yakın avm ler / Taksim’e Yakın Alışveriş Merkezleri (Güncel → )

Yakın Avm Ler

yakın avm ler

Beylikdüzü AVM Alışveriş Merkezleri

İstanbul Beylikdüzü’nde çok sayıda avm alışveriş merkezi bulunuyor. Özellikle kış aylarının soğuk havalarında bu alışveriş merkezlerini tercih edenlerini sayısı bir hayli fazla. Biz de tercih edebileceğiniz bu alışveriş merkezlerinin en çok bilinenlerini sizler için derledik.

Çok yakın zamanda Beylikdüzü&#;nde gezilecek yerler içinde bir gezi listesi hazırlayacağız. Bu yazımızda sizlere Beylikdüzü&#;nde hizmet veren avmleri tanıtacağız. Yer yer eleştirilen kaynağı olmuştur avmler ama ne kadar eleştiri alsa da hafta sonu gelince avmlerin içerisinde yürüyecek yer kalmaz.. Bu yüzden avmleri tanıtıyoruz diye lütfen bize kızmayın. Bu kadar talebin olduğu yerleri maalesef bizde es geçemiyoruz. Ne var ne yok bakmak istiyoruz. :)

1- Beylikdüzü Migros AVM

Çok sayıda mağazanın bulunduğu Migros AVM, soluklanmak, nefes almak, kahve içmek, alışverişin tadını çıkarmak kısacası güzel vakit geçirmek isteyenlerin tercih edebileceği bir yer. Aynı zamanda bünyesinde bulunan sinema salonu ile de sinemaseverlere hizmet vermekte. Seçkin mağazaların pek çok kampanya yaptığı Migros AVM’de çok sayıda etkinlikte yapılmakta. Yılın her günü Migros AVM’de alışverişin ve eğlencenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Beylikdüzü Migros AVM Çalışma Saatleri

Migros AVM Sabah ile akşam arası hizmet vermektedir.

Beylikdüzü Migros AVM Nerede? ve Nasıl Gidilir?

Adres: E-5 Karayolu Üzeri Beylikdüzü / İSTANBUL

Telefon: () 00 01

Ulaşım: Araç ile gitmek isteyenler E-5 üzerinde Edirne istikametinde devam ederek Beylikdüzü’ne gelerek buraya ulaşabilirler. Zaten AVM hemen yolun sağ tarafında kendini belli ediyor.

Toplu taşıma ile gelmek isteyenler için en kolay yol Metrobüs. Metrobüs ile Beylikdüzü durağına geldikten sonra yolun karşısında kalan AVM’ye 5 dakikalık yürüyüş sonrası ulaşım sağlayabilirsiniz.

2- Beylicium AVM

Aileniz ve sevdikleriniz ile eğlenceli vakit geçirebileceğiniz AVM’lerden birisi. Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz çocuk tiyatroları yanı sıra yine ücretsiz yayınlanan sinema filmlerini izlemeniz de mümkün. Bunlar haricinde çok sayıda mağazanın belli aralıklarla düzenlediği kampanyalara katılarak ayrıcalıklı alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Sinemaseverler için burada da sinema salonu olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Beylicium AVM Çalışma Saatleri

Beylicium AVM Sabah ile akşam arası hizmet vermektedir.

Beylicium AVM Nerede? ve Nasıl Gidilir?

Adres: Büyükşehir Mahallesi, E-5 Yanyolu No: 22 Beylikdüzü / İSTANBUL

Telefon: () 39 72

Ulaşım: Araç ile gitmek isteyenler E-5 üzerinde Edirne istikametinde devam ederek Beylikdüzü’ne gelerek buraya ulaşabilirler.

Toplu taşıma ile gelmek isteyenler için en kolay yol Metrobüs. Metrobüs ile Beylikdüzü durağına geldikten sonra yolun karşısında kalan AVM’ye 10 dakikalık yürüyüş sonrası ulaşım sağlayabilirsiniz.

3- Perlavista AVM

Eğlenceli alışverişin bir diğer adresi de Perlavista AVM. Çok sayıda seçkin mağazanın bulunduğu bu AVM’de de sinemaseverler unutulmamış.

Perlavista AVM Çalışma Saatleri

Perlavista AVM Sabah ile akşam arası hizmet vermektedir.

Perlavista AVM Nerede? ve Nasıl Gidilir?

Adres: Adnan Kahveci Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı No: Beylikdüzü / İSTANBUL

Telefon: () 38 05

Ulaşım: Araç ile gitmek isteyenler E-5 üzerinde Edirne istikametinde devam ederek Beylikdüzü’ne gelerek buraya ulaşabilirler.

Toplu taşıma ile gelmek isteyenler için en kolay yol Metrobüs. Metrobüs ile Güzelyurt durağına geldikten sonra yolun karşısında kalan AVM’ye 5 dakikalık yürüyüş sonrası ulaşım sağlayabilirsiniz.

4- Marmara Park AVM

Marmara Park, Esenyurt&#;ta yer alan Türkiye&#;nin ilk uzay temalı alışveriş merkezidir. metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilen AVM, 17 Ekim tarihinde açılmıştır. &#;nin üzerinde mağazaya sahip olan alışveriş merkezinin otoparkı, araç kapasitelidir. İçerisinde bulunan birbirinden seçkin mağazalardan alışveriş yapabileceğiniz gibi sinema ve çocuk oyun alanı gibi ailecek eğlenebileceğiniz bölümler de bulunmaktadır.

Marmara Park AVM Çalışma Saatleri

Haftanın her günü sabah ile akşam arasında hizmet vermektedir.

Marmara Park AVM Nerede? Nasıl Gidilir?

Adres: Güzelyurt Mahallesi, Mevlana Cd. 33A, Esenyurt / İstanbul

Telefon: () 38 55

Ulaşım: Özel araç ile gelmek isteyenler E-5 üzerinden Edirne istikameti yönünde devam ederek buraya rahatça ulaşabilirler. Zaten yol üzerinde bulunduğundan gözden kaçırmanız mümkün değil.

Toplu taşıma ile gelmek isteyenler en rahat Metrobüs kullanarak buraya ulaşabilirler. Metrobüs ile Beylikdüzü durağına gelip buradan 5 dakikalık yürüyüş sonunda AVM’ye ulaşabilirler.

5- Torium AVM

Türkiye’nin en büyük 5. AVM’si olarak inşa edilen Torium AVM’yi diğer AVM’lerden ayıran 2 büyük özelliği bulunuyor. Bunlardan ilki Türkiye’de kapalı alanda inşa edilen ilk ve tek kapalı alan kar eğlence merkezi olan Snowpark. Diğeri ise Türkiye’nin en büyük oyuncaklarının bulunduğu Star Park.  Mimari Yapı itibari ile ayıran en önemli özellik ise 4. Katta bulunan Açık Çarşı. Açık Çarşı İstiklal Caddesi ve Bağdat Caddesi gibi ünlü caddeleri andıran yapısı ve seçkin mağazaları ile AVM konseptine farklı bir bakış açısı katıyor.

Torium AVM Çalışma Saatleri

Haftanın her günü sabah ile akşam arasında hizmet vermektedir.

Torium AVM Nerede? ve Nasıl Gidilir?

Adres: Turgut Özal Mahallesi E-5 Üzeri, Haramidere Yolu, Esenyurt

Telefon: () 90 50

Ulaşım: Özel araç ile gelmek isteyenler E-5 üzerinden Edirne istikameti yönünde yanyolu kullanarak buraya rahatça ulaşabilirler. Zaten yol üzerinde bulunduğundan gözden kaçırmanız mümkün değil.

Toplu taşıma ile gelmek isteyenler en rahat Metrobüs kullanarak buraya ulaşabilirler. Metrobüs ile Haramidere Sanayi durağına gelip buradan 10 dakikalık yürüyüş sonunda AVM’ye ulaşabilirler.

Beylikdüzü’ndeki AVM’ler bunlarla sınırlı değil elbette. Bunların haricinde Beycity Çarşı AVM, Moda Park AVM, Paradise AVM başta olmak üzere yaklaşık 10 tane daha AVM bulunmakta. Yazdığımız AVM’leri önde çıkaran en büyük özellikleri sinema salonları olmasıydı. Yoksa diğer AVM’ler de tabi ki de gezilip görülebilecek AVM’ler.

İstinye Park
Alışveriş merkezleri tarihinin sadece 80'lerin geri gider bu yana, Türkiye'de çok genç bir kavram olarak kabul funduszeue.info, bir kez alışveriş merkezleri alışveriş sahneye çıktı, Türkler onları kucakladı.Hemen hemen her semtte en az birine sahiptir. Eğer sonra İstanbul'un en büyük ve kıyafet alışveriş merkezleri bazılarını bulabilirsiniz. Bunlar çoğunlukla otobüs ile ulaşmak, böylece Taksim alanı çok kolay yakın taksi veya metro. Oh evet, bir kural olarak, onlar 10 am ve arasında açık olduğunu söyleyebiliriz.




Ak Merkez

Akmerkez

Akmerkez Etiler, Beşiktaş ilçesi ve İstanbul'un elit arasında favori alanlarından biri bir mahallede yer almaktadır. Ayrıca Levent ve Maslak iş merkezleri yakındır.

Neredeyse mağaza ile bu dört katlı alışveriş merkezi metrekarelik bir alanı kaplamaktadır. Kolayca turistler ve yerli halk tarafından kendi ücretsiz ulaşım hizmeti sayesinde ulaşılabilir ve aralık mahallelerde ve oteller kapatın. O Aralık yılında kapılarını açtı ve 10 am ve 10 pm her gün arasında açıktır.

Akmerkez ICSC tarafından yılında Avrupa'nın en iyi alışveriş merkezi seçildi.  yılında dünyanın en iyi alışveriş merkezi olarak tanındı, üstelik de Uluslararası Tasarım ve Geliştirme Ödülü aldı. Dünyada başka hiçbir alışveriş merkezi bu başlıkların her iki yana Akmerkez, benzersiz bir alışveriş merkezidir.  yılında Akmerkez European Commercial Property Awards tarafından en iyi iç tasarım ödülüne layık görüldü.

İstinye Park Alışveriş Merkezi

İstinye Park

Sarıyer İlçesi İstinye semtinde bulunan İstinye Park İstanbul'un alışveriş kavramına yeni bir boyut getirdi metrekarelik bir alana yayılmış, alışveriş merkezi gibi yeşil bir central park, Fashion District, cadde tarafında alışveriş, metrekarelik bir çocuk eğlence merkezi, Hillside Spor ve Eğlence Kulübü olarak açık ve cam çatılı kapalı bölümleri sunar , Çarşı - Tarihî Türk mimarisinden esinlenerek bir alan - ve 12 film salonları, IMAX 3D olmaktan biridir.

Yeşil, ayrıntılar için, çevre dostu insancıl ve göz en iyi İstinye Park tanımlayabiliriz. Üç çöp toplama merkezleri ve atık yağ toplayıcı vardır. Şarj ve acil vergi iadesi ücretsiz Malul, değerli eşyalarınızı için dolap, bebek arabaları sadece sağlanan düşünceli hizmetlerden bazılarıdır.

Kanyon Alışveriş Merkezi

Kanyon

Levent finans bölgesinde yer alan dört katlı alışveriş merkezi olarak, m&#; alışveriş merkezi mağaza var, aralarında Türkiye'nin ve dünyanın en seçkin markaları, gurme restoranlar, kafeler, sağlık ve spor kulübü ve film salonları.

Kanyon "Ticari Yerleşik" kategorisinde Cityscape Architectural Review Ödülü ile ödüllendirildi.

City Alışveriş Merkezi

City

Eğer moda merkezinde olmanın keyfini durumda, alışveriş dursun, sen City Nişantaşı, Şişli ilçesinde parçası görmek ve çok Taksim'e yakın var. City'nin bölgenin tarihsel dokusu ile birleşiyor bir alışveriş merkezidir.

City'nin konsepti Life Style Center olarak tanımlanmaktadır. Kesinlikle bu kalabalık bölgede sağladığı mağazalar, kafeler, restoranlar ve yaşamsal 24 saat altı katlı otopark hizmet çeşitliliği göz önüne alındığında, bu şık sıfatını hak etmektedir.

Nişantaşı, upmarket bir alışveriş bölgesi.

Nişantaşı

Bu bir alışveriş merkezi, ama sofistike arama taahhüt alışveriş için bilinen Taksim'e yürüme mesafesinde bir ilçe değildir.

19'uncu yüzyılın ortasında, Sultan Nişantaşı'nda insanca yaşam başlatılan Abdülmecid. Bugün, Nişantaşı İstanbul yabancı yerleşiklerin üçüncü büyük topluluk vardır. Bu bir moda alışveriş ve bir üst ölçekli yerleşim alanıdır. Ilçe halkı, onurlu, iyi huylu ve eğitimli olarak bilinir.

Abdi İpekçi aylık kira fiyatları, önemli olan en pahalı ve şık sokak dayalı olan Türk markalarıyanı sıra Christian Louboutin, Louis Vuitton, Prada, Cartier, Dior, Gucci, Gianfranco Ferre, DKNY gibi dünyaca ünlü lüks perakende mağazaları ve çok daha fazlası.

Alışveriş öfori yanısıra, Nişantaşı tanınmış bir kültür ve sanat merkezi haline gelmiştir. Ayrıca, kendi kafeler özellikle ilgili bölgede ve restoranlar, MimKemal Öke ve Atiye sokakları tatlı vardır.

Bağdat Caddesi dünyanın en iyi 10 alışveriş caddeleri arasında yer alıyor.

Bağday Caddesi

Asya şehrin yan ve Marmara Denizi kıyısına kabaca paralel üzerinde, Bağdat Caddesi oldukça yeşil ve parlak 14 km uzunluğunda yüksek sokak olduğunu. Bölgede ilk yerleşim adım sonrasında inşa edilen lüks ahşap dağ evi köşkler vardı. Bazıları hala var ve üst ölçekli yerleşim alanı zengin bir görünüm katkıda. Yanı sıra alışveriş coşku gibi, Bağdat Caddesi uluslararası ve yerel mutfak restoranlar, barlar ve kafeler ile ünlüdür.

Bağdat Caddesi 83 attı ve bir sıralama listesi (!) 4. oldu  yılında bir Paris merkezli piyasa danışmanlık şirketi tarafından yapılan dünyanın en ünlü alışveriş caddelerinden.

Gizem alışveriş kriterleri vardı:

  • Görünüş (temizlik, aydınlatma)
  • Hoşgeldiniz (personel selamlar, nezaket, uygunluk)
  • Atmosfer (çöp mevcut kutular, açık alan, temiz kaldırım)
  • (Mağaza geçerek insanların samimiyeti, yardımseverlik) yayaları ile İletişim

Alışveriş için olağanüstü hattan tek yönlü trafik ile 6 km uzun streç olduğunu Bostancı içinKızıltoprak . Sen arasındaki yönde batıya yılında alışveriş merkezleri ve moda mağazaları en aşağı izleyebilirsiniz Suadiye , Şaşkınbakkal , Erenköy ve Caddebostan mahalleleri.

Seni almak için tavsiye Bostancı ve sonra doğru geri yürümek Kadıköy - trafik akış yönüfunduszeue.infoa tam bir gün geçireceksiniz Bağdat Caddesi .

Forum İstanbul

Forum İstanbul

İhtiyacınız ne olursa olsun, sen neredeyse Forum İstanbul'da da bulabilirsiniz üzerine bahse girebilirsiniz. Alışveriş merkezi, yılında ilk kez yapılan ve metrekarelik muazzam bir alan üzerine inşa edilmiştir. Bunun Hakkında metrekarelik Türkiye'nin ilk dev akvaryumu Turkuazoo ve ilk buz müzesi Magic Ice tarafından işgal edilir.

Kalanı IKEA, spor mağazası Decathlon, Praktiker, birçok teknoloji mağazaları, 62 ulusal ve uluslararası giyim ve ayakkabı mağazaları, 15 kafe, 34 restoran ve 10 sinema salonu gibi büyük mağazalar arasında paylaşılır.

Galleria Alışveriş Merkezi

Galleria

Sadece girişte havaalanında yapmamışlar ve acil bir durum. Biraz alışveriş yapmak gerekiyor! The place to be Galleria, İstanbul'daki ilk alışveriş merkezi olduğu için sahil yolu almak için taksi şoförü söyle.

80 Türkiye'de toplumsal değişimleri bir çok karşı karşıfunduszeue.info o Houston, Texas, ABD'de alışveriş merkezi Houston Galleria esinlenilmiştir beri böyle bir alışveriş merkezi inşa edilmesini tavsiye yenilikçi Başbakan Turgut Özal oldu. Ataköy banliyösünde deniz kenarında bulunan Galleria metrekarelik bir kapalı alan üzerinde inşa edilmiştir.

Birkaç seçkin mağazalar, restoranlar, sinema salonları, bowling salonu ve buz pateni pisti funduszeue.infoia Uluslararası sofistike planı tasarımı için Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC), hızlı inşaat, ve eşsiz yapısal özellikleri tarafından yılında dünyanın en seçkin alışveriş merkezi olarak tanındı.

Metrocity Alışveriş Merkezi

Metrocity

Levent finans bölgesinde yer alan dört katlı alışveriş merkezi konut mağaza. Teflon kaplı fiberglas kumaş alışveriş keyfi aydınlatır çatı yapımı için kullanılmıştır.

Metrocity tek alışveriş doğrudan Şişhane-Hacıosman Metro Hattı (M2) bağlı merkezleri olduğunu.

Değerli toprak en yararlanmak için, son zamanlarda yapılmış alışveriş pek çok merkez residencial ve / veya ofis amaçları için, en az iki yapı ile birleştirilir. Bu nedenle, çoğu bu görkemli bir görünüm var.









İstanbul Vinç’in Türkiye Çapında %75’e yakın AVM ile yapım ve bakım aşamasında çalıştığını biliyor muydunuz ?

Evet bir çok Avm’nin yapım aşamasında mobil Vinçlerimiz, eklemli platformlarımız , Örümcek Vinç ve platformlarımız ile sahada çalıştık. Yapım aşaması tamamalndıktan sonra Avm ‘nin ziyarete açılması ile birlikte iç mekanda yapılan bakım çalışmalarında ( aydınlatma, temizlik, onarım .. ) özel dönemlere uygun süsleme çalışmalarında mesela yılbaşı süslemelerinde çok aktif bir şekilde çalışıyoruz. Bunda araç parkımızın çeşitliliği ve operatörlerimizin bu konuda özel olarak eğitim almaları ana sebeplerdir. Yüksekte çalışan bir çok makine ve araç hassas zeminleri ve kısıtlı girişleri olan Avmler’de çalışamazlar. Tek çözüm dar girişlerden geçebilen kompakt  ve lastik ayaklarıyla iç mekan çalışmalarında zemine zarar vermeyen makinelerdir. Bu çalışma şartlarını en iyi sağlayabilen makine grupları makaslı platfromlar, örümcek platform ve vinçlerdir. Bazı örümcek platformlarımız 80cm’lik kapılardan bile geçebilmekte ve yine özel makaslı ve dikey platformlarımız AVM asansörlerine tonaj ve boyut olarak sığabilmektedir. Örümcek Platformlarımızı Opertörlü olarak kiraya vererek AVM çalışanlarının bu komplike makineyi AVM’de hasar yaratacak yada kazaya sebep olacak çalışmalardan da korumaktayıfunduszeue.infoörlerimiz AVM çalışmalarında çok deneyimli  ve özel olarak yetiştirilmişlerdir.

Avm dış mekan çalışmalarında Araç üstü platformlarımız ile destek vermekteyiz. İstanbul Vinç 20m’den 90m’ye kadar seçenekler sunmakta ve Avm’lerimizin her sezonda en güzel ve bakımlı bir şekilde ziyaretçilerine hizmet sunmak için destek olmaktadır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası