fotoğraf yazı netleştirme / En İyi Fotoğraf Netleştirme Sitesi () - Teknoloji Bul

Fotoğraf Yazı Netleştirme

fotoğraf yazı netleştirme

Ekran Görüntüleri

Açıklama

Nesnelere Odaklanmak için resimlerinizin bölümlerini seçici olarak bulanıklaştırın veya bulanıklığını kaldırın.

EZ Blur Photo, seçtiğiniz nesneye elle odaklanabilmeniz için seçtiğiniz parçaların bulanıklığını bulanıklaştırır veya bulanıklaştırır. Resmi galeriden seçip fotoğraf makinesini kullanarak çekebilirsiniz

Onları cazibe merkezi haline getirmek için nesnelere odaklanın! Fotoğraflarınızdaki Bulanıklaştır Etkisi, güzel bulanık bir arka plana karşı inanılmaz profesyonel fotoğraflar oluşturmanızı sağlar.

Arka planı bulanıklaştırın ve fotoğrafın konusuna odaklanın. Fotoğraflarınızdaki Bulanıklaştırma Etkisi en sevdiğiniz resmi şık bir göz alıcı haline hızla dönüştürür! Fotoğraflarınızı güzel duvar kağıtlarına veya Profil Resmi haline getirin.

EZ Bulanıklığı, resmin istenmeyen kısımlarını bulanıklaştırarak resmi odaklanmanızı sağlar. Bu uygulamayı kullanarak görüntünün istenmeyen alanlarını sansürebilirsiniz. Bu, görüntü alanlarını sansürlemek veya odaklama yapmak için kolay bir uygulamadır.

Özellikler:-
1. Nesneleri Seçmenin Birden Fazla Yolu - Özü / Manuel
2. Tüy Etkisi - bulanıklığı gidermek için
3. Bulanıklığı ayarlayın Yoğunluk
4. Farklı Bulanık Efekt Çeşitleri (Piksel Bulanıklığı, Gauss Bulanıklığı, Kutu Bozukluğu, Kristal Bulanıklık, Çizgi Bulanıklığı)
3. Resmin bölümlerini vurgulama becerisi
4. İstenmeyen alanları sansür etme becerisi
5. Fırça boyutunu değiştirme yeteneği



Fotoğraflarınızda Bulanıklaştırma Etkisi, yüklü kafa karıştırıcı fotoğraf filtreleri ve efektleri olmadan kullanımı kolaydır. Sadece mükemmel bir Blur efekti, resimlerinizin çarpıcı görünmesine neden olur!

Hata Düzeltmeleri ve performans geliştirmeleri

Oylar ve Yorumlar

Kesinlikle indirin

Mükemmel

Anacı yok

Uygulama sadece ters çevirme için yarıyor gerçekten bir fotoğrafı veya videoyu netleştirmek istiyorsanız indirmeyin hiçbir smacı yok

İndirmeyin

İğrenç bir uygulama

Saraswati Javalkar adlı geliştirici, gizlilik politikasını ve verileri işleme ayrıntılarını Apple’a vermemiştir. Daha fazla bilgi için geliştiricinin gizlilik politikası bölümüne bakın.

Bilgi Verilmedi

Bir sonraki uygulama güncellemesini teslim ederken geliştiricinin gizlilikle ilgili bilgi vermesi gerekir.

Bilgi

Sağlayıcı
Saraswati Javalkar

Boyut
50,2 MB

Kategori
Fotoğraf ve Video

Uyumluluk
iPhone
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
iPad
iPadOS veya üst sürümünü gerektirir.
iPod touch
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
Mac
macOS  veya üst sürümünü ve Apple M1 veya üzeri çipe sahip bir Mac gerektirir.
Diller

Türkçe, Almanca, Arapça, Basitleştirilmiş Çince, Bulgarca, Danca, Endonezce, Farsça, Fince, Fransızca, Geleneksel Çince, Hollandaca, Hırvatça, Japonca, Katalanca, Korece, Lehçe, Letonca, Litvanca, Macarca, Malay, Portekizce, Romence, Rusça, Slovakça, Sırpça, Tayca, Ukraynaca, Vietnamca, Yunanca, Çekçe, İbranice, İngilizce, İspanyolca, İsveççe, İtalyanca

Yaş Sınırı
4+

Telif Hakkı
© Saraswati Javalkar

Fiyat
Ücretsiz

Uygulama İçi Satın Alımlar

  1. EZ Blur Premium₺44,99

Bu Geliştiricinin Diğer Uygulamaları

Diğer Beğenebilecekleriniz

Not:  En güncel yardım içeriklerini, mümkün olduğunca hızlı biçimde kendi dilinizde size sunmak için çalışıyoruz. Bu sayfanın çevirisi otomasyon aracılığıyla yapılmıştır ve bu nedenle hatalı veya yanlış dil bilgisi kullanımları içerebilir. Amacımız, bu içeriğin sizin için faydalı olabilmesini sağlamaktır. Buradaki bilgilerin faydalı olup olmadığını bu sayfanın sonunda bize bildirebilir misiniz? Kolayca başvurabilmek için İngilizce makaleye buradan ulaşabilirsiniz .

Notlar: 

  • Bu iletişim kutusundaki seçenekler değiştirdiğinizde, değişiklik hemen iletişim kutusunu kapatmadan resminizi değişikliklerin etkilerini görmek kolaylaştırarak resminizi uygulanır. Değişiklikleri anında uygulandığından, Bununla birlikte, onu bu iletişim kutusunda İptal ' i tıklatın mümkün değildir. Değişiklikleri kaldırmak için Geri AlDüğme Resmi kaldırmak istediğiniz her değişiklik için Hızlı Erişim Araç çubuğu tıklatın gerekir.

  • Arada başka bir iletişim kutusunda değişiklik yapmadıysanız, bir iletişim kutusu seçeneğinde yaptığınız değişikliği anında geri alabilirsiniz.

  • Resmi ve iletişim kutusunu aynı anda görebilmek için iletişim kutusunu taşımak isteyebilirsiniz.

Netleştirme ve Bulanıklaştırma

Resimdeki istenmeyen kusurları kaldırarak resim ayrıntılarını geliştirmek veya resimleri daha çekici hale getirmek için Netleştir ve Bulanıklaştır öğesini kullanabilirsiniz. Resim ne kadar netse, resimde nesnelerin kenarları boyunca karşıtlık o kadar fazla ve resim ne kadar bulanıksa, o kadar da belirsizdir.

Önayarlar    En yaygın seçeneklerden biri olan yerleşik bulanıklık ayarlamalarını seçmek için Önayarlar'ı ve sonra da istediğiniz seçeneği tıklatın.

Yumuşat ve Keskinleştir     Bulanıklık miktarını ayarlamak için kaydırıcıyı taşıyın veya kaydırıcının yanındaki kutuya bir sayı girin.

Parlaklık ve Karşıtlık

Resmin göreli aydınlığını (parlaklık) ve en koyu ve en açık alanlar arasındaki farkını (karşıtlık) ayarlayabilirsiniz. Parlaklığın artırılması veya azaltılması, aşırı ya da az gösterilen resimlerde ayrıntının görünmesini sağlayabilirken karşıtlığın artırılması veya azaltılması, gri gölgelerin sayısı artırılarak ya da azaltılarak açık ve koyu arasındaki sınırların belirginlik düzeyini değiştirir.

Önayarlar    En yaygın seçeneklerden biri olan yerleşik ayarlamaları seçmek için Önayarlar'ı ve sonra istediğiniz seçeneği tıklatın.

Parlaklık    Resmi parlaklaştırmak için Parlaklık kaydırıcısını taşıyın veya kaydırıcının yanındaki kutuya bir sayı girin.

Karşıtlık    Resme daha fazla karşıtlık eklemek için Karşıtlık kaydırıcısını taşıyın veya kaydırıcının yanındaki kutuya bir sayı girin.

Sıfırla

Bu iletişim kutusu bölmesinden resme uygulanan tüm resim düzeltmelerini kaldırır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası