında açın.
  2. YouTube to MP3 sitesini açın.
  3. Arama kutucuğuna YouTube linkini yapıştırın.
  4. Mp3 seçili iken, Convert butonuna dokunun.
  5. Telefona mp3 indirmek için Download butonuna dokunun.

YouTube mp3 indirme nasıl yapılır? (PC) 💻

Tam Boyutta Gör
  1. 4K YouTube to MP3 programını bilgisayara indirin.
  2. Ücretsiz sürümü seçin.
  3. YouTube linkini kopyalayın.
  4. Sol üst köşedeki “Paste link” butonuna tıklayın.
  5. Video otomatik olarak MP3’e dönüştürülecek.
  6. Bilgisayara MP3 indirme tamamlandığında bildirim göreceksiniz.

Günümüzde Spotify, Apple Müzik, YouTube Music gibi müzik akış platformlarıyla eski-yeni istenilen albüme, şarkıya ulaşmak çok kolay. Ancak, internetsiz ve online müzik dinlememize izin veren bu uygulamalar ücretli ve premium üyelik fiyatları bazı kişiler için yüksek. YouTube Mp3 dönüştürücü site ve programlar tam da bu noktada devreye giriyor. Ücretsiz YouTube müzik indirme yollarını bu yazıda bulabilirsiniz.

YouTube MP3 Müzik İndirme Oylama: 5/5 (⭐⭐⭐⭐⭐) Toplam Oy:

funduszeue.info Eposta ile Paylaşın başlıklı bu arkadaşınıza postalayıfunduszeue.info haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:DH Android Uygulamasını İndirDH iOS Uygulamasını İndir

YouTube MP3 Dönüştürme ve İndirme Nasıl Yapılır?

Pek çok kullanıcı müzik dinlemek için dijital müzik platformlarını kullansa da Youtube üzerinden ya da MP3 ile müzik dinleyenlerin sayısı da bir hayli fazla. Sevdiğiniz müzikleri Youtube MP3 dönüştürme işlemi ile bilgisayarınıza ya da telefonunuza indirerek internetinizden harcamadan müzik keyfinizi sürdürmeniz mümkün.

Yalnızca sevdiğiniz müzikleri değil, ders anlatımı gibi videoları Youtube MP3 dönüştürme işleminden geçirerek defalarca dinleyebilirsiniz. Youtube MP3 dönüştürme işlemi için kullanabileceğiniz uygulamalar ve programların yanı sıra çevrimiçi olarak bu işlemi gerçekleştirmeniz de mümkün. Sizin için Youtube MP3 dönüştürme nasıl yapılırsorusunu yanıtladık ve kullanabileceğiniz güvenli yöntemleri anlattık.

YouTube MP3 dönüştürme nasıl yapılır?

  • Adım #1: Buradan FLVTO internet sitesini açın.
  • Adım #2: Ekranın ortasında bulunan bağlantı çubuğuna indirmek istediğiniz Youtube videosunun linkini yapıştırın. 
  • Adım #3: Dönüştür butonunun yanında bulunan açılır menüden MP3 formatını seçin.
  • Adım #4: Dönüştür butonuna tıklayın.
  • Adım #5: Youtube MP3 dönüştürme işlemi için bir süre bekleyin.
  • Adım #6: Çıkan indirme ekranındaki İndir butonuna tıklayın.
  • Adım #7: MP3 formatındaki dosyanız cihazınıza indirildi.

Youtube MP3 dönüştürme

FLVTO güvenilir ve Youtube MP3 dönüştürme işlemi konusunda en başarılı ve hızlı internet sitelerinden bir tanesi. Fakat çok fazla pop-up ve açılır ekran reklamı gösterdiği için bazı kullanıcılar karışık bir arayüzü olduğunu düşünebilir. Eğer internet tarayıcınızda pop-up ya da reklam engelleyici varsa bu reklamları görmeyeceksiniz.

FLVTO özellikle mobil cihazına ya da bilgisayarına bir mobil uygulama ya da program yüklemek istemeyenler için ideal bir internet sitesi. Yukarıdaki adımları uygulayarak kolayca Youtube MP3 dönüştürme ve indirme işlemi yapabilirsiniz. Dilerseniz seçtiğiniz videoları farklı formatlarda indirmek de mümkün.

YouTube MP3 dönüştürme ve indirme programları: 

  • EaseUS Video Downloader
  • ByClick Downloader
  • Videoder
  • Youtube Downloader for Android
  • NewPipe
  • TubeMate
  • KeepVid
  • Snaptube
  • Dentex YouTube Downloader
  • InsTube Free Video & Music Donwload
  • DVDFab YouTube to MP3

Tek bir video ya da oynatma listesi: EaseUS Video Downloader:

EaseUS Video Downloader

EaseUS Video Downloader, aslen bir indirme aracı olsa da videoları MP3'e dönüştürme konusunda da tam aradığınız kaftan bir uygulama. EaseUS Video Downloader ile hem tek bir videoyu hem de bir oynatma listesini yüksek kalitede MP3'e dönüştürebilirsiniz.

Farklı platformlardan da indirme yapabileceğiniz: ByClick Downloader:

byclick

YouTube, Dailymotion, Vimeo ve Facebook üzerinden istenilen formatta video indirme desteği sunan ByClick Downloader; ayrıca p, p, 4K ve 8K çözünürlüklerine de destek veriyor ve playlistleri indirebiliyorsunuz. Bulabileceğiniz en işlevsel video indirme araçlarından olan ByClick Downloader, bir sorun yaşadığınızda 7/24 destek hizmeti de sağlıyor. 

Hem windows hem mobil için: Videoder

Youtube MP3 indirme

Buradan ulaşabileceğiniz Videoder Youtube MP3 indirme programının masaüstü versiyonunu Windows işletim sistemine sahip bilgisayarınıza indirebilir ya da Android işletim sistemine sahip mobil cihazına mobil uygulama olarak indirebilirsiniz.

Videoder ile yalnızca Youtube videolarını değil; Facebook, Instagram, Twitter, Vimeo gibi platformlardaki videoları da istediğiniz formatta cihazınıza indirebilirsiniz. Program aynı zamanda kullanıcılarına çoklu indirme imkanı da sunuyor.

Android için en kullanışlı olan: Youtube Downloader for Android

Youtube MP3 dönüştürme

Buradan Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza yükleyebileceğiniz bir mobil uygulama olan Youtube Downloader for Android ile kolayca Youtube MP3 dönüştürme ve indirme işlemleri yapabilirsiniz.

Uygulama ücretsiz ve son derece kullanışlı bir arayüze sahip. İndirmek istediğiniz videoları pek çok farklı kalitede video ya da MP3 olarak indirebilirsiniz. Uygulama üzerinden hem video araması yapabilir hem format seçebilir hem de tek dokunuşla dosyanızı indirebilirsiniz.

Size öneriler yapabiliyor: NewPipe

Youtube MP3 dönüştürme

Buradan Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza yükleyebileceğiniz bir mobil uygulama olan NewPipe ile hem Youtube MP3 dönüştürme ve indirme işlemleri yapabilir hem de dilediğiniz videoyu dilediğiniz görüntü kalitesinde indirebilirsiniz.

Newpipe yalnızca bir Youtube MP3 dönüştürme ve indirme uygulaması değil, aynı zamanda size öneriler yapan ve alışkanlıklarınıza göre özelleştirebileceğiniz bir platform. Uygulama; arka planda çalma, pil tasarrufu sağlama ve az internet tüketimi ile dikkat çekiyor.

İnternet tarayıcısı gibi olan: TubeMate

Youtube MP3 dönüştürme

Burada pek çok farklı versiyonunu, indirme alternatifini bulabileceğiniz ve Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza yükleyebileceğiniz bir mobil uygulama olan TubeMate aslında bir Youtube MP3 dönüştürme ve indirme uygulamasından ziyade bir mobil internet tarayıcısı olarak çalışıyor.

TubeMate mobil uygulamasını mobil cihazına indirdikten sonra arama çubuğundan arama yaparak girdiğiniz herhangi bir internet sitesindeki her videonun yanında indirme butonu göreceksiniz. Butona basarak farklı format ve görüntü kalitelerinde indirmeler yapabilirsiniz.

Kullanıcı dostu arayüzü ile: KeepVid

Youtube MP3 dönüştürme

Buradan ulaşabileceğiniz KeepVid internet sitesi üzerinden hem çevrimiçi olarak Youtube MP3 dönüştürme ve indirme işlemleri yapabilir hem de masaüstü versiyonunu bilgisayarınıza yükleyerek kullanabilirsiniz.

KeepVid reklam ve pop-up barındırmayan kullanıcı dostu arayüzü ile dikkat çekiyor. Programın sınırlı hizmet sunan ücretsiz bir versiyonu ve premium versiyonu bulunuyor. Ücretsiz olarak deneyebilir, beğenirseniz premium hesaba geçebilirsiniz. 

milyondan fazla kullanıcı: Snaptube

Youtube MP3 dönüştürme

Buradan Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza yükleyebileceğiniz Snaptube, iddiasına göre milyondan fazla kullanıcıya sahip olan Youtube MP3 dönüştürme ve indirme işlemleri yapabileceğiniz bir mobil uygulama. 

Son zamanlarda bazı güvenlik sorunları ile anılan Snaptube, buna rağmen hala popüler mobil uygulamalardan bir tanesi. Uygulama üzerinden pek çok farklı platformda bulunan videoları dilediğiniz formatta indirebilirsiniz. 

Dosya dönüştürme işlemi bile yapabileceğiniz: Dentex YouTube Downloader

Youtube MP3 indirme

Buradan Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza yüklemek için farklı versiyonlarını bulabileceğiniz Dentex YouTube Downloader ile kolayca Youtube MP3 dönüştürme ve indirme işlemleri yapabilirsiniz.

Uygulama basit ve kullanıcı dostu arayüzü ile dikkat çekiyor. Dentex YouTube Downloader ile yalnızca Youtube MP3 dönüştürme ve indirme değil, farklı platformlardan farklı formatlarda dosya dönüştürme ve indirme işlemleri de yapabilirsiniz. 

Farklı görüntü kalitesi seçenekleri ile: InsTube Free Video & Music Donwload

Youtube MP3 dönüştürme

Buradan bilgisayarlarınıza indirebileceğiniz masaüstü versiyonunu ve Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza indirebileceğiniz mobil uygulamasını bulabileceğiniz Instube ile Youtube MP3 dönüştürme ve indirme işlemleri yapabilirsiniz.

Instube Youtube video indirme işlemi sırasında sunduğu HD, Full HD ve 4K görüntü kalitesi seçenekleriyle dikkat çekiyor. Basit ve kullanıcı dostu bir arayüzü olan uygulama ile farklı platformlardan farklı formatlarda dosya dönüştürme ve indirme işlemleri de yapabilirsiniz. 

Arka planda müzik dinleyebileceğiniz: DVDFab YouTube to MP3

Youtube MP3 dönüştürme

Buradan Windows ve macOS işletim sistemine sahip bilgisayarınıza indirebileceğiniz masaüstü versiyonlarını bulabileceğiniz DVDFab programının aynı zamanda mobil cihazlar için geliştirilmiş bir mobil uygulama versiyonu da bulunuyor.

DVDFab ile Youtube kanal listelerini toplu olarak indirilebilir, Youtube MP3 dönüştürme işlemi yaptığınız dosyaları yüksek kalitede indirebilir, mobil uygulamayı arka planda çalıştırarak müzik dinleyebilir ve binden fazla platformdan video dönüştürme ve indirme işlemleri yapabilirsiniz. 

Youtube MP3 dönüştürme ve indirme işlemleri için kullanabileceğiniz güvenilir uygulamaları, programları ve internet sitelerini listeledik. Ücretsiz hizmet veren programlarda reklam çıkması normal bir durumdur. Mobil uygulamaları indirirken güvenilir kaynaklar kullandığınızdan emin olun. 

Emoji İle Tepki Ver

85

Müzik İndirme Programı - DEHA

Veri güvenliği

Geliştiricilerin verilerinizi nasıl toplayıp paylaştıklarını anlamak, güvenliğin ilk adımıdır. Veri gizliliği ve güvenliği yöntemleri; kullanımınıza, bölgenize ve yaşınıza göre değişiklik gösterebilir. Geliştiricinin sağladığı bu bilgiler zaman içinde güncellenebilir.
Simge resmi
Bu uygulamanın üçüncü taraflarla paylaşabileceği veri türleri:

Konum, Kişisel bilgiler ve 4 veri türü daha

Simge resmi
Bu uygulamanın toplayabileceği veri türleri

Konum, Kişisel bilgiler ve 4 veri türü daha

Simge resmi

Veriler, aktarım sırasında şifreleniyor

Simge resmi

Veriler silinemiyor

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası