ushan çakır kavga / LEYLA İLE MECNUN: SETTE DAYAK OLAYI

Ushan Çakır Kavga

ushan çakır kavga

Ushan Çakır özür diledi ama

"Leyla ile Mecnun" dizisinin setinde kavga iddialar&#; nedeniyle oyuncular Ezgi Asaro&#;lu, Beste Bereket ve Ushan Çak&#;r’&#;n yarg&#;land&#;&#;&#; davan&#;n ilk duru&#;mas&#; görüldü.

 &#;stanbul 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duru&#;maya mü&#;teki-san&#;k Ezgi Asaro&#;lu, san&#;k Beste Bereket, mü&#;teki-san&#;k Ushan Çak&#;r ve avukatlar&#; kat&#;ld&#;. Beste Bereket ve Ushan Çak&#;r’&#;n avukatlar&#;, duru&#;man&#;n bas&#;na kapal&#; gerçekle&#;mesi için mahkemeye dilekçe sundu. Ancak mahkeme avukatlar&#;n bu talebini reddetti.

"OLAY NEDEN&#;YLE &#;&#;&#;MDEN OLDUM"

Kimlik tespiti yap&#;lan Ezgi Asaro&#;lu olay nedeniyle &#;ikayetçi olmas&#; nedeniyle i&#;ten ç&#;kar&#;ld&#;&#;&#;n&#; bu yüzden ayl&#;k geliri olmad&#;&#;&#;n&#; söyledi. Hakim Yavuz Öztürk, Asaro&#;lu’na uzla&#;mak isteyip istemedi&#;ini sordu. Bunun üzerine Asaro&#;lu uzla&#;mak istemedi&#;ini olay nedeniyle i&#;inden oldu&#;unu, ma&#;dur oldu&#;unu ifade etti.

"BO&#;AZIMI SIKINCA NEFESS&#;Z KALDIM, BAYILDIM"

Olay günü Beste Bereket’in dizi setinde kendisinin kald&#;&#;&#; karavana geldi&#;ini belirten Asaro&#;lu, "Konu&#;mak istedi&#;ini söyledi. Ben de benden özür dileyece&#;i dü&#;üncesiyle kabul ettim. Karavandan ç&#;karak daha uzak bir yere gittik. Bereket saç&#;m&#; ok&#;amaya ba&#;lad&#;. Rahats&#;z oldum. Bunun üzerine bana, ’Millete t..&#;..k malzemesi olman beni çok üzüyor. Ushan ve benim hakk&#;mda konu&#;uyormu&#;sun" dedi. Ben de böyle bir &#;ey olamad&#;&#;&#;n&#; söyledim. Ben daha fazla konu&#;mak istemedi&#;imi söyledim. Ama kendisi konuyu uzatarak ’&#;nsanlar seninle dalga geçiyor’dedi. Ben de bunun üzerine ’kimler’ dedim. Cevap vermeyerek Ushan duyarsa çok kötü olur dedi" diye konu&#;tu.

Ö&#;leden sonra pastaneden dönerken Ushan Çak&#;rla kar&#;&#;la&#;t&#;&#;&#;n&#; ifade eden Asaro&#;lu, "Çok öfkeliydi. &#;ntikam h&#;rs&#; bürümü&#; gibi geliyordu. Yan&#;ma gelince ne yapaca&#;&#;m&#; &#;a&#;&#;rd&#;m. Korktum. Yan&#;ma gelir gelmez ’Sen benim k&#;z arkada&#;&#;m’ diyerek eliyle bo&#;az&#;m&#; s&#;kt&#;. Nefes alamad&#;m. Ben kendimden geçtim bay&#;ld&#;m" diye konu&#;tu.

"USHAN’I AZMETT&#;RMED&#;M"

San&#;k Beste Bereket ise olay&#;n ard&#;ndan kendi iste&#;iyle diziden ayr&#;ld&#;&#;&#;n&#; ve ayl&#;k geliri olmad&#;&#;&#;n&#; belirtti. Bereket, "Ushan’&#; azmettirmedim. Bu bir dü&#;üncenin ileri sürülmesidir. Bu nedenle uzla&#;may&#; kabul etmiyorum. Ben bu olay nedeniyle ma&#;dur oldum" dedi. Diziden ç&#;kar&#;ld&#;&#;&#;n&#; ve herhangi bir geliri olmad&#;&#;&#;n&#; belirten mü&#;teki-san&#;k Ushan Çak&#;r ise hakimin "Uzla&#;mak istiyor musunuz?" sorusuna "Evet uzla&#;mak istiyorum. Önceden kendisinden özür diledim. &#;imdi de özür dilerim" dedi. Bunun üzerine hakim Yavuz Öztürk’ün, ’Buyurun özür dileyin" demesi üzerine Çak&#;r, Ezgi Asaro&#;lu’na dönerek ve gülerek "Özür diliyorum" dedi. Bunun üzerine Ezgi Asaro&#;lu ba&#; hareketiyle onaylad&#;.

"O ANK&#; ÇARES&#;ZL&#;KLE YÜZÜNÜ TUTUP SARSTIM"

Çak&#;r ise ifadesinde kendisinin Asaro&#;lu’nun yan&#;na konu&#;mak için gitti&#;ini ancak Asaro&#;lu’nun kendisine çirkef bir tav&#;rla, "Çekil git ba&#;&#;mdan" dedi&#;ini, bunun üzerine kendisinin de önünü kesti&#;ini, ancak yine Asaro&#;lu’nun kendisine çirkef bir tav&#;rla "Çekil git ba&#;&#;mdan serseri" dedi&#;ini ifade etti. Çak&#;r, "Ben kendimden küçük bir &#;eye ve bir kad&#;na asla vuramam. Ama o anki çaresizlikle yüzünü tutup sarst&#;m" dedi.

Duru&#;ma ifadelerin al&#;nmas&#;n&#;n ard&#;ndan ertelendi.

Google News

Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de funduszeue.info'a destek olmak için Google News'te funduszeue.info'a abone olun.

Haber3'e Google News'te abone olun

Abone Ol

Leyla ile Mecnun Beste Bereket neden ayrıldı?

İçindekiler:

  1. Leyla ile Mecnun Beste Bereket neden ayrıldı?
  2. Ushan Çakır ve Ezgi Asaroğlu neden kavga etti?
  3. Leyla ile mecnun Leyla neden gözlük takıyor?
  4. Ezgi Asaroğlu ve keremcem neden ayrıldı?
  5. Ezgi Asaroğlu lm den neden ayrıldı?
  6. Keremcem ve Ezgi Asaroğlu sevgili mi?
  7. Damla Sönmez Ushan Çakır sevgili mi?
  8. Leyla ile Mecnun kac tane Leyla?
  9. Leyla ile Mecnun ilk Leylaya ne oldu?

Leyla ile Mecnun Beste Bereket neden ayrıldı?

Rol arkadaşı Ushan Çakır tarafından dövülen TRT1'in dizisi “Leyla ile Mecnun”un Leyla'sı Ezgi Asaroğlu'nun sözleşmesi feshedildi. Beste Bereketde “Bu durumda çalışamam” diyerek kendi isteğiyle diziden ayrıldı

Ushan Çakır ve Ezgi Asaroğlu neden kavga etti?

Korkunç olayın ardından Ezgi Asaroğlu'nun darp raporu aldığı da belirtildi. Oyuncu Ushan Çakır'ın daha önce aynı dizide rol alan Beste Bereket ile aşk yaşadığı öğrenildi. Kavganın da Ezgi Asaroğlu'nun, Beste Bereket'e Çakırhakkında bir şeyler söylemesinden kaynaklandığı iddia edildi.

Leyla ile mecnun Leyla neden gözlük takıyor?

leyla ile mecnundaönce cilt problemleri yüzünden fazla makyajdan bembeyaz olmuştu şimdi de göz rahatsızlığı yüzünden sürekli güneş gözlüğü takıyor.

Ezgi Asaroğlu ve keremcem neden ayrıldı?

Ünlü oyuncu, dizinin yapımcılığını üstlenen Pastel Film'e tükenmişlik sendromu yaşadığını ve yorulduğunu söyleyerek önümüzdeki sezon için iznini istedi. Asaroğlu'nun diziden ayrılmak istediği bilgisini doğrulayan yapımcı Hüseyin Samsun, henüz kesin kararın verilmediğini belirtti.

Ezgi Asaroğlu lm den neden ayrıldı?

Yapım şirketi Eflatun Film'in basına verdiği bildiride olayın hemen ardından Ushan Çakır'ın kovulduğu, "bütün sulh ve itidal önerilerini reddetmesi üzerine" de Ezgi Asaroğlu'nun işine son verildiği ve Beste Bereket'in kendi isteğiyle diziden ayrıldığı bildirilmiştir.

Keremcem ve Ezgi Asaroğlu sevgili mi?

Keremcem ve Ezgi Asaroğluaşkı sona erdi. Keremcem'le ilişkisi biten Asaroğlu, birlikte rol aldıkları 'O Hayat Benim' dizisinden de ayrılmak istediğini yapımcıya bildirdi.

Damla Sönmez Ushan Çakır sevgili mi?

Damla Sönmezde bir süre önce 12 yıllık sevgilisi Ushan Çakırile ayrılmıştı.

Leyla ile Mecnun kac tane Leyla?

Ana karakterler, Ali Atay'ın canlandırdığı Mecnun, babası İskender'i canlandıran Ahmet Mümtaz Taylan, Erdal Bakkal'ı canlandıran Cengiz Bozkurt, İsmail rolündeki Serkan Keskin, Yavuz rolündeki Osman Sonant, Ak Sakallı Dede rolündeki Köksal Engür ile 7 farklı Leylakarakterini canlandıran Ezgi Asaroğlu, Müge Boz, Zeynep

Leyla ile Mecnun ilk Leylaya ne oldu?

İlksezonda Ezgi Asaroğlu, Leyla İle Mecnundizisinde Leylaolarak yer aldı. Fakat daha sonra diziden rol arkadaşı Ushan Çakır'ın kendisini dövdüğünü iddia ederek diziden ayrıldı. Senarist de Asaroğlu'nun ayrılığının ardından başarılı bir ölüm senaryosu yazdı.

Damla Sönmez eski nişanlısına geri mi döndü?

Güzel oyuncu Damla Sönmez, üç yıl önce nişanlı kaldığı Ushan Çakır'la yollarını ayırmıştı. Sönmez'in, evliliklerinin bir türlü gerçekleşmemesi sebebiyle bıkıp usandığı ve aşkı noktaladığı iddia edilmişti.

Sönmez ve Çakır cephesinde flaş bir gelişme yaşandı.

İkili, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeye başladı.

Çakır, Sönmez'in bir fotoğrafının altına yorum yaptı. Güzel oyuncu, kalp emojisi koyarak Çakır'a yanıt verdi.

İkilinin bu hamleleri, "İlişkilerine bir şans daha mı verdiler?" sorusunu akıllara getirdi.

İŞTE USHAN ÇAKIR VE DAMLA SÖNMEZ'İN DİKKAT ÇEKEN DİYALOĞU

DAMLA SÖNMEZ KİMDİR?

3 Mayıs tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Tam adı Tilya Damla Sönmez aslen Çerkestir.

St. Joseph Fransız Lisesi'ni bitirdikten sonra Paris Sorbonne Üniversitesi'nde başladığı tiyatro eğitimini Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamladı. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda yarı zamanlı 2 yıl keman, 1 yıl da piyano dalında öğrenim gördü. New York Black Nexxus Academy'de Stuart Burney ile çalıştı.

yılında Camdan Pabuçlar dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Damla Sönmez; Emret Komutanım, Gece Gündüz, Türkan, Şubat, Güllerin Savaşı, Masum Değiliz, 7 Yüz, Rise of Empires: Ottoman gibi televizyon dizilerinde rol aldı.

yılında başladığı sinema filmi oyunculuğu kariyerinde ise Mahpeyker: Kösem Sultan, Kurtuluş Son Durak, Uzun Hikaye, Sen Aydınlatırsın Geceyi, Ayla, Sibel gibi yapımlarda yer aldı.

yılları arasında Show TV'de yayınlanan Çukur dizisinin 3. ve 4. sezonunda 'Efsun' karakteriyle başrol oynadı.

USHAN ÇAKIR KİMDİR?

Ushan Çakır, 23 Mayıs tarihinde İzmir'in Karşıyaka ilçesinde dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarında oyunculuk üzerine eğitim gördü. Kamera karşısına ilk kez "Bir İstanbul Masalı" adlı diziyle geçti. Leyla ile Mecnun isimli dizide Beste Bereket ve Ezgi Asaroğluyla birlikte dizi kadrosundan kavga nedeniyle çıkarıldı. Bir dönem oyuncu Beste Bereket ile ilişki yaşadı.

Ushan Çakır 'de Gece Gündüz isimli dizide Yavuz karakterini canlandırdı. Dizide polislerin yaşadıkları konu edindi. Dizinin başrollerinde ; Sarp Levedoğlu, Settar Tanrıöğen ve İpek Özkök yer aldı.

'de yönetmen ve senaristliğini Onur Ünlü'nün yaptığı Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi isimli filmde Okan karakterini canlandırdı. Karısı öldükten sonra üniversiteli genç bir kızla evlenen Celal Tan'ın ve ailesinin başına gelenleri anlatan filmin başrollerinde Selçuk Yöntem, Türkü Turan, Bülent Emin Yarar ve Ezmi Mola yer aldı. Daha sonra ise sevilen absürt komedi dizisi Leyla ile Mecnun'da Arda karakterini canlandırdı. Aynı gün aynı hastanede doğan ve yer olmadığı için yan yana yatırılan Leyla ve Mecnun isimli iki gencin yolu yıllar sonra aileleri tarafından yeniden kesişir ve macera başlar.

Dizinin başrollerinde Ali Atay, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Osman Sonant ve Ezgi Asaroğlu yer aldı. Daha sonra aralarında çıkan kavga nedeniyle dizi ekibinden Beste Bereket, Ushan Çakır ve Ezgi Asaroğlu dizi ekibinden ayrıldılar.

'de ise Mustafa Kutlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan Uzun Hikaye isimli filmde Mustafa karakterini canlandırdı. Film İstanbul'dan sevdiği kız Münire ile birlikte kaçan Bulgaryalı Ali ve çekirdek ailesinin yaşadıklarını anlatıyor.

Filmin başrollerinde ise Kenan İmirzalioğlu ve Tuğçe Kazaz yer aldı. Büyük beklentilerle yayınlanmaya başlayan Kurt Seyit ve Şura isimli dizide Celil karakterini canlandırdı. Dizinin başrollerinde ise Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah yer aldı.

'te yayınlanmaya başlayan Kara Ekmek isimli dizide Çetin karaterini canlandırdı. Dizi otostop yapan Asiye'yi arabasına almasıyla hem Asiye'nin hem de kendi hayatı değişen Çetin, Asiye'den kurtulmak için çeşitli oyunlar düzenler fakat başarılı olamaz. Daha sonra yavaş yavaş Asiye'ye aşık olmaya başlar. Sahte hayatların anlatıldığı dizinin başrollerinde ise Özlem Yılmaz, Ushan Çakır ve Engin Hepileri yer aldı.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika›Magazin›Damla Sönmez eski nişanlısına geri mi döndü? - Son Dakika

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası